Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Οικοδομή - Κατασκευές Τεχνικές εταιρείες
 

Τεχνικές εταιρείες, βρείτε αυτήν που ψάχνετε μέσα από τις σελίδες του επαγγελματικού οδηγού findall.gr ή καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας και αυξήστε τις επισκέψεις σας.

 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Ανακαινίση διαμερισμάτων Ευδαίμων
Ανακαινίσεις διαμερισμάτων, σχεδιασμός, μελέτη, υλοποίηση απο την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση της ανακαίνισης. Γιατί με την ανακαίνιση μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.
λεπτομέρειες
 
   
 
  Ξενοδοχείο Ζάκυνθος-Μαϊστράλι  
 

Τεχνικές εταιρείες

 
     
 
ENERVAK|Εξοικονόμηση κατ' Οίκον-Ενεργειακά Πιστοποιητικά
Enervak | Μελέτη και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών, Ενεργειακά Πιστοποιητικά, Εξοικονόμηση κατ' Οίκον, Τακτοποίηση Αυθαιρέτων Aθήνα, Ναύπακτος, Πάτρα, Θεσσαλονίκη
λεπτομέρειες
Αθελόγος Αναστάσιος Τεχνικό Γραφείο
Τεχνικό Γραφείο
λεπτομέρειες
Αποξηλώσεις
Από την περίοδο 1978-80 όταν το καύσιμο θέρμανσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης άλλαξε από μαζούτ σε πετρέλαιο, ξεκίνησε η δραστηριοποίηση μας στον χώρο του λεβητοστάσιου.Με μοναδικό αντικείμενο την αποξήλωση των παλαιών λεβήτων και δεξαμενών πετρελαίου καθιερωθήκαμε ως το πλέον έμπειρο, ασφαλές και καθαρό συνεργείο για την εργασία αυτή.
λεπτομέρειες
AAC - Γεράσιμος Καλάβριας
Στο χώρο των μελετών-κατασκευών αλλά και του εμπορίου, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στη σχεδίαση, κατασκευή αλλά και πλήρη υποστήριξη ειδικών χώρων, είναι η AAC - Γεράσιμος Καλάβριας. Τεχνική, εισαγωγική και κατασκευαστική εταιρεία. Φίλτρα αέρος, απόσμησης, αφυγραντήρες. Μελέτες, κατασκευές, συστήματα κοννεοσυλλογής.
λεπτομέρειες
ACOUSTIC SCIENCE
Μελέτες, εμπόριο, κατασκευές ακουστικής και ηχομόνωσης, συμβουλευτικές υπηρεσίες, σεμινάρια.
λεπτομέρειες
AiD Engineering
Η AiD Engineering είναι πρωτοπόρος εταιρεία στα γεωθερμικά συστήματα κλιματισμού στον Ελλαδικό χώρο με συνολική εγκατεστημένη ισχύ που ξεπερνά τα 3,5 MW. Τα εγκατεστημένα γεωθερμικά συστήματα έχουν εφαρμοστεί σε κατοικίες, αστικά κτίρια, ξενοδοχεία, γραφεία, κολυμβητήρια, θερμοκήπια.
λεπτομέρειες
ALEXANDER CRANES
Η εταιρία ALEXANDER CRANES ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2004 με κύρια δραστηριότητα την ενοικίαση και απασχόληση τηλεσκοπικών γερανών. Έχοντας εμπειρία 10 χρόνια έχουμε πραγματοποίηση τεράστιο μέγεθος εργασίας όπως στην Θεσσαλονίκη έτσι και σε όλη την Μακεδονία. Γερανοί Θεσσαλονίκη, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανοφόρα οχήματα, γερανοί Αλεξάντερ, Γερανος, Alexander cranes
λεπτομέρειες
AnisOikodomein
Η AnisOkodomein με την πολυετή πείρα στο χώρο της οικοδομής και με γνώμονα την αισθητική και την κατασκευή είναι έτοιμη να καλύψει πάσης φύσεως επισκευαστική και κατασκευαστική σας ανάγκη.Με πάνω από 20 ειδικότητες,τα εξειδικευμένα και άρτια καταρτισμένα συνεργεία μας,εγγυόντε την ποιότητα της εργασίας με τον επαγγελματισμό και την συνέπεια που μας διακρίνει.
λεπτομέρειες
Cinar SA
Τεχνική εταιρεία έργων Cinar ΑΕ. Η CINAR A.E. διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία στους τομείς της ενέργειας και των αποβλήτων. Η εξειδίκευση και εμπειρία στους τομείς αυτούς έχει αναγνωριστεί από ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις. Η CINAR A.E. εκπροσωπείται στο Λονδίνο (Μ. Βρετανία) και στην Αθήνα (Ελλάδα).
λεπτομέρειες
Civil Design
Το τεχνικό γραφείο Civil Design ιδρύθηκε από μηχανικούς με εμπειρία στο χώρο των μελετών και των κατασκευών. Μηχανικοί οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους καριέρας βρίσκονται κοντά στον πελάτη, έχουν πλέον τη δυνατότητα να πετυχαίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με κόστος προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του γραφείου μας και του πελάτη αποτελεί τη βασική μας αρχή. Προσφερόμενες Υπηρεσίες: Άδειες, Κατασκευές, Ανακαινίσεις, Φωτοβολταϊκά
λεπτομέρειες
Clima Duct
Αεραγωγοί, Κλιματισμός, Εξαεριμός, Θέρμανση CLIMA DUCT, η τεχνική κατασκευαστική εταιρία για μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση αεραγωγών και κλιματιστικών συστημάτων σε επαγγελματικό χώρο.
λεπτομέρειες
Daldavanis Design & Construction
H Δαλδαβάνης Γεώργιος & Σία Ε.Ε. αποτελεί μια δυναμική και ανερχόμενη τεχνική εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Η εταιρία μας πρωτοπορεί και ειδικεύεται σε έναν τομέα που αφορά κυρίως το αισθητικό μέρος της κατασκευής, την αρχιτεκτονική τσιμεντοκονία. Οι επενδύσεις αυτές περιλαμβάνουν μια τεράστια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων από τσιμεντοκονιάματα που μπορούν να εφαρμοστούν σε τοίχους, δάπεδα, πάγκους και τζάκια. Ανάλογα με το χρώμα και την τεχνική της αρχιτεκτονικής τσιμεντοκονίας μπορούμε να προσδώσουμε σε έναν χώρο ένα παραδοσιακό στυλ ή ένα εντελώς μοντέρνο σε συνάρτηση πάντα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η εμπειρία, η συνέπεια και η υπευθυνότητα όλων των συνεργατών της εταιρίας μας αποτελεί την εγγύηση για την άρτια διεκπεραίωση του έργου με το επιθυμητό αισθητικό και κατασκευαστικό αποτέλεσμα. Αξιοποιώντας την συντονισμένη οργάνωση μας και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, επιτυγχάνουμε την ιδανική αναλογία ΚΟΣΤΟΥΣ-ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΑΠΟΔΟΣΗΣ για τον κάθε πελάτη μας. Τα πλήρως εξειδικευμένα συνεργεία μας και η συνεχής εκπαίδευση τους, σε συνδυασμό με τις αυστηρές προδιαγραφές μας είναι μερικά από τα στοιχεία μας που σκοπό έχουν την άψογη συνεργασία με τον πελάτη και την καταξίωση μας στον πολύπλοκο χώρο της κατασκευής.
λεπτομέρειες
DIASIMCO
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1980 από ανθρώπους με 30ετη μέχρι τότε πείρα στην Ιταλία στους τομείς της οριζόντιας και κάθετης σήμανσης, καθώς επίσης και στον τομέα της σηματοδότησης ως απευθείας εργολάβοι ή υπεργολάβοι διαφόρων τεχνικών και κατασκευαστικών εταιρειών με έδρα την Γένοβα. Η στενή συνεργασία μας με τις αντίστοιχες Ιταλικές εταιρείες κατασκευής υλικών ή εφαρμογής σήμανσης συνεχίζετε μέχρι σήμερα διατηρώντας πλήρη ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις στους τομείς που ασχολούμαστε και στα αντίστοιχα προϊόντα. Στην Ελλάδα είμαστε από τις πρώτες ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιήθηκαν στον τομέα της οριζόντιας σήμανσης και ειδικότερα σε αυτόν των διαγραμμίσεων κάθε είδους και τύπου, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τα κατάλληλα μηχανήματα και εξοπλισμό για τις εφαρμογές και εργασίες. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών με υλικά υψηλής ποιότητος και αντοχής, καθώς επίσης και η καλύτερη αξιοποίηση των χώρων σας για να έχετε αποδοτικό αποτέλεσμα μετά το πέρας των εργασιών. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη σειρά υλικών οδικής σήμανσης και ασφάλειας προκειμένου να καλύψετε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας στον τομέα αυτόν ενώ παράλληλα, εφ’ όσον επιθυμείτε, μετά από συνεννόηση μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση, εγκατάσταση και εφαρμογή στους χώρους που έχετε επιλέξει, εφ’ όσον καλύπτουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες των κανονισμών που ισχύουν.
λεπτομέρειες
Diatec - Συστήματα προστασίας κατασκευών
Η Diatec εξειδικεύεται σε σύγχρονα συστήματα πιστοποιημένων υλικών, με σκοπό την προστασία ή την επισκευή όλων των στοιχείων που απαρτίζουν μια τεχνική κατασκευή. Προστατεύουμε ή επισκευάζουμε αποτελεσματικά στοιχεία που αποτελούνται από οπλισμένο σκυρόδεμα, τσιμεντοκονία, οπτοπλινθοδομές, στοιχεία ξηράς δόμησης (πχ. γυψοσανίδες), σύμμικτες κατασκευές (μέταλλο, σκυρόδεμα, γυψοσανίδα) ή και μεταλλικές κατασκευές.
λεπτομέρειες
Efthymios Reppas eshop
Τεχνική & Εμπορικη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
λεπτομέρειες
EuroConstructionCompany
Η εταιρία μας εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή έργων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων - λυμάτων, χρησιμοποιώντας μοντέρνες, επαληθευμένες και αξιόπιστες τεχνολογίες οι οποίες εφαρμόζονται παγκοσμίως.
λεπτομέρειες
Evergon
Μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, από την τεχνική εταιρεία Evergon. Φωτοβολταϊκα, ημιυπαίθριοι, ανακαίνιση, υδραυλικά, ηλεκτρικά, κλιματισμός, αέριο, πυρόσβεση, ενεργειακός επιθεωρητής.
λεπτομέρειες
Force
Η εταιρεία μας σας προμηθεύει και εγκαθιστά για εσάς συστήματα ασφαλείας υψηλής ποιότητας. Εγκαθιστούμε μετά από μελέτη του χώρου σας, τις κάμερες στα σημεία που η παρακολούθησή τους είναι απαραίτητη για την διατήρηση ευημερίας
λεπτομέρειες
GypsoArt
Η gypsoart είναι η εταιρία που ασχολείται με γύψινες κατασκευές - γύψινα - γυψοσανίδες. Κατασκευάζει θόλους, ροζέτες σκαλιστές & μή, κιονόκρανα, κολώνες, κρυφούς φωτισμούς, φωτισμούς με αντάυγιες, σκαλιστά, κλασσικά & μοντέρνα γύψινα, οροφές, χωρίσματα, επενδύσεις & επενδύσεις τζακιού από γυψοσανίδα. Αναλαμβάνει αναπαλαιώσεις, ανακαινίσεις σπιτιών, γραφείων, κτηρίων.
λεπτομέρειες
i-project.gr:Γυψοσανίδες και ψευδοροφές
Η εταιρεία δόμησης www.i-project.gr μπορεί να σας βοηθήσει στην διαμόρφωση του χώρου σας με γυψοσανίδες, χωρίσματα και ψευδοροφές. Ανανεώστε τον χώρο σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!
λεπτομέρειες
ktizospiti.grΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Κατασκευή και ανακαίνιση σπιτιού από το 1966.
λεπτομέρειες
matrixalarm
Οι συναγερμοί σπιτιών φαίνονται να είναι απαραίτητοι στις μέρες μας. Η εταιρεία μας αντιλαμβάνεται αυτήν την ανάγκη και ανταποκρίνεται σε αυτό το αίτημα με την πώληση και την εγκατάστασή τους.
λεπτομέρειες
myConstructor
Πλατφόρμα εύρεσης κατασκευαστικών συνεργείων. Βρείτε συνεργείο για θερμομόνωση, ανακαίνιση, μόνωση ταράτσας, εξωτερική μόνωση και όποιο άλλο έργο θέλετε.
λεπτομέρειες
Neo Spiti
Ανακαίνιση σπιτιών με εγγύηση! Ευκολίες πληρωμής! Ανακαινίσεις Κουζίνας και μπάνιου
λεπτομέρειες
Oikodomotehniki
Η "Οικοδομοτεχνική" δραστηριοποιείτε από το 1994 στο χώρο της κατασκευής οικοδομών και εργασιών με σκοπό την βελτίωση των οικοδομών.Δραστηριοποιούμαστε στην ανατολική θράκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.Η "Οικοδομοτεχνική" συνεχώς ερευνά την αγορά πραγματοποιώντας την βελτίωση και την κατασκευή του ακινήτου σας με τα υλικά που έχουν υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα.
λεπτομέρειες
Pallavicini Engineering
Το τεχνικό γραφείο Pallavicini Engineering υπό την καθοδήγηση του Πλούταρχου Παλαβιτσίνη έχει σαν στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο των τεχνικών έργων
λεπτομέρειες
Parquet World
Το ξύλινο πάτωμα αναμφίβολα είναι διαχρονικό και μπορεί να σας δώσει ποιότητα και ανθεκτικότητα. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας βρούμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Πλοηγηθείτε στο site μας για να πάρετε μία ιδέα!
λεπτομέρειες
Psyktikos.Net
Ψυκτικός Αθήνα - Επισκευή Service πλυντηρίων - ψυγείων - κλιματιστικών - Κουζινών - Θερμοσίφωνων - Επισκευή Service Οικιακών Συσκευών σε όλη την Αττική | Τηλ: 6946 086.250 | Psyktikos.Net
λεπτομέρειες
rola-service
Έχουμε μία δυναμική παρουσία στον χώρο των επισκευών και των αντικαταστάσεων σε ρολά, φθαρμένου ιμάντες, ταμπακιέρες κ.α. Βρείτε μας στην Θεσσαλονίκη. Ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας.
λεπτομέρειες
techniki-express
http://www.techniki-express.gr
λεπτομέρειες
TEXNIKOI.NET
Η εταιρεία TEXNIKOI.NET αναλαμβάνει παντός τύπου τεχνική κάλυψη. Τεχνικος υπολογιστων , ηλεκτρολογοι, ψυκτικοι, ελαιοχρωματισμοι υδραυλικος, γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά μόνο με ένα σας τηλεφώνημα.
λεπτομέρειες
unimat
Ιδανικό για ανακαινίσεις χώρων είναι το laminate δάπεδο, αυτό που έχει ξεχωρίσει και η εταιρεία μας πρωτοπορεί, τοποθετώντας το με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Βρείτε μας στην Θεσσαλονίκη, τα προάστια της οποίας εξυπηρετούμε.
λεπτομέρειες
Ward
Στην εταιρεία μας μπορείτε προμηθευτείτε συναγερμικά συστήματα και άλλα συστήματα ασφαλείας που προφυλάσσουν το σπίτι σας από διαρρήξεις και καταπατήσεις. Διατηρούμε προσιτό κόστος υπηρεσιών
λεπτομέρειες
Α.Κιούλος Κατασκευές Συστημάτων Αλουμινίου
H εταιρεία Α. Κιούλος ειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων αλουμινίου τα τελευταία 30 χρόνια, παρέχει σύγχρονες κατασκευές αλουμινίου, με κορυφαία ποιότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές.
λεπτομέρειες
Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη - Bestpartner.gr
Ανακαινίσεις Best Partner- Ανακαινίσεις με το κλειδί στο χέρι στην καλύτερη τιμή
λεπτομέρειες
Ανακαινίσεις Σπιτιών - Καταστημάτων - Διαμερισμάτων - Μπάνιου - Εξοικονόμηση κατ' Οίκον
Ανακαινίσεις Σπιτιών - Καταστημάτων - Διαμερισμάτων - Μπάνιου - Εξοικονόμηση κατ' Οίκον
λεπτομέρειες
Ανακαινίσεις χώρων στη Θεσσαλονίκη!
Θέλετε ανακαίνιση, αναπαλαίωση και δόμηση των προσωπικών αλλά και επαγγελματικών σας χώρων? Αλέκτωρ Ανακαινίσεις στη Θεσσαλονίκη.
λεπτομέρειες
Ανακαινίσεις, Θερμοπρόσοψη
Ανακαινίσεις, Θερμοπρόσοψη, Μελέτες, Εκδόσεις αδειών Διακοσμήσεις, Ενεργειακή αναβάθμιση Ακινήτων, Θερμοπρόσοψη, Φωτοβολταϊκά συστήματα διασυνδεδεμένα με το δίκτυο της ΔΕΗ ή Αυτόνομα
λεπτομέρειες
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Η AnisOikodomein με την πολυετή πείρα στο χώρο της οικοδομής και με γνώμονα την αισθητική και την κατασκευή είναι έτοιμη να καλύψει πάσης φύσεως επισκευαστική και κατασκευαστική σας ανάγκη.Με πάνω από 20 ειδικότητες,τα εξειδικευμένα και άρτια καταρτισμένα συνεργεία μας,εγγυόντε την ποιότητα της εργασίας με τον επαγγελματισμό και την συνέπεια που μας διακρίνει.
λεπτομέρειες
Ανακαίνιση Οικίας-Τεχνική Κατασκευαστική
Ανακαίνιση Οικίας είναι μία τεχνική εταιρεία που με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής και αναλαμβάνει με συνέπεια την ανακαίνιση του σπιτιού, καταστήματος και χώρου εργασίας σου.
λεπτομέρειες
Ανακαίνιση Σπιτιού - Ι. Φούσκας
Η εποχή στην οποία ζούμε μας οδηγεί στην αναζήτηση ιδανικών λύσεων με ιδανικές συνθήκες διαμονής στο θέμα της κατοικίας. Η οικονομική κρίση άλλαξε πολύ τα κριτήρια επιλογής μας στην αγορά ενός νέου διαμερίσματος ή την ανακαίνιση του. Το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος από μια αγορά ενός ακινήτου που στην πραγματικότητα είναι ασύμφορη λόγω των συνεχόμενων φόρων και φυσικά της οικονομικής δυσπραγίας .
λεπτομέρειες
Ανακαίνιση Σπιτιού - Σωτήρης Ευθυμίου
Η εταιρεία μας είναι μια ευέλικτη τεχνική εταιρεία που ειδικεύεται σε ιδιωτικά έργα μικρής και μεσαίας κλίμακας και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 2004. Από το 2010 μπήκε δυναμικά και στον χώρο των ανακαινίσεων κατοικιών και καταστημάτων.
λεπτομέρειες
Αντλίες Θερμότητας
Απολαύστε την ευκολία στην εγκατάσταση των αντλιών θερμότητας και επωφεληθείτε από την οικονομία που μπορούν να σας προσφέρουν σε σύντομο χρονικό διάστημα από την πρώτη στιγμή λειτουργίας τους.
λεπτομέρειες
ΑΤΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ
Η Αττική Τεχνοδομική δραστηριοποιείται στον χώρο της μελέτης κ κατασκευής προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε είδους τεχνικό έργο.
λεπτομέρειες
ΓΑΙΩΕΡΓΑ Ηλεκτρικής Ενέργειας Ε.Π.Ε.
Εταιρεία ανάπτυξης έργων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας : Δίκτυο Μεταφοράς Ενέργειας (Energy Transformation Net) - Υψηλή Τάση (High Voltage) - Μελέτη Μεταφοράς Ενέργειας (Energy Transformation Study) - Τοπογραφικές Μελέτες (Topographic Studies) - Επίβλεψη Έργων Μεταφοράς Ενέργειας (Supervision of Energy Transformation Projects).
λεπτομέρειες
ΓΡΙΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Ότι εργασίες χρειάζεστε για μια ανακαίνιση ή μια καινούργια κατασκευή το αναλαμβάνει η επαγγελματική ομάδα της εταιρείας ΓΡΙΒΑΣ ΚΩΝ. ΙΩΑΝΝΗΣ και σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Ποτέ δεν ζητούμε από τους πελάτες μας να συμβιβαστούν. Παρεχόμενες υπηρεσίες: Γύψινες κατασκευές Χωρίσματα-Ψευδοροφές Ελαιοχρωματισμοί Τεχνοτροπίες Θερμομόνωση Ντουλάπες και Ντουλάπια κουζίνας Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας Πατώματα
λεπτομέρειες
Γυάλινες κατασκευές - karagiannis-kec
Η εταιρεία μας εστιάζει στο κατασκευαστικό κομμάτι που αφορούν την δόμηση και την διαμόρφωση του κτηρίου και χρησιμοποιεί το γυαλί ως βασικό υλικό για την δημιουργία εντυπωσιακών και πρωτότυπων κτηριακών κατασκευών
λεπτομέρειες
ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Γύψινες κατασκευές, υψηλής αισθητικής, για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, σε πολλά, περίτεχνα σχέδια. Εμπόριο γυψοσανίδων - δομικών υλικών. Διεύθυνση: Λαγκαδα 13 θεσσαλονίκη. Τηλ: 2310300741 Κιν: 6978646512
λεπτομέρειες
Διαλετη ΕΠΕ
Η DIALETI ΕΠΕ είναι Τεχνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή σύνθετων και εξειδικευμένων ιδιωτικών τεχνικών έργων. Αυτά είναι αποκαταστάσεις διατηρητέων κτιρίων, κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, κατασκευή κτιρίων κατοικίας και γραφείων, ανακαίνιση εμπορικών καταστημάτων, και άλλα ειδικά έργα.
λεπτομέρειες
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ
Για πολλούς ο Ελληνικός Χρυσός, το Χρυσάφι της Ελλάδας είναι μια φράση που δεν έχει παρελθόν ούτε ιστορικές προεκτάσεις, ούτε παράγει πολιτισμό. Ο Ελληνικός Χρυσός όμως από αρχαιοτάτων χρόνων μεταξύ άλλων προάγει και τον πολιτισμό.
λεπτομέρειες
Ενεργειακά πιστοποιητικά
Τεχνικό Γραφείο Η/Μ Μελετών Ζώης Διονύσιος Ενεργειακές Επιθεωρήσεις, Πιστοποιητικά ΔΕΗ, Αυθαίρετα, βεβαιώσεις μηχανικών, πιστοποηιτικά πυρασφάλειας, οικοδομικές άδειες, άδεια κατεδάφισης, φωτοβολταϊκά http://www.energeiakos.net/
λεπτομέρειες
Ενεργειακό πιστοποιητικό
Αναλαμβάνουμε την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού, βεβαίωση μηχανικού, τακτοποίηση αυθαιρέτων, ανακαινίσεις.
λεπτομέρειες
ΕΝΙΣΧΥΣ - ανακατασκευές κτιρίων
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν το κτίριο σας. Πραγματοποιούμε τον έλεγχο της κατασκευής σας με σύγχρονες μεθόδους και στην συνέχεια σας προτείνουμε λύσεις μέσα από την ομάδα δομοστατικών πολιτικών μηχανικών μας.
λεπτομέρειες
Εξωτερική Θερμομόνωση
Ενημερωθείτε για την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας απο έμπειρους επαγγελματίες που θα σας προτείνουν τις κατάλληλες και οικονομικότερες λύσεις.
λεπτομέρειες
Επισκευές οικιακών συσκευών και κλιματιστικών - RepairServices.gr
Υπεύθυνη & αξιόπιστη επισκευή οικιακών συσκευών και κλιματιστικών, σε οικονομικές τιμές. Επισκευάζουμε ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια ρούχων & πιάτων, κλιματιστικά air-condition. Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τα προάστια.
λεπτομέρειες
Επισκευές Ψυγείων Πλυντηρίων Κλιματιστικών
Επισκευές Ψυγείων Πλυντηρίων Κλιματιστικών τηλ 697 0967996 Ψυκτικός Ηλεκτρολόγος Τηλεφώνηστε μας για άμεση Επισκευή Σέρβις ή Εγκατάσταση της συσκευής σας. Bosch, LG, Liebherr, Whirlpool, Siemens, Samsung, Ariston, Beko, Candy, Pitsos, General Electric, Indesit, Morris, AEG, Zanussi, Hitachi, Miele, Electrolux,Mitsubishi, Daikin, Toyotomi, Midea, Fujitsu, Gree, Panasonic, Toshiba, Sanyo, Inventor, Haier, LG, Hitachi, Samsung, Carrier, Airwell, Galanz, Argo, Sharp, Olefini, F&U, Morris, Miyoto
λεπτομέρειες
Ευάγγελος Κούτρας - Πολιτικός Μηχανικός
Υπηρεσίες Μηχανικού (έκδοση οικοδομικών αδειών, τοπογραφικά, διεκπαιρέωση φακέλων σε Πολεοδομία, Δασαρχείο και Αρχαιολογία). Θα μας βρείτε στο Άργος, στην οδό Βασ. Σοφίας 17, στον 1ο όροφο, πάνω από την Αγροτική Τράπεζα στο κέντρο της πόλης. Ευάγγελος Ι. Κούτρας Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. Κτηματομεσίτης Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 17, Άργος Τηλέφωνο: 2751066645 , 6973673592 Fax: 2751066645 Email: vakoutras@yahoo.com
λεπτομέρειες
Ηouhoulidakis Glass
Μοναδικής ποιότητας τζάμια από την Ηouhoulidakis Glass στην Θεσσαλονίκη. Βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από κατασκευές που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, σε χαμηλές τιμές.
λεπτομέρειες
θερμομονώσεις κτιρίων - κατασκευή γυψοσανίδας
Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό χώρο της GYPSOHOME όπου θα σας παρουσιάσουμε μια μεγάλη γκάμα κατασκευών με βάση τη γυψοσανίδα και όχι μόνο
λεπτομέρειες
θήτα - ανακαινίσες επισκευές ακινήτων
Το γραφείο μας έπειτα από την πολυετή εμπειρία του στο χώρο των ανακαινίσεων – επισκευών - αναπαλαιώσεων , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες που αφορούν το ακίνητό σας ( κατοικία – γραφείο – κατάστημα -ιατρείο -ξενοδοχείο) εξωτερικά και εσωτερικά από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες. Αναλαμβάνουμε εργασίες εντός και εκτός Αττικής.
λεπτομέρειες
ΚΑΖΑ
Τεχνικό Γραφείο με ευρύ φάσμα εργασιών (μελέτες-κατασκευές-ανακαινίσεις κατοικιών, επαγ/κων χώρων), για οτιδήποτε θέλετε να πληροφορηθείτε παρακαλώ στείλτε μας το μήνυμά σας. Ευχαριστούμε
λεπτομέρειες
Κατασκευές Κατοικιών baasbuilding.gr
Κατασκευές κατοικιών βιοκλιματικά κτίρια, αποπερατώσεις οικοδομών ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ έκδοση οικοδομικής άδειας μελέτη και κατασκευή Γραφείων, Ξενοδοχείων, Ειδικών Κτιρίων ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ κατοικιών ΑμεΑ
λεπτομέρειες
Κατασκευή - Ανακαίνιση - ΤΕΧΝΟΠΡΑΞΙΣ
Τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία. Κατασκευή - Ανακαίνιση Ανακατασκευή - Επισκευή. ΤΗΛ 6946843355
λεπτομέρειες
ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΛΤΖΕΝΙΤΗΣ
www.keramoskepi.gr Από το 1981 κατασκευάζουμε με μεράκι... Κεραμοσκεπές Πέργκολες Στεγασμένες Βεράντες Στέγαστρα.. και διαμορφώνουμε εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους σε μεγάλους πελάτες (Ξενοδοχεία-Καταστήματα) σε Δημόσιο και σε ιδιώτες.
λεπτομέρειες
Κρυσταλλοτεχνικη
Η Κρυσταλλοτεχνική Ελληνικού εξυπηρετεί όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής για οποιαδήποτε κατασκευή και τοποθέτηση κρυστάλλων, καθρεφτών και κορνιζών σε οικίες, καταστήματα, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους.
λεπτομέρειες
Λουραντάκης Τεχνική Κατασκευαστική
Η τεχνική εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει πολυτελείς κατοικίες, μεζονέτες, πολυκατοικίες σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Η Δ. Λουραντάκης & Υιοί δεν είναι μια τυχαία κατασκευαστική εταιρεία όπως τόσες γύρω σας, μιλάει με τα έργα της και σίγουρα αν μένετε στα νότια προάστια δίπλα σας υπάρχει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς μας.
λεπτομέρειες
ΜΕΓΚΑ ΕΝΕΡΤΖΙ ΕΛΛΑΣ Ι.Κ.Ε.
H Mega Energy Hellas δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη,οργάνωση και υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων σε ενεργειακά έργα όπως η βιομάζα και τα μικρά αιολικά πάρκα.
λεπτομέρειες
Μεταλλικές Κατασκευές – Mic-Metals
Πρωτοπόροι στην κατασκευή περιφράξεων και συρματοπλεγμάτων μετεξελιχθήκαμε σε εταιρεία που μπορεί να προσφέρει τα πάντα στο χώρο του εμπορίου σιδήρου και λαμαρίνας. Εμπιστευτείτε μας για τις κατασκευαστικές σας ανάγκες.
λεπτομέρειες
Μεταλλικές κατασκευές - κουφώματα
Μεταλλικές κατασκευές, τοποθετήσεις κουφωμάτων, κρανίδι, ιορδανίδης νίκος, iordanidis nikos, αλουμίνιο, αλουμινίου, alouminio, koyfomata, πάνελ, πάνελς, πανελ, πόρτες, παράθυρα , σήτες αίθρια, κάγγελα
λεπτομέρειες
Μονωσεις Monotica.gr
Μονωσεις στεγανοποιησεις και θερμομονωσεις με εγγυηση καληε λειτουργιας και εξυπηρετηση πανελλαδικα.Ευκολιες πληρωμης με % προκαταβολη και ως 10 ατοκες δοεις
λεπτομέρειες
μονωσεις ταρατσων
μονωσεις ταρατσων στεγανοποιησεις monotica- Σε ολη την Αττικη
λεπτομέρειες
Μονώσεις Ταρατσών
Μονώσεις ταρατσών και συνεργεία μόνωσης. Μόνωση ταράτσας, θερμομόνωση, μονωτικά υλικά και όλα γύρω από την μόνωση, Φραγκουλάκης.
λεπτομέρειες
Ξύλινα δάπεδα και εσωτ.ξύλινες σκάλες
Τοποθέτηση-Συντήρηση(τρίψιμο και γυάλισμα)-Επισκευή παντός τύπου ξύλινων και συνθετικών δαπέδων.Κατασκευές και τοποθετήσεις εσωτερικών ξύλινων σκαλών.Εκτίμηση της εργασίας εντελώς δωρεάν από έμπειρους τεχνίτες.
λεπτομέρειες
Ξύλινα κουφώματα - Fenbau.com.gr
Ξύλινα κουφώματα από την εταιρία fenbau υψηλής ποιότητας. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας fenbau.com.gr και δείτε τα προϊόντα μας για όλους τους χώρους
λεπτομέρειες
Οικοδομικές Επιχειρήσεις Παπανικολάου
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή κατοικιών σε ιδιόκτητα ή αντιπαροχής οικόπεδα με έδρα την Θεσσαλονίκη.Η εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό βοηθούν στην άρτια ποιότητα κατασκευής και την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.
λεπτομέρειες
Πολυχρονίου
H εταιρία ασχολείται με οικοδομικές άδειες, αρχιτεκτονικές στατικές μελέτες κατασκευές έργων, τοπογραφικά και εμπόριο οικοδομικών υλικών.
λεπτομέρειες
ΠΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Το Γραφείο Μελετών Μ. Πουλτσίδη εκπονεί εξειδικευμένες γεωλογικές, υδρογεωλογικές, γεωφυσικές, γεωτεχνικές, γεωτρητικές, γεωχημικές, περιβαλλοντικές και κοιτασματολογικές, μελέτες και έρευνες, εντός και εκτός Ελλάδας.
λεπτομέρειες
Τεχνικές Λύσεις Κτιρίων - Καρακωνσταντάκης Αντώνης
Τεχνικές Λύσεις Κτιρίων Ανακαίνιση - Επισκευή - Βελτίωση Κατοικιών και Επαγγελματικών Χώρων Οριστική λύση σε Υγρασίες, Μούχλες, Ρωγμές και κτιριακά προβλήματα Αναπαλαίωση Πετρόχτιστων Κατοικιών Μονώσεις Σωστά - Γρήγορα - Οικονομικα
λεπτομέρειες
Τεχνική – Κατασκευαστική Εταιρεία Αθήνα | Kinoussis
Η τεχνική – κατασκευαστική εταιρεία Kinoussis αποτελεί εδώ και 17 χρόνια πρωτοπόρο στον σχεδιασμό, την τεχνική μελέτη και την κατασκευή και εμπορία κουφωμάτων. Οι κατασκευές μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και ξεχωρίζουν για την ιδιαιτερότητα και την αξιοπιστία τους.
λεπτομέρειες
Τεχνικό Γραφείο Θεσσαλονίκης Green Sun Energy Solar
Η εταιρία Green Sun Energy Solar αποτελούμενη από πτυχιούχους μηχανικούς και εξειδικευμένους τεχνικούς, ασχολείται με τις κατασκευές κτηρίων και εγκαταστάσεων στους εξής κλάδους: 1.Εγκαταστάσεις -Πωλήσεις-Συντηρήσεις-Βελτιώσεις Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, 2.Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις κτηρίων και αποκατάσταση βλαβών σε αυτά, 3.Μελέτη νέων και παλαιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για την έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ, 4.Πωλήσεις-Εγκαταστάσεις-Συντηρήσεις οικιακών κλιματιστικών.
λεπτομέρειες
Τεχνικό Γραφείο Θεσσαλονίκη
Τεχνικό γραφείο Καμπανταίδης Χρήστος, Τεχνικός Ασφαλείας - Ενεργειακά Ποιστοποιητικά Ποιστοποιητικά Πυρασφάλειας, Μελέτη - Επίβλεψη - Κατασκευή Η/Μ έργων
λεπτομέρειες
Τεχνικό γραφείο Θεσσαλονικης
Τεχνικό γραφείο Θεσσαλονικης Βαλανίδης
λεπτομέρειες
Τόλης Eco Energy
Τεχνική εταιρία Τόλης Eco Energy με τομέα απασχόλησης τον κλιματισμό, αντλίες θερμότητας, επεξεργασία – φίλτρα νερού, φωτοβολταϊκά, γεωθερμία στο Αγρίνιο, στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
λεπτομέρειες
Τοποθέτηση και επισκευή ξύλινων πατωμάτων και σκαλών.
Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων πάσης φύσεως μασίφ καρφωτό ή κολλητο, Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate
λεπτομέρειες
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Παροχή υδραυλικών εγκαταστάσεων, φυσικό αέριο,ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, ενδοδαπέδια θέρμανση, αυτονομίες θέρμανσης, επισκευή υδραυλικών, συντήρηση λέβητα, καλοριφέρ, ηλιακού θερμοσίφωνα
λεπτομέρειες
Υδραυλικός Θεσσαλονίκη - AboutWater
Η εταιρία AboutWater δραστηριοποιείται στον χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων για περισσότερα από 7 χρόνια. Παρέχει εκσυγχρονισμένες, άρτιες και οικονομικές λύσεις για κάθε πρόβλημα σας.
λεπτομέρειες
φωτοβολταικα σε στεγες
Εταιρία εγκατάστασης και αγοράς φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα. Εξοικονόμηση ενέργειας με τη χρήση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων στο σπίτι.
λεπτομέρειες
Φωτοερμηνεία αεροφωτογραφιών - Βεβαίωση μηχανικού
Το τεχνικό γραφείο TOPOEXPERTS είναι κοντά σας για να σας παράσχει τεχνικά άρτιες υπηρεσίες στον τομέα της Φωτοερμηνείας , της Τοπογραφίας και του Κτηματολογίου προκειμένου να πετύχετε τον επιθυμητό σας στόχο. Τοπογραφικό διάγραμμα - Φωτοερμηνεία αεροφωτογραφιών - Βεβαίωση μηχανικού.
λεπτομέρειες
Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΤΕ -Πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ - Δομοστατικός
Η «Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΤΕ» ιδρύθηκε το 1979 από διπλωματούχους δομοστατικούς πολιτικούς μηχανικούς, με αντικείμενο τις εξειδικευμένες εφαρμογές επισκευής, ενίσχυσης, αποκατάστασης φέροντος οργανισμού κτιρίων, εργοστασίων, γεφυρών, έργων σηραγγοποιίας και γενικά κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν), καθώς και τις στεγανώσεις.Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και νέες τεχνικές στον χώρο της, αναλαμβάνει μια πολύ μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων τεχνικών εφαρμογών και επεμβάσεων.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Τεχνικές εταιρείες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future