Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Οικοδομή - Κατασκευές Τεχνικές εταιρείες

DIASIMCO

 
     
 
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1980 από ανθρώπους με 30ετη μέχρι τότε πείρα στην Ιταλία στους τομείς της οριζόντιας και κάθετης σήμανσης, καθώς επίσης και στον τομέα της σηματοδότησης ως απευθείας εργολάβοι ή υπεργολάβοι διαφόρων τεχνικών και κατασκευαστικών εταιρειών με έδρα την Γένοβα. Η στενή συνεργασία μας με τις αντίστοιχες Ιταλικές εταιρείες κατασκευής υλικών ή εφαρμογής σήμανσης συνεχίζετε μέχρι σήμερα διατηρώντας πλήρη ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις στους τομείς που ασχολούμαστε και στα αντίστοιχα προϊόντα. Στην Ελλάδα είμαστε από τις πρώτες ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιήθηκαν στον τομέα της οριζόντιας σήμανσης και ειδικότερα σε αυτόν των διαγραμμίσεων κάθε είδους και τύπου, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τα κατάλληλα μηχανήματα και εξοπλισμό για τις εφαρμογές και εργασίες. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών με υλικά υψηλής ποιότητος και αντοχής, καθώς επίσης και η καλύτερη αξιοποίηση των χώρων σας για να έχετε αποδοτικό αποτέλεσμα μετά το πέρας των εργασιών. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη σειρά υλικών οδικής σήμανσης και ασφάλειας προκειμένου να καλύψετε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας στον τομέα αυτόν ενώ παράλληλα, εφ’ όσον επιθυμείτε, μετά από συνεννόηση μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση, εγκατάσταση και εφαρμογή στους χώρους που έχετε επιλέξει, εφ’ όσον καλύπτουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες των κανονισμών που ισχύουν.
www.diasimco.gr
Ημερομηνία: 31/10/2011
Εμφανίσεις: 1553
   
 
  dermatinaportofolia.gr  
 
Related Links
 
     
 
μονωσεις ταρατσων
μονωσεις ταρατσων στεγανοποιησεις monotica- Σε ολη την Αττικη
λεπτομέρειες
Cinar SA
Τεχνική εταιρεία έργων Cinar ΑΕ. Η CINAR A.E. διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία στους τομείς της ενέργειας και των αποβλήτων. Η εξειδίκευση και εμπειρία στους τομείς αυτούς έχει αναγνωριστεί από ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις. Η CINAR A.E. εκπροσωπείται στο Λονδίνο (Μ. Βρετανία) και στην Αθήνα (Ελλάδα).
λεπτομέρειες
AAC - Γεράσιμος Καλάβριας
Στο χώρο των μελετών-κατασκευών αλλά και του εμπορίου, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στη σχεδίαση, κατασκευή αλλά και πλήρη υποστήριξη ειδικών χώρων, είναι η AAC - Γεράσιμος Καλάβριας. Τεχνική, εισαγωγική και κατασκευαστική εταιρεία. Φίλτρα αέρος, απόσμησης, αφυγραντήρες. Μελέτες, κατασκευές, συστήματα κοννεοσυλλογής.
λεπτομέρειες
Διαλετη ΕΠΕ
Η DIALETI ΕΠΕ είναι Τεχνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή σύνθετων και εξειδικευμένων ιδιωτικών τεχνικών έργων. Αυτά είναι αποκαταστάσεις διατηρητέων κτιρίων, κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, κατασκευή κτιρίων κατοικίας και γραφείων, ανακαίνιση εμπορικών καταστημάτων, και άλλα ειδικά έργα.
λεπτομέρειες
Evergon
Μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, από την τεχνική εταιρεία Evergon. Φωτοβολταϊκα, ημιυπαίθριοι, ανακαίνιση, υδραυλικά, ηλεκτρικά, κλιματισμός, αέριο, πυρόσβεση, ενεργειακός επιθεωρητής.
λεπτομέρειες
Λουραντάκης Τεχνική Κατασκευαστική
Η τεχνική εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει πολυτελείς κατοικίες, μεζονέτες, πολυκατοικίες σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Η Δ. Λουραντάκης & Υιοί δεν είναι μια τυχαία κατασκευαστική εταιρεία όπως τόσες γύρω σας, μιλάει με τα έργα της και σίγουρα αν μένετε στα νότια προάστια δίπλα σας υπάρχει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς μας.
λεπτομέρειες
AiD Engineering
Η AiD Engineering είναι πρωτοπόρος εταιρεία στα γεωθερμικά συστήματα κλιματισμού στον Ελλαδικό χώρο με συνολική εγκατεστημένη ισχύ που ξεπερνά τα 3,5 MW. Τα εγκατεστημένα γεωθερμικά συστήματα έχουν εφαρμοστεί σε κατοικίες, αστικά κτίρια, ξενοδοχεία, γραφεία, κολυμβητήρια, θερμοκήπια.
λεπτομέρειες
Clima Duct
Αεραγωγοί, Κλιματισμός, Εξαεριμός, Θέρμανση CLIMA DUCT, η τεχνική κατασκευαστική εταιρία για μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση αεραγωγών και κλιματιστικών συστημάτων σε επαγγελματικό χώρο.
λεπτομέρειες
Α.Κιούλος Κατασκευές Συστημάτων Αλουμινίου
H εταιρεία Α. Κιούλος ειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων αλουμινίου τα τελευταία 30 χρόνια, παρέχει σύγχρονες κατασκευές αλουμινίου, με κορυφαία ποιότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
DIASIMCO
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future