Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Οικοδομή - Κατασκευές Τεχνικές εταιρείες

Οικοδομικές Επιχειρήσεις Παπανικολάου

 
     
 
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή κατοικιών σε ιδιόκτητα ή αντιπαροχής οικόπεδα με έδρα την Θεσσαλονίκη.Η εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό βοηθούν στην άρτια ποιότητα κατασκευής και την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.
www.katoikies.com.gr
Ημερομηνία: 30/10/2013
Εμφανίσεις: 1305
   
 
  Παπούτσια Χανιωτάκης  
 
Related Links
 
     
 
μονωσεις ταρατσων
μονωσεις ταρατσων στεγανοποιησεις monotica- Σε ολη την Αττικη
λεπτομέρειες
Cinar SA
Τεχνική εταιρεία έργων Cinar ΑΕ. Η CINAR A.E. διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία στους τομείς της ενέργειας και των αποβλήτων. Η εξειδίκευση και εμπειρία στους τομείς αυτούς έχει αναγνωριστεί από ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις. Η CINAR A.E. εκπροσωπείται στο Λονδίνο (Μ. Βρετανία) και στην Αθήνα (Ελλάδα).
λεπτομέρειες
AAC - Γεράσιμος Καλάβριας
Στο χώρο των μελετών-κατασκευών αλλά και του εμπορίου, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στη σχεδίαση, κατασκευή αλλά και πλήρη υποστήριξη ειδικών χώρων, είναι η AAC - Γεράσιμος Καλάβριας. Τεχνική, εισαγωγική και κατασκευαστική εταιρεία. Φίλτρα αέρος, απόσμησης, αφυγραντήρες. Μελέτες, κατασκευές, συστήματα κοννεοσυλλογής.
λεπτομέρειες
Διαλετη ΕΠΕ
Η DIALETI ΕΠΕ είναι Τεχνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή σύνθετων και εξειδικευμένων ιδιωτικών τεχνικών έργων. Αυτά είναι αποκαταστάσεις διατηρητέων κτιρίων, κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, κατασκευή κτιρίων κατοικίας και γραφείων, ανακαίνιση εμπορικών καταστημάτων, και άλλα ειδικά έργα.
λεπτομέρειες
Evergon
Μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, από την τεχνική εταιρεία Evergon. Φωτοβολταϊκα, ημιυπαίθριοι, ανακαίνιση, υδραυλικά, ηλεκτρικά, κλιματισμός, αέριο, πυρόσβεση, ενεργειακός επιθεωρητής.
λεπτομέρειες
Λουραντάκης Τεχνική Κατασκευαστική
Η τεχνική εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει πολυτελείς κατοικίες, μεζονέτες, πολυκατοικίες σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Η Δ. Λουραντάκης & Υιοί δεν είναι μια τυχαία κατασκευαστική εταιρεία όπως τόσες γύρω σας, μιλάει με τα έργα της και σίγουρα αν μένετε στα νότια προάστια δίπλα σας υπάρχει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς μας.
λεπτομέρειες
AiD Engineering
Η AiD Engineering είναι πρωτοπόρος εταιρεία στα γεωθερμικά συστήματα κλιματισμού στον Ελλαδικό χώρο με συνολική εγκατεστημένη ισχύ που ξεπερνά τα 3,5 MW. Τα εγκατεστημένα γεωθερμικά συστήματα έχουν εφαρμοστεί σε κατοικίες, αστικά κτίρια, ξενοδοχεία, γραφεία, κολυμβητήρια, θερμοκήπια.
λεπτομέρειες
Clima Duct
Αεραγωγοί, Κλιματισμός, Εξαεριμός, Θέρμανση CLIMA DUCT, η τεχνική κατασκευαστική εταιρία για μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση αεραγωγών και κλιματιστικών συστημάτων σε επαγγελματικό χώρο.
λεπτομέρειες
Α.Κιούλος Κατασκευές Συστημάτων Αλουμινίου
H εταιρεία Α. Κιούλος ειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων αλουμινίου τα τελευταία 30 χρόνια, παρέχει σύγχρονες κατασκευές αλουμινίου, με κορυφαία ποιότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Οικοδομικές Επιχειρήσεις Παπανικολάου
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future