Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Οικοδομή - Κατασκευές Τεχνικές εταιρείες

Daldavanis Design & Construction

 
     
 
H Δαλδαβάνης Γεώργιος & Σία Ε.Ε. αποτελεί μια δυναμική και ανερχόμενη τεχνική εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Η εταιρία μας πρωτοπορεί και ειδικεύεται σε έναν τομέα που αφορά κυρίως το αισθητικό μέρος της κατασκευής, την αρχιτεκτονική τσιμεντοκονία. Οι επενδύσεις αυτές περιλαμβάνουν μια τεράστια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων από τσιμεντοκονιάματα που μπορούν να εφαρμοστούν σε τοίχους, δάπεδα, πάγκους και τζάκια. Ανάλογα με το χρώμα και την τεχνική της αρχιτεκτονικής τσιμεντοκονίας μπορούμε να προσδώσουμε σε έναν χώρο ένα παραδοσιακό στυλ ή ένα εντελώς μοντέρνο σε συνάρτηση πάντα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η εμπειρία, η συνέπεια και η υπευθυνότητα όλων των συνεργατών της εταιρίας μας αποτελεί την εγγύηση για την άρτια διεκπεραίωση του έργου με το επιθυμητό αισθητικό και κατασκευαστικό αποτέλεσμα. Αξιοποιώντας την συντονισμένη οργάνωση μας και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, επιτυγχάνουμε την ιδανική αναλογία ΚΟΣΤΟΥΣ-ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΑΠΟΔΟΣΗΣ για τον κάθε πελάτη μας. Τα πλήρως εξειδικευμένα συνεργεία μας και η συνεχής εκπαίδευση τους, σε συνδυασμό με τις αυστηρές προδιαγραφές μας είναι μερικά από τα στοιχεία μας που σκοπό έχουν την άψογη συνεργασία με τον πελάτη και την καταξίωση μας στον πολύπλοκο χώρο της κατασκευής.
www.daldavanis.gr
Ημερομηνία: 22/3/2013
Εμφανίσεις: 1497
   
 
  Κατασκευή ιστοσελίδων Web Future  
 
Related Links
 
     
 
μονωσεις ταρατσων
μονωσεις ταρατσων στεγανοποιησεις monotica- Σε ολη την Αττικη
λεπτομέρειες
Cinar SA
Τεχνική εταιρεία έργων Cinar ΑΕ. Η CINAR A.E. διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία στους τομείς της ενέργειας και των αποβλήτων. Η εξειδίκευση και εμπειρία στους τομείς αυτούς έχει αναγνωριστεί από ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις. Η CINAR A.E. εκπροσωπείται στο Λονδίνο (Μ. Βρετανία) και στην Αθήνα (Ελλάδα).
λεπτομέρειες
AAC - Γεράσιμος Καλάβριας
Στο χώρο των μελετών-κατασκευών αλλά και του εμπορίου, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στη σχεδίαση, κατασκευή αλλά και πλήρη υποστήριξη ειδικών χώρων, είναι η AAC - Γεράσιμος Καλάβριας. Τεχνική, εισαγωγική και κατασκευαστική εταιρεία. Φίλτρα αέρος, απόσμησης, αφυγραντήρες. Μελέτες, κατασκευές, συστήματα κοννεοσυλλογής.
λεπτομέρειες
Διαλετη ΕΠΕ
Η DIALETI ΕΠΕ είναι Τεχνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή σύνθετων και εξειδικευμένων ιδιωτικών τεχνικών έργων. Αυτά είναι αποκαταστάσεις διατηρητέων κτιρίων, κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, κατασκευή κτιρίων κατοικίας και γραφείων, ανακαίνιση εμπορικών καταστημάτων, και άλλα ειδικά έργα.
λεπτομέρειες
Evergon
Μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, από την τεχνική εταιρεία Evergon. Φωτοβολταϊκα, ημιυπαίθριοι, ανακαίνιση, υδραυλικά, ηλεκτρικά, κλιματισμός, αέριο, πυρόσβεση, ενεργειακός επιθεωρητής.
λεπτομέρειες
Λουραντάκης Τεχνική Κατασκευαστική
Η τεχνική εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει πολυτελείς κατοικίες, μεζονέτες, πολυκατοικίες σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Η Δ. Λουραντάκης & Υιοί δεν είναι μια τυχαία κατασκευαστική εταιρεία όπως τόσες γύρω σας, μιλάει με τα έργα της και σίγουρα αν μένετε στα νότια προάστια δίπλα σας υπάρχει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς μας.
λεπτομέρειες
AiD Engineering
Η AiD Engineering είναι πρωτοπόρος εταιρεία στα γεωθερμικά συστήματα κλιματισμού στον Ελλαδικό χώρο με συνολική εγκατεστημένη ισχύ που ξεπερνά τα 3,5 MW. Τα εγκατεστημένα γεωθερμικά συστήματα έχουν εφαρμοστεί σε κατοικίες, αστικά κτίρια, ξενοδοχεία, γραφεία, κολυμβητήρια, θερμοκήπια.
λεπτομέρειες
Clima Duct
Αεραγωγοί, Κλιματισμός, Εξαεριμός, Θέρμανση CLIMA DUCT, η τεχνική κατασκευαστική εταιρία για μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση αεραγωγών και κλιματιστικών συστημάτων σε επαγγελματικό χώρο.
λεπτομέρειες
Α.Κιούλος Κατασκευές Συστημάτων Αλουμινίου
H εταιρεία Α. Κιούλος ειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων αλουμινίου τα τελευταία 30 χρόνια, παρέχει σύγχρονες κατασκευές αλουμινίου, με κορυφαία ποιότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Daldavanis Design & Construction
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future