Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Οικοδομή - Κατασκευές Αρχιτέκτονες
 

Αρχιτέκτονες, αρχιτεκτονικά γραφεία, πολιτικοί μηχανικοί, μελέτες, κατασκευές, βρείτε τα όλα στο μεγαλύτερο ελληνικό directory, findall.gr . Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας και αποκτήστε άμεσα επισκέπτες.

 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Barault Architects & Designers
Η εταιρεία Barault Architects and Designers δίνει μεγάλο βάρος στο σχεδιασμό και την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων χωρίς όμως αυτό να είναι το μοναδικό αντικείμενο δραστηριότητας της. Με το πέρασμα του χρόνου εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και ασχολούμαστε πλέον και με τις αρχιτεκτονικές μελέτες και την κατασκευή.
λεπτομέρειες
George Koukourakis
Ο Γιώργος Κουκουράκης είναι ένας αρχιτέκτονας που σπούδασε και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στις Η.Π.Α. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στην ανακατασκευή του ξενοδοχείου Hilton και σε projects στη Νίσυρο. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως έχει ενεργό ρόλο στη κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας στο Costa Navarino έχοντας αρμοδιότητες βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής
λεπτομέρειες
 
   
 
  Ιωάννης Λύρας  
 

Αρχιτέκτονες

 
     
 
1+1 Architecture
Εταιρεία αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, project management και κατασκευής βιομηχανικών, επαγγελματικών κτιρίων, κατοικιών και χώρων πολιτισμού. Εξειδίκευση στην ηχομόνωση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Κατασκευάζουμε κτίρια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και όχι εύκολα αντίγραφα του ίδιου σχεδίου. Προσφέρουμε τον μοναδικό συνδυασμό αρχιτεκτονικής αισθητικής, εξειδικευμένης οικοδομικής τεχνογνωσίας (ήχος – ενέργεια), αντίληψης οικονομίας και οργάνωσης. 1+1 ΑRCHITECTURE – Αρχιτεκτονικό Γραφείο
λεπτομέρειες
AKP ARCHITECTS
Γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών. Σύμβουλοι μηχανικοί, έκδοση οικοδομικών αδειών, επιβλέψη κατασκευών.
λεπτομέρειες
Architects Unfolding
Το αρχιτεκτονικό γραφείο Architects Unfolding έχει έδρα στην Αγία Παρασκευή, Αττικής. Τα έργα μας περιλαμβάνουν από αρχιτεκτονικές μελέτες και κατασκευές κτιρίων (όπως κατοικίες) μέχρι πλήρεις και ολοκληρωμένες εσωτερικές διαρρυθμίσεις χώρων (κατοικιών, διαμερισμάτων, γραφείων, καταστημάτων κλπ). Μέσα από την χρήση των υλικών, την σύνδεση των χώρων μεταξύ τους, τον τρόπο με τον οποίο εισέρχεται το φως μέσα στο κτίριο, έχουμε ως πρωταρχικό μας στόχο μία πιο ‘ανθρωπιστική’ αρχιτεκτονική.
λεπτομέρειες
Art To Fit Λογοδότης
Αρχιτεκτονική και διακόσμηση. Ανέγερση κατοικιών Art To Fit Λογοδότης, στο Κολωνάκι. Εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων.
λεπτομέρειες
Arxicon
Σχεδιασμός, μελέτες, επιβλέψεις και οργάνωση έργων σε όλη την Ελλάδα, Arxicon. Αρχιτεκτονικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Δείτε τα ξενοδοχεία, τις κατοικίες και τα καταστήματα που έχουμε φτιάξει σε όλη την Ελλάδα.
λεπτομέρειες
Arxietkton
Αρχιτεκτονικές μελέτες, άδειες, επιβλέψεις, ανακαινήσεις, διακοσμήσεις, αρχιτεκτονικές λύσεις ...κ.λ.π. Αρχιτέκτων-Μηχανικός Λίνα Καπετανάκη.
λεπτομέρειες
Augoustini Terpsi
Αρχιτεκτονικές συνθέσεις της Τέρψης Αυγουστίνη, Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ. Το Αρχιτεκτονικό μας γραφείο αναλαμβάνει μελέτες και επιβλέψεις όλων των ειδών των κατασκευών.
λεπτομέρειες
Daniel Bosch
Το αρχιτεκτονικό γραφείο του Daniel Bosch, στην Αθήνα και στην Μάνη, ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες και συμβουλευτικές υπηρεσίες για καινούριες οικοδομές, αναλαμβάνει ανακαινίσεις, επισκευές και αποκατάσταση για υπάρχοντα κτίσματα, μελέτη αντικειμένων εσωτερικού χώρου καθώς και επίβλεψη κατασκευής. Αναλυτικότερα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες: αρχιτεκτονικές μελέτες, προμελέτη, οριστική μελέτη, μελέτη εφαρμογής, ανακαίνιση, επισκευή και αποκατάσταση σε υπάρχοντα κτίσματα, κ.α.
λεπτομέρειες
Labadarios Architects
H LABADARIOS ARCHITECTS είναι μια τεχνική εταιρεία που αποτελείται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές και ανθρώπους που ασχολούνται με την κατασκευή.
λεπτομέρειες
Skyline Design
Εδρεύουσα στην Αθήνα και το Κάιρο, η Skyline Design Studio είναι ένα αρχιτεκτονικό και interior design γραφείο, αφοσιωμένο να παρέχει επαγγελματικό σχέδιο κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών χώρων. Βασιζόμενοι στη μοναδικότητα του κάθε project και του κάθε πελάτη, η Skyline Design Studio δημιουργεί κτίρια και χώρους για να ζεις που είναι ελκυστικοί, απλοί και διαχρονικοί. Η βάση για τα κτίρια μας είναι ριζωμένη στο μοντερνισμό, και στην αγάπη και εκτίμηση μας για νέα υλικά και μεθόδους κατασκευής. Φέρνουμε στην κάθε προσπάθεια μια σύγχρονη αισθητική η οποία δίνει έμφαση στις αξίες της διαύγειας και της απλότητας, ερχόμενη σε αντίθεση με το προσωπικό μας ενδιαφέρον για το περίπλοκο και το άγνωστο.
λεπτομέρειες
Snap
Η snap! δραστηριοποιείται στο τομέα των κατασκευών σύγχρονα συστήματα δόμησης με στόχο να προσφέρει σύγχρονες λύσεις στη διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών ανταποκρινόμενη στις πιο εξελιγμένες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις του σήμερα.
λεπτομέρειες
to the point architects
Το γραφείο μας αναλαμβάνει την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών δημοσίων και ιδιωτικών έργων (κατοικίες, γραφεία, καταστήματα), καθώς και την πλήρη επίβλεψη του έργου σε όλη τη φάση της κατασκευής. Αρχιτεκτονικές μελέτες, ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων, επίβλεψη κατασκευής, ενεργειακά πιστοποιητικά, τακτοποίηση αυθαιρέτων.
λεπτομέρειες
Αθηναϊκή Τεχνική
Ειδικευόμαστε στην κατασκευή κινητών διαχωριστικών γραφείων αλουμινίου όλων των τύπων, χαμηλών μεταθετών χωρισμάτων,στη διαρρύθμιση – διαμόρφωση εσωτερικών επαγγελματικών χώρων γραφείων και κατοικιών
λεπτομέρειες
Ακατ αυθαίρετα
Αυθαίρετα ρύθμιση τακτοποίηση νομιμοποίηση αυθαιρέτων γρήγορα υπεύθυνα και οικονομικά από τεχνικό γραφείο στο Μαρούσι
λεπτομέρειες
Ανακαίνιση σπίτι
Ανακαινίσεις διαμερισμάτων, ανακαινίσεις παλαιών σπιτιών, ανακαίνιση σπιτιού, ανακατασκευές παλαιών σπιτιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς, προσφορές ανακαίνισης σπιτιών, αναπαλαιώσεις σπιτιών με γραπτή εγγύηση, ανακαίνιση και διακόσμηση σε κάθε μας έργο.
λεπτομέρειες
Αρχιτεκτονική | ek-mag.com
Το ek-mag.com αποτελεί έναν ιστότοπο που εδώ και χρόνια κατέχει ηγετική θέση στην αρχιτεκτονική χώρου - σπιτιών - ξενοδοχείων. Οι αρχιτέκτονες μας έχοντας πολυετής πείρα δίνουν κορυφαίες λύσεις αισθητικής στο interior design και γενικότερα στη διακόσμηση του χώρου σας.
λεπτομέρειες
Αρχιτεκτονική | ellkat.gr
Το περιοδικό ellkat.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει μια θύρα πρόσβασης στην αρχιτεκτονική και το interior design και την πληρέστερη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον ενχώριο και διεθνή χώρο.
λεπτομέρειες
ΚΜ Αρχιτέκτονες
Το γραφείο Κ + Μ αρχιτέκτονες ιδρύθηκε το 2010 με έδρα την Αθήνα και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή κτηριακών έργων, και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα στάδια του έργου. Ο σύγχρονος σχεδιασμός, η αισθητική και λειτουργική αρτιότητα και ο σεβασμός προς το φυσικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον είναι οι βασικές αρχές που διέπουν το έργο μας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε έργου, το γραφείο συνεργάζεται με επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, ώστε να προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες. Επιπλέον, η συνεχής ενημέρωση για τα σύγχρονα υλικά και η συνεργασία με άρτια συνεργεία εξασφαλίζει ποιότητα στην κατασκευή. Στα έργα του γραφείου περιλαμβάνονται η μελέτη και κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, εμπορικών καταστημάτων, η αποκατάσταση και επανάχρηση ιστορικών κτηρίων, η ανακαίνιση υφιστάμενων χώρων, η κατασκευή εκθεσιακών χώρων και περιπτέρων.
λεπτομέρειες
ΚΤΡΙΑΤΡΙΚΗ
Η ΚΤΙΡΙΑΤΡΙΚΗ αποτελείται από ομάδα αρχιτεκτόνων μηχανικών και μηχανολόγων που δραστηριοποιούνται στο τομέα της βελτίωσης της ενεργειακής συμπεριφοράς των κτιρίων και της αναβάθμισης του κτιριακού κελύφους
λεπτομέρειες
λκμκ αρχιτέκτονες μηχανικοί
Αρχιτεκτονικό γραφείο.
λεπτομέρειες
Μάκης & Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης
Αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα το Πολύδροσο Αμαρουσίου και πλήθος έργων σε όλη την Αθήνα. Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε δείγματα από το έργο μας αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ομίλου.
λεπτομέρειες
ΜΟΒ Αρχιτέκτονες
Ο Β. Μπασκόζος και η Δ. Τσαγκαράκη αποτελούν τους ΜΟΒ αρχιτέκτονες. Ένα αρχιτεκτονικό γραφείο που με τις πρωτοποριακές του ιδέες έχει γίνει ιδιάιτερα γνωστό και συζητείται με κολακευτικά λόγια, ακόμα και ανάμεσα σε συναδέλφους αρχιτέκτονες που αναγνωρίζουν την ποιότητα και την αρτιότητα των έργων που έχει αναλάβει.
λεπτομέρειες
Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης
Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης ενεργειακός επιθεωρητής ενεργειακό πιστοποιητικό ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων
λεπτομέρειες
Ρίζος Αρχιτέκτονες
Πληροφορίες για το αρχιτεκτονικό γραφείο Ρίζος Αρχιτέκτονες, μέσα από την ιστοσελίδα του γραφείου. Ενημερωθείτε για τα έργα μας, για καινούργιες συνεργασίες, βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας με το γαφείο μας.
λεπτομέρειες
Τεχνικό Γραφείο Κουτραφούρης Βασίλης
Πολιτικός Μηχανικός,Οικοδομικές Άδειες,Ρύθμιση Αυθαιρέτων,Τοπογραφικά,Ενεργειακά Πιστοποιητικά.Μελέτη-Επίβλεψη-Κατασκευή.
λεπτομέρειες
Χρυσή Τομή - Αρχιτέκτονες
Η οικογενειακή εταιρία μας ιδρύθηκε το 1999 και συστάθηκε με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής οικοδομικών έργων. Απαρτίζεται από διπλωματούχους μηχανικούς αλληλοκαλυπτόμενων ειδικοτήτων.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Αρχιτέκτονες, αρχιτεκτονικά γραφεία
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future