Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Οικοδομή - Κατασκευές Αρχιτέκτονες

Arxicon

 
     
 
Σχεδιασμός, μελέτες, επιβλέψεις και οργάνωση έργων σε όλη την Ελλάδα, Arxicon. Αρχιτεκτονικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Δείτε τα ξενοδοχεία, τις κατοικίες και τα καταστήματα που έχουμε φτιάξει σε όλη την Ελλάδα.
www.arxicon.com
Ημερομηνία: 22/6/2011
Εμφανίσεις: 1137
   
 
  Ιωάννης Λύρας  
 
Related Links
 
     
 
George Koukourakis
Ο Γιώργος Κουκουράκης είναι ένας αρχιτέκτονας που σπούδασε και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στις Η.Π.Α. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στην ανακατασκευή του ξενοδοχείου Hilton και σε projects στη Νίσυρο. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως έχει ενεργό ρόλο στη κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας στο Costa Navarino έχοντας αρμοδιότητες βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής
λεπτομέρειες
Μάκης & Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης
Αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα το Πολύδροσο Αμαρουσίου και πλήθος έργων σε όλη την Αθήνα. Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε δείγματα από το έργο μας αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ομίλου.
λεπτομέρειες
Art To Fit Λογοδότης
Αρχιτεκτονική και διακόσμηση. Ανέγερση κατοικιών Art To Fit Λογοδότης, στο Κολωνάκι. Εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων.
λεπτομέρειες
AKP ARCHITECTS
Γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών. Σύμβουλοι μηχανικοί, έκδοση οικοδομικών αδειών, επιβλέψη κατασκευών.
λεπτομέρειες
Ρίζος Αρχιτέκτονες
Πληροφορίες για το αρχιτεκτονικό γραφείο Ρίζος Αρχιτέκτονες, μέσα από την ιστοσελίδα του γραφείου. Ενημερωθείτε για τα έργα μας, για καινούργιες συνεργασίες, βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας με το γαφείο μας.
λεπτομέρειες
Barault Architects & Designers
Η εταιρεία Barault Architects and Designers δίνει μεγάλο βάρος στο σχεδιασμό και την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων χωρίς όμως αυτό να είναι το μοναδικό αντικείμενο δραστηριότητας της. Με το πέρασμα του χρόνου εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και ασχολούμαστε πλέον και με τις αρχιτεκτονικές μελέτες και την κατασκευή.
λεπτομέρειες
Χρυσή Τομή - Αρχιτέκτονες
Η οικογενειακή εταιρία μας ιδρύθηκε το 1999 και συστάθηκε με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής οικοδομικών έργων. Απαρτίζεται από διπλωματούχους μηχανικούς αλληλοκαλυπτόμενων ειδικοτήτων.
λεπτομέρειες
Skyline Design
Εδρεύουσα στην Αθήνα και το Κάιρο, η Skyline Design Studio είναι ένα αρχιτεκτονικό και interior design γραφείο, αφοσιωμένο να παρέχει επαγγελματικό σχέδιο κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών χώρων. Βασιζόμενοι στη μοναδικότητα του κάθε project και του κάθε πελάτη, η Skyline Design Studio δημιουργεί κτίρια και χώρους για να ζεις που είναι ελκυστικοί, απλοί και διαχρονικοί. Η βάση για τα κτίρια μας είναι ριζωμένη στο μοντερνισμό, και στην αγάπη και εκτίμηση μας για νέα υλικά και μεθόδους κατασκευής. Φέρνουμε στην κάθε προσπάθεια μια σύγχρονη αισθητική η οποία δίνει έμφαση στις αξίες της διαύγειας και της απλότητας, ερχόμενη σε αντίθεση με το προσωπικό μας ενδιαφέρον για το περίπλοκο και το άγνωστο.
λεπτομέρειες
ΜΟΒ Αρχιτέκτονες
Ο Β. Μπασκόζος και η Δ. Τσαγκαράκη αποτελούν τους ΜΟΒ αρχιτέκτονες. Ένα αρχιτεκτονικό γραφείο που με τις πρωτοποριακές του ιδέες έχει γίνει ιδιάιτερα γνωστό και συζητείται με κολακευτικά λόγια, ακόμα και ανάμεσα σε συναδέλφους αρχιτέκτονες που αναγνωρίζουν την ποιότητα και την αρτιότητα των έργων που έχει αναλάβει.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Arxicon, Αρχιτέκτονες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future