Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Οικοδομή - Κατασκευές Αρχιτέκτονες

Χρυσή Τομή - Αρχιτέκτονες

 
     
 
Η οικογενειακή εταιρία μας ιδρύθηκε το 1999 και συστάθηκε με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής οικοδομικών έργων. Απαρτίζεται από διπλωματούχους μηχανικούς αλληλοκαλυπτόμενων ειδικοτήτων.
www.xrysitomi.gr
Ημερομηνία: 7/11/2010
Εμφανίσεις: 1309
   
 
  Εποχιακά είδη 4epoxes  
 
Related Links
 
     
 
George Koukourakis
Ο Γιώργος Κουκουράκης είναι ένας αρχιτέκτονας που σπούδασε και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στις Η.Π.Α. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στην ανακατασκευή του ξενοδοχείου Hilton και σε projects στη Νίσυρο. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως έχει ενεργό ρόλο στη κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας στο Costa Navarino έχοντας αρμοδιότητες βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής
λεπτομέρειες
Μάκης & Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης
Αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα το Πολύδροσο Αμαρουσίου και πλήθος έργων σε όλη την Αθήνα. Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε δείγματα από το έργο μας αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ομίλου.
λεπτομέρειες
Art To Fit Λογοδότης
Αρχιτεκτονική και διακόσμηση. Ανέγερση κατοικιών Art To Fit Λογοδότης, στο Κολωνάκι. Εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων.
λεπτομέρειες
AKP ARCHITECTS
Γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών. Σύμβουλοι μηχανικοί, έκδοση οικοδομικών αδειών, επιβλέψη κατασκευών.
λεπτομέρειες
Ρίζος Αρχιτέκτονες
Πληροφορίες για το αρχιτεκτονικό γραφείο Ρίζος Αρχιτέκτονες, μέσα από την ιστοσελίδα του γραφείου. Ενημερωθείτε για τα έργα μας, για καινούργιες συνεργασίες, βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας με το γαφείο μας.
λεπτομέρειες
Barault Architects & Designers
Η εταιρεία Barault Architects and Designers δίνει μεγάλο βάρος στο σχεδιασμό και την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων χωρίς όμως αυτό να είναι το μοναδικό αντικείμενο δραστηριότητας της. Με το πέρασμα του χρόνου εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και ασχολούμαστε πλέον και με τις αρχιτεκτονικές μελέτες και την κατασκευή.
λεπτομέρειες
Skyline Design
Εδρεύουσα στην Αθήνα και το Κάιρο, η Skyline Design Studio είναι ένα αρχιτεκτονικό και interior design γραφείο, αφοσιωμένο να παρέχει επαγγελματικό σχέδιο κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών χώρων. Βασιζόμενοι στη μοναδικότητα του κάθε project και του κάθε πελάτη, η Skyline Design Studio δημιουργεί κτίρια και χώρους για να ζεις που είναι ελκυστικοί, απλοί και διαχρονικοί. Η βάση για τα κτίρια μας είναι ριζωμένη στο μοντερνισμό, και στην αγάπη και εκτίμηση μας για νέα υλικά και μεθόδους κατασκευής. Φέρνουμε στην κάθε προσπάθεια μια σύγχρονη αισθητική η οποία δίνει έμφαση στις αξίες της διαύγειας και της απλότητας, ερχόμενη σε αντίθεση με το προσωπικό μας ενδιαφέρον για το περίπλοκο και το άγνωστο.
λεπτομέρειες
ΜΟΒ Αρχιτέκτονες
Ο Β. Μπασκόζος και η Δ. Τσαγκαράκη αποτελούν τους ΜΟΒ αρχιτέκτονες. Ένα αρχιτεκτονικό γραφείο που με τις πρωτοποριακές του ιδέες έχει γίνει ιδιάιτερα γνωστό και συζητείται με κολακευτικά λόγια, ακόμα και ανάμεσα σε συναδέλφους αρχιτέκτονες που αναγνωρίζουν την ποιότητα και την αρτιότητα των έργων που έχει αναλάβει.
λεπτομέρειες
Architects Unfolding
Το αρχιτεκτονικό γραφείο Architects Unfolding έχει έδρα στην Αγία Παρασκευή, Αττικής. Τα έργα μας περιλαμβάνουν από αρχιτεκτονικές μελέτες και κατασκευές κτιρίων (όπως κατοικίες) μέχρι πλήρεις και ολοκληρωμένες εσωτερικές διαρρυθμίσεις χώρων (κατοικιών, διαμερισμάτων, γραφείων, καταστημάτων κλπ). Μέσα από την χρήση των υλικών, την σύνδεση των χώρων μεταξύ τους, τον τρόπο με τον οποίο εισέρχεται το φως μέσα στο κτίριο, έχουμε ως πρωταρχικό μας στόχο μία πιο ‘ανθρωπιστική’ αρχιτεκτονική.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Χρυσή Τομή - Αρχιτέκτονες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future