Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υπηρεσίες Συστήματα ασφαλείας
 

Συστήματα ασφαλείας, συναγερμοί, για ιδιωτικούς χώρους, επιχειρήσεις κλπ. Επιλέξτε μέσα από μια λίστα που σας προσφέρει ο κατάλογος επιχειρήσεων findall.gr ή καταχωρήστε και σεις τη δική σας ιστοσελίδα και αποκτήστε επισκέψεις από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 
  Τουριστικός οδηγός Κέρκυρας  
 

Συστήματα ασφαλείας

 
     
 
Γεωργιάδης Νίκος - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
Αναλαμβάνουμε την ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε οικιακούς και βιομηχανικούς χώρους όπως και την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας και συναγερμού.
λεπτομέρειες
ACS Security
Τα συστήματα ασφαλείας προστατεύουν τη ζωή και την περιουσία μας. Η ACS security διαθέτει συστήματα που βρίσκουν εφαρμογή σε Δημόσιες υπηρεσίες, Στρατιωτικές και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις, σε Επιχειρήσεις καθώς και σε κατοικίες.
λεπτομέρειες
Action Security Systems
Yποστηρίζουμε με συνέπεια και αξιοπιστία, συστήματα ασφαλείας προσαρμοσμένα σε οποιονδήποτε χώρο, ανεξάρτητα του μεγέθους, της θέσης και γενικότερα των ιδιαιτεροτήτων του. Action Security Systems, Συστήματα ασφαλείας.
λεπτομέρειες
AGM Alarm
Την υψηλή τεχνογνωσία διατηρούμε παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο από όλους τους μεγάλους Οίκους, συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις που σχετίζονται με Συστήματα ασφαλείας. Μελέτη, σχεδιασμό και εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης , access control και αυτοματισμών σε θέματα ασφάλειας, AGM Alarm.
λεπτομέρειες
AMS Protection
Στόχος μας η ασφάλειά σας. AMS Protection, Συστήματα ασφαλείας. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε καλές τιμές και άριστη ποιότητα. Επωφεληθείτε και συμβουλευτείτε μας για την ασφάλεια του χώρου σας.
λεπτομέρειες
Automatic Alarm Systems
Εισαγωγή - εξαγωγή και πώληση προϊόντων συστημάτων ασφαλείας, παντός είδους, Automatic Alarm Systems. Διαθέτει εξουσιοδοτημένους dealers σε κάθε νομό και πόλη, η οποίοι έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν κάθε απαίτηση για οποιοδήποτε προϊόν.
λεπτομέρειες
AwakeAlarm
Μελέτη και εγκατάσταση των πιο σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας τόσο σε οικίες, κατά την διάρκεια της δόμησής τους αλλά και μετά το πέρας αυτής, όσο και σε καταστήματα και επιχειρήσεις. AwakeAlarm, Συστήματα ασφαλείας.
λεπτομέρειες
BEST Security & Services
Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και παροχή υπηρεσιών ασφαλείας BEST Security & Services. Συστήματα Συναγερμού, Περιφερειακά Συστημάτων Συναγερμού, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης (CCTV), Συστήματα Ψηφιακής Εγγραφής DVR, Ψηφιακά Τηλεφωνικά Κέντρα ISDN, άμεση επέμβαση, Στατική Φύλαξη, Κέντρο Λήψης Σημάτων, Αντικλεπτικά συστήματα εμπορευμάτων, και πολλά άλλα προϊόντα και υπηρεσίες στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
λεπτομέρειες
Bml Security
Η Bml Security ασχολείται με οτιδήποτε έχει σχέση στα Συστήματα Ασφαλείας, και με τις ακόλουθες υπηρεσίες τους. H εταιρεία μας, εξοπλισμένη με τα καλύτερα Συστήματα Ασφαλείας και με ικανότατους τεχνικούς, δίνει με υπευθυνότητα και συνέπεια τη λύση που εσείς χρειάζεστε για την ασφάλειά σας.
λεπτομέρειες
B-safe
Η B-SAFE ειδικεύεται στη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας για σπίτια, επιχειρήσεις, τράπεζες, βιομηχανικούς & δημόσιους χώρους."
λεπτομέρειες
Dc-services
Έχουμε προτάσεις τόσο για οικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους μεγάλης επισκεψιμότητας. Dc-services, Συστήματα ασφαλείας. Μελετάμε μαζί σας την ανάγκη του κτιρίου σας και δίνουμε τη λύση σε θέματα συναγερμού, Access control (πρόσβασης) και κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης χώρων CCTV.
λεπτομέρειες
dMSystems Συναγερμοί οικίας , Καταστημάτων , CCTV
Η dMSystems είναι σε θέση να σας εξοπλίσει με προηγμένα συστήματα τα οποία θα μπορούν να σας παρέχουν ασφάλεια , έλεγχο πρόσβασης , οπτική επαφή σε χώρους ευθύνης , έλεγχο πυρός όπως επίσης λύσεις πληροφορικής και δικτύων . Έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει την μελέτη του χώρου σας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας και προτείνει , εγκαθιστεί και συντηρεί τα πιο σύγχρονα συστήματα τα οποία πληρούν τα πιο απαιτητικά στάνταρ χωρίς να είναι μακριά από το κόστος το όποιο διαθέτεται.
λεπτομέρειες
Eleco Security
Ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε επιχείρηση ή κάθε ιδιώτη που θέλει να προστατέψει την οικογένεια του και την περιουσία του. Συστήματα ασφαλείας, ραντάρ, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, κάμερες, μόνιτορ, switcher, συστήματα πυρανίχνευσης, Eleco Security.
λεπτομέρειες
Electronic lock
Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές κλειδαριές, συστήματα ασφαλείας, συστήματα ελέγχου πρόσβασης και παρακολούθησης χώρου καθώς και την επισκευή και την συντήρηση αυτών, Electronic lock.
λεπτομέρειες
Electronics & Alarm Systems (Elas)
Σχεδίαση, κατασκευή, εισαγωγή και εμπορία συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, κλειστών κυκλωμάτων TV και πυρανίχνευσης από την Elasys. Τα προϊοντα της ELAS, διανέμονται στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε επιλεγμένες και πιστοποιημένες εταιρίες και επαγγελματίες.
λεπτομέρειες
GSystems
Η GSystems δραστηριοποιείται στην εμπορία και τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αναλαμβάνει έργα Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα, εγκαταστάσεις συναγερμών, καμερών, access control, πιρανίχνευση σε Εργοστάσια, Βιομηχανίες, Καταστήματα, Εταιρίες, Οικόπεδα, Εξοχικές Οικίες, Διαμερίσματα.
λεπτομέρειες
MAT-MARKET
Στο κατάστημα μας θα βρείτε ασύρματους και ενσύρματους συναγερμούς με τηλεφωνική ειδοποίηση, κάμερες εσωτερικές και εξωτερικές με καταγραφικά dvr, μηχανισμούς κίνησης για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες στις καλύτερες τιμές της αγοράς
λεπτομέρειες
Mega Sprint Guard
Η MEGA SPRINT GUARD ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με δ.τ. «MEGA SPRINT GUARD A.E», είναι ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας αμιγώς ελληνικών συμφερόντων.
λεπτομέρειες
NOVASEC - Συστήματα ασφαλείας
Συστήματα ασφαλείας, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης CCTV, Μεταφοράς Εικόνας μέσω INTERNET τηλεφωνικής γραμμής ή GSM, Περιμετρική Προστασία BEAMS - LASER, Μεταφορά internet σε απόσταση, Πυρανίχνευση, Τηλεφωνητές και Κωδικοποιητές GSM, Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Αντικλεπτικά Συστήματα Εμπορευμάτων, Τηλεφωνικά κέντρα, Δίκτυα υπολογιστών.
λεπτομέρειες
Personal Security
Συστήματα Συναγερμού και Παρακολούθησης, συστήματα ασφαλέιας Personal Security. H Personal Security παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας αλλά και καλύπτει ολοκληρωμένα με υπερσυγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ασφαλείας και περιπολίας.
λεπτομέρειες
ProSec Security / Γεώργιος Κρόκος, Υπηρεσίες Ασφαλείας
Συστήματα Ασφαλείας Στατικές φυλάξεις, Περιπολίες, Άμεση επέμβαση, Χρηματαποστολές σε χαμηλές τιμές και μοναδική ποιότητα υπηρεσιών, Μελέτη, Σχεδίαση και Εκτέλεση έργων ασφαλείας τοποθέτηση σε συστήματα συναγερμού
λεπτομέρειες
Quality Security Systems
Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης, ελέγχου πρόσβασης, τηλεφωνικού κέντρου. Αντικατάσταση θυροτηλεφώνου σε θυροτηλεόραση στα ίδια καλώδια. Εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης. Ασφάλεια φωτοβολταϊκών πάρκων. Περιστέρι Αττικής.
λεπτομέρειες
sunagermoi.gr
Συστήματα ασφαλείας και υπηρεσίες εγκατάστασης/συντήρησης
λεπτομέρειες
VIPS SECURITY
Εταιρια security φύλαξη χωρών, Συναγερμοί σπιτιών, συστήματα Συναγερμού
λεπτομέρειες
Website Security
Ασφάλεια ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών μαγαζιών από επαγγελματίες συμβούλους ασφάλειας.
λεπτομέρειες
www.lds.gr
Η LDSystems είναι εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφάλειας , εγκαταστάσεις συναγερμών ,εγκαταστάσεις CCTV ,και γενικά ότι είναι σχετικό με συστήματα τηλεπικοινωνίας και ασφάλειας .
λεπτομέρειες
ΜΚ Security Systems
H εταιρία ΜΚ Security Systems δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας επώνυμα και αξιόπιστα. Καλύπτει υπηρεσίες και προϊόντα κλειδαρά με κλειδιά, κωδικοποίηση εγκεφάλου, θωρακισμένες πόρτες, επισκευή κλειδαριών, διαρρήξεις κ.α. Παρέχει επίσης συστήματα ασφαλείας με κέντρο λήψεως σημάτων, μελέτη χώρου, υποστήριξη, αναβάθμιση και επέκταση, εγκατάσταση συνεγερμών, κυκλώματα CCTV, συστήματα πυρανίχνευσης, τηλεφωνικά κέντρα κ.α.
λεπτομέρειες
Πόλης Μηχανική
Η Πόλης Μηχανική αποτελεί μία τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία η οποία παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μελέτες - Αδειοδοτήσεις Δόμηση - Κατασκευές Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!
λεπτομέρειες
Συναγερμοί
Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας καθώς και εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας - συναγερμού για φωτοβολταικά, πώληση και εγκατάσταση.
λεπτομέρειες
Συναγερμοί
Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα συστημάτων ασφαλείας της αγοράς για κάθε επιχείρηση ή οικία, γρήγορα, οικονομικά και αξιόπιστα ώστε να είστε 100% ασφαλείς. Συναγερμοί σπιτιών, συναγερμοι καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, κάλυψη εξωτερικών χώρων, gsm συναγερμοί κ.α. Συναγερμοι πλήρως τηλεχειριζόμενοι ακόμα και από κινητό με ελληνικές φωνητικές εντολές, χωρίς να πληρώνετε κέντρο λήψεως σημάτων. Ολοκληρωμένη λύση συναγερμού ΜΟΝΟ 360 €
λεπτομέρειες
Συναγερμοί MG
Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας απο την εταιρεία MG Security. Μεγάλη ποικιλία σε συστήματα συναγερμών, ελέγχου πρόσβασης, πυρανίχνευσης, κάμερες και καταγραφικά.
λεπτομέρειες
Συναγερμοι ShopAlarm
Το κατάστημα Συναγερμοι ShopAlarm από το 2010 προσφέρει υψηλής ποιότητας συστήματα συναγερμού. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ποιοτικά συστήματα ικανά να καλύψουν όλες τις ανάγκες για την ασφάλεια ενός χώρου.
λεπτομέρειες
Συναγερμοί ασφαλείας για σπίτια
Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα είδη ασφαλείας για την προστασία σπιτιών και καταστημάτων από κλοπές και βανδαλισμούς όπως συναγερμοί gsm, συναγερμοί ασύρματοι, επαγγελματικοί συναγερμοί, κάμερες ασύρματες κ.α στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς
λεπτομέρειες
Συναγερμοί ασφαλείας σπιτιών
Στο e-shop μας θα βρείτε μια σειρά από αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας όπως ασύρματα συστήματα συναγερμών, υβριδικά συστήματα αμφίδρομης επικοινωνίας, συναγερμοί με ειδοποίηση κ.α. για την προστασία σπιτιών και επιχειρήσεων από ληστείες και βανδαλισμούς σε τιμές κόστους.
λεπτομέρειες
Συστήματα Ασφαλείας
Η «ALMIROSALARM», με την πολυετή επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο της μελέτης, σχεδίασης και εκτέλεσης μεγάλων έργων ασφαλείας (συστημάτων συναγερμού, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρασφάλειας, ελέγχου πρόσβασης κ.α.) έχει καθιερωθεί ως μια από τις πλέον αξιόπιστες τεχνικές εταιρίες έργων ασφαλείας.
λεπτομέρειες
Συστήματα Ασφαλείας-Συναγερμοί-Κάμερες
Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα είδη ασφαλείας για την προστασία σπιτιών και καταστημάτων από κλοπές και βανδαλισμούς στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Τα συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης όπως συναγερμοί ασύρματοι, συναγερμοί με τηλεειδοποίηση, συναγερμοί gsm και οι ασύρματες κάμερες, οι κάμερες ip, καταγραφικό dvr με κάμερες είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας για να θωρακίσετε την περιουσία σας
λεπτομέρειες
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
Οικονομικά συστήματα συναγερμού απλά στη τοποθέτηση και πρακτικά στη χρήση. Συναγερμοί σπιτιών, κάμερες ασφαλείας, ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης.
λεπτομέρειες
Συστήματα Συναγερμού
Η εταιρία SPIDER SECURITY ιδρύθηκε το 1982 από τον Αναστασίου Ηλία και έχει ως αντικείμενο τα συστηματα συναγερμου.
λεπτομέρειες
Συστήματα Συναγερμού - synagermoi-spition.gr
Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας εξοπλίσει με ασφαλή συστήματα συναγερμού. Αξιόπιστοι συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων. Συναγερμοί οικονομικοί και απλοί στην τοποθέτηση.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Συστήματα ασφαλείας, συναγερμοί
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future