Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Υπηρεσίες Συστήματα ασφαλείας

Action Security Systems

 
     
 
Yποστηρίζουμε με συνέπεια και αξιοπιστία, συστήματα ασφαλείας προσαρμοσμένα σε οποιονδήποτε χώρο, ανεξάρτητα του μεγέθους, της θέσης και γενικότερα των ιδιαιτεροτήτων του. Action Security Systems, Συστήματα ασφαλείας.
www.actionpd.gr
Ημερομηνία: 6/5/2011
Εμφανίσεις: 1079
   
 
  Ξενοδοχείο Αχίλλειον Αθήνα  
 
Related Links
 
     
 
Automatic Alarm Systems
Εισαγωγή - εξαγωγή και πώληση προϊόντων συστημάτων ασφαλείας, παντός είδους, Automatic Alarm Systems. Διαθέτει εξουσιοδοτημένους dealers σε κάθε νομό και πόλη, η οποίοι έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν κάθε απαίτηση για οποιοδήποτε προϊόν.
λεπτομέρειες
Bml Security
Η Bml Security ασχολείται με οτιδήποτε έχει σχέση στα Συστήματα Ασφαλείας, και με τις ακόλουθες υπηρεσίες τους. H εταιρεία μας, εξοπλισμένη με τα καλύτερα Συστήματα Ασφαλείας και με ικανότατους τεχνικούς, δίνει με υπευθυνότητα και συνέπεια τη λύση που εσείς χρειάζεστε για την ασφάλειά σας.
λεπτομέρειες
BEST Security & Services
Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και παροχή υπηρεσιών ασφαλείας BEST Security & Services. Συστήματα Συναγερμού, Περιφερειακά Συστημάτων Συναγερμού, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης (CCTV), Συστήματα Ψηφιακής Εγγραφής DVR, Ψηφιακά Τηλεφωνικά Κέντρα ISDN, άμεση επέμβαση, Στατική Φύλαξη, Κέντρο Λήψης Σημάτων, Αντικλεπτικά συστήματα εμπορευμάτων, και πολλά άλλα προϊόντα και υπηρεσίες στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
λεπτομέρειες
Συστήματα Συναγερμού - synagermoi-spition.gr
Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας εξοπλίσει με ασφαλή συστήματα συναγερμού. Αξιόπιστοι συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων. Συναγερμοί οικονομικοί και απλοί στην τοποθέτηση.
λεπτομέρειες
Συναγερμοί
Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα συστημάτων ασφαλείας της αγοράς για κάθε επιχείρηση ή οικία, γρήγορα, οικονομικά και αξιόπιστα ώστε να είστε 100% ασφαλείς. Συναγερμοί σπιτιών, συναγερμοι καταστημάτων, ασύρματοι συναγερμοί, κάλυψη εξωτερικών χώρων, gsm συναγερμοί κ.α. Συναγερμοι πλήρως τηλεχειριζόμενοι ακόμα και από κινητό με ελληνικές φωνητικές εντολές, χωρίς να πληρώνετε κέντρο λήψεως σημάτων. Ολοκληρωμένη λύση συναγερμού ΜΟΝΟ 360 €
λεπτομέρειες
Συστήματα Ασφαλείας-Συναγερμοί-Κάμερες
Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα είδη ασφαλείας για την προστασία σπιτιών και καταστημάτων από κλοπές και βανδαλισμούς στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Τα συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης όπως συναγερμοί ασύρματοι, συναγερμοί με τηλεειδοποίηση, συναγερμοί gsm και οι ασύρματες κάμερες, οι κάμερες ip, καταγραφικό dvr με κάμερες είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας για να θωρακίσετε την περιουσία σας
λεπτομέρειες
AGM Alarm
Την υψηλή τεχνογνωσία διατηρούμε παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο από όλους τους μεγάλους Οίκους, συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις που σχετίζονται με Συστήματα ασφαλείας. Μελέτη, σχεδιασμό και εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης , access control και αυτοματισμών σε θέματα ασφάλειας, AGM Alarm.
λεπτομέρειες
ACS Security
Τα συστήματα ασφαλείας προστατεύουν τη ζωή και την περιουσία μας. Η ACS security διαθέτει συστήματα που βρίσκουν εφαρμογή σε Δημόσιες υπηρεσίες, Στρατιωτικές και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις, σε Επιχειρήσεις καθώς και σε κατοικίες.
λεπτομέρειες
Personal Security
Συστήματα Συναγερμού και Παρακολούθησης, συστήματα ασφαλέιας Personal Security. H Personal Security παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας αλλά και καλύπτει ολοκληρωμένα με υπερσυγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ασφαλείας και περιπολίας.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Action Security Systems, Συστήματα ασφαλείας
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future