Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υγεία - Ιατρική Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης - IVF
 

Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης, τεχνητή γονιμοποίηση, κλινικές γονιμοποίησης, γεννετιστές ιατροί κλπ. Βρείτε και εσείς σήμερα αυτό που σας ενδιαφέρει ή απλά καταχωρήστε τη δική σας επιχείρηση στον κατάλογο επιχειρήσεων findall.gr

 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Embryoland - Εξωσωματική γονιμοποίηση
Η Εmbryoland αποτελεί το πλέον σύγχρονο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με εξειδικευμένες μονάδες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ( IVF ) στην Ελλάδα. Προσφέρουμε σε όλα τα ζευγάρια υπηρεσίες υγείας και γονιμοποίησης.
λεπτομέρειες
Εξωσωματική γονιμοποίηση - Κέντρο εξωσωματικής Αθηνών
Εξωσωματική γονιμοποίηση - Κέντρο εξωσωματικής Αθηνών, υπό τον ιατρό κ.Αθανασίου Βασίλειο. Πολυετής εμπειρία μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σταθερά υψηλά ποσοστά επιτυχίας, εφαρμογή σύγχρονων εργαστηριακών τεχνικών.
λεπτομέρειες
Εξωσωματική γονιμοποίηση - Νικος Μπάρδης
Η Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF) είναι η διαδικασία της γονιμοποίησης των ωαρίων από τα σπερματοζωάρια στο εργαστήριο, έξω από το σώμα της γυναίκας. Ο κος Νικος Μπάρδης με μακρά πορεία στο χώρο, μπορεί να σας ενημερώσει υπεύθυνα.
λεπτομέρειες
 
   
 
  Ολες οι προσφορές στο Dealistic.gr  
 

Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης - IVF

 
     
 
EmBIO
Το EmBIO είναι μία από τις μεγαλύτερες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης και γυναικολογίας στην Ευρώπη. Το ειδικευμένο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό του, με επικεφαλής τον Δρ Θάνο Παράσχο, εφαρμόζει όλες τις θεραπευτικές τεχνικές από τις πιο πρωτοποριακές μέχρι τις καθιερωμένες συμβατικές μεθόδους υποβοηθούμενης γονιμοποίησης ̶ αξιοποιώντας τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της Μονάδας.
λεπτομέρειες
EMBRYOCLINIC Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής
To EmbryoClinic είναι μια νέα, σύγχρονη και εξαιρετικά υψηλής ποιότητας Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, η οποία δημιουργήθηκε με γνώση και εμπειρία δεκαετιών, γεγονός που εγγυάται ασφάλεια, αποτελεσματικότητα, ποιότητα και ηθική. Το EmbryoClinic λειτουργεί με υπερσύγχρονες προδιαγραφές σύμφωνα με διεθνή πρότυπα. Σκοπός μας η εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ζευγαριών και η παροχή επιστημονικά τεκμηριωμένης ιατρικής φροντίδας με ειλικρίνεια, σεβασμό και αγάπη για τον άνθρωπο.
λεπτομέρειες
Future Family - Κέντρο Γονιμότητας & Γυναικολογίας
Το Πρότυπο Κέντρο "Future Family" παρέχει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε θέματα γονιμότητας και γυναικολογίας από τον Δρ. Ιωάννη Πήχο.
λεπτομέρειες
http://www.embryoclinic.eu
Η μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής της EmbryoClinic δίνει την δυνατότητα στα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα τεκνοποίησης, να κοιτάξουν την λύση που προσφέρουμε, με εγγυημένα αποτελέσματα και να δώσουν χώρο στην χαρά της ζωής χωρίς να απογοητεύονται.
λεπτομέρειες
IUTPI - Μέθοδος Σπερματέγχυσης - L.Mamas Method
Νέα Μέθοδος Σπερματέγχυσης(IUTPI, L.Mamas Method),που εφαρμόζεται στο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Neogenesis IVF Centre, η οποία είναι πιο απλή και ανώδυνη από την εξωσωματική γονιμοποίηση. Νέα πρωτοποριακή σπερματέγχυση (IUTPI, L.Mamas Method) ένα βήμα IUI πριν από την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF). IUTPI - Μέθοδος Σπερματέγχυσης - L.Mamas Method.
λεπτομέρειες
IVF in vitro fertilization & genetics
IVF in vitro fertilization & genetics, κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, κέντρο γυναικολογίας στην οδό Κηφισίας 296 στο Χαλάνδρι.
λεπτομέρειες
kgiatrasivf.gr
Μέσα από την ιστοσελίδα του κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Αθήνα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοιποίησης IVF αλλά και άλλων τεχνικών.
λεπτομέρειες
Life Clinic
Η Life Clinic διευθύνεται από τον Δημήτρη Παπανικολάου, Μαιευτήρα Γυναικολόγο, ειδικευμένο στην Ιατρική της Αναπαραγωγής και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και παρέχει τις πλέον εξειδικευμένες και σύγχρονες τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής μαζί με μια μεγάλη εμπειρία στην διάγνωση και θεραπεία των προβλημάτων του ανοσοποιητικού στην εγκυμοσύνη.
λεπτομέρειες
Neogenesis
Το Κέντρο Neogenesis, από το 1998 που ιδρύθηκε από τον Δρ. Λεωνίδα Μαμά, έχει καταξιωθεί, στον ελληνικό και διεθνή χώρο, σε κλασσικές και καινοτόμες μεθόδους στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή όπως στην εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF, ICSI), την ενδομητρική σπερματέγχυση (ΙUI) την ενδομήτρο – σαλπιγγο περιτοναϊκή σπερματέγχυση (IUTPI - L. Mamas Method).
λεπτομέρειες
NEWLIFE Μοναδα Εξωσωματικης
Η NewLife είναι μια μονάδα εξωσωματικής που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει τους πιο σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας σε ένα φιλικό και διακριτικό περιβάλλον.
λεπτομέρειες
OVUM IVF
Εξωσωματική γονιμοποίηση, Παρένθετη μητρότητα. Υψηλά ποσοστά επιτυχίας, πρωτοποριακές μεθόδους στην εξωσωματική γονιμοποίηση - Δωρεά ωαρίων. Εμείς σαν επιστημονική ομάδα του εξωτερικού ιατρείου διερεύνησης υπογονιμότητας (ΙΔΥ) θέλουμε και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε κάθε είδους προβλημάτων υπογονιμότητας. OVUM IVF, Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης - IVF.
λεπτομέρειες
Γέννημα - Κέντρο Γυναικολογίας & Εξωσωματικής
Η υπογονιμότητα είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι. Στο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης «γέννημα» οι σημαντικότεροι ιατροί σας προσφέρουν μία σίγουρη λύση! Μπείτε εδώ: https://gennima.com/
λεπτομέρειες
Γυναικολογικό Κέντρο Αναπαραγωγής και Γενετικής
Έμπειρο, άρτια καταρτισμένο και ευαισθητοποιημένο στον τομέα της υπογονιμότητας και εξωσωματικής γονιμοποίησης προσωπικό, καθώς και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, διαθέτει το Γυναικολογικό Κέντρο Αναπαραγωγής και Γενετικής με εξειδικευμένους και έμπειρους γιατρούς, βιολόγους, νοσηλευτικό προσωπικό.
λεπτομέρειες
Ιάκεντρο
Προηγμένο ιατρικό κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Θεσσαλονίκη, Ιάκεντρο. Σε έναν υπερσύγχρονο ιατρικό χώρο αφιερωμένο στη γυναίκα και τον άντρα, οργανώσαμε πρωτοποριακές και εξειδικευμένες μονάδες στους τομείς της εξωσωματικής γονιμοποίησης, της εμβρυομητρικής ιατρικής, της γενετικής και της μοριακής βιολογίας
λεπτομέρειες
Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιώς "Μίτωση"
Το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιώς "Μίτωση" πραγματοποιεί περί τους τριακόσιους κύκλους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ετησίως με πολύ καλά αποτελέσματα. Η μονάδα στελεχώνεται από τρεις ειδικευμένους ιατρούς, μια ιατρό του εργαστηρίου, δύο βιολόγους - εμβρυολόγους, δύο μαίες και γραμματειακή - νοσηλευτική υποστήριξη.
λεπτομέρειες
ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
Η πλέον σύγχρονη, μιας ημέρας νοσηλείας, Γυναικολογική Κλινική Γονιμότητας στη Βόρεια Ελλάδα, λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη, με κορυφαίες υλικοτεχνικές υποδομές, υπερσύγχρονα εργαστήρια, άρτια καταρτισμένο επιστημονικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η Κλινική Γονιμότητας- Fertility Clinic είναι στη διάθεση της κάθε γυναίκας και κάθε οικογένειας, που επιθυμούν την καλύτερη, ποιοτικότερη και με ανθρώπινο πρόσωπο, παροχή σύγχρονων επιστημονικών ιατρικών υπηρεσιών.
λεπτομέρειες
Κλινική Γονιμότητας | Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Κέντρο Εξωσωματικής στη Θεσσαλονίκη
ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ; Κλινική Γονιμότητας στη Βόρεια Ελλάδα. Αντιμετώπιση Υπογονιμότητας με Εξωσωματική Γονιμοποίηση σε Σύγχρονο Κέντρο Εξωσωματικής! Εξωσωματική Γονιμοποίηση στην πλέον σύγχρονη Γυναικολογική Κλινική Γονιμότητας στη Βόρεια Ελλάδα. Μπορείτε να την επισκεφτείτε στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας τις κορυφαίες υλικοτεχνικές υποδομές, τα υπερσύγχρονα εργαστήρια και το άρτια καταρτισμένο επιστημονικά ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
λεπτομέρειες
Μίτωση
Το Κέντρο Μίτωση Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιώς. Λειτουργεί αδιάλειπτα όλο το χρόνο εξυπηρετώντας και ζευγάρια που επιθυμούν να μπουν σε κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης σε περιόδους συνήθως διακοπών και πραγματοποιεί περί τους τριακόσιους κύκλους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ετησίως με πολύ καλά αποτελέσματα.
λεπτομέρειες
Μονάδα Αναπαραγωγικής Ιατρικής
Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι η κάθε περίπτωση ζευγαριού που προσέρχεται για να μελετήσουμε το πρόβλημα του είναι διαφορετική από όλες τις άλλες και γι αυτό πιστεύουμε ότι ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας τελικά είναι η εξατομίκευση. Τα ποσοστά επιτυχίας στην εξωσωματική γονιμοποίηση είναι εφάμιλλα των υψηλότερων διεθνώς. Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης - IVF, Μονάδα Αναπαραγωγικής Ιατρικής
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης - IVF
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future