Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Υγεία - Ιατρική Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης - IVF

Ιάκεντρο

 
     
 
Προηγμένο ιατρικό κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Θεσσαλονίκη, Ιάκεντρο. Σε έναν υπερσύγχρονο ιατρικό χώρο αφιερωμένο στη γυναίκα και τον άντρα, οργανώσαμε πρωτοποριακές και εξειδικευμένες μονάδες στους τομείς της εξωσωματικής γονιμοποίησης, της εμβρυομητρικής ιατρικής, της γενετικής και της μοριακής βιολογίας
www.iakentro.com
Ημερομηνία: 9/5/2011
Εμφανίσεις: 1720
   
 
  Μάρμαρα - Γρανίτες Alfa marble  
 
Related Links
 
     
 
Γυναικολογικό Κέντρο Αναπαραγωγής και Γενετικής
Έμπειρο, άρτια καταρτισμένο και ευαισθητοποιημένο στον τομέα της υπογονιμότητας και εξωσωματικής γονιμοποίησης προσωπικό, καθώς και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, διαθέτει το Γυναικολογικό Κέντρο Αναπαραγωγής και Γενετικής με εξειδικευμένους και έμπειρους γιατρούς, βιολόγους, νοσηλευτικό προσωπικό.
λεπτομέρειες
Embryoland - Εξωσωματική γονιμοποίηση
Η Εmbryoland αποτελεί το πλέον σύγχρονο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με εξειδικευμένες μονάδες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ( IVF ) στην Ελλάδα. Προσφέρουμε σε όλα τα ζευγάρια υπηρεσίες υγείας και γονιμοποίησης.
λεπτομέρειες
IVF in vitro fertilization & genetics
IVF in vitro fertilization & genetics, κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, κέντρο γυναικολογίας στην οδό Κηφισίας 296 στο Χαλάνδρι.
λεπτομέρειες
IUTPI - Μέθοδος Σπερματέγχυσης - L.Mamas Method
Νέα Μέθοδος Σπερματέγχυσης(IUTPI, L.Mamas Method),που εφαρμόζεται στο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Neogenesis IVF Centre, η οποία είναι πιο απλή και ανώδυνη από την εξωσωματική γονιμοποίηση. Νέα πρωτοποριακή σπερματέγχυση (IUTPI, L.Mamas Method) ένα βήμα IUI πριν από την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF). IUTPI - Μέθοδος Σπερματέγχυσης - L.Mamas Method.
λεπτομέρειες
EmBIO
Το EmBIO είναι μία από τις μεγαλύτερες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης και γυναικολογίας στην Ευρώπη. Το ειδικευμένο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό του, με επικεφαλής τον Δρ Θάνο Παράσχο, εφαρμόζει όλες τις θεραπευτικές τεχνικές από τις πιο πρωτοποριακές μέχρι τις καθιερωμένες συμβατικές μεθόδους υποβοηθούμενης γονιμοποίησης ̶ αξιοποιώντας τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της Μονάδας.
λεπτομέρειες
OVUM IVF
Εξωσωματική γονιμοποίηση, Παρένθετη μητρότητα. Υψηλά ποσοστά επιτυχίας, πρωτοποριακές μεθόδους στην εξωσωματική γονιμοποίηση - Δωρεά ωαρίων. Εμείς σαν επιστημονική ομάδα του εξωτερικού ιατρείου διερεύνησης υπογονιμότητας (ΙΔΥ) θέλουμε και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε κάθε είδους προβλημάτων υπογονιμότητας. OVUM IVF, Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης - IVF.
λεπτομέρειες
Life Clinic
Η Life Clinic διευθύνεται από τον Δημήτρη Παπανικολάου, Μαιευτήρα Γυναικολόγο, ειδικευμένο στην Ιατρική της Αναπαραγωγής και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και παρέχει τις πλέον εξειδικευμένες και σύγχρονες τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής μαζί με μια μεγάλη εμπειρία στην διάγνωση και θεραπεία των προβλημάτων του ανοσοποιητικού στην εγκυμοσύνη.
λεπτομέρειες
Μίτωση
Το Κέντρο Μίτωση Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιώς. Λειτουργεί αδιάλειπτα όλο το χρόνο εξυπηρετώντας και ζευγάρια που επιθυμούν να μπουν σε κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης σε περιόδους συνήθως διακοπών και πραγματοποιεί περί τους τριακόσιους κύκλους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ετησίως με πολύ καλά αποτελέσματα.
λεπτομέρειες
Future Family - Κέντρο Γονιμότητας & Γυναικολογίας
Το Πρότυπο Κέντρο "Future Family" παρέχει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε θέματα γονιμότητας και γυναικολογίας από τον Δρ. Ιωάννη Πήχο.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Ιάκεντρο, Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης - IVF
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future