Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υγεία - Ιατρική Ιατροί ΩΡΛ
  Ιατροί ΩΡΛ, ωτορινολαρυγγολόγοι, χειρουργοί ΩΡΛ, γιατροί της συγκεκριμένης ειδικότητας παρουσιάζονται μέσα από τις καταχωρίσεις του καταλόγου επιχειρήσεων findall.gr. Βρείτε και σεις άμεσα αυτό πυ ψάχνετε στον κατάλογό μας ή αν είστε επαγγελματίας καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας εντελώς δωρεάν εδώ.
 
  Ξενοδοχείο Ζάκυνθος-Μαϊστράλι  
 

Ιατροί ΩΡΛ

 
     
 
delisorl
Βασίλειος Δελής Χειρουργός - Ιατρος Ωτορινολαρυγγολόγος
λεπτομέρειες
http://karamanos-orl.gr
Στο karamanos-orl.gr μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για σένα και το παιδί σου. Ο ΩΡΛ Καραμάνος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και εξυπηρετεί και την Χαλκιδική.
λεπτομέρειες
Orilacenter
Ωτορινολαρυγγολογικό κέντρο ενηλίκων και πάιδων. Έλεγχος ιλίγγου, εμβοών, βαρηκοίας. Ενδοσκοπικός έλεγχος ρινός, λάρυγγα. Νέες χειρουργικές τεχνικές στο ρινικό διάφραγμα, ροχαλητό, υπνικές άπνοιες, ρινοπλαστική. Χειρουργική αντιμετώπιση προβλήμάτων πάιδων
λεπτομέρειες
pataridou.gr: Εξειδικευμένοι ωρλ
Εξειδικευμένοι γιατροί ωρλ παρέχουν όλες τις ειδικές εξετάσεις στα ιατρεία τους, εξασφαλίζοντας ειδικά ραντεβού για κάθε ασθενή ξεχωριστά. Η λύση στο πρόβλημά σας διαγιγνώσκεται γρήγορα και εύκολα.
λεπτομέρειες
ΑΓΓΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΙΑΤΡΟΣ ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΙΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΠΕΛΛΑ ΠΙΕΡΙΑ
λεπτομέρειες
ΑΓΓΕΛΗ Η.ΔΗΜΗΤΡΑ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΡΛ ΩΡΛ εξετάσεις στο χώρο του ιατρείου Στον χώρο μας μπορούν να γίνουν όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις όπως, ωτοσκόπηση, ακοολογικός έλεγχος, τυμπανομετρία, ενδοσκόπηση ρινός-λάρυγγα, έλεγχος λαβυρίνθου και διερεύνηση του ιλίγγου, διερεύνηση ροχαλητού και υπνικής άπνοιας. Εντός του ιατρείου μπορούν να γίνουν μικροεπεμβάσεις και λήψεις βιοψιών. Αντιμετώπιση και συρραφή τραυμάτων ΩΡΛ περιοχής που δεν χρήζουν νοσοκομειακής νοσηλείας.
λεπτομέρειες
Γεώργιος Μ. Σταμούλης ΩΡΛ Χειρουργός
Ολοκληρωμένες ωτορινολαρυγγολογικές εξετάσεις, προσιτές τιμές, δυνατότητα επίσκεψης κατ' οίκον.
λεπτομέρειες
Ιατρός Χειρουργός ΩΡΛ Ιωάννινα-Κωνσταντίνος Κάτσενος
Ιατρός Χειρουργός ΩΡΛ στα Ιωάννινα ειδικός στη διερεύνηση και Αντιμετώπιση Βαρηκοΐας, Κώφωσης, Εμβόων, έλεγχος Ιλίγγου, διαταραχών Ισορροπίας, αστάθειας στη Βάδιση, έλεγχος ΩΡΛ αιτιολογίας Κεφαλαλγιών, Ενδοσκοπικός έλεγχος Ωτών, Ρινός, Ρινοφάρυγγα, Λάρυγγα και Βίντεο κταγραφή, μελέτη Διαταραχών Ρινικής Αναπνοής, Φώνησης και Κατάποσης, μελέτη Ροχαλητού, Απνοιών, Διαταραχών Ύπνου, έλεγχος ΩΡΛ Αλλεργιών
λεπτομέρειες
Ρινοπλαστική
Στη ρινοπλαστική - πλαστική μύτης τι επιτυγχάνετεται με την επέμβαση. Τι νοσηλεία απαιτείται και τι γίνεται με τον μετεγχειρητικό πόνο σε αυτές τις περιπτώσεις.
λεπτομέρειες
Τάσος Καραμάνος – Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Ο Dr. Τάσος Καραμάνος – Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με ιατρείο στην Θεσσαλονίκη, σας προσφέρει ωρλ υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και διαγνωστικής αξίας. Μπείτε στην ιστοσελίδα του ιατρού: http://karamanos-orl.gr/
λεπτομέρειες
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Αγαθαγγελίδης Αγαθάγγελος
Ο χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Αγαθαγγελίδης Αγαθάγγελος γεννήθηκετο 1972 στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε το πτυχίο της ιατρικής το 1997 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με βαθμό "Λίαν Καλώς" και το 2007 απέκτησε τίτλο ειδικότητας Ωτορίνολαρυγγολογιας.
λεπτομέρειες
Ωρλ για εξατομικευμένες διαγνώσεις
Κάθε επέμβαση που πραγματοποιείται από ωρλ, είναι εξατομικευμένη και υπόκεινται σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται ανάμεσα στον γιατρό και τον ασθενή. Το ιατρείο της Dr. Κυπραίου είναι το κατάλληλο για να πάρετε την απόφαση μιας επέμβασης που θα αλλάξει την ζωή σας.
λεπτομέρειες
ωτιτιδα
Νιώθετε έντονο πόνο στο αυτί σας; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να το κοιτάξετε διότι μπορεί να έχετε ωτίτιδα. Επισκεφθείτε το Ιατρείο του Dr. Κώστα Αναστασάκη στο Μαρούσι έτσι ώστε να έχετε μια έγκυρη διάγνωση στο πρόβλημα σας και με την κατάλληλη αγωγή να το εξαλείψετε. Είμαστε εδώ για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε. Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ιατροί ΩΡΛ, ωτορινολαρυγγολόγοι, χειρουργοί ΩΡΛ, findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future