Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Υγεία - Ιατρική Ιατροί ΩΡΛ

delisorl

 
     
 
Βασίλειος Δελής Χειρουργός - Ιατρος Ωτορινολαρυγγολόγος
www.delisorl.gr
Ημερομηνία: 17/10/2013
Εμφανίσεις: 909
   
 
  Εποχιακά είδη 4epoxes  
 
Related Links
 
     
 
Ιατρός Χειρουργός ΩΡΛ Ιωάννινα-Κωνσταντίνος Κάτσενος
Ιατρός Χειρουργός ΩΡΛ στα Ιωάννινα ειδικός στη διερεύνηση και Αντιμετώπιση Βαρηκοΐας, Κώφωσης, Εμβόων, έλεγχος Ιλίγγου, διαταραχών Ισορροπίας, αστάθειας στη Βάδιση, έλεγχος ΩΡΛ αιτιολογίας Κεφαλαλγιών, Ενδοσκοπικός έλεγχος Ωτών, Ρινός, Ρινοφάρυγγα, Λάρυγγα και Βίντεο κταγραφή, μελέτη Διαταραχών Ρινικής Αναπνοής, Φώνησης και Κατάποσης, μελέτη Ροχαλητού, Απνοιών, Διαταραχών Ύπνου, έλεγχος ΩΡΛ Αλλεργιών
λεπτομέρειες
Ρινοπλαστική
Στη ρινοπλαστική - πλαστική μύτης τι επιτυγχάνετεται με την επέμβαση. Τι νοσηλεία απαιτείται και τι γίνεται με τον μετεγχειρητικό πόνο σε αυτές τις περιπτώσεις.
λεπτομέρειες
ΑΓΓΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΙΑΤΡΟΣ ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΙΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΠΕΛΛΑ ΠΙΕΡΙΑ
λεπτομέρειες
Orilacenter
Ωτορινολαρυγγολογικό κέντρο ενηλίκων και πάιδων. Έλεγχος ιλίγγου, εμβοών, βαρηκοίας. Ενδοσκοπικός έλεγχος ρινός, λάρυγγα. Νέες χειρουργικές τεχνικές στο ρινικό διάφραγμα, ροχαλητό, υπνικές άπνοιες, ρινοπλαστική. Χειρουργική αντιμετώπιση προβλήμάτων πάιδων
λεπτομέρειες
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Αγαθαγγελίδης Αγαθάγγελος
Ο χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Αγαθαγγελίδης Αγαθάγγελος γεννήθηκετο 1972 στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε το πτυχίο της ιατρικής το 1997 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με βαθμό "Λίαν Καλώς" και το 2007 απέκτησε τίτλο ειδικότητας Ωτορίνολαρυγγολογιας.
λεπτομέρειες
ΑΓΓΕΛΗ Η.ΔΗΜΗΤΡΑ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΡΛ ΩΡΛ εξετάσεις στο χώρο του ιατρείου Στον χώρο μας μπορούν να γίνουν όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις όπως, ωτοσκόπηση, ακοολογικός έλεγχος, τυμπανομετρία, ενδοσκόπηση ρινός-λάρυγγα, έλεγχος λαβυρίνθου και διερεύνηση του ιλίγγου, διερεύνηση ροχαλητού και υπνικής άπνοιας. Εντός του ιατρείου μπορούν να γίνουν μικροεπεμβάσεις και λήψεις βιοψιών. Αντιμετώπιση και συρραφή τραυμάτων ΩΡΛ περιοχής που δεν χρήζουν νοσοκομειακής νοσηλείας.
λεπτομέρειες
ωτιτιδα
Νιώθετε έντονο πόνο στο αυτί σας; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να το κοιτάξετε διότι μπορεί να έχετε ωτίτιδα. Επισκεφθείτε το Ιατρείο του Dr. Κώστα Αναστασάκη στο Μαρούσι έτσι ώστε να έχετε μια έγκυρη διάγνωση στο πρόβλημα σας και με την κατάλληλη αγωγή να το εξαλείψετε. Είμαστε εδώ για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε. Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας.
λεπτομέρειες
pataridou.gr: Εξειδικευμένοι ωρλ
Εξειδικευμένοι γιατροί ωρλ παρέχουν όλες τις ειδικές εξετάσεις στα ιατρεία τους, εξασφαλίζοντας ειδικά ραντεβού για κάθε ασθενή ξεχωριστά. Η λύση στο πρόβλημά σας διαγιγνώσκεται γρήγορα και εύκολα.
λεπτομέρειες
Ωρλ για εξατομικευμένες διαγνώσεις
Κάθε επέμβαση που πραγματοποιείται από ωρλ, είναι εξατομικευμένη και υπόκεινται σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται ανάμεσα στον γιατρό και τον ασθενή. Το ιατρείο της Dr. Κυπραίου είναι το κατάλληλο για να πάρετε την απόφαση μιας επέμβασης που θα αλλάξει την ζωή σας.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
delisorl
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future