Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Σπίτι - Οικογένεια Κήπος
 

Κήπος, φυτά, χλοοτάπητας, κηπουροί και άλλα επαγγελματα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον κήπο των ονείρων σας. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας εδώ και γίνετε μέλος μιας μεγάλης ομάδας επιχειρήσεων που εμπιστεύονται τον κατάλογο επιχειρήσεων findall.gr

 
  Κατάλογος Θεσσαλονίκη  
 

Κήπος

 
     
 
Art Kipou
Μελέτη, διαμόρφωση και φύτευση υπαίθριων χώρων πρασίνου σε ιδιωτικές κατοικίες, βεράντες, εταιρικούς χώρους, ξενοδοχεία κτλ. Art Kipou. Λύσεις σε περιοχές με ιδιαιτέρες κλιματικές και εδαφολογικές συνθήκες π.χ νησιά και ορεινές περιοχές. Δραστηριότητα μας είναι επίσης και η εγκατάσταση αρδευτικού δικτύου σε δέντρα, θάμνους χλοροτάπητα, μπαλκόνια.
λεπτομέρειες
Art of Garden
Ότι χρειάζεται για την κατασκεή και την συντήρηση του κήπου ή της βεράντας σας. Παρέχουμε πλήρη γκάμα υπηρεσιών όπως Αρχιτεκτονική Κήπων, Αίθρια, Βεράντες, Βραχόκηποι, Αρδευτικά, Έτοιμος Χλοοτάπητας, Συντηρήσεις Κήπων. Art of Garden, Κήπος.
λεπτομέρειες
ArtPlant
Εύρεση και εφαρμογή μεταφερόμενων λύσεων με φυτά, ArtPlant. Στοιχεία κάθετης φύτευσης όπως φυτικοί τοίχοι, φυτογλυπτά, γλάστρες δεντροφύτευσης ή εναέριες κατασκευές υποστήριξης φυτών για την αξιοποίηση και την οικονομική αναβάθμιση οποιουδήποτε σημείων ενός εξωτερικού χώρου.
λεπτομέρειες
Avant Garden
Το γραφείο υπηρεσιών αρχιτεκτονικής τοπίου Avant Garden είναι μοναδικό στην αρχιτεκτονική τοπίου και τον σχεδιασμό εξωτερικών χώρων, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής σας.
λεπτομέρειες
Beck Irrigation
Η εταιρεία Beck Irrigation ξεκίνησε το 1985 με εγκαταστάσεις αρδευτικών συστημάτων, το 1996 η εταιρεία άρχισε να ασχολείται με την εξ'ολοκλήρου κατασκευή του κήπου, από τα χωματουργικά μέχρι τα φυτά και τον χλοοτάπητα και στην σημερινή μορφή της, μπορεί και αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες που αφορούν τον περιβάλλοντα χώρο πρασίνου, και όχι μόνο.
λεπτομέρειες
Bestgarden
Το site www.bestgarden.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρίας Γ. Φυτιλάς & Σία Ο.Ε με διακριτικό τίτλο - ΚΗΠΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ. Η εταιρία έχει σαν αντικείμενα την αρχιτεκτονική τοπίου, την μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή, και συντήρηση έργων πρασίνου και την διακόσμηση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, την εμπορία , φυτών, αρδευτικών, και γενικά κάθε είδους για τον κήπο καθώς και διακοσμητικών στοιχείων.
λεπτομέρειες
Creta Green
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση του κήπου σας. Γκαζόν, βραχόκηποι, αυτόματο πότισμα, πέργκολες, φούρνοι, ψησταριές και πισίνες για αξέχαστες στιγμές στον κήπο των ονείρων σας. Creta Green, Κήπος.
λεπτομέρειες
d4utest.blogspot.gr
Έχουμε τα πάντα από είδη κήπου, διακοσμητικά κήπου, φυτά, δέντρα και λουλούδια. Επίσης όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στη καλύτερη τιμή τις αγοράς.
λεπτομέρειες
Delta Agronomics
Delta Agronomics, έτοιμο γκαζόν, λιπάσματα για το κήπο σας ή μεγαλύτερες εφαρμογές, πάντα υπό την καθοδήγηση έμπειρου γεοπώνου.
λεπτομέρειες
Eurogazon
Η Eurogazon είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση με αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα. Επιστήμονες γεωπόνοι και εδαφολόγοι εφαρμόζουν τις γνώσεις και τις τεχνικές τους στον χλοοτάπητα , διενεργούν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες θρέψης και ανάπτυξής του έτσι ώστε να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα παραγωγής και διάθεσής του.
λεπτομέρειες
Farma Sod
Η FARMA SOD είναι ένα ιδανικά διαμορφωμένο αγρόκτημα ,για την καλλιέργεια sod – χλοοτάπητα. Παραγωγή ποιοτικών και συνεχών βελτιωμένων ποικιλιών, με σκοπό τη δημιουργία άριστων προιόντων και σχέση εμπιστοσύνης, με τους πελάτες μας.
λεπτομέρειες
Fertiplant, η εταιρεία κατασκευής κήπων
Ο κήπος είναι από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά ενός σπιτιού. Υλοποιούμε το όνειρό σας για την κατασκευή ενός ιδανικού κήπου όπως εσείς τον επιθυμείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
λεπτομέρειες
Garden Center
Το πολυκατάστημα κήπου Garden Center, με πολύχρονη πείρα στα φυτά και τα άνθη, έχει διακριθεί για την ποιότητα των προϊόντων της. Ο,τι μπορεί να ζητήσει κάποιος από ιδέα και φυτά θα τα βρει στο Garden Center.
λεπτομέρειες
Garden Shop - Βασιλιάδης
Πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή κήπων, αρχιτεκτονική τοπίου, αυτόματο πότισμα, εγκατάσταση έτοιμου χλοοτάπητα και παραγωγή μεγάλων φυτών. Garden Shop - Βασιλιάδης.
λεπτομέρειες
Metaform
Η εταιρεία μας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις όσον αφορά πέργκολες, τεντοπέργκολες και ανοιγοκλειόμενες πέργκολες που μπορούν να αναδείξουν τον χώρο σας.
λεπτομέρειες
ptent.gr:
Οι τέντες, οι πέργκολες και οι επαγγελματικές ομπρέλες είναι τα κυρίαρχα προϊόντα που προωθούμε, χαρίζοντάς σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην σκίαση των εξωτερικών χώρων.
λεπτομέρειες
supergarden.gr
Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών: κήπου, εργαλείων,μηχανημάτων,μέσων οικολογικής φυτοπροστασίας,αντιμετώπισης εντόμων υγειονομικής σημασίας,μέσων ατομικής προστασίας και γενικώς ειδών γεωπονικου ενδιαφέροντος.
λεπτομέρειες
www.kritikaceramica.gr
Η επιχείρησή μας εδρεύει στο Θραψανό Πεδιάδος [Ηράκλειο, Κρήτης]. Παράγουμε χειροποίητα κεραμικά αρίστης ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές. Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.kritikaceramica.gr Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν επιθυμείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε.
λεπτομέρειες
Αυτόματο πότισμα - kipodiathesi
Η επιχείρησή ασχολείται με την κατασκευή κήπων, τη συντήρησή τους και την εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος.
λεπτομέρειες
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
Μελετες, κατασκευες, συντηρησεις κηπων,απολυμανσεις.
λεπτομέρειες
Είδη κήπου
Ηλεκτρονικό Κατάστημα για τη Διακόσμηση του Κήπου σας. Είδη Κήπου, Γλάστρες, Ζαρντινιέρες, Βολβοί και Σπόροι Λουλουδιών, Σπόροι Λαχανικών, Υλικά Ποτίσματος, Λιπάσματα, Εργαλεία. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Σχεδιασμός Κήπου, Σχεδιασμός Αυτόματου ποτίσματος.
λεπτομέρειες
Καθαρισμοί οικοπέδων - συντήρηση κήπων - Κοπή & κλαδέματα δένδρων
ΚΗΠΟΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ Στα έργα πρασινου σκοπός είναι να μη ξεχωρίσουμε από την φύση αλλά να ενωθούμε μαζί τις δίνοντας χρώμα και άρωμα στην Ζώη μας! Αρχιτεκτονική - μελέτη - κατασκευή - συντήρηση κήπων Βραχόκηποι - παρτέρια - φραχτες - περιφράξεις Καθαρισμοί οικοπέδων - αποψίλωση αγριόχορτων - ψεκασμοί Αυτοματισμοί άρδευσης - εγκατάσταση χλοοτάπητας Κοπή & κλαδέματα δένδρων - φοινίκων - πλύσιμο πεύκων Απομάκρυνση μπαζών & κλαδιών - καλαθοφορο όχημα Φυτά - λιπάσματα - χώμα - χωματουργικές εργασίες .
λεπτομέρειες
Κατασκευές κήπων
Έτοιμος χλοοταπητας, κατασκευες κηπων και αθλητικων χωρων
λεπτομέρειες
Κήπευσις Σχεδίαση Κατασκευή Συντήρηση Κήπων
Η επιχείρησή μας ασχολείται με ιδιαίτερη επιτυχία στην αρχιτεκτονική τοπίου, την κατασκευή και συντήρηση χώρων πρασίνου, κήπων, την κατασκευή πράσινων δωμάτων (ταρατσόκηποι) και βεραντών σε όλη την Αττική.
λεπτομέρειες
Κηπογένεσις
Κατασκευές και συντηρήσεις έργων πρασίνου, συντηρήσεις φυτικού υλικού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ειδικές κατασκευές πρασίνου, Κηπογένεσις.
λεπτομέρειες
ΚηποΠνοή
Η εταιρία μας ασχολείται αποκλειστικά με την διαμόρφωση και την συντήρηση εξωτερικών χώρων κάθε είδους και μεγέθους, κήπος - βεράντα - ταράτσα. Κατασκευή κήπων, συντήρηση κήπων, μελέτη - σχεδίαση κήπων, αυτόματο πότισμα, χλοοτάπητας και φυτα για βεραντες είναι κάποιες από τις υπηρεσίες μας.
λεπτομέρειες
Κηποτέχνικα
Επαγγελματική έκθεση Κήπου, Διαμόρφωση Εξωτερικών Χώρων, Φυτά, Γλάστρες, Διακοσμητικά κήπου, Μηχανήματα κηποτεχνίας, Κηποτέχνικα.
λεπτομέρειες
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
Η εταιρία ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε βρίσκεται δίπλα στον γεωπόνο, τον φυτωριούχο, τον κηποτέχνη και τον απολυμαντή, με μια πλήρη σειρά προϊόντων.
λεπτομέρειες
Ξύλινοι φράχτες
Ξύλινοι φράχτες εμποτισμένης ξυλείας σε μια ατέλειωτη ποικιλία σχεδίων και σε διάφορες διαστάσεις. Διακοσμήστε και εξοπλίστε τον κήπο σας και το εξοχικό σας με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως ξύλινος φράχτης, ξύλινη πέργκολα, καφασωτά, πατώματα, ξύλινες αποθήκες, πασσάλους και όλα τα σχετικά είδη. Μοναδική ποιότητα, υποστήριξη και τιμές ασυναγώνιστες.
λεπτομέρειες
ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ
Ειδη κηπου, επιπλα κηπου, ξυλινες αποθηκες και ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών γύρω από το ξύλο για τη σωστή διαμόρφωση του κήπου ή της βεράντας σας.
λεπτομέρειες
Τεχνιτός χλοοτάπητας
Η εταιρία Gardengrass πρωτοπόρος στο θέμα του συνθετικού χλοοτάπητα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων πλαστικού χλοοτάπητα για χώρους όπως αθλητικά κέντρα, πάρκα, κήπους και λοιπά πολλά. Τα προϊόντα της διανέμονται σε 51 χώρες του εξωτερικού και φέρνουν πιστοποίηση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
λεπτομέρειες
Φυτώρια Τσαμπάζης Θεσσαλονίκη
Τα Φυτώρια Τσαμπάζης στη Θεσσαλονίκη, παράγουν καλλωπιστικά φυτά εξωτερικού χώρου, αρωματικά φυτά (λεβάντα, μέντα) και φυτά εναλλακτικών καλλιεργειών (ιπποφαές, αρώνια).
λεπτομέρειες
ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ
Έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας - προκαλλιεργημένος, που διατίθεται σε ρολά και τοποθετείται απευθείας στον κήπο.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Κήπος
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future