Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Σπίτι - Οικογένεια Κήπος

Bestgarden

 
     
 
Το site www.bestgarden.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρίας Γ. Φυτιλάς & Σία Ο.Ε με διακριτικό τίτλο - ΚΗΠΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ. Η εταιρία έχει σαν αντικείμενα την αρχιτεκτονική τοπίου, την μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή, και συντήρηση έργων πρασίνου και την διακόσμηση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, την εμπορία , φυτών, αρδευτικών, και γενικά κάθε είδους για τον κήπο καθώς και διακοσμητικών στοιχείων.
www.bestgarden.gr
Ημερομηνία: 11/5/2011
Εμφανίσεις: 1543
   
 
  Ολες οι προσφορές στο Dealistic.gr  
 
Related Links
 
     
 
Delta Agronomics
Delta Agronomics, έτοιμο γκαζόν, λιπάσματα για το κήπο σας ή μεγαλύτερες εφαρμογές, πάντα υπό την καθοδήγηση έμπειρου γεοπώνου.
λεπτομέρειες
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
Η εταιρία ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε βρίσκεται δίπλα στον γεωπόνο, τον φυτωριούχο, τον κηποτέχνη και τον απολυμαντή, με μια πλήρη σειρά προϊόντων.
λεπτομέρειες
Farma Sod
Η FARMA SOD είναι ένα ιδανικά διαμορφωμένο αγρόκτημα ,για την καλλιέργεια sod – χλοοτάπητα. Παραγωγή ποιοτικών και συνεχών βελτιωμένων ποικιλιών, με σκοπό τη δημιουργία άριστων προιόντων και σχέση εμπιστοσύνης, με τους πελάτες μας.
λεπτομέρειες
Garden Shop - Βασιλιάδης
Πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή κήπων, αρχιτεκτονική τοπίου, αυτόματο πότισμα, εγκατάσταση έτοιμου χλοοτάπητα και παραγωγή μεγάλων φυτών. Garden Shop - Βασιλιάδης.
λεπτομέρειες
Art Kipou
Μελέτη, διαμόρφωση και φύτευση υπαίθριων χώρων πρασίνου σε ιδιωτικές κατοικίες, βεράντες, εταιρικούς χώρους, ξενοδοχεία κτλ. Art Kipou. Λύσεις σε περιοχές με ιδιαιτέρες κλιματικές και εδαφολογικές συνθήκες π.χ νησιά και ορεινές περιοχές. Δραστηριότητα μας είναι επίσης και η εγκατάσταση αρδευτικού δικτύου σε δέντρα, θάμνους χλοροτάπητα, μπαλκόνια.
λεπτομέρειες
Beck Irrigation
Η εταιρεία Beck Irrigation ξεκίνησε το 1985 με εγκαταστάσεις αρδευτικών συστημάτων, το 1996 η εταιρεία άρχισε να ασχολείται με την εξ'ολοκλήρου κατασκευή του κήπου, από τα χωματουργικά μέχρι τα φυτά και τον χλοοτάπητα και στην σημερινή μορφή της, μπορεί και αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες που αφορούν τον περιβάλλοντα χώρο πρασίνου, και όχι μόνο.
λεπτομέρειες
Art of Garden
Ότι χρειάζεται για την κατασκεή και την συντήρηση του κήπου ή της βεράντας σας. Παρέχουμε πλήρη γκάμα υπηρεσιών όπως Αρχιτεκτονική Κήπων, Αίθρια, Βεράντες, Βραχόκηποι, Αρδευτικά, Έτοιμος Χλοοτάπητας, Συντηρήσεις Κήπων. Art of Garden, Κήπος.
λεπτομέρειες
Garden Center
Το πολυκατάστημα κήπου Garden Center, με πολύχρονη πείρα στα φυτά και τα άνθη, έχει διακριθεί για την ποιότητα των προϊόντων της. Ο,τι μπορεί να ζητήσει κάποιος από ιδέα και φυτά θα τα βρει στο Garden Center.
λεπτομέρειες
Avant Garden
Το γραφείο υπηρεσιών αρχιτεκτονικής τοπίου Avant Garden είναι μοναδικό στην αρχιτεκτονική τοπίου και τον σχεδιασμό εξωτερικών χώρων, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής σας.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Bestgarden, Κήπος
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future