Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Καλλιτεχνικά εργαστήρια
 

Καλλιτεχνικά εργαστήρια, εργαστήρια σπουδών ηθοποΐας, σπουδές ζωγραφικής, εικαστικά, δημιουργία κοσμημάτων, ελεύθερο σχέδιο και πολλά ακόμα εργαστήρια σπουδών. Βρείτε και σεις σήμερα κιόλας το καλλιτεχνικό εργαστήρι που αναζητάτε ή αν είστε ιδιοκτήτης ενός, καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας και αποκτήστε άμεσα επισκέψεις.

 
  Παραδοσιακό παγωτό  
 

Καλλιτεχνικά εργαστήρια

 
     
 
Anima
Το επιμορφωτικό εργαστήριο Καλλιτεχνικής και Δημιουργικής Εκπαίδευσης anima οργανώνει βιωματικά μαθήματα με θέματα σχετικά με την παιδαγωγική αξιοποίηση της Τέχνης. Το πρωτοποριακό εργαστήριο Καλλιτεχνικής και Δημιουργικής Εκπαίδευσης ΑΝΙΜΑ λειτουργεί από το 1986, σε επιμορφωτικό επίπεδο και απευθύνεται σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τη διδασκαλία ή με καλλιτεχνικές δράσεις.
λεπτομέρειες
ART DRASIS THERAPY
ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΑΣΙΣ, Προσωπική Ανάπτυξη, Πνευματικότητα & Δημιουργία. Ένας νέος χώρος που δημιουργήθηκε με σκόπο να προσφέρει στον καθένα τη δυνατότητα να ανακαλύψει τα ταλέντα και τις ιδιαιτερότητες και να εκφράσει δημιουργικά τις εσώτερες ανάγκες του.Το κέντρο ΔΡΑΣΙΣ είναι μια εστία συνάντησης όσων αναζητούν την προσωπική ανάπτυξη και την πνευματική εξέλιξη.
λεπτομέρειες
www.tempo-tempo.gr
Τραγούδι | Θέατρο | Μουσική | Bands | DJ | Χορός | Stripshow | Διασκεδαστής | Modeling | Σχέδιο-Μόδας | Φωτογραφία | Ζωγραφική | Graffiti
λεπτομέρειες
Βακαλό
Στη σχολή Βακαλό λειτουργούν μονοετή ελεύθερα εργαστήρια σπουδών, Σκηνογραφία - Ενδυματολογία και Ζωγραφική - Εικαστικές Τέχνες.Δημιουργήθηκε ένα ελεύθερο εργαστήριo με ανεξάρτητο πρόγραμμα μονοετούς φοίτησης το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει ο καθένας ανεξάρτητα από ηλικία και τυπικά προσόντα, χωρίς τυπικά προαπαιτούμενα εισαγωγής.
λεπτομέρειες
Βικτώρια Παπαδοπούλου
Καλλιτεχνικό εργαστήριο και έκθεση ζωγραφικής της Βικτώριας Παπαδοπούλου. Συμπεριλάβετε στη διακόσμησή σας κάτι πρωτότυπο, μοναδικό και με άποψη. Μαζί θα συναποφασίσουμε το στυλ, το σχέδιο και το χρωματολόγιο του μελλοντικού έργου.
λεπτομέρειες
ΕΙΔΩΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Καλλιτεχνικό εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων αντικειμένων από χαρτοπολτό. Κατασκευάζουμε αποκριάτικες μάσκες, κούκλες για κουκλοθέατρο και όχι μόνο. Μάσκες, κούκλες, μαριονέτες, κοσμήματα, προτομές. Είδωλα Χρώματα, papiermache.
λεπτομέρειες
Εργαστήριο Σχεδίου-Ζωγραφικής
ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ-Τ.Ε.Ι. ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ – ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΥΜΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΑΚΕΛΟΥ (PORTFOLIO) ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗς ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..."
λεπτομέρειες
Μικρό Πολυτεχνείο
Σεμινάρια τέχνης Μικρό Πολυτεχνείο, Αγ. Ασωματων στο Θησείο, σε φιλικό περιβάλλον και με ανάλαφρη διάθεση
λεπτομέρειες
Μπαρτζώκας εργαστήριο σχεδίου
Τμήματα αρχιτεκτονικής που προετοιμάζουν τους σπουδαστές στο ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο και καλών τεχνών που προετοιμάζει αντίστοιχα τους υποψήφιους για τη σχολή. Το εργαστήριο Μπαρτζώκας βρίσκεται στο Μαρούσι.
λεπτομέρειες
ΝΟΤΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΔΡΑΣΗΣ
Στο νότιο χώρο τέχνης και δράσης μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μαθήματα & σεμινάρια φωτογραφίας, photoshop,ζωγραφικής,δημιουργικής γραφής,χειροποίητου κοσμήματος,ιστορίας της τέχνης,μακραμέ,πλεξίματος, κεντήματος,κατασκευής κεριών,κατασκευής σαπουνιών, κιθάρας,ηλεκτρικής κιθάρας.Επίσης λειτουργεί θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες και εφήβους ενώ τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσα από τα μαθήματα ζωγραφικής και το θεατρικό παιχνίδι.
λεπτομέρειες
σχεδιο
Το σχέδιο-σχέδιο, είναι ένας εκπαιδευτικός όμιλος που στόχο έχει τη μύηση των μαθητών του στις Εικαστικές και Εφαρμοσμένες Τέχνες. Τα τμήματα που διαθέτει είναι γραμμικού , ελευθέρου , καλών τεχνών , ζωγραφικής κ.α
λεπτομέρειες
Φλοιός art studio
Καλλιτεχνικό εργαστήριο στη Καλαμαριά. Καλλιτεχνικά μαθήματα και σεμινάρια για χειροποίητες κατασκευές. Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή και καλύπτουν τις ανάγκες σας και σε επαγγελματικό επίπεδο.
λεπτομέρειες
ΧΡΥΣΟΚΟΝΤΥΛΙΑ
Εργαστήριο Αγιογραφίας Ζωγραφικής Κατασκευών ΧΡΥΣΟΚΟΝΤΥΛΙΑ. H Πηνελόπη Παπαϊωάννου προσπαθεί να αποδώσει τα μοναδικά στοιχεία της βυζαντινής εικονογράφησης με σεβασμό και αγάπη.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Καλλιτεχνικά εργαστήρια, καλιτεχνικό εργαστήρι
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future