Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Καλλιτεχνικά εργαστήρια

Βακαλό

 
     
 
Στη σχολή Βακαλό λειτουργούν μονοετή ελεύθερα εργαστήρια σπουδών, Σκηνογραφία - Ενδυματολογία και Ζωγραφική - Εικαστικές Τέχνες.Δημιουργήθηκε ένα ελεύθερο εργαστήριo με ανεξάρτητο πρόγραμμα μονοετούς φοίτησης το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει ο καθένας ανεξάρτητα από ηλικία και τυπικά προσόντα, χωρίς τυπικά προαπαιτούμενα εισαγωγής.
www.vakalo.gr
Ημερομηνία: 15/3/2011
Εμφανίσεις: 1250
   
 
  Ξενοδοχείο Ζάκυνθος-Μαϊστράλι  
 
Related Links
 
     
 
ΧΡΥΣΟΚΟΝΤΥΛΙΑ
Εργαστήριο Αγιογραφίας Ζωγραφικής Κατασκευών ΧΡΥΣΟΚΟΝΤΥΛΙΑ. H Πηνελόπη Παπαϊωάννου προσπαθεί να αποδώσει τα μοναδικά στοιχεία της βυζαντινής εικονογράφησης με σεβασμό και αγάπη.
λεπτομέρειες
Φλοιός art studio
Καλλιτεχνικό εργαστήριο στη Καλαμαριά. Καλλιτεχνικά μαθήματα και σεμινάρια για χειροποίητες κατασκευές. Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή και καλύπτουν τις ανάγκες σας και σε επαγγελματικό επίπεδο.
λεπτομέρειες
Μπαρτζώκας εργαστήριο σχεδίου
Τμήματα αρχιτεκτονικής που προετοιμάζουν τους σπουδαστές στο ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο και καλών τεχνών που προετοιμάζει αντίστοιχα τους υποψήφιους για τη σχολή. Το εργαστήριο Μπαρτζώκας βρίσκεται στο Μαρούσι.
λεπτομέρειες
Μικρό Πολυτεχνείο
Σεμινάρια τέχνης Μικρό Πολυτεχνείο, Αγ. Ασωματων στο Θησείο, σε φιλικό περιβάλλον και με ανάλαφρη διάθεση
λεπτομέρειες
Anima
Το επιμορφωτικό εργαστήριο Καλλιτεχνικής και Δημιουργικής Εκπαίδευσης anima οργανώνει βιωματικά μαθήματα με θέματα σχετικά με την παιδαγωγική αξιοποίηση της Τέχνης. Το πρωτοποριακό εργαστήριο Καλλιτεχνικής και Δημιουργικής Εκπαίδευσης ΑΝΙΜΑ λειτουργεί από το 1986, σε επιμορφωτικό επίπεδο και απευθύνεται σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τη διδασκαλία ή με καλλιτεχνικές δράσεις.
λεπτομέρειες
ΕΙΔΩΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Καλλιτεχνικό εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων αντικειμένων από χαρτοπολτό. Κατασκευάζουμε αποκριάτικες μάσκες, κούκλες για κουκλοθέατρο και όχι μόνο. Μάσκες, κούκλες, μαριονέτες, κοσμήματα, προτομές. Είδωλα Χρώματα, papiermache.
λεπτομέρειες
ART DRASIS THERAPY
ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΑΣΙΣ, Προσωπική Ανάπτυξη, Πνευματικότητα & Δημιουργία. Ένας νέος χώρος που δημιουργήθηκε με σκόπο να προσφέρει στον καθένα τη δυνατότητα να ανακαλύψει τα ταλέντα και τις ιδιαιτερότητες και να εκφράσει δημιουργικά τις εσώτερες ανάγκες του.Το κέντρο ΔΡΑΣΙΣ είναι μια εστία συνάντησης όσων αναζητούν την προσωπική ανάπτυξη και την πνευματική εξέλιξη.
λεπτομέρειες
Βικτώρια Παπαδοπούλου
Καλλιτεχνικό εργαστήριο και έκθεση ζωγραφικής της Βικτώριας Παπαδοπούλου. Συμπεριλάβετε στη διακόσμησή σας κάτι πρωτότυπο, μοναδικό και με άποψη. Μαζί θα συναποφασίσουμε το στυλ, το σχέδιο και το χρωματολόγιο του μελλοντικού έργου.
λεπτομέρειες
σχεδιο
Το σχέδιο-σχέδιο, είναι ένας εκπαιδευτικός όμιλος που στόχο έχει τη μύηση των μαθητών του στις Εικαστικές και Εφαρμοσμένες Τέχνες. Τα τμήματα που διαθέτει είναι γραμμικού , ελευθέρου , καλών τεχνών , ζωγραφικής κ.α
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Βακαλό, Καλλιτεχνικά εργαστήρια
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future