Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση ΙΕΚ - Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης
 

ΙΕΚ, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, ιδιωτικά ΙΕΚ, δημόσια ΙΕΚ, σπουδές σε όλους τους κλάδους, ενημέρωση σχετικά με τους κύκλους σπουδών, τα δίδακτρα, τις έδρες των ΙΕΚ. Όλα στις κατηγορίες του επαγγελματικού οδηγού findall.gr, καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας εντελώς δωρεάν, χωρίς κρυφές  χρεώσεις και αποκτήστε επισκέπτες από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 
  Δανέζης οικοδομικές επιχειρήσεις  
 

ΙΕΚ - Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης

 
     
 
CARIERRA Business and Computing School
Η CARIERRA, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με πάνω από 30 χρόνια πείρα στην επαγγελματική εκπαίδευση, στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και στον τομέα της πληροφορικής, συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας ουσιαστικής επαγγελματικής κατάρτισης.
λεπτομέρειες
Creativegroup-academy.gr
Στα εκπαιδευτικά κέντρα του creativegroup θα βρείτε τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες εκπαιδευτές της αγοράς, με μεγάλη εμπειρία σε διεθνές επίπεδο και διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση από τoν επίσημο εκπαιδευτικό φορέα της Creative Nail Design. Tα διαθέσιμα εκπαιδευτικά μας προγράμματα έχουν σχεδιαστεί, για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες της αγοράς. Από τον αρχάριο που θέλει να αποκτήσει τις σωστές βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα, έως τον ήδη επαγγελματία που αναζητά νέες τεχνικές εφαρμογές και την εξέλιξη της δουλειάς του, καθώς και για την επιχείρηση που θέλει να επιμορφώσει το τεχνικό προσωπικό της, δημιουργώντας σύγχρονες υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ και επιπρόσθετων νυχιών.
λεπτομέρειες
iek intergraphics
Το ΙΕΚ INTERGRAPHICS είναι το κορυφαίο ΙΕΚ για σπουδές, Art - Design & New Technologies. Παρέχει σπουδές σε όλα τα επίπεδα, IEK, ΚΟΛΛΕΓΙΟ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
λεπτομέρειες
IEK Κομμωτικής Διαμαντόπουλος
Σεμινάρια με εκπαιδευτικά videos από διάσημα κέντρα κομμωτικής, τάσεις, τεχνικές αρμονικά συνδυασμένες με φροντιστήρια πρακτικής εξάσκησης, συνθέτουν ένα άρτιο πρόγραμμα σπουδών που έρχεται να καλύψει τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
λεπτομέρειες
Le Monde
Ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές, ΙΙΕΚ Le Monde, που θα σε καταστήσουν ικανό να σταδιοδρομήσεις επαγγελματικά στον τουριστικό τομέα, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις τουριστικές υπηρεσίες της χώρας μας. Απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές, διατηρεί αναλλοίωτο τον ιδρυτικό του σκοπό, να προσφέρει στους σπουδαστές του υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα του τουρισμού.
λεπτομέρειες
Leica Academy
ΙΕΚ, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Leica Academy. ΙΙΕΚ φωτογραφίας στην Αθήνα. Πληροφορίες, προγράμματα σπουδών. Διετές πρόγραμμα σπουδών φωτογραφίας που προσφέρει ισορροπημένη θεωρητική και πρακτική φωτογραφική εκπαίδευση σε Διαφημιστική Φωτογραφία, Φώτο-ειδησεογραφία, Φωτογραφία-Μόδας, Κοινωνικές-εκδηλώσεις, Αρχιτεκτονική Φωτογραφία, Φωτογραφία δρόμου, Τεχνική του Α/Μ και Έγχρωμου θαλάμου και Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας.
λεπτομέρειες
Maritime Training | Costamare Training
Η costamare | maritime training αποτελεί στην Ελλάδα πρότυπη σχολή στο χώρο της ναυτιλίας παραδίδοντας μαθήματα όπως ecdis course, bridge simulator, (SSO) ship security officer και όλα τα σχετικά. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδιασμό με άριστους εκπαιδευτές μας και τα σύγχρονα εργαστήρια παρέχουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης σε πληρώματα πλοίων, ναυτιλιακές εταιρίες και ηγετικά στελέχη αυτών.
λεπτομέρειες
Mokume
ΙΕΚ Αργυροχρυσοχοiας Mokume, σπουδάστε την τέχνη της δημιουργίας κοσμήματος, αποκτήστε ένα εφόδιο που θα σας βοηθήσει να κάνετε το μεράκι σας επαγγελμα.
λεπτομέρειες
ORBISANIMA koinsep
Σχολή κοινωνικών ανθρωπιστικών επιστημών. Οικονομικά Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης : Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία, εγκληματολογία, Σύμβουλος οικογενειακού προγραμματισμού, Γραμματέας Νομικού γραφείου,Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική Art therapy ,Ψυχοθεραπεία παιδιών & εφήβων, Πρόληψης και διατροφή. Μαθήματα εξ αποστάσεως & με αλληλογραφία Υπηρεσίες : Ατομικές συνεδρίες, ομάδες, Μουσικοθεραπεία,λογοθεραπεία,εργοθεραπεία, εναλλακτικές θεραπείες, σεμινάρια .
λεπτομέρειες
SBS Εργαστήρια ελευθέρων σπουδών
Εργαστήρια ελευθέρων σπουδών από το 1992. Χρηματοικονoμικά, λογιστικά, υπολογιστές και πολλοί ακόμα τομείς εκπαίδευσης.
λεπτομέρειες
Ι.I.E.K. HOTELIA
Ι.I.E.K. HOTELIA, είναι Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτησης στη Θεσσαλονίκη με ειδικότητες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εστιατορίων.
λεπτομέρειες
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ
Κρατικό Δίπλωμα στις πιο σύγχρονες ειδικότητες, Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ. Ιδρύθηκαν ως Τεχνικές Επαγγελματικές Σχολές ΔΕΛΤΑ, οργανώνοντας προγράμματα σπουδών για ειδικότητες των τομέων Μηχανολογίας, Τεχνολογίας, Οικονομίας, Διοίκησης και Τουρισμού.
λεπτομέρειες
ΙEK Aλεξάνδρειο
Έχοντας ένα πρωτοποριακό τρόπο διδασκαλίας και χαράζοντας τις δικές μας γραμμές στον τρόπο εκμάθησης και πρακτικής, προετοιμάζουμε τους εκατοντάδες αποφοίτους ως σημερινούς αναγνωρισμένους επαγγελματίες. ΙEK κομμωτικής Aλεξάνδρειο.
λεπτομέρειες
ΙIEK ΟΜΗΡΟΣ
50 Επιτυχημένες Ειδικότητες από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Επιλέγεις την Ειδικότητα που σου ταιριάζει, Εξασφαλίζεις Κρατικό Δίπλωμα, Βρίσκεις Αμέσως Δουλειά και αν θέλεις συνεχίζεις για Bachelor. IIEK ΟΜΗΡΟΣ, ΙΕΚ - Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης, ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Οι σπουδαστές αποκτούν αναγνωρισμένο δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας (Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - ΟΕΕΚ). Παράλληλα τους παρέχεται η ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε συνεργαζόμενα με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης
λεπτομέρειες
ΙΕΚ Ιπποκράτειος
Με προσεκτική μελέτη στην αγορά εργασίας, το ΙΕΚ Ιπποκράτειος προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών σε επτά ειδικότητες όπως η δημοσιογραφία, τα παιδαγωγικά αλλά και η πληροφορική.
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ
Το ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ είναι ένας άρτια οργανωμένος και σύγχρονος Εκπαιδευτικός Οργανισμός που παρέχει εξειδίκευμένες γνώσεις και επαγγελματικές σπουδές υψηλού επιπέδου σε ειδικότητες όπως η πληροφορική, η οικονομία, η αισθητική, τα παιδαγωγικά και η μουσική τεχνολογία.
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ανοίγει για τους σπουδαστές του ένα νέο δρόμο για σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες, Υγεία, Ομορφιά, Προσχολική Αγωγή, Επικοινωνία & ΜΜΕ, Επισιτισμός & Τουρισμός, Δομικών Κατασκευών, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Ηλεκτρονικών, Μηχανολογία & Μεταφορές, Ναυτιλιακά.
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Φιλοσοφία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι η προσφορά πολλαπλών επιλογών στους σπουδαστές μας, με στόχο να εφοδιαστούν με τεχνογνωσία που θα τους καταστήσει πραγματικά ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο υψηλών διεθνών προδιαγραφών, 2.000 τετραγωνικών μέτρων, στη Γλυφάδα (Βουλιαγμένης 57), επεκτείνεται από το φετινό φθινόπωρο – Σεπτέμβριος 2013 – η ποιοτική εκπαίδευση και η κορυφαίου επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση που παρέχει 20 χρόνια τώρα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στα νότια προάστια!Πληροφορίες : Λ. Βουλιαγμένης 57 - 2109640117 campus@xinis.com
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο υψηλών διεθνών προδιαγραφών, 2.000 τετραγωνικών μέτρων, στη Γλυφάδα (Βουλιαγμένης 57), επεκτείνεται από το φετινό φθινόπωρο – Σεπτέμβριος 2013 – η ποιοτική εκπαίδευση και η κορυφαίου επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση που παρέχει 20 χρόνια τώρα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στα νότια προάστια! O κορυφαίος εκπαιδευτικός όμιλος στα Νότια Προάστια επεκτείνεται και σας καλωσορίζει στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, Λ. Βουλιαγμένης 57
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - IEK PASTER THESSALONIKI
ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ - IEK PASTER το Νο1 ιδιωτικό ΙΕΚ στην Θεσσαλονίκη με όλες τις σύγχρονες ειδικότητες επαγγελμάτων που σου δίνουν δουλειά. Σχολή επαγγελμάτων υγείας, αισθητικής, κοινωνικών υπηρεσιών, πληροφορικής, εφαρμοσμένων τεχνών, τουριστικών, μεταφορών, μηχανολογίας, ιδιωτικό ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης ΙΙΕΚ.
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΠΕΤΡΑ
Με ξεχωριστή έμφαση στην ποιότητα του προγράμματος σπουδών του, το ΙΕΚ ΠΕΤΡΑ έχει χαράξει μια επιτυχημένη 40χρονη εκπαιδευτική πορεία με προγράμματα σπουδών που αφορούν τους τομείς της τέχνης, της πληροφορικής, της διοίκησης και της οικονομίας.
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΣΒΙΕ
Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι η πρώτη σχολή που έφερε στην Ελλάδα τα επαγγέλματα Υγείας και η οποία ειδικεύεται κατ' αποκλειστικότητα σε αυτά με αποτέλεσμα να διαθέτει άρτια καταρτισμένους αποφοίτους.
λεπτομέρειες
ΙΕΚ Ωμέγα
ΙΕΚ Ωμέγα, σπουδές παιδαγωγικές, αεροπορικές, αθλητισμού, ομορφιάς, πληροφορικής, αυτοκινήτου, τουρισμού και πολλά ακόμα πεδία σπουδών στην Αθήνα και στο καινούργιο μας υποκατάστημα στη Νέα Μάκρη.
λεπτομέρειες
ΙΙΕΚ Praxis
Το ΙΕΚ PRAXIS είναι το δημιούργημα ενός εκπαιδευτικού οργανισμού και μιας ομάδας έμπειρων στελεχών με παρουσία στον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης από το 1995.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
ΙΕΚ-Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future