Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση ΙΕΚ - Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης

ΙΙΕΚ Praxis

 
     
 
Το ΙΕΚ PRAXIS είναι το δημιούργημα ενός εκπαιδευτικού οργανισμού και μιας ομάδας έμπειρων στελεχών με παρουσία στον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης από το 1995.
www.iekpraxis.gr
Ημερομηνία: 28/4/2011
Εμφανίσεις: 988
   
 
  Κατάλογος Θεσσαλονίκη  
 
Related Links
 
     
 
Le Monde
Ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές, ΙΙΕΚ Le Monde, που θα σε καταστήσουν ικανό να σταδιοδρομήσεις επαγγελματικά στον τουριστικό τομέα, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις τουριστικές υπηρεσίες της χώρας μας. Απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές, διατηρεί αναλλοίωτο τον ιδρυτικό του σκοπό, να προσφέρει στους σπουδαστές του υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα του τουρισμού.
λεπτομέρειες
Mokume
ΙΕΚ Αργυροχρυσοχοiας Mokume, σπουδάστε την τέχνη της δημιουργίας κοσμήματος, αποκτήστε ένα εφόδιο που θα σας βοηθήσει να κάνετε το μεράκι σας επαγγελμα.
λεπτομέρειες
IEK Κομμωτικής Διαμαντόπουλος
Σεμινάρια με εκπαιδευτικά videos από διάσημα κέντρα κομμωτικής, τάσεις, τεχνικές αρμονικά συνδυασμένες με φροντιστήρια πρακτικής εξάσκησης, συνθέτουν ένα άρτιο πρόγραμμα σπουδών που έρχεται να καλύψει τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
λεπτομέρειες
Ι.I.E.K. HOTELIA
Ι.I.E.K. HOTELIA, είναι Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτησης στη Θεσσαλονίκη με ειδικότητες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εστιατορίων.
λεπτομέρειες
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ
Κρατικό Δίπλωμα στις πιο σύγχρονες ειδικότητες, Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ. Ιδρύθηκαν ως Τεχνικές Επαγγελματικές Σχολές ΔΕΛΤΑ, οργανώνοντας προγράμματα σπουδών για ειδικότητες των τομέων Μηχανολογίας, Τεχνολογίας, Οικονομίας, Διοίκησης και Τουρισμού.
λεπτομέρειες
Leica Academy
ΙΕΚ, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Leica Academy. ΙΙΕΚ φωτογραφίας στην Αθήνα. Πληροφορίες, προγράμματα σπουδών. Διετές πρόγραμμα σπουδών φωτογραφίας που προσφέρει ισορροπημένη θεωρητική και πρακτική φωτογραφική εκπαίδευση σε Διαφημιστική Φωτογραφία, Φώτο-ειδησεογραφία, Φωτογραφία-Μόδας, Κοινωνικές-εκδηλώσεις, Αρχιτεκτονική Φωτογραφία, Φωτογραφία δρόμου, Τεχνική του Α/Μ και Έγχρωμου θαλάμου και Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας.
λεπτομέρειες
ΙIEK ΟΜΗΡΟΣ
50 Επιτυχημένες Ειδικότητες από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Επιλέγεις την Ειδικότητα που σου ταιριάζει, Εξασφαλίζεις Κρατικό Δίπλωμα, Βρίσκεις Αμέσως Δουλειά και αν θέλεις συνεχίζεις για Bachelor. IIEK ΟΜΗΡΟΣ, ΙΕΚ - Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης, ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Οι σπουδαστές αποκτούν αναγνωρισμένο δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας (Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - ΟΕΕΚ). Παράλληλα τους παρέχεται η ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε συνεργαζόμενα με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
λεπτομέρειες
ΙΕΚ ΣΒΙΕ
Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι η πρώτη σχολή που έφερε στην Ελλάδα τα επαγγέλματα Υγείας και η οποία ειδικεύεται κατ' αποκλειστικότητα σε αυτά με αποτέλεσμα να διαθέτει άρτια καταρτισμένους αποφοίτους.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
ΙΙΕΚ Praxis, ΙΕΚ - Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future