Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Αθλητισμός - Χόμπι Προσωπικοί γυμναστές - Personal trainers
 

Προσωπικοί γυμναστές, personal trainers, για γυμναστική στο σπίτι ή σε χώρο με προσωπική επίβλεψη από επαγγελματίες γυμναστές. Αν είστε προσωπικός γυμναστής ή αν θέλετε να υποδείξετε κάποιον καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας εντελώς δωρεάν στον κατάλογο επιχειρήσεων findall.gr και επωφεληθείτε από τις επισκέψεις από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 
  Κατάλογος Θεσσαλονίκη  
 

Προσωπικοί γυμναστές - Personal trainers

 
     
 
Athens Trainers
Athens Trainers μια ομάδα γυμναστών, personal trainers με υψηλό επίπεδο γνώσεων, από διαφορετικά αθλήματα και αγωνίσματα, με προϋπηρεσία στο χώρο του fitness, σας βοηθάει να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε στο σώμα σας.
λεπτομέρειες
BeautyDuty
Γυμναστείτε στο χώρο σας, τη μέρα και την ώρα που θέλετε. Εξειδικευμένοι γυμναστές, αξιολογούν τη φυσική σας κατάσταση και δημιουργούν ένα πρόγραμμα αυστηρά προσωπικό, μόνο για έσας. Αποκτήστε το σώμα που επιθυμείτε.
λεπτομέρειες
Fitness Club
Αδυνάτισμα, Ευεξία, Fitness, Διασκέδαση - Personal Training - Group Personal Training (τμήματα έως 8 ατόμων) - Boxing (τμήματα έως 10 ατόμων) - Wing Chun Kung Fu (τμήματα έως 10 ατόμων)
λεπτομέρειες
Fitstudio
Στην ομάδα του Fitstudio οι προσωπικοί μας γυμναστές σχεδιάζουν αποτελεσματικά προγραμμάτα άσκησης ώστε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και επίδοσή σας, χάστε βάρος, δυναμώστε ολόκληρο το σώμα σας ή βελτιώστε την υγεία και φυσική σας κατάσταση.
λεπτομέρειες
Holmes Place
Ιδιαίτερα μαθήματα εξατομικευμένης εκγύμνασης με τον προσωπικό γυμναστή της επιλογής σας, στις εγκαταστάσεις του Holmes Place . Διαμορφώστε τις ιδανικές αναλογίες, αυξύστε τις καύσεις σας, γυμναστείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, διαλέξτε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διάρκειας 30 λεπτών, προπόνηση στην πισίνα, Power Plate, αποκατάσταση τραυματισμού κ.α.
λεπτομέρειες
LivingRoom Personal Training Solutions
Προγράμματα Personal training ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας, για τη διαμόρφωση του σώματος, για τη βελτίωση και μέγιστη ανάπτυξη της φυσικής τους κατάστασης, για την αύξηση της ζωντάνιας, για την αποκατάσταση και επανένταξη μετά από κάποιο τραυματισμό, στο LivingRoom Personal Training Solutions.
λεπτομέρειες
Personal Training
Στο Studio μας, σας προσφέρουμε προγράμματα με Personal Training για αδυνάτισμα και όμορφο σώμα
λεπτομέρειες
Personal Training Places
Μιχάλης Μηνούδης, Personal Training Places. Γυμναστείτε με την παρουσία προσωπικού γυμναστή δίπλα σας, με εξατομικευμενο και ειδικό προγραμμα που φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γυμναστήριο εξειδικευμένο στην προσωπική εκγύμναση, βάσει αξιολόγησης δοκιμασιών και μετρήσεων.
λεπτομέρειες
Personal Training Services
Με αρχηγό τον έμπειρο γυμναστή Γιώργο Σαρρή διοργανώνουμε πλήθος δραστηριοτήτων για να κρατιόμαστε σε φόρμα με έμφαση στην ασφάλεια του κάθε αθλητή. Σεβόμαστε τον προσωπικό σας χρόνο και προσαρμόζουμε τα προγράμματά μας στις ανάγκες σας
λεπτομέρειες
Power 3 Lounge
Το Power 3 Lounge καταλαμβάνει ηγετική θέση στο χώρο του personal training στη Θεσσαλονίκη. Με την πλέον ολοκληρωμένη δέσμη υπηρεσιών προσωπικής εκγύμνασης και σας εγγυώνται άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα.
λεπτομέρειες
Re-Shape Personal Trainers
Re-Shape Personal Trainers παρεχουν αθλητικές υπηρεσίες όπως personal training, Yoga και Pilates, ωστε να σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή ισορροπία στην σωματική και ψυχική υγεία σας.
λεπτομέρειες
Sportview – Personal Training
Έμπειροι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με σκοπό την παροχή υψηλών υπηρεσιών προσωπικής εκγύμνασης και την προαγωγή της υγείας και ευεξίας, σας περιμένουν στο Sportview – Personal Training.
λεπτομέρειες
Three Sixty
Threesixty - Personal Training Studio στο Χαλάνδρι, προσωπική εκγύμναση, άσκηση στην πλατφόρμα δόνησης, στο indoor cycling που αποτελεί την καλύτερη αερόβια μορφή άσκησης παγκοσμίως και το Bosu, τη θαυματουργή μπάλα με την επίπεδη πλευρά.
λεπτομέρειες
YourTraining.gr
Bρείτε online τον γυμναστή ή personal trainer που επιθυμείτε με βάση το βιογραφικό και την εμπειρία του στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Αν είστε ο ίδιος personal trainer μπορείτε να καταχωρηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να αυξήσετε τους πελάτες σας.
λεπτομέρειες
Άμιλλα
Το γυμναστήριο AMILLA έχει φτιάξει για τον καθένα από εσάς, προσωπικά ολοκληρωμένα προγράμματα άθλησης με ειδικευμένους γυμναστές, προσπαθώντας να πετύχει το καλύτερο δύνατο αποτέλεσμα για τον κάθε ασκούμενο.
λεπτομέρειες
Γιάννης Τζανουδάκης, personal training
Personal training από τον έμπειρο γυμναστή, σύμβουλο ψυχολογίας αγωνιστικού αθλητισμού Γιάννη Τζανουδάκη με συμμετοχή σε συνέδρια και πολυετή εμπειρία σε γυμναστήρια και κέντρα αποκαταστασης τραυματισμών. Παροχή υπηρεσιών σε οποιοδήποτε χώρο βολεύει τον αθλούμενο κατόπιν σωστής μελέτης της υπάρχουσας σωματικής κατάστασης
λεπτομέρειες
Γιαννούλης Αντώνης
Pesonal Training, Body Building, Συμβουλές για αγώνες - διαγωνισμούς, Fitness, Figure, Διατροφικά προγράμματα - δίαιτες, Συμπληρώματα Διατροφής. Προσωπικός γυμναστής Γιαννούλης Αντώνης.
λεπτομέρειες
Δημήτρης Καίτσης
Προσωπικός γυμναστής κολύμβησης στην Αθήνα, Δημήτρης Καΐτσης. Καθηγητής φυσικής αγωγής πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην κολύμβηση και στην υδατοσφαίριση. Ενασχόληση με το χώρο της πισίνας τα τελευταία 20 χρόνια ως αθλητής και μετέπειτα ως προπονητής.
λεπτομέρειες
Μιχάλης Μπαλατσινός - Personal Trainers
Δίκτυο προσωπικών γυμναστών, personal trainers σε όλη την Ελλάδα. Επιλέξτε τον κατάλληλο γυμναστή ή αν είστε ο ίδιος γυμναστής καταχωριστείτε στη λίστα μας και αυξήστε το πελατολόγιο σας.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Προσωπικοί γυμναστές-Personal trainers
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future