Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Αθλητισμός - Χόμπι Προσωπικοί γυμναστές - Personal trainers

Μιχάλης Μπαλατσινός - Personal Trainers

 
     
 
Δίκτυο προσωπικών γυμναστών, personal trainers σε όλη την Ελλάδα. Επιλέξτε τον κατάλληλο γυμναστή ή αν είστε ο ίδιος γυμναστής καταχωριστείτε στη λίστα μας και αυξήστε το πελατολόγιο σας.
www.personaltrainer.gr
Ημερομηνία: 31/10/2010
Εμφανίσεις: 2479
   
 
  Πάρκινγκ αεροδρομίου  
 
Related Links
 
     
 
Athens Trainers
Athens Trainers μια ομάδα γυμναστών, personal trainers με υψηλό επίπεδο γνώσεων, από διαφορετικά αθλήματα και αγωνίσματα, με προϋπηρεσία στο χώρο του fitness, σας βοηθάει να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε στο σώμα σας.
λεπτομέρειες
Holmes Place
Ιδιαίτερα μαθήματα εξατομικευμένης εκγύμνασης με τον προσωπικό γυμναστή της επιλογής σας, στις εγκαταστάσεις του Holmes Place . Διαμορφώστε τις ιδανικές αναλογίες, αυξύστε τις καύσεις σας, γυμναστείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, διαλέξτε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διάρκειας 30 λεπτών, προπόνηση στην πισίνα, Power Plate, αποκατάσταση τραυματισμού κ.α.
λεπτομέρειες
Personal Training Places
Μιχάλης Μηνούδης, Personal Training Places. Γυμναστείτε με την παρουσία προσωπικού γυμναστή δίπλα σας, με εξατομικευμενο και ειδικό προγραμμα που φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γυμναστήριο εξειδικευμένο στην προσωπική εκγύμναση, βάσει αξιολόγησης δοκιμασιών και μετρήσεων.
λεπτομέρειες
Γιαννούλης Αντώνης
Pesonal Training, Body Building, Συμβουλές για αγώνες - διαγωνισμούς, Fitness, Figure, Διατροφικά προγράμματα - δίαιτες, Συμπληρώματα Διατροφής. Προσωπικός γυμναστής Γιαννούλης Αντώνης.
λεπτομέρειες
Άμιλλα
Το γυμναστήριο AMILLA έχει φτιάξει για τον καθένα από εσάς, προσωπικά ολοκληρωμένα προγράμματα άθλησης με ειδικευμένους γυμναστές, προσπαθώντας να πετύχει το καλύτερο δύνατο αποτέλεσμα για τον κάθε ασκούμενο.
λεπτομέρειες
BeautyDuty
Γυμναστείτε στο χώρο σας, τη μέρα και την ώρα που θέλετε. Εξειδικευμένοι γυμναστές, αξιολογούν τη φυσική σας κατάσταση και δημιουργούν ένα πρόγραμμα αυστηρά προσωπικό, μόνο για έσας. Αποκτήστε το σώμα που επιθυμείτε.
λεπτομέρειες
Fitstudio
Στην ομάδα του Fitstudio οι προσωπικοί μας γυμναστές σχεδιάζουν αποτελεσματικά προγραμμάτα άσκησης ώστε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και επίδοσή σας, χάστε βάρος, δυναμώστε ολόκληρο το σώμα σας ή βελτιώστε την υγεία και φυσική σας κατάσταση.
λεπτομέρειες
Sportview – Personal Training
Έμπειροι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με σκοπό την παροχή υψηλών υπηρεσιών προσωπικής εκγύμνασης και την προαγωγή της υγείας και ευεξίας, σας περιμένουν στο Sportview – Personal Training.
λεπτομέρειες
Power 3 Lounge
Το Power 3 Lounge καταλαμβάνει ηγετική θέση στο χώρο του personal training στη Θεσσαλονίκη. Με την πλέον ολοκληρωμένη δέσμη υπηρεσιών προσωπικής εκγύμνασης και σας εγγυώνται άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Μιχάλης Μπαλατσινός - Personal Trainers, Προσωπικοί γυμναστές
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future