Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Αθλητισμός - Χόμπι Πολεμικές τέχνες
 

Πολεμικές τέχνες, πολεμικές τέχνες από διαφορετικές χώρες, Karate, kick box, Tae Kwon Do, Muay Thai, Kung Fu και πολλές ακόμα πολεμικές τέχνες για τους λάτρεις του είδους ή για εσάς που απλά αναζητάτε τρόπο γυμναστικής διαφορετικό από τα συνηθισμένα γυμναστήρια. Επιλέξτε πολεμικές τέχνες μέσα από τον κατάλογο επιχειρήσεων του findall.gr ή απλά καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας

 
  Παπούτσια Χανιωτάκης  
 

Πολεμικές τέχνες

 
     
 
Association of Jeet Kune Do by Bruce Lee
Αθλητικό σωματείο Association of Jeet Kune Do by Bruce Lee από το 1981. Η μαχητική τέχνη του Bruce Lee με στόχο την εξοικίωση του μαθητή σε όλα τα πεδία μάχης. Άναπτυξη του σώματος και του πνεύματος, μέσα από μία ιδιαίτερα σκληρή εκπαίδευση. Member of the World Jeet Kune Do Federation, U.S.A.
λεπτομέρειες
Athens Bushido Center
Χώρος πολεμικών τεχνών που δημιουργήθηκε από την ανάγκη για να διαδοθούν οι πολεμικές τέχνες σαν ένα μέσο άσκησης και αυτοάμυνας και όχι σαν ένα μέσο άσκησης βίας και ανταγωνισμού. Ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου ελάτε να γνωρίσετε τα μυστικά του Akido & Tai Chi. Βρισκόμαστε δίπλα στη στάση του μετρό Συγγρού-Φιξ.
λεπτομέρειες
Fudoshin
Σας καλωσορίζουμε στο Fudoshin Dojo! Στη σχολή μας διδάσκονται οι τέχνες Aikido, Iaido, Kendo και Pilates. Ελάτε να προπονηθούμε μαζί, η σωματική αλλά και η νοητική βελτίωση κοντά στους καλύτερους είναι δεδομένη.
λεπτομέρειες
Hellenic Academy Yong Chun
Η ολοκληρωμένη σχολή πολεμικής τέχνης Hellenic Academy Yong Chun σας μαθαίνει την πολεμική αυτοάμυνα Yong Chun .
λεπτομέρειες
Hellenic Muaythai Federation-Ελληνική Ομοσπονδία Μουιτάϊ
Από το 1999 που ιδρύθηκε η ομοσπονδία συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία με δεκάδες συλλόγούς μέλη σε όλη την Ελλάδα. Έχει ιδρύσει την Βαλκανική Ομοσπονδία Μουιτάϊ και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής αλλά και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ομάδες της σχολής συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες όπως συνέδρια, πρωταθλήματα, εξετάσεις ενώ η εθνική ομάδα της σχολής μας κάνει πολλές φορές περήφανους με μετάλλια και διακρίσεις που κατακτά σε διεθνή πρωταθλήματα.
λεπτομέρειες
Hung Kar
Ελληνική Ένωση Hung Kar . Από το παραδοσιακό Hung Kar έως την αυτοάμυνα, το kick - boxing , αλλά και πιο ήπιους και ενεργειακούς τρόπους άσκησης όπως το tai chi και το qigong. Κάνετε χρήση των Δωρεάν Δοκιμαστικού Προγράμματος 2 μαθημάτων , βρισκόμαστε στο Αιγάλεω, το Ρέθυμνο και την Κόρινθο.
λεπτομέρειες
KARATE SHOTOKAN
Σχολή Πολεμικών Τεχνών, KARATE SHOTOKAN , Γαλάτσι , Στα 22 χρόνια της ζωής του μετράει πολλές επιτυχίες σε πανελλήνια, βαλκανικά και παγκόσμια πρωταθλήματα, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες των αθλητών.
λεπτομέρειες
Kritikos Camp (Κρητικός Νικόλαος Λ.)
Muay Thai, Kick Boxing, Πυγμαχία. Το Muay Thai ή αλλιώς Thai Boxing μπορεί να ασκηθεί από ανθρώπους κάθε ηλικίας με μηδενική πιθανότητα τραυματισμού καθώς ο εξοπλισμός του πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας. Ο χώρος του προπονητηρίου είναι εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα ώστε ο εκπαιδεόμενος να νιώθει πραγματικά ασφαλής
λεπτομέρειες
Mart-art.gr
Η πύλη των πολεμικών τεχνών, Martial Arts. Το Mart-art.gr. πληροφορεί όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά των πολεμικών τεχνών (martial -arts) αλλά και για να ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια εκείνους που έχουν ήδη μυηθεί σ'έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Αυτόν που διδάσκουν οι πολεμικές τέχνες, οι εναλλακτικές θεραπείες αλλά κι ο extreme αθλητισμός.
λεπτομέρειες
Shantom (Στεφανίδου Σμαρώ-Shantala Λήδα)
Σ'έναν πολυχώρο πολιτισμού και τεχνών στο Κ. Χαλάνδρι, ελάτε να διδαχθείτε Kung Fu, T'ai Chi Chuan, Μεσαιωνική και Αναγεννησιακή Σπαθασκία, Capoeira Angola. Οι πολεμικές τέχνες δε δημιουργήθηκαν με σκοπό την επιθετικότητα αλλά με σκοπό την αυτοπειθαρχία, τη φιλοσοφική αντιμετώπιση της ζωής αλλά και τον έλεγχο των ζωωδικών ενστίκτων. Αυτή είναι και η φιλοσοφία της σχολής.
λεπτομέρειες
Suibukan
Αφοσίωση, Δέσμευση, Πειθαρχία, Παράδοση είναι 4 λέξεις που χαρακτηρίζουν το karate που διδάσκουμε στη σχολή μας. Τα συστήματα καράτε που διδάσκουμε στη σχολή μας είναι Karate do, kobudo, Sui ken do και διάφορες παραλλαγές. Καθηγητές της σχολής είναι masters του είδους. Βρισκόμαστε σε Γαλάτσι, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Ελάτε να μας γνωρίσετε.
λεπτομέρειες
Wing Chun
Εκμάθηση αποτελεσματικής αυτοάμυνας με το σύστημα Wing Chun Kung Fu, εκγύμναση σώματος και μυαλού στην σχολή του Tάσου Παπαναστασίου, ΙΩΝΕΣ TUS.
λεπτομέρειες
Wing Chun Kung Fu (Βαφειάδης Χρήστος Γ.)
Γνωρίστε το wing chun την τέχνη του Bruce Lee, που βασίζεται στον περιορισμό των κινήσεων και στις αρχές της μηχανικής του σώματος. Προσαρμοσμένο στο σήμερα, ο εκπαιδευόμενος μπορεί μέσα σε διάστημα λίγων μόλις μηνών να είναι σε θέση να το ασκήσει, με απλές κινήσεις συνδυασμού χεριών και ποδιών. Είναι μία ευγενική πολεμική τέχνη του δρόμου. Στη σχολή μας επίσης διδάσκουμε και eskrima, φιλιπινέζικη πολεμική τέχνη ένοπλη ή άοπλη που μπορεί να την ασκήσει ο καθένας.
λεπτομέρειες
Wing Tjun
Σχολή εκμάθησης της πολεμικής τέχνης Wing Tjun . Οφέλη της πολεμικής τέχνης Wing Tjun για τα παιδιά και τους εφήβους, στόχοι εξάσκησης και σύστημα αξιολόγησης. Κινεζικές πολεμικές τέχνες , Yip Man , Wing Tjun , Σχολή Πολεμικών Τεχνών στην Άρτα .
λεπτομέρειες
Zen Fighting Club
Το ZEN FIGHTING CLUB διαδέχτηκε την παλαιότερη ομοσπονδία kick boxing την WKA ( WORLD KARATE AND KICKBOXING ASSOCIATIONS ) και εκπροσωπεί την Ελλάδα σε τεχνικό επίπεδο.
λεπτομέρειες
Α. Σ. Κarate Wado
Ο Αθλητικός Σύλλογος καράτε στον Άγιο Δημήτριο, εκπαιδεύει αρχάριους και προχωρημένους αθλητές κάθε ηλικείας, στο παραδοσιακό και το σπορ καράτε. Τα τμήματα είναι παιδιών, ενηλίκων και παιδιών με ειδικές ανάγκες.
λεπτομέρειες
ΑΓΣ Άμιλλα Ιλίου Αττικής
Στον ΑΓΣ Άμιλλα Ιλίου Αττικής διδάσκονται πολεμικές τέχνες , αθλήματα όπως Tae Kwon Do, Kick Boxing, Παγκράτιο, Karate, Πυγμαχία, Αυτοάμυνα. Επίσης λειτουργούν τμήματα για αρχάριους και προχωρημένους καθώς και για άνδρες , γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών .
λεπτομέρειες
Αμύντωρ
Hap Ki Do, Tae Kwon Do. Φέρτε τα παιδιά σας σε εμάς να μάθουν πολεμικές τέχνες σωστά κάτω από την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, ιατρών, και ψυχολόγων. Πρόκειται για δύο κορεάτικες πολεμικές τέχνες που σχετίζονται με το σωστό και ασφαλή συνδυασμό κινήσεων των χεριών και των ποδιών.
λεπτομέρειες
Η Ελληνική Σχολή Κουνγκ Φου Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν (Κουρής Χρήστος Σ.)
Σκοπός της σχολής δεν είναι απλά να σας διδάξει άλλη μια πολεμική τέχνη αλλά να σας μυήσει στον πολιτισμό του παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου με την εγκυρότητα και τη συγκατάθεση του ίδιου του μοναστηριού Σαολίν και του ηγούμενου Γιούνγκ Σιν. Ελάτε και θα αλλάξετε στάση που αντιμετωπίζετε τη ζωή. Για έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, Ελληνική Σχολή Κουνγκ Φου Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν στο Ίλιον.
λεπτομέρειες
Πήγασος Αναλήψεως
Αθλητικός σύλογος Tae Kwon Do Πήγασος Αναλήψεως στη Θεσσαλονίκη. Τμήματα προχωρημένων και αρχάριων, οι πολεμικές τέχνες είναι τρόπος ζωής.
λεπτομέρειες
Σότοκαν Καράτε Ελλάδας
Το Σότοκαν Καράτε Ελλάδας, είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολείται με τη διδασκαλία της πολεμικής τέχνης του καράτε στη χώρα μας.
λεπτομέρειες
Τάι Τσι Τσουάν
Επίσημος δικτυακός τόπος της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της οικογένειας Γου. Κινεζικές πολεμικές τέχνες , Οικογένεια Γου και την International Wu Style Tai Chi Chuan Federation .
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Πολεμικές τέχνες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future