Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Αθλητισμός - Χόμπι Πολεμικές τέχνες

Association of Jeet Kune Do by Bruce Lee

 
     
 
Αθλητικό σωματείο Association of Jeet Kune Do by Bruce Lee από το 1981. Η μαχητική τέχνη του Bruce Lee με στόχο την εξοικίωση του μαθητή σε όλα τα πεδία μάχης. Άναπτυξη του σώματος και του πνεύματος, μέσα από μία ιδιαίτερα σκληρή εκπαίδευση. Member of the World Jeet Kune Do Federation, U.S.A.
www.brucelee-jkd.com
Ημερομηνία: 30/12/2013
Εμφανίσεις: 856
   
 
  Σβούρες - Αεικίνητον  
 
Related Links
 
     
 
ΑΓΣ Άμιλλα Ιλίου Αττικής
Στον ΑΓΣ Άμιλλα Ιλίου Αττικής διδάσκονται πολεμικές τέχνες , αθλήματα όπως Tae Kwon Do, Kick Boxing, Παγκράτιο, Karate, Πυγμαχία, Αυτοάμυνα. Επίσης λειτουργούν τμήματα για αρχάριους και προχωρημένους καθώς και για άνδρες , γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών .
λεπτομέρειες
KARATE SHOTOKAN
Σχολή Πολεμικών Τεχνών, KARATE SHOTOKAN , Γαλάτσι , Στα 22 χρόνια της ζωής του μετράει πολλές επιτυχίες σε πανελλήνια, βαλκανικά και παγκόσμια πρωταθλήματα, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες των αθλητών.
λεπτομέρειες
Πήγασος Αναλήψεως
Αθλητικός σύλογος Tae Kwon Do Πήγασος Αναλήψεως στη Θεσσαλονίκη. Τμήματα προχωρημένων και αρχάριων, οι πολεμικές τέχνες είναι τρόπος ζωής.
λεπτομέρειες
Hung Kar
Ελληνική Ένωση Hung Kar . Από το παραδοσιακό Hung Kar έως την αυτοάμυνα, το kick - boxing , αλλά και πιο ήπιους και ενεργειακούς τρόπους άσκησης όπως το tai chi και το qigong. Κάνετε χρήση των Δωρεάν Δοκιμαστικού Προγράμματος 2 μαθημάτων , βρισκόμαστε στο Αιγάλεω, το Ρέθυμνο και την Κόρινθο.
λεπτομέρειες
Wing Chun Kung Fu (Βαφειάδης Χρήστος Γ.)
Γνωρίστε το wing chun την τέχνη του Bruce Lee, που βασίζεται στον περιορισμό των κινήσεων και στις αρχές της μηχανικής του σώματος. Προσαρμοσμένο στο σήμερα, ο εκπαιδευόμενος μπορεί μέσα σε διάστημα λίγων μόλις μηνών να είναι σε θέση να το ασκήσει, με απλές κινήσεις συνδυασμού χεριών και ποδιών. Είναι μία ευγενική πολεμική τέχνη του δρόμου. Στη σχολή μας επίσης διδάσκουμε και eskrima, φιλιπινέζικη πολεμική τέχνη ένοπλη ή άοπλη που μπορεί να την ασκήσει ο καθένας.
λεπτομέρειες
Η Ελληνική Σχολή Κουνγκ Φου Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν (Κουρής Χρήστος Σ.)
Σκοπός της σχολής δεν είναι απλά να σας διδάξει άλλη μια πολεμική τέχνη αλλά να σας μυήσει στον πολιτισμό του παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου με την εγκυρότητα και τη συγκατάθεση του ίδιου του μοναστηριού Σαολίν και του ηγούμενου Γιούνγκ Σιν. Ελάτε και θα αλλάξετε στάση που αντιμετωπίζετε τη ζωή. Για έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, Ελληνική Σχολή Κουνγκ Φου Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν στο Ίλιον.
λεπτομέρειες
Zen Fighting Club
Το ZEN FIGHTING CLUB διαδέχτηκε την παλαιότερη ομοσπονδία kick boxing την WKA ( WORLD KARATE AND KICKBOXING ASSOCIATIONS ) και εκπροσωπεί την Ελλάδα σε τεχνικό επίπεδο.
λεπτομέρειες
Τάι Τσι Τσουάν
Επίσημος δικτυακός τόπος της Ελληνικής Ακαδημίας Τάι Τσι Τσουάν της οικογένειας Γου. Κινεζικές πολεμικές τέχνες , Οικογένεια Γου και την International Wu Style Tai Chi Chuan Federation .
λεπτομέρειες
Hellenic Academy Yong Chun
Η ολοκληρωμένη σχολή πολεμικής τέχνης Hellenic Academy Yong Chun σας μαθαίνει την πολεμική αυτοάμυνα Yong Chun .
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Association of Jeet Kune Do by Bruce Lee
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future