Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Αθλητισμός - Χόμπι Αθλητικοί σύλλογοι
 

Αθλητικοί σύλλογοι από όλους τους χώρους του αθλητισμού. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις ιστοσελίδες των αγαπημένων σας αθλητικών συλλόγων  ή καταχωρήστε την ιστοσελίδα δωρεάν, έτσι ώστε και οι υπόλοιποι επισκέπτες να μπορούν να δουν τις δραστηριότητές τους. Το findall.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει στις αναζητήσεις σας.

 
  Παπούτσια Χανιωτάκης  
 

Αθλητικοί σύλλογοι

 
     
 
ANEMOS - VOLVI WINDSURFERS
Ο σύλλογος ANEMOS - VOLVI WINDSURFERS δημιουργεί και καλλιεργεί τμήματα ακαδημιών, εκπαιδευτικές ημέρες και σεμινάρια, καθώς και αθλητικές ομάδες διαφόρων ηλικιών. Δείτε προγράμματα εκπαίδευσης, ιστορικά στοιχεία για το windsurfing, αλλά και απαντήσεις σε τεχνικά θέματα.
λεπτομέρειες
AspisTerpnis
Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο.
λεπτομέρειες
Athos-Scuba Dive Center
Η σχολή Athos Scuba Dive Center Ουρανόυπολη Χαλκιδικής, είναι αναγνωρισμένη απο το ελληνικό κράτος με αριθμό αδειας ΥΕΝ 2118.3/02/09 ,ακολουθεί τα ευρωπαικά πρότυπα πιστοποίησης αυτοδυτών , προσφέροντας υπεύθυνη και προπαντός ασφαλή εκπαίδευση όλων των ερασιτεχνικών επιπέδων της PADI(number35608).
λεπτομέρειες
Α.Ε.Κ F.C
Η επίσημη ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, Α.Ε.Κ F.C .
λεπτομέρειες
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Σκοπός του συλλόγου μας είναι η προώθηση, διάδοση και καλλιέργεια του αγωνίσματος της Σκοποβολής με παντός είδους όπλα, (πιστόλια, περίστροφα, κ.τ.λ.) η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μελών του για τη συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες, η κοινωνική και ηθική εξύψωση των μελών του σωματείου, σύμφωνα με τις γενικές αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού, καθώς και η προώθηση του πολιτισμού και η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μελών του.
λεπτομέρειες
Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας Αθηνών
Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας Αθηνών (Α.Σ.Τ.Α.), έχει αθλητές που έχουν πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ και αθλητές που μετά από μεταγραφές ενισχύσαν αρκετά σωματεία τοξοβολίας. Με έδρα την Αθήνα, στη Ν. Ιωνία, σας προτρέπει να έρθετε και να γνωρίσετε το άθλημα από κοντά.
λεπτομέρειες
ΑΡΗΣ F.C
Η επίσημη σελίδα του Άρη Θεσσαλονίκης. ΠΑΕ ΑΡΗΣ F.C .
λεπτομέρειες
ΑΣΤΕΡΑΣ - Άγιος Σεραφήμ
Μία ιστοσελίδα για τον αθλητικό σύλλογο ΑΣΤΕΡΑΣ του Άγιου Σεραφήμ, που παρέχει πληροφόρηση στους φίλους του ποδοσφαίρου και ειδικότερα στους φίλους του ΑΣΤΕΡΑ.
λεπτομέρειες
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Α.Γ.Σ.
Το επίσημο site του αθλητικού συλλόγου ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
λεπτομέρειες
ΓΗΠΕΔΑ 5Χ5
Arena Football Club – Γήπεδα 5×5, Γήπεδα 7×7
λεπτομέρειες
Ελαιώνας Football Club
Ο αθλητικός σύλλογος Ελαιώνας Football Club διαθέτει 3 Club, δύο στο Ρέντη και ένα στο Μενίδι. Νέοι και άρτια εξοπλισμένοι χώροι, ειδικά διαμορφωμένου για όσους αγαπούν το ποδόδφαιρο, την ψυχαγωγία και την κοινωνικοποίηση μέσα από την αθλήση.
λεπτομέρειες
Ελπίς Αμπελοκήπων
Αθλητικός σύλλογος Ελπίς Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Σύλλογος με τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλει σε άντρες και γυναίκες, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
λεπτομέρειες
Θύελλα Ελεούσας
Ποδοσφαιρική ομάδα και ακαδημία Θύελλας Ελεούσας
λεπτομέρειες
ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Νέα, αφιερώματα, φωτογραφίες και downloads για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το επίσημο site του Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Ομιλος Κωνσταντινουπολιτών.
λεπτομέρειες
Καταδυτικό Κέντρο - Diveness
Εκπαιδεύσου με τη ποιότητα του Diveness και κατέκτησε τους βυθούς! Έλα μαζί μας στις περιπετειώδεις καταδυτικές εξορμήσεις μας!
λεπτομέρειες
Κολυμβητήριο ΔΕΛΦΙΣ
Συνεχίζουμε με επιτυχία στην περιοχή σας στο καινούργιο, υπερσύγχρονο, κλειστό κολυμβητήριο "Δελφίς Κολυμβητήριο". Το Κολυμβητήριο το άνοιξαν οι Άντριτς Ντράγκαν και Ράτσε Βόικο.Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην οδό Μενελάου 175 στον Αγ. Δημήτριο και τηρούν όλες τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας. Το κολυμβητήριο διατίθεται για τις ακόλουθες δραστηριότητες: Εκμάθηση κολύμβησης για όλες τις ηλικίες, Προαγωνιστική και Αγωνιστική Κολύμβηση (3-14 ετών), Baby swimming, Aqua Aerobic για γυναίκες
λεπτομέρειες
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Περιέχει τις τελευταίες πληροφορίες για τον Ολυμπιακό και να προσφέρει ένα δίαυλο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
λεπτομέρειες
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Οι αγώνες, τα στατιστικά, videos, φωτογραφίες, η ιστορία, τα πάντα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ.
λεπτομέρειες
Πινγκ Πονγκ Βούλας
Σύλλογος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Πινγκ Πονγκ στη Βούλα, Αρης Βούλας και Αρης 2006. Τμήματα Πινγκ Πονγκ, όλων των επιπέδων, από αρχάριους μέχρι αγωνιστικό και ξεκινάνε από παιδιά 5 χρονών.
λεπτομέρειες
Ρήγας Θεσσαλονίκης
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ρήγας Θεσσαλονίκης αγωνίζεται να προβάλει τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού και να τις καταστήσει προσιτές κυρίως στα παιδιά.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Αθλητικοί σύλλογοι
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future