Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Αθλητισμός - Χόμπι Αθλητικοί σύλλογοι

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

 
     
 
Σκοπός του συλλόγου μας είναι η προώθηση, διάδοση και καλλιέργεια του αγωνίσματος της Σκοποβολής με παντός είδους όπλα, (πιστόλια, περίστροφα, κ.τ.λ.) η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μελών του για τη συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες, η κοινωνική και ηθική εξύψωση των μελών του σωματείου, σύμφωνα με τις γενικές αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού, καθώς και η προώθηση του πολιτισμού και η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μελών του.
www.skokeratsiniou.gr
Ημερομηνία: 17/12/2013
Εμφανίσεις: 789
   
 
  Τουριστικός οδηγός Κέρκυρας  
 
Related Links
 
     
 
Ελπίς Αμπελοκήπων
Αθλητικός σύλλογος Ελπίς Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Σύλλογος με τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλει σε άντρες και γυναίκες, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
λεπτομέρειες
Ελαιώνας Football Club
Ο αθλητικός σύλλογος Ελαιώνας Football Club διαθέτει 3 Club, δύο στο Ρέντη και ένα στο Μενίδι. Νέοι και άρτια εξοπλισμένοι χώροι, ειδικά διαμορφωμένου για όσους αγαπούν το ποδόδφαιρο, την ψυχαγωγία και την κοινωνικοποίηση μέσα από την αθλήση.
λεπτομέρειες
Πινγκ Πονγκ Βούλας
Σύλλογος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Πινγκ Πονγκ στη Βούλα, Αρης Βούλας και Αρης 2006. Τμήματα Πινγκ Πονγκ, όλων των επιπέδων, από αρχάριους μέχρι αγωνιστικό και ξεκινάνε από παιδιά 5 χρονών.
λεπτομέρειες
Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας Αθηνών
Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας Αθηνών (Α.Σ.Τ.Α.), έχει αθλητές που έχουν πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ και αθλητές που μετά από μεταγραφές ενισχύσαν αρκετά σωματεία τοξοβολίας. Με έδρα την Αθήνα, στη Ν. Ιωνία, σας προτρέπει να έρθετε και να γνωρίσετε το άθλημα από κοντά.
λεπτομέρειες
Ρήγας Θεσσαλονίκης
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ρήγας Θεσσαλονίκης αγωνίζεται να προβάλει τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού και να τις καταστήσει προσιτές κυρίως στα παιδιά.
λεπτομέρειες
ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Νέα, αφιερώματα, φωτογραφίες και downloads για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το επίσημο site του Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Ομιλος Κωνσταντινουπολιτών.
λεπτομέρειες
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Περιέχει τις τελευταίες πληροφορίες για τον Ολυμπιακό και να προσφέρει ένα δίαυλο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
λεπτομέρειες
ΑΡΗΣ F.C
Η επίσημη σελίδα του Άρη Θεσσαλονίκης. ΠΑΕ ΑΡΗΣ F.C .
λεπτομέρειες
ANEMOS - VOLVI WINDSURFERS
Ο σύλλογος ANEMOS - VOLVI WINDSURFERS δημιουργεί και καλλιεργεί τμήματα ακαδημιών, εκπαιδευτικές ημέρες και σεμινάρια, καθώς και αθλητικές ομάδες διαφόρων ηλικιών. Δείτε προγράμματα εκπαίδευσης, ιστορικά στοιχεία για το windsurfing, αλλά και απαντήσεις σε τεχνικά θέματα.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future