Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υπηρεσίες Υπηρεσίες καθαρισμού
  Υπηρεσίες καθαρισμού, εταιρείες καθαρισμών κτιρίων, δημόσιων και ιδιωτικών χώρων. Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων, νοσοκομείων, πλοίων και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σχετική με καθαρισμούς θα την βρείτε εδώ, στον μεγαλύτερο επαγγελματικό οδηγό στο internet, στο findall.gr
 
  Τουριστικός οδηγός Κέρκυρας  
 

Υπηρεσίες καθαρισμού

 
     
 
Εκκενώσεις Βόθρων - Χονδροθανάσης Κων/νος
Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες στον τομέα των εκκενώσεις βόθρων ,αποφράξεων,αντιπλημμυρικής συντήρησης,συντήρησης δικτύου αποχέτευσης,αντλήσεων υδάτων,καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων.Εξυπηρετούμε όλο το νομό Αττικής.Άμεση επέμβαση όλο το 24ωρο.
λεπτομέρειες
Acequipment
Η εταιρεία μας Acequipment δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού εδώ και 30 χρόνια !
λεπτομέρειες
attiCLEAN Building Services
Με βαθιά εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των επαγγελματικών καθαρισμών, οι προτάσεις μας για την συντήρηση των επαγγελματικών σας χώρων κερδίζουν τις εντυπώσεις. attiCLEAN Building Services - Υπηρεσίες καθαρισμού.
λεπτομέρειες
Axiven Pest Control - Pestpedia - Μαύρα Σκουλήκια
H Axiven Pest Control προσφέρει παροχή υπηρεσιών για απεντόμωση, απολύμανση, καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών, μυοκτονία, απώθηση πτηνών / φιδιών, καταπολέμηση κοριών, με εξειδικευμένες εφαρμογές.
λεπτομέρειες
BrightCleaning
Ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του επαγγελματικού ή του οικιακού σας χώρου από την BrightCleaning. Ένας υπεύθυνος φορέας όσον αφορά στα θέματα καθαρισμού.
λεπτομέρειες
Clean Market Service
Συνεργείο καθαρισμού, απολυμάνσεις κτιρίων, Clean Market Service. Το έμπειρο στελεχικό δυναμικό της επιχείρησης διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του, την συνέπεια, απόδοση και εκπαίδευσή του στο καθαρισμό ιδιωτικών & δημοσίων χώρων & κτιρίων και όχι μόνο.
λεπτομέρειες
CLEANACTION
Εξεδεικευμένες Υπηρεσίες, Προϊόντα και Συστήματα καθαρισμού οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Οικονομικές, ολοκληρωμένες λύσεις επιτόπιου καθαρισμού σε στρώματα, σαλόνια, χαλιά, μοκέτες, καμπίνες οχημάτων, καθαρισμός δαπέδων, κρυσταλλοποίηση & αδιαβροχοποίηση μαρμάρων. Βραβευμένα οικολογικά καθαριστικά με αντιαλλεργική προστασία ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ !! εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Cleanaction.
λεπτομέρειες
Eco Απολυμαντική
Η Eco Απολυμαντική είναι μια νέα δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία Υπηρεσιών Ολοκληρωμένης Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Προστασίας, η οποία κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών της με την παροχή αξιόπιστων, λειτουργικών και με ανταγωνιστικό κόστος προϊόντων και υπηρεσιών.
λεπτομέρειες
ECO απολυμαντική
Εταιρία Απολυμάνσεων- Απεντομώσεων - Μυοκτονιών -Ειδικών Εφαρμογών, Σε Ιδιωτικούς, Επαγγελαμτικούς και Δημόσιους Χώρους
λεπτομέρειες
Focus Service
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει καθαρισμούς κτιρίων, κοινόχρηστα, θέρμανση, απολυμάνσεις. Focus Service με πολυετή εμπειρία στο χόρο και έδρα στην περιοχή του Χαλανδρίου
λεπτομέρειες
Glass Cleaning
Ολοκληρωμένα Συστήματα Καθαρισμού Glass Cleaning , παραγωγή και διάθεση επαγγελματικών ειδών καθαρισμού για πάνω από 40 χρόνια. Tα πάντα για την καθαριότητα και την υγιεινή.
λεπτομέρειες
Ilida Clean
Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων, νοσοκομείων, πλοίων κ.α. από την εταιρεία Ilida Clean. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το τι μπορούμε να κάνουμε για το χώρο σας
λεπτομέρειες
IRIS
Τα ταπητοκαθαριστήρια μας έχουν την έδρα τους στην Θεσσαλονίκη και καλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες σας σε ότι έχει να κάνει με το πλύσιμο χαλιών και την φύλαξή τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Μπείτε στο site μας.
λεπτομέρειες
JOBFORYOU-Γραφείο ευρέσεως εργασίας
ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ-ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Το γραφείο παροχής προσωπικού και εύρεσης εργασίας JOBFORYOU,προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην εξεύρεση κατάλληλου προσωπικού για το σπίτι,την οικογένεια,τα αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμα και για καταστήματα ή διάφορες επιχειρήσεις.Με την υπευθυνότητα που μας διακρίνει,καθώς επίσης και την μεγάλη διαδρομή μας στο χώρο,φροντίζουμε συνεχώς να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας,με τελικό στόχο μία εποικοδομητική και μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας.Σε εμάς,μπορείτε να βρείτε την ιδανικότερη λύση,είτε προσφέρετε είτε ψάχνετε για εργασία! -ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  Γηροκόμοι,οικιακές βοηθοί,baby-sitters,αποκλειστικές κ.α.  -ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ  Καμαριέρες,υπαλλήλους υποδοχής,πωλήτριες σε τουριστικά μαγαζιά κ.α.  -ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ  Σερβιτόρους-ες,προσωπικό κουζίνας,λαντζιέρες,barwomen κ.α.  -ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  Πωλητές,λογιστές,βοηθοί λογιστών,γραμματείς κ.α.  -ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ  Εργάτες,τεχνίτες κ.α. Άμεση εξυπηρέτηση-πανελλαδική κάλυψη  Πατησίων 53,Κέντρο Αθήνας  Τηλέφωνο επικοινωνίας:2108838259-Κινητό:6999896284  E-mail:info@jobforyou.com.gr Επισκεφθείτε το site μας:www.jobforyou.com.gr Υπ.επικοινωνίας:κ.Τ.Σπηλιόπουλος
λεπτομέρειες
Level-up.gr καθαρισμοι κτιριων
Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό υπηρεσιών, μας επιτρέπει να διατηρούμε πελάτες από μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέχρι μεγάλους δημόσιους οργανισμούς.
λεπτομέρειες
Lobby Clean
Τα συνεργεία της Lobby Clean διαθέτουν άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία και είναι εφοδιασμένα με τον αρτιότερο εξοπλισμό, και τα ποιοτοκότερα και ασφαλέστερα προϊόντα στον τομέα του καθαρισμού. Lobby Clean, Υπηρεσίες καθαρισμού.
λεπτομέρειες
micro-clean.gr: Εταιρεία καθαρισμού
Η εταιρεία καθαρισμού micro-clean.gr προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού σε ιδιώτες και επαγγελματίες.
λεπτομέρειες
oneservices.gr|Εταιρείες καθαρισμού
Το περιβάλλον εργασίας σας χρειάζεται αποτελεσματικό καθάρισμα και τίποτα δεν φαίνεται να επαρκεί από την δική σας προσπάθεια; Σας προσφέρουμε την λύση και το αποτέλεσμα που ζητάτε
λεπτομέρειες
perfect faclities
Όπως είναι γνωστό η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά! Σας παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού ανώτατης ποιότητας,με επαγγελματισμό και ανταγωνιστικές τιμές.Η εμπειρία μας είναι στη διάθεση σας στην προσπάθεια σας να αποκτήσετε την απόλυτη καθαριότητα για τον χώρο σας,είτε πρόκειται για την κατοικία σας ή για την επιχείρηση σας.
λεπτομέρειες
T.Q.S. - Total Quality Services
Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Καθαρισμού & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Συστημάτων - Μοντέλων Διασφάλισης Ποιότητας. Παρέχουμε πλήρη συνεργεία καθαρισμού και ο εξοπλισμός μας και ο τρόπος λειτουργίας μας, μας παρέχει τη δυνατότητα να καθαρίζουμε ακόμα και στις ώρες εργασίας σας.
λεπτομέρειες
Urban Services - Υπηρεσίες Ασφάλειας και Καθαρισμού
Η εταιρεία Urban Services παρέχει Υπηρεσίες Ασφάλειας και Καθαρισμού Κτιρίων & Εγκαταστάσεων διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό.
λεπτομέρειες
Αθηναϊκή Εταιρεία Καθαρισμού Ε.Π.Ε.
Η «Αθηναϊκή Εταιρία Καθαρισμού Κτιρίων Ε.Π.Ε.» δραστηριοποιείται στο καθαρισμό κτιρίων και περιβαλλόντων χώρων επιχειρήσεων, καταστημάτων, γραφείων, τραπεζών, νοσοκομείων, οργανισμών, πολυκαταστημάτων και γενικά πάσης φύσεως επαγγελματικών και μη χώρων.
λεπτομέρειες
Αποφράξεις στη Βάρη Αττικής, στο Λαύριο, στην Παλλήνη
Αναλαμβάνουμε αποφράξεις, αντλήσεις υδάτων από όλους τους χώρους, εκκενώσεις βόθρων και υδροβολές σε όλη την Ανατολική Αττική και τα Μεσόγεια Αττικής.
λεπτομέρειες
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-Γ.Κ ΔΙΑΣ
Με την ειλικρίνειά μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια καταφέραμε να γίνουμε μία υγιής επιχείρηση με ισχυρή παρουσία στο χώρο των αποφράξεων-απολυμάνσεων υδραυλικών εργασιών. Εξυπηρετούμε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής όλο το 24ωρο. Διαθέτουμε ασφαλισμένο προσωπικό και εγκεκριμένους από το Υπουργείο συνεργάτες.
λεπτομέρειες
Αττική Καθαριστική
Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού , απολύμανσης και διαχείρισης σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους , Αττική Καθαριστική . Προσφέρουμε ελκυστικά πακέτα και διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μέσα.
λεπτομέρειες
Γενικοί Καθαρισμοί Κτιρίων
Η Flash Cleaning είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών καθαριότητας με έμπειρα συνεργεία καθαρισμού και υπηρεσιών παροχής προσωπικού, δραστηριότητες οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών για κάθε ενδιαφερόμενη πολυκατοικία – επιχείρηση. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι άριστης ποιότητας : 1. Αρχικοί Καθαρισμοί Κτιρίων - Διαμερισμάτων 2. Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων 3. Καθαρισμοί Πολυκατοικιών - Υπόγειων Χώρων Στάθμευσης 4. Εύρεση κατάλληλου προσωπικού για την καθαριότητα σπιτιών
λεπτομέρειες
Εκκενώσεις Βόθρων
Εκκενώσεις Βόθρων και μεταφορές λυμάτων για όλη την Αττική. Με συνέπεια και σεβασμό στο πελάτη μας εδω και 40 χρόνια.
λεπτομέρειες
Εκκενώσεις βόθρων
Εκκενώσεις βόθρων σε όλην την Αττική. Ειδικευόμαστε επίσης και σε αντλήσεις υδάτων και μεταφορά λυμάτων.
λεπτομέρειες
Εκκενώσεις Βόθρων Kων.Χονδροθανασης
Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες στον τομέα των εκκενώσεων βόθρων ,αποφράξεων,αντιπλημμυρικής συντήρησης,συντήρησης δικτύου αποχέτευσης,αντλήσεων υδάτων,καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων
λεπτομέρειες
Εκκενώσεις Βόθρων Χονδροθαναση
Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες στον τομέα των εκκενώσεων βόθρων ,αποφράξεων,αντιπλημμυρικής συντήρησης,συντήρησης δικτύου αποχέτευσης,αντλήσεων υδάτων,καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων
λεπτομέρειες
Εργοκαθαριστική
Από το 1990 με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματική ευθύνη στην Εργοκαθαριστική αναλαμβάνουμε τους καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων. Χρησιμοποιούμε πάντα επώνυμα, πιστοποιημένα με ISO και ασφαλή προϊόντα καθαρισμού.
λεπτομέρειες
Εταιρεία καθαρισμού Glowcleaing
Επαγγελματικές λύσεις καθαρισμού για όλους του χώρους με έξυπνα συστήματα καθαρισμού. Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας και το σύγχρονο εξοπλισμό μας εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα.
λεπτομέρειες
Ευκ Α.Ε.
Ευκ Α.Ε. υπηρεσίες καθαρισμού, καθαρισμοί κτιρίων, παρεχόμενες υπηρεσίες καθαρισμού για εταιρείες και ιδιώτες.
λεπτομέρειες
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού, καθαρισμοί κτιρίων, καθαρισμοί γραφείων.
λεπτομέρειες
Καθαρισμός σαλονιών με την αποτελεσματική μέθοδο Bio- Clean
Το ταπητοκαθαριστήριό μας καθαρίζει τα σαλόνια σας αλλά και τα χαλιά σας με την μέθοδο Bio-clean που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και είναι απόλυτα ασφαλής για παιδιά αλλά και κατοικίδια. Επισκεφθείτε μας και απολαύστε ποιοτικές υπηρεσίες στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.
λεπτομέρειες
Κοπή χόρτων και θάμνων
Ο καθαρισμός δεν είναι μία απλή υπόθεση. Απαιτείται συνέπεια, εμπειρία, προγραμματισμός Υπηρεσιες καθαριοτητας και διαχειρισης ανοικτον χωρων Πελάτες μας είναι κυρίως ιδιώτες και επιχειρησεις που επιθυμούν την κοπή των χόρτων 6932754198
λεπτομέρειες
Κτηριακή Δυναμική
Η Κτηριακή Δυναμική είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε θέματα Διαχείρισης και Καθαρισμού κτιρίων. Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας προσαρμόζοντας τα πακέτα λύσεων που διαθέτουμε πάνω στις ανάγκες του κτιρίου σας.
λεπτομέρειες
ΠΟΝΤΙΟΣ - Ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού
Το συνεργείο καθαρισμού ΠΟΝΤΙΟΣ είναι στην διάθεσή σας. Οι τιμές μας κάνουν την διαφορά και σας προσφέρουν την καλύτερη καθαριότητα. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις προσδοκίες σας και να σας μετατρέψει τον χώρο σας εύκολα και γρήγορα. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
λεπτομέρειες
Σταματίου
Απολυμάνσεις στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής, Με έμπειρα στελέχη, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και συνεργαζόμενη με γεωπόνους, εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα Απολύμανσης - Απεντόμωσης – Μυοκτονίας.
λεπτομέρειες
Συνεργεια καθαρισμου
Συνεργεια καθαρισμου millennium γιατί η πραγματική καθαριότητα θέλει τον ειδικό της
λεπτομέρειες
συνεργείο Καθαρισμού BC Ggroup
συνεργείο καθαρισμού, αποφράξεις, ηλεκτρολογικά έργα
λεπτομέρειες
Συνεργείο Καθαρισμού Dvs Cleaning
Πληροφορίες για το συνεργείο καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη. Dvs Cleaning, επαγγελματικός καθαρισμός για σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις.
λεπτομέρειες
Συνεργειο καθαρισμου FreshAndClean
Η FreshAndClean είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία καθαρισμού, πλήρως εναρμονισμένη με τις σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους καθαρισμού κτιρίων, επαγγελματικών χώρων, σκαφών και πολυκατοικιών.
λεπτομέρειες
Ταπητοκαθαριστήρια Δ. & Π. Γρηγοράκης
Ταπητοκαθαριστήρια Δ. & Π. Γρηγοράκης - Υψηλής ποιότητας καθαρισμοί χαλιών - Ίλιον, Πετρούπολη
λεπτομέρειες
Ταπητοκαθαριστήρια 5clean.gr
Το ταπητοκαθαριστήριό μας διαχειρίζεται τον καθαρισμό των χαλιών και των στρωμάτων σας με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες για την διαδικασία. Παράλληλα χρησιμοποιούμε καθαριστικά φιλικά προς τον άνθρωπο αλλά και προς το περιβάλλον
λεπτομέρειες
Ταπητοκαθαριστήρια Κρίνος
Η συστηματική παράληψη καθαρισμού των χώρων που ζούμε και εργαζόμαστε, μπορεί να δημιουργήσει μια επικίνδυνη εστία μικροβίων. Τα ταπητοκαθαριστήρια Θεσσαλονίκης ΚΡΙΝΟΣ συνδυάζοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία και πολυετή εμπειρία τους, δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις στους χώρους που εργάζεστε και ζείτε με «ξεκάθαρα» αποτελέσματα προστατεύοντας πάνω από όλα την υγεία σας.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Υπηρεσίες καθαρισμού, συνεργεία καθαρισμού, εταιρείες καθαρισμού
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future