Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υπηρεσίες Γεωργία - Κτηνοτροφία Αγροτικά προϊόντα
 

Αγροτικά προϊόντα, λιπάσματα, ενισχυτικά, σπόροι, δενδρίλια και ότι έχει ανάγκη ο σύγχρονος αγρότης.  Βρείτε τα όλα στις σελίδες του καταλόγου επιχειρήσεων findall.gr ή απλά καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας και αυξήστε σημαντικά τις πιθανότητες να αυξηθούν οι πωλήσεις σας μέσα από την προβολή.

 
  Παγωτό  
 

Αγροτικά προϊόντα

 
     
 
AGRO-BAZAAR - για αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες
AGRO-BAZAAR, ο ιστοχώρος που διευκολύνει την πρόσβαση των αγροτών στις αγορές και την επικοινωνία τους με τους καταναλωτές, ένας χώρος ενημέρωσης για αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες, προβολής των μικρών και μεγάλων αγροτικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών.
λεπτομέρειες
Agrofasma.gr
Η ιστοσελίδα http://www.agrofasma.gr/ έχει σκοπό να προβάλλει – παρουσιάσει και προωθήσει – διαφημίσει τα προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Πρωταρχικός στόχος μας είναι η γνωριμία των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ προϊόντων με το καταναλωτικό κοινό
λεπτομέρειες
Agrogen.gr
Σπόροι φυτών, σπόροι κηπευτικών, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, σπόροι λαχανικών, σπόρος, σπόροι φασολιού,
λεπτομέρειες
Agro-house - Τα πάντα για τον Αγρό & το Σπίτι!
Γεωργικά Εφόδια για τον Αγρό & τον Κήπο - Εργαλεία και λύσεις για το σπίτι! Το κατάστημά μας, απευθύνεται: στον ερασιτέχνη κηπουρό, που θέλει να παράγει μόνος του τα δικά του βιολογικά οπωροκηπευτικά είδη - λαχανικά και τον πιο όμορφο ανθόκηπο. στον επαγγελματία αγρότη μεγάλων καλλιεργειών, που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως σπόροι, λιπάσματα, προϊόντα προστασίας, γεωργικά μηχανήματα και ανταλλακτικά.
λεπτομέρειες
Alpha Goji
Η επιχείρηση Αlpha Goji δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία φρέσκου καρπού «Γκότζι Μπέρι» (Goji berry
λεπτομέρειες
EVOFERT
Το Cas-Grape είναι ένα 100% φυσικό & βιολογικό λίπασμα το οποίο παράγεται από την αερόβια κομποστοποίηση στεμφύλων. Χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση και τη διόρθωση προβληματικών εδαφών, ενεργοποιώντας τη γονιμότητα του εδάφους για μεγάλη διάρκεια χρόνου. Στα υγιή εδάφη βελτιώνει δραστικά την ανάπτυξη και τη μακροζωία των φυτών.
λεπτομέρειες
geo HUMUS
Η geo HUMUS ιδρύθηκε το 1984 και διαθέτει σήμερα σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 50 στρεμμάτων περίπου, που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες για την εισαγωγή, παραγωγή και εμπορία οργανικών – οργανοχημικών λιπασμάτων, καθώς επίσης και υψηλής τεχνολογίας σύγχρονων γεωργικών εφοδίων θρέψης και φυτοπροστασίας για βιολογικές και ήπιες συμβατές καλλιέργειες.
λεπτομέρειες
Geokosmos
Παροχή υπηρεσιών στη φυτοπροστασία και εκμετάλλευση της αγροτικής καλλιέργειας και σύγχρονες αγροτικές εφαρμογές, Geokosmos. Εμπόριο γεωργικών φαρμάκων, λιπασμάτων, φυτών, οπωροκηπευτικών.
λεπτομέρειες
snails pelasgon
Εκτροφή και πώληση σαλιγκαριών. Κατασκευή εκτροφείων
λεπτομέρειες
ΑΓΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε
H ΑΓΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε ασχολείται κυρίως με τη σποροπαραγωγή Φυτών Μεγάλης Καλλιέργειας ( Σιτάρια Μαλακά & Σκληρά, Κριθάρια, Βίκο ) και κηπευτικών ( Πιπεριά, Μελιτζάνα, Πεπόνι, Mπάμια κ.α. ). Συνεργάζεται με οίκους του εξωτερικού και διαθέτει όλους τους σπόρους κηπευτικών (ποικιλιών & υβριδίων), ανθέων, σπόρους γκαζόν, καθώς και λιπάσματα.
λεπτομέρειες
ΒΟΤΑΝΑ | ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ | ΌΣΠΡΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ | ΚΤΗΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑ
Το Αγρόκτημα Ευκαρπία με χαρά δέχεται στους χώρους του επαγγελματίες και λάτρεις των ελληνικών προιόντων και των αυθεντικών γεύσεων για να μοιραστεί εμπειρίες, γνώση και λίγη απο την γαλήνη και την χαρά της υπαίθρου.
λεπτομέρειες
Ζωοτροφές Δημητροπουλος ΑΕ
Εμπορία ζωοτροφών και ιχθυαλεύρων Δημητροπουλος ΑΕ
λεπτομέρειες
Ζωοτροφές και Ιχθυάλευρα Δημητρόπουλος ΑΕ
Ζωοτροφές και ιχθυάλευρα για επαγγελματίες. Εισαγωγή και εμπορία πρώτων υλών για παραγωγή ζωοτροφών και ιχθυαλεύρων.
λεπτομέρειες
ιπποφαές Αιανής
Διατροφικός δυναμίτης. Επιστήμονες ανά τον κόσμο το έχουν τοποθετήσει στο top 10 των πιο ισχυρών θεραπευτικών φυτών, γι’ αυτό και φημίζεται για την υπέρ-αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, αναλγητική και επουλωτική του δράση. Για να δούμε τι μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό μας..
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Αγροτικά προϊόντα
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future