Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υπηρεσίες Franchise
 

Franchise, δικαιοχρησία τίτλου, σε φίρμες όλων των κλάδων και αντικειμένων με τη βοήθεια που σας παρέχει ο κατάλογος επιχεριήσεων findall.gr. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας, εντελώς δωρεάν  και αποκτήστε άμεσα διαδικτυακή δυναμική.  

 
  Ξενοδοχείο Κάρπαθος Maistrali  
 

Franchise

 
     
 
BoConcept
Εάν έχετε επιλέξει να γίνετε ένας franchisee της BoConcept, έχετε κάνει το πρώτο βήμα για να γίνετε μέλος μίας πιστοποιημένης φιλοσοφίας που έχει αποδείξει την βιωσιμότητά της και ανταποκρίνεται σε αγοραστές με αστική νοοτροπία, σε όλο τον κόσμο.
λεπτομέρειες
Crocodilino
Το κύρος, η αναγνώσηση και η υπάρχουσα εμπορική επιτυχία είναι για εσάς η μεγαλύτερη εγγύηση πως με το Crocodilino francising έχετε μόνο πέονεκτήματα. Η καλύτερη πρόταση συνεργασίας. Μπείτε στην οικογένεια Crocodilino της μεγαλύτερης αλυσίδας παιδικών παπουτσιών στην Ελλάδα.
λεπτομέρειες
e-Global Α.Ε
Εταιρεία πληροφορικής με σκοπό την ανάπτυξη αλυσίδας καινοτόμων και πρωτοποριακών internet stations, e-Global Α.Ε. Τα internet stations - θεσμός που πρώτα τα καταστήματα e-Global χρησιμοποίησαν - αποτελούν την εξέλιξη των παραδοσιακών internet cafes.
λεπτομέρειες
Gnet
Η Gnet είναι η εταιρία που διαμορφώνει την αγορά των internet cafe στην Ελλάδα. Ο λόγος που οι επενδυτές μας εμπιστεύονται, δεν είναι μόνο η εγγύηση του ονόματος μας, αλλά και το γεγονός ότι αποδεδειγμένα το κύριο μέλημα μας είναι να προστατέψουμε την επένδυση του συνεργάτη μας κερδίζοντας όλοι - και πρώτα αυτός.
λεπτομέρειες
Häagen-Dazs Café
Η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών των Häagen-Dazs Café, σε συνδυασμό με την υποστήριξη που παρέχεται στους franchisee μας από την έμπειρη ομάδα μας, αποτελούν καθοριστικά στοιχεία για τη μοναδική επιτυχία της επιχειρηματικής πρότασης Häagen-Dazs Café.
λεπτομέρειες
POPNAILS
POPNAILS, ένα κατάστημα αισθητικής που αναδεικνύει την ομορφιά σας. Μανικιούρ, Πεντικιούρ , Τεχνητά νύχια, Φυσική ενίσχυση νυχιών, Χτιστά νύχια, Συντήρηση τεχνητών νυχιών, Nail art, αποτρίχωση, μακιγιάζ, φρύδια , βλεφαρίδες, Henna tattoo, στο κατάσημα στο Αιγάλεω.
λεπτομέρειες
Steven Kelly
Τώρα μπορείτε και εσείς να γίνετε ιδιοκτήτης μιας σχολής χορού Let's Dance by Steven Kelly. Απευθυνόμαστε σε άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν μια δική τους επιχείρηση με εξασφαλισμένη επιτυχία. Franchising τώρα σε διακεκριμένες περιοχές της Ελλάδας.
λεπτομέρειες
ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.
Ο πρώτος φούρνος ΒΕΝΕΤΗΣ υδρίθηκε το 1948 και τωρα διαθέτει 54 σημεία πώλησης εκ των οποίων τα 37 λειτουργούν με τη μέθοδο του franchising. Φρέσκα προϊόντα ημέρας, σε εξαιρετικές τιμές, όλα τα είδη ψωμιού και αρτοκευάσματα ειδικής διατροφικής αξίας, cookies, αλμυρές και γλυκιές μπουκιές, μπόμπες, μίνι σάντουιτς, διαφόρων ειδών κέικ, muffins, γλυκά, κ.τ.λ. Επίσης όλα τα καταστήματα προσφέρουν υπηρεσίες catering για όλες τις περιστάσεις.
λεπτομέρειες
Λεμονής
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Λεμονή ειδικεύεται στη παραγωγή, εισαγωγή και διανομή πολυτελών υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ και δραστηριοποιείται στο χώρο του franchise από το 2002. Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Λεμονή παρέχει franchise για καταστήματα Haralas και Nine West.
λεπτομέρειες
Μπουκέτο Μπαλόνια
Η μεγαλύτερη αλυσίδα με μπαλόνια στην Ελλάδα Μπουκέτο Μπαλόνια, που δραστηριοποιείται στο χώρο της διακόσμησης με μπαλόνια μέσω του συστήματος Franchising και παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης προς τους franchisees - συνεργάτες της.
λεπτομέρειες
Σύνδεσμος Franchise της Ελλάδος
Σκοπός και καταστατικό, πλάνο δράσης, κώδικας δεοντολογίας, νέα του franchising, κριτήρια ένταξης, αίτηση μέλους, επικοινωνία, ορολογία, πληροφορίες για επενδυτές στην ιστοσελίδα του Σύνδεσμου Franchise της Ελλάδος.
λεπτομέρειες
Φασουλήδες
Η εταιρεία Φασουλήδες διοργανώνει βαπτίσεις και γάμους, παιδικά πάρτυ σε σπίτια και παιδότοπους, εκδηλώσεις δήμων, σχολείων και εταιριών και καλλιτεχνική προώθηση προϊόντων, για παιδιά. Η πρώτη εταιρεία franchise για παιδικά πάρτυ.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Franchise, δικαιοχρησία τίτλου επιχείρησης
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future