Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υπηρεσίες Διάφορες υπηρεσίες
 

Διάφορες υπηρεσίες, παρεχόμενες υπηρεσίες που δεν μπορούν να βρουν θέση στις προεπιλεγμένες υπηρεσίες που έχει αυτή τη στιγμή ο κατάλογος επιχειρήσεων findall.gr. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας, την υπηρεσία που παρέχετε και η συντακτική μας ομάδα θα επεξεργαστεί τα στοιχεία και θα την καταχωρίσει στο σωστό σημείο.

 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Cypruscompany.gr, σύσταση εταιρειών στην Κύπρο
Το cypruscompany.gr, σας βοηθάει στο φορολογικό σχεδιασμό της εταιρείας σας, στη σύσταση εταιρειών στην Κύπρο με σκοπό τη μικρότερη δυνατή φορολογία στα νομιμα πλαίσια.
λεπτομέρειες
Parking αεροδρομίου, Air travel parking
Parking αεροδρομίου, Air travel parking, για να ταξιδέψετε σε Ελλάδα ή εξωτερικό έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο για το που βρίσκεται το αυτοκίνητο σας.
λεπτομέρειες
 
   
 
  Πάρκινγκ αεροδρομίου  
 

Διάφορες υπηρεσίες

 
     
 
Ενεργειακοι Επιθεωρητές - Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Βρείτε ηλεκτρολόγο για να εκδώσετε το ενεργειακό πιστοποιητικό σας. Ενημερωθείτε για την διαδικασία και το κόστος έκδοσης του ενεργειακού πιστοποιητικού.
λεπτομέρειες
ABC ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Εξυπηρετούμε πελάτες με απαιτήσεις, εμπιστευόμενοι την 27χρονη εμπειρία μασ στην επιλογή προσωπικού για: οικιακούς βοηθούς, γηροκόμους, καμαριέρες, λαντζιέρες, μαγείρους, αντρες για αγροτικές εργασίες, κάθε ειδικότητα. Πανελλαδική εξυπηρέτηση. τηλ. κέντρο: 210-5238088, www.abcergasia.com, www.abc-work.com, info@abcergasia.com
λεπτομέρειες
animatad gifs-κινούμενα γραφικά
Kινούμενα γραφικά, μηνύματα για ερωτευμένους, ευχετήριες κάρτες, emoticons, Χριστουγεννιάτικες κάρτες και πολλά άλλα animation.
λεπτομέρειες
Antlia.gr
Αντλίες γεώτρησης, πηγαδιού, φρεατίου, πιεστικά, κυκλοφορητές. Αντλίες νερού, ομβρίων, ακαθάρτων, λυμάτων, καυσίμων, τροφίμων. Αντλίες για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
λεπτομέρειες
athenstaxitour.gr
Eταιρια ταξι παρέχει υψηλές υπηρεσίες μεταφοράς από αεροδρόμιο, λιμάνια, σταθμούς λεωφορείων και σιδηροδρομικούς σταθμούς, προς οποιονδήποτε προορισμό εντός ή εκτός Αττικής..
λεπτομέρειες
Aσφάλεια ταξιδιού
Ολοκληρωμένα προγράμματα της Mondial Assistance για την ασφάλεια ταξιδιού,επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τις ανάγκες σας.
λεπτομέρειες
Bella Stato
Η BellaStato από την αρχή της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο έμπιστους συνεργάτες σας στην ολοκλήρωση βασικών εργασιών στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρείτε στην μεγάλη ποικιλία μας υδραυλικά, συστήματα φυσικού αερίου, χρώματα παντός είδους, βερνίκια, εργαλεία βαφής,παπούτσια εργασίας, σιδηρικά, Laminate και πολλά άλλα είδη, καλύπτοντας τις ανάγκες σας με αξιόπιστα είδη, μέσα από προσιτές τιμές που κάνουν την διαφορά.
λεπτομέρειες
Bio WC
Βιολογικές τουαλέτες που λειτουργούν χωρίς νερό, ρεύμα, αποχέτευση, Bio WC, με μεγάλη διάρκεια ζωής σε αντίθεση με τις χημικές τουαλέτες
λεπτομέρειες
Consular Corps In Greece
Το Προξενικό Σώμα CCG στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1972 με σκοπό την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των μελών της και της χώρας υποδοχής (Ελληνική Δημοκρατία) και να καταστεί ευνοϊκό για μια πιο αποτελεσματική εκτέλεση κάθε προξενικών καθηκόντων των μελών του.
λεπτομέρειες
Das Home
Κοινόχρηστα και διαχείριση πολυκατοικιών στη Θεσσαλονίκη - Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε. Οι οικονομικότερες τιμές της Θεσσαλονίκης, μόνο από την Das Home.
λεπτομέρειες
DILOSETO - Πανελλαδικό Δίκτυο Εξειδικευμένων Εταιριών & Μηχανικών
Το Πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων Εταιριών και Μηχανικών «diloseto» καλύπτει τις ανάγκες όλων των επίκαιρων και διαχρονικών θεμάτων που αφορούν την ακίνητη περιουσία και τη διασφάλισή της. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουμε είναι η συγκέντρωση όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών σε ένα ενιαίο σύνολο για την ελάχιστη εμπλοκή του πελάτη, η συνεχής εκπαίδευση και επικαιροποίηση σε νέες διευκρινήσεις και εγκυκλίους.
λεπτομέρειες
Energiajk.gr - Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Η Energia JK δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας, καλύπτοντας όλο το φάσμα ανανεώσιμων και εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Στο τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η εταιρία μας ειδικεύεται στην μελέτη, εμπορία και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
λεπτομέρειες
ergojob:ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΓΓΛΙΑ, ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΚΑΝΑΔΑ,
Εξειδικευόμαστε στην εύρεση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού σε όλα τα επαγγέλματα σε όλη την Ευρώπη,Ντουμπάι,Καναδά και Αγγλία είτε πρόκειται για ειδικευμένο είτε για ανειδίκευτο προσωπικο Τα γραφεία μας σας προσφέρουν :Οικιακούς βοηθούς,Εξειδικευμένο προσωπικό για τη φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων-Γηροκόμους,Νοσοκόμες,Νοσηλευτές,Νοσηλεύτριες,Εξειδικευμένο προσωπικό για τη φροντίδα ατόμων με ειδικές ανάγκες
λεπτομέρειες
etransporters
Η μεταφορική εταιρεία etransporters είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, συνεχώς αναπτυσσόμενη με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις Οργανωμένες Μεταφορές Μετακομίσεις. Το Ελληνικό προσωπικό της εταιρείας μας συμβάλει δυναμικά στην ανάπτυξη της καθώς αποτελείται από συνιδιοκτήτες που συνεργάζονται και παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες με γνώμονα το κοινό πλαίσιο αρχών και αξιών που έχουν καθορίσει.
λεπτομέρειες
eurodraxmi.gr
Η Ευρώδραχμή είναι μια αχρήματη κοινωνία και ιδρύθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας μιας ομάδας επιχειρηματιών που συναλλάσσουν μεταξύ τους προϊόντα χωρίς τη χρήση κάποιου νομίσματος.
λεπτομέρειες
Exit Polls
Η exitpolls είναι μια σελίδα που μπορείτε να κάνετε δημοσκοπήσεις για διάφορα θέματα και να δείτε τα αποτελέσματα.
λεπτομέρειες
finding friends by Flying FORUM
Με αριθμός πτήσης και ημερομηνία ταξιδιού, μπορεί κανείς να συνομιλήσει με συνταξιδιώτες.
λεπτομέρειες
G&G ENG.TEAM
Το τεχνικό γραφείο της Ομάδας G&G ENG.TEAM (Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες Μηχανικοί, Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Γεωπόνοι, κ.ά.) παρέχει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, οι οποίες αφορούν σε θέματα: - αδειοδοτήσης επαγγελματικών χώρων, - μελέτης - επίβλεψης και κατασκευής κάθε είδους τεχνικού έργου (έκδοση αδειών δόμησης), - τοπογραφικών μελετών, - μελετών πυρασφάλειας, - μελετών και εφαρμογής αρχιτεκτονικής τοπίου, - σύνταξης, εφαρμογής, διαχείρισης
λεπτομέρειες
Georythmiki
Γεωρυθμική - Περιβαλλοντικά Έργα Η Γεωρυθμική ΑΤΕ ως τεχνική εταιρεία ασχολείται με έργα προστασίας περιβάλλοντος και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων οποιαδήποτε ισχύος.
λεπτομέρειες
Glass Ribas
Επωφεληθείτε και εσείς από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν σε έναν χώρο τα ενεργειακά τζάμια. Βρείτε επίσης στην μεγάλη ποικιλία της Glass Ribas, αρχιτεκτονικό γυαλί και υαλοπίνακες για όλες τις ανάγκες.
λεπτομέρειες
HellasFin Global Wealth Management
Η HellasFin Global Wealth Management είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές ανεξάρτητες εταιρίες του Ελλαδικού χώρου, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των επενδυτικών υπηρεσιών.
λεπτομέρειες
Herbalife Ανεξάρτητος Συνεργάτης
Η ευκαιρία να ζήσετε μια πιο υγιή και οικονομικά ευκατάστατη ζωή. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να πετύχετε με τη Herbalife!
λεπτομέρειες
HLF Business
Επαγγελματική πρόταση για εργασία με ωράριο της επιλογής σας,χωρίς αφεντικό,με δυνατότητα υψηλών εισοδημάτων και ανέλιξης.(Αθήνα και Ιωάννινα).Δυνατότητα εργασίας και μέσω ίντερνετ.
λεπτομέρειες
Home Expo
Η homexpo.gr είναι η μοναδική διαδικτυακή έκθεση προϊόντων ένδυσης, επίπλου και διακόσμησης σπιτιού και επαγγελματικών χώρων. Λειτουργεί με τους όρους και τις συνθήκες κάθε κλαδικής έκθεσης προϊόντων, με μόνη διαφορά ότι αντί τα προϊόντα να εκτίθενται στα περίπτερα κάποιου εκθεσιακού κέντρου, παρουσιάζονται από τους εκθέτες - επιχειρήσεις χονδρικής στα δικά τους «περίπτερα» στον διαδικτυακό - εκθεσιακό χώρο της www.homexpo.gr.
λεπτομέρειες
hortokoptiki
Αποψιλωση Οικοπεδων και Επαγγελματικών Χώρων . Στόχος μας είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών ώστε να επιτυγχάνεται ο έγκαιρος καθαρισμός των χώρων Οι τιμές μας είναι προσιτές και προσαρμοσμένες στις δύσκολες συνθήκες της ελληνικής πραγματικότητας .Εχουμε εξυπηρετήσει πολλους πελάτες από τις αρχές του 2010. Δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια, είμαστε επιμελείς και προσφέρουμε ποιότητα υπηρεσίων σε λογικές τιμές - αυτά μπορείτε να περιμένετε από εμάς στην www.hortokoptiki.gr 6932754198 Αττικη
λεπτομέρειες
i-HOME
Η εταιρία i-ΗΟΜΕ δραστηριοποιείται στον χώρο της διαχείρισης πολυκατοικιών προσφέροντας μία προσεγμένη και άκρως μελετημένη γκάμα παροχής υπηρεσιών, τόσο για την εύρυθμη λειτουργία τους, όσο και για την καλύτερη δυνατή διατήρηση των αξιών τους.
λεπτομέρειες
illusionEvents
"Η μαγεία που κρύβεται στο χαμόγελο των παιδιών είναι η μόνη μαγεία στην οποία πιστεύω !" Μάγος Dio
λεπτομέρειες
JOBFORYOU-Κέντρο εύρεσης εργασίας
JOBFORYOU-ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ.(14528/632) Πατησίων 53,Κέντρο Αθήνας Τηλέφωνο:2108838259
λεπτομέρειες
LEAKMASTER
Η πρώτη επιχείριση στην Θεσσαλία γιά τον εντοπισμό διαρροών Έχοντας μόνιμη και διαρκή ενημέρωση για την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στον εντοπισμό αφανών διαρροών φέραμε στην θεσσαλία τους συσχετιστές EUREKA 3 που μπορείτε να δείτε στο τμήμα εξοπλισμού μας . Επίσης διαθέτουμε πλέον πλήρη εξοπλισμό εντοπισμού διαρροών σε πισίνες με υπερσύγχρονα υδρόφωνα . ​ Παρέχουμε τις υπηρεσίες : ​ Εντοπισμός διαρροής σε όλα τα δίκτυα , ύδρευσης - αποχέτευσης -θέρμανσης . Διάγνωση και επίλυση προβλη
λεπτομέρειες
mfasis
Υπηρεσίες Ανάπτυξης, Ποιότητα και Marketing
λεπτομέρειες
NEWIMAGE Οι ειδικοί στα καταστήματα λιανικής, γραφεία και επαγγελματικά ακίνητα
Οι ειδικοί στα καταστήματα λιανικής. Η Newimage, ιδρύθηκε το 2006 και σήμερα είναι μία τις πιο σύγχρονες και δυναμικές κτηματομεσιτικές εταιρείες στην Ελλάδα, με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε οι ειδικοί στα καταστήματα λιανικής και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, με σκοπό την καλύτερη παρουσίαση των καταστημάτων σε κεντρικά σημεία της αγοράς της Ελλάδας.
λεπτομέρειες
Petridis Lighting
Επαγγελματικός και αρχιτεκτονικός φωτισμός για κάθε χώρο. Μεγάλη ποικιλία από φωτιστικά διαφόρων ειδών, στις πλέον προσιτές τιμές της αγοράς.
λεπτομέρειες
Portable Medical Imaging κατ’ οικον ιατρικη απεικονιση
Η PORTABLE MEDICAL IMAGING αποτελεί ένα νέο δίκτυο ιατρών ακτινολόγων, οι οποίοι παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες στον χώρο του ασθενούς (οικία, γηροκομία, κέντρα αποκατάστασης κ.ά.). Σκοπός του δικτύου είναι η άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών και η ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Οι ιατροί μέσω της τελευταίας τεχνολογίας φορητών υπερηχογραφικών μηχανημάτων, πηγαίνουν στον τόπο διαμονής του ενδιαφερόμενου προς υπερηχογράφημα.
λεπτομέρειες
qmetric - HR & Career Services
Η qmetric παρέχει υπηρεσίες εύρεσης, αξιολόγισης και επιλογής προσωπικού, καθώς και υπηρεσίες συμβουλευτικής καριέρας. Διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένα ψυχομετρικά εργαλεία, όπως το MBTI, το 16PF, και τα test ικανοτήτων της Saville Consulting UK.
λεπτομέρειες
securite.gr: Η ασφάλεια σας είναι προτεραιότητά μας!
Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίας ασφαλείας υψηλής ποιότητας. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο για να σας κάνει να νιώθετε ασφαλής κάθε στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.
λεπτομέρειες
Spiliotis-Imports
Η εταιρεία μας εισάγει αποκλειστικά για την Ελλάδα, εμπορεύεται χονδρικώς προϊόντα μοναδικά, τα οποία διαθέτει ήδη σε 250 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
λεπτομέρειες
Talis
Έυρεση απασχόλησης,Αλλαγή καριέρας,βελτίωση βιογραφικού,προετοιμασία για συνεντεύξεις,αποκτηση πιστοποίησης,Υπηρεσίες HR outsourcing,αξιολόγηση προσωπικού,στελέχωση νέων θέσεων εργασίας,συνεργασία με freelancers,αναθεση μισθοδοσίας σε τρίτους
λεπτομέρειες
taspal-trans
Οι ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ είναι η δραστηριότητά μας από το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Επιδίωξή μας είναι ο ευχαριστημένος πελάτης. Τηλ.: +30.2310357140
λεπτομέρειες
Technosmalt Επισμαλτώσεις
Επισμάλτωση μπανιέρας πλακιδίων και ειδών υγιεινής γενικά
λεπτομέρειες
UNICUT Kοπτικά Εργαλεία
Τροχείο κοπτικών εργαλείων στην Θεσσαλονίκη. Εμπόριο κοπτικών εργαλείων για την βιομηχανία. Δίσκοι κοπής, κοπτικά σβούρας, κοπτικά ρούτερ, μαχαίρια πλάνης, πριονοκορδέλες, κοπτικά CNC.
λεπτομέρειες
vamel
Έχοντας μία μακροχρόνια παρουσία στον χώρο των ξυλοκάρβουνων, έχουμε διευρύνει τους τομείς που δραστηριοποιούμαστε. Έτσι στην Vamel μπορείτε να βρείτε μπρικέτες, κάρβουνα κ.α.
λεπτομέρειες
Vrachnis
Υπηρεσίες συμβούλων επιχειρήσεων. ΕΣΠΑ, επιδότηση,επιδοτήσεις
λεπτομέρειες
WORK FROM HOME ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Πιστεύετε ότι αξίζετε περισσότερα; Αναπτύξτε το δικό σας εισόδημα στον ελεύθερο χρόνο σας. Οι δυνατότητές σας είναι απεριόριστες!
λεπτομέρειες
Αεροπορικά εισητήρια
Οικονομικά και φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων.
λεπτομέρειες
Ανδρομέδα - Πνευματικές ασκήσεις
Ελεύθερες ενεργειακές ασκήσεις για οικονομικά, αισθηματικά & θέματα υγείας, προστασίας, ευημερίας κλπ.
λεπτομέρειες
Απολύμανση, απεντόμωση, μυοκτονίες, ακάρεα - Greenguardia
Απολυμάνσεις (βιολογική απολύμανση), απεντομώσεις (βιολογική απεντόμωση), μυοκτονίες, ακάρεα καταπολέμηση, βιο-καθαρισμός στρωμάτων, σκαθάρι φοίνικα αντιμετώπιση, σαράκι καταπολέμηση, είναι ενδεικτικά κάποιες απο τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας, με βάση την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού της.
λεπτομέρειες
Γερανοι Θεσσαλονικη
Γερανοι Θεσσαλονικη Πανταζης Υπηρεσιες Ανυψωτικων τηλεσκοπικων γερανοφορων Μηχανηματα Εργου 6944355797
λεπτομέρειες
Γερανοι Θεσσαλονικης
Ενοικιαση καλαθοφορου ανυψωτικα μηχανηματα ανυψωσεις Ρυμούλκηση οχημάτων Ενοικιαση ανυψωτικου Γερανομεταφορες Θεσσαλονικη Μεταφορές μηχανημάτων και βαρέων αντικειμένων ανυψωτικες εργασιες Γερανοι-παπαγαλοι Οχήματα ανυψωτικά Φορτοεκφόρτωσεις Καλαθοφορα,κλαδεμα δεντρων με καλαθι,Ενοικιασεις Καλαθοφορου
λεπτομέρειες
Γερανοι Πανταζης
Ανυψωτικα θεσσαλονικη 6944355797 Γερανοι θεσσαλονικης, Γερανοι παπαγαλοι, Κλάδεμα δέντρων Ενοικιασεις μηχανηματων τηλεσκοπικοι γερανοι,καλαθοφορα, γερανοι παπαγαλακια. Ανυψωτικα μηχανηματα, μεταφορες μετακομισεις, τοποθετησεις μηχανηματων.
λεπτομέρειες
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΗΔΕΙΕΣ - ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ - ΣΤΕΦΑΝΑ - ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ - ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΝΕΛΛΑΔΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. 24 ΩΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ KAI ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
λεπτομέρειες
ΔΙΑΚ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Διαχειρήση Ακινητών,Πολυκατοικιών,Επαγγελματικών χώρων,Γραφείων, Υπηρεσίες Καθαρισμού, Απολυμάνσεις,Υπηρεσίες Φύλαξης
λεπτομέρειες
Ελαιοχρωματισμοί
Ελαιοχρωματισμοί. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 1993 έως σήμερα εκπαιδευόμαστε διαρκώς στη χρήση νέων υλικών και στην τεχνική κατεργασία αυτών. Ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις στο επαγγελματικό μας αντικείμενο με συμμετοχή σε εκθέσεις και σεμινάρια στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό
λεπτομέρειες
Ελευθεριάδης - Περονοφόρα ανυψωτικά
Η εταιρεία διαθέτει περονοφόρα μηχανήματα προς ενοικίαση και εγγυάται τη σίγουρη και αξιόπιστη λύση για κάθε φόρτωση και εκφόρτωση.Η εταιρεία "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ" γνωρίζοντας τις απαιτήσεις των πελατών της: Ποιότητα, Αξιοπιστία, Οικονομία και επιδιώκοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση τους διαθέτει μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μηχανημάτων, με εγγύηση καλής λειτουργίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μεταφοράς των περονοφόρων μηχανημάτων.
λεπτομέρειες
Ενεχυροδανειστήριο - Αγορά χρυσού
Το ενεχυροδανειστηριο Παπαθανασίου στεγάζεται σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 7, πλησίον της στάσης τους Μετρό Συντάγματος και ειδικεύεται στην αγορά χρυσου,την πώληση και την ανταλλαγή μεταχειρισμένων κοσμημάτων, ρολογιών και τιμαλφή.
λεπτομέρειες
εξοπλισμος πρατηριου αρτου
Το www.epaggelmatikosexoplismos.gr είναι το e-shop παρουσίασης και πώλησης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου και του καταστήματος του Νικολάου Κουγιουμτζιάν με τίτλο SERKO ARARAT, που βρήσκετε στην Αλκινόου 7, Δάφνη, Αθήνα Αττικής, στην Ελλάδα
λεπτομέρειες
Επισκευές Οικιακών Ηλεκτρικών Συσκευών & Κλιματιστικών
Διαθέτουμε μεγάλη τεχνική εμπειρία σε μια μεγάλη γκάμα Brands που βρίσκονται ενεργά στο χώρο των Οικιακών Ηλεκτρικών Συσκευών και δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά.Είμαστε εξουσιοδοτημένος service-partner της Αμοιρίδης-Σαββίδης ΑΕ για τα BrandNames: Morris, Daewoo, United, Hyundai.Είμαστε εξουσιοδοτημένος service-partner της Χρήστος & Ηλίας Καλογρίδης ΟΕ για τα BrandNames: FratelliOnofri, LaGermania, Siltal, Lofra, Whirlpool, Bauknec
λεπτομέρειες
Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - KazaliService
KazaliService - Επισκευή πλυντηρίου ρούχων / πιάτων, ηλεκτρικής κουζίνας, κλιματιστικού, ψυγείου, ηλεκτρικής σκούπας και πολλών άλλων ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.
λεπτομέρειες
Επισμαλτώσεις TechnoSmalt
Επισμάλτωση μπανιέρας και ειδών υγιεινής
λεπτομέρειες
Επιχειρηματικη Ευκαιρια με το Σύστημα Happy Life Affiliates!
Η ομάδα Happy Life Affiliates αποτελείται από ανθρώπους επαγγελματίες στο δικτυακό μάρκετινγκ και στο ίντερνετ μάρκετινγκ. Η δουλειά μας είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε την επιχειρηματική ευκαιρία που αναζητάτε για εργασία μέσω ίντερνετ και για την δημιουργία μιας επιχείρησης μέσα από τον υπολογιστή σας. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επιχειρηματικές ευκαιρίες που ασχολείται η ομάδα μας τις οποίες μπορείτε να αξιολογήσετε, να επιλέξετε και στη Mπορείτε να αξιολογήσετε, να επιλέξετε και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
λεπτομέρειες
Εταιρεια security ΚΟΛΟΣΣΟΣ
Η ΚΟΛΟΣΣΟΣ SECURITY προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με σκοπό να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της στον τομέα της ασφάλειας και της φύλαξης του προσωπικού και των εγκαταστάσεων τους.
λεπτομέρειες
Ηλεκτρολόγος| Ιωαννίδης
Ο ηλεκτρολόγος μπορεί να σας προσφέρει ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως οι επισκευές ηλεκτρικών συσκευών, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ο φωτισμός και τα πιστοποιητικά ΔΕΗ. Εμπιστευθείτε την electric support και την 10ετη εμπειρία της στον χώρο για ποιότητα υπηρεσιών. 24ωρη εξυπηρέτηση.
λεπτομέρειες
ΚΑΡΚΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Παρέχουμε λογιστικές, φορολογικές και επαγγελματικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε: Εταιρείες, Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, Ιδιώτες, Ιδιοκτήτες ακινήτων, Νέες επιχειρήσεις. Tήρηση βιβλίων στην έδρα της επιχείρησής ή στα γραφεία μας. Σύνταξη φορολογικών δηλώσεων. Φοροτεχνική υποστήριξη και έλεγχος εναρμόνισής με τη φορολογική και εργατική νομοθεσία. Αναδιοργάνωση λογιστηρίων με σύγχρονα συστήματα πληροφορικής. Συμβουλές Μηχανοργάνωσης.
λεπτομέρειες
Κλειδαράς Αθήνα | keyservice
Ο κλειδαράς της keyservice είναι στην διάθεσή σας ό,τι ώρα κι αν τον χρειαστείτε. Άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αθήνα.
λεπτομέρειες
Κοπη Δεντρων Θεσσαλονικη
Κλαδεμα Κοπη Δεντρων Θεσσαλονικη 6944355797 πανταζης δημητριος Αναλαμβανουμε την κοπη του δεντρου σας Διαθετουμε καλαθοφορο και ειδικο συνεργειο που θα κλαδεψει το δεντρο σας. Επισης μπορουμε να απομακρυνουμε τα κλαδια και τους κορμους με την χρηση των φορτηγων μας με την βοηθεια της αρπαγης που διαθετουμε Εξυπηρετηση και εκτος θεσσαλονικης
λεπτομέρειες
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Η Best Value Tax λογιστικό γραφείο προσφέρει όλες τις υπηρεσίες για επιχειρήσεις και ιδιώτες.
λεπτομέρειες
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ACHILLEAS
Η εταιρία ACHILLEAS ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ιδρύθηκε το 2006, όμως η δραστηριότητά μας στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων ξεκινάει από το 1995. Η πολυετής εμπειρία μας, η εξειδίκευσή μας στον τομέα των μεταφορών – μετακομίσεων και η αγάπη μας για το αντικείμενο, έθεσαν τις βάσεις για να δημιουργήσουμε μια εταιρεία δυναμικά εξελισσόμενη, με κύρος και επαγγελματική συνέπεια. Στην ACHILLEAS Μετακομίσεις - Μεταφορές εργάζονται Έλληνες, εξειδικευμένοι στην μετακόμιση και τη συσκευασία.
λεπτομέρειες
Μικρές αγγελίες και φωτοαγγελίες για όλη την Ελλάδα
Μικρές Αγγελίες ΜΕΓΑΛΕΣ Αγγελίες και Φωτοαγγελίες. Αν ζητάτε εργασία , αν δίνετε εργασία , αν πουλάτε ή αν ψάχνετε να αγοράσετε κάτι. Δωρεάν μικρές αγγελίες και φωτοαγγελίες
λεπτομέρειες
Νοσοκόμες
Γραφεία ευρέσεως εργασίας ''Αθήναιον'' για την αξιόπιστη εύρεση προσωπικού για εργασία πλήθους ειδικοτήτων.
λεπτομέρειες
Ντετεκτιβ, Ντεντεκτιβ, Ιδιωτικες ερευνες
Το γραφείο ιδιωτικων εμπιστευτικων ερευνων ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του το 1988. Χάρις στην τεράστια αναβάθμιση στο τομέα του ανθρώπινου δυναμικού οδηγηθήκαμε στην επάνδρωση άλλων δύο γραφείων. Ο υψηλός επαγγελματισμός, σε συνδυασμό με την άρτια εκπαίδευση των ανθρώπων του γραφείου μας, είναι σε θέση να προσφέρουν πραγματικές λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.
λεπτομέρειες
Οικογένεια Μπέκα
Με σεβασμό στην παράδοση πέντε γενεών, η οικογενειακή μας επιχείρηση, με πρώτιστο μέλημά της, την διατροφή σας, σας προσφέρει γαλακτοκομικά προϊόντα από βουβαλίσιο γάλα. Δοκιμάστε τα!
λεπτομέρειες
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Γ ΦΛΟΥΔΑ - ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΣ
Παρασκευή Φλούδα- Ειδική δικαστική γραφολόγος-επιστημονικό εργαστήριο γραφολογίας.
λεπτομέρειες
Προσωπική Προπόνηση Ζωής - Life Coach Lia
Η Προπόνηση Ζωής είναι μια μέθοδος αυτοβελτίωσης, επίτευξης προσωπικών στόχων και απομάκρυνσης αρνητικών πεποιθήσεων. Ο Life Coach με την βοήθεια κατάλληλων εργαλείων, διαπιστώνει σε ποιούς τομείς της ζωής το άτομο χρειάζεται βοήθεια και θέτει μαζί με τον ενδιαφερόμενο στόχους προκειμένου να υπάρξει σταδιακή πρόοδος σε κάθε τομέα. Βοηθά τον ενδιαφερόμενο να χτίσει με γερά θεμέλια την αυτοεκτίμηση του, να ανακαλύψει τις κλίσεις του και να ενεργοποιηθεί.
λεπτομέρειες
Συμβολαιογραφείο Μαργαρίτας Βασαλάκη - Τσουκαλά
Tο γραφείο μας σε συνεργασία με δικηγόρους, μηχανικούς και λογιστές, διαθέτοντας ειδικευμένους συνεργάτες σε κάθε τομέα του δικαίου, παρέχει ολοκληρωμένες συμβολαιογραφικές υπηρεσίες και νομικές συμβουλές προσανατολισμένες στην εξασφάλιση της εγκυρότητας και την προστασία των νομικής φύσεως δραστηριοτήτων σας. Με γνώμονα το συμφέρον σας και συνεχή παρακολούθηση των νομοθετικών και φορολογικών εξελίξεων, διεκπεραιώνουμε τις υποθέσεις σας με ταχύτητα και υπευθυνότητα.
λεπτομέρειες
Σύμβουλοι Μικρών Επιχειρήσεων & Νοικοκυριών
Η εταιρεία BIG Σύμβουλοι Μικρών Επιχειρήσεων είναι εξειδικευμένη να συνεργάζεται αποκλειστικά με μικρές επιχειρήσεις κάθε δραστηριότητας, προσφέροντας πραγματικές υπηρεσίες, πολύ χαμηλού κόστους, με στόχο όχι απλά την προσωρινή επιβίωση της επιχείρησης αλλά την πλήρη αποκατάσταση και εξυγίανση της.
λεπτομέρειες
Συναρμολογίσεις Επίπλων
Αναλαμβάνονται μονταρίσματα ξεμονταρίσματα, τοποθέτησης και συναρμολόγησης επίπλων και διαφόρων κατασκευών. Επισκευές συντηρίσεις. Λούστρα λάκες πατίνες κατ' οίκον και αναπαλαιώσεις. Χειροποίητα λούστρα επίπλων με προϋπηρεσία και εμπειρία. Αναλαμβάνονται συσκευασίες αμπαλάζ.
λεπτομέρειες
Συστάσεις Εταιρίας
Σύσταση εταιρείας στην Βουλγαρία & στην Κύπρο - Συστάσεις εταιρειών
λεπτομέρειες
Τοπογραφικές Εργασίες
Τοπογραφικές Εργασίες, Υπηρεσίες Μηχανικού, Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων
λεπτομέρειες
φωτοβολταικα συστηματα ecofriendly
Η εταιρεία Ecofriendly δραστηριοποιείται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. ηλιακή, αιολική, γεωθερμική, υδροηλεκτρική, βιομάζας
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Διάφορες υπηρεσίες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future