Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υπηρεσίες Courier
 

Courier, ταχυμεταφορές, εξυπηρετηθείτε εσείς ή η εταιρεία σας βρίσκοντας στις καταχωρίσεις του επαγγελματικού καταλόγου  findall.gr συγκεντρωμένες όλες τις εταιρείες courier. Αν πάλι είστε επαγγελματίας του χώρου καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας και κερδίστε νέους επισκέπτες.

 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Time for change
Ταχυμεταφορές με παράδοση εντός μιας ώρας για ειδικές περιπτώσεις που η παράδοση πρέπει να είναι γρήγορη και ακριβής. Η Time for change εγγυάται απόλυτα για το χρονοδιάγραμμα παράδοσης, των πολύτιμων για σας αποστολών.
λεπτομέρειες
 
   
 
  Ιωάννης Λύρας  
 

Courier

 
     
 
Cityletters
Η CITY letters αναλαμβάνει ταχυμεταφορές εγγράφων και δεμάτων και μαζικές παραδόσεις.
λεπτομέρειες
Courier Center - Μεσογειακές Ταχυμεταφορές
Πρωταρχικός σκοπός της COURIER CENTER ήταν και είναι η διαφοροποίησή των υπηρεσιών της από τις άλλες εταιρίες courier, στοχεύοντας στην παροχή καινοτόμων – ποιοτικών υπηρεσιών ταχυμεταφοράς εγγράφων και δεμάτων.
λεπτομέρειες
ecometafores.gr - site για μετακομισεις και μεταφορες
Μετακομισεις σε πολύ καλές τιμές. Δεχθείτε δωρεάν online προσφορές από δεκάδες μεταφορικες εταιρειες για την μεταφορα ή την μετακομιση σας. Καταχωρήστε δωρεάν την μεταφορα ή την μετακομιση σας στο ecometafores.gr και λάβετε προσφορές από δεκάδες αξιόπιστες μεταφορικες εταιρειες με αξιολογήσεις από χρήστες που τις έχουν χρησιμοποιήσει και οι οποίες ανταγωνίζονται για την μετακομιση σας. Επιλέξτε την μεταφορική εταιρεία που σας συμφέρει χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήμα!
λεπτομέρειες
IDO express
Η εταιρεία μας πραγματοποιεί μεταφορές και μετακομίσεις αλλά πέρα από αυτό το έργο εξυπηρετεί και βιομηχανίες επιτελώντας ειδικές μεταφορές για επικίνδυνα υλικά. Πληρούμε όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά των υλικών
λεπτομέρειες
IDScourier
Η εταιρεία IDSCOURIER δραστηριοποιείται στην αγορά ταχυμεταφορών εγγράφων και δεμάτων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό από το 2000. Οργανωμένο δίκτυο συνεργατών μας επιτρέπει να κάνουμε τις παραλαβές – παραδόσεις των αποστολών σας από τις 08:30 πμ μέχρι και τις 19:00 μμ. Επίσης, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες courier του εξωτερικού, η εταιρεία μας μπορεί να διεκπεραιώσει κάθε σας αποστολή εγγράφων ή δεμάτων. σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο.
λεπτομέρειες
Mass Courier
Mass Courier, ταχυμεταφορές από και προς οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές. Ειδικές τιμές για εταιρείες που θέλουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη.
λεπτομέρειες
PRISMA COURIER
Η prisma courier δραστηριοποιείται στον χώρο των ταχυμεταφορών από το 1994 προσφέροντας πέρα από την «απλή διακίνηση εγγράφων και μικροδεμάτων» και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες για τον πολίτη , την επιχείρηση, και τον μεγάλο οργανισμό, όπως: μαζικές διανομές δελτίων τύπου, διαφημιστών εντύπων, επιχειρηματικών δώρων επείγουσες ταχυμεταφορές επιχειρησιακών / τραπεζικών εγγράφων ,παραλαβές διακηρύξεων, καταθέσεις προσφορών σε ιδρύματα–οργανισμούς, διενέργεια εισπράξεων και παραδόσεις με διαδικασία αντικαταβολής.
λεπτομέρειες
Red courier
Η Red courier αναλαμβάνει με ασφάλεια τις εισπράξεις και τις αντικαταβολές της εταιρείας σας. Αποστολές φακέλων - δεμάτων στην Αττική με αυθημερόν παράδοση. Ταχυμεταφορές προϊόντων τηλεπωλήσεων(telemarketing) με απόλυτη συνέπεια.
λεπτομέρειες
Speed Couriers
Η SPEED COURIERS διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο εξυπηρέτησης το οποίο εγγυάται την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των αποστολών σας. Τυποποιημένες υπηρεσίες ταχυμεταφοράς εγγράφων και μικροδεμάτων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με εξειδίκευση στις αυθημερόν παραδόσεις εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.
λεπτομέρειες
Γενική Ταχυδρομική
Ελληνική εταιρεία ταχυμεταφορών. Η Γενική Ταχυδρομική είναι οργανισμός 193 ελληνικών τοπικών επιχειρήσεων με αντικείμενο την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Courier, ταχυμεταφορές
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future