Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υπηρεσίες Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις
  Απολυμάνσεις όλων των ειδών, απεντομώσεις απο ενοχλητικά ζωίφια που σας ταλαιπωρούν. Βρείτε τους κατάλληλους επαγγελματίες μέσα από τον κατάλογο επαγγελματιών findall.gr ή αν είστε ο ίδιος επαγγελματίας του χώρου καταχωρήστε εντελώς δωρεάν εδώ την ιστοσελίδα σας και κερδίστ άμεσα επισκέπτες.
 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Απολυμάνσεις, Απολυμαντική Γεωπονική
Απολυμαντική Γεωπονική, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, υποκαπνισμός. Ολοκληρωμένες λύσεις για την υγειηνή των χώρων σας από επαγγελματία Γεωπόνο.
λεπτομέρειες
 
   
 
  Ξενοδοχεία Ζάκυνθος  
 

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις

 
     
 
apolymanseis-attikis.gr
Η apolymanseis-attikis.gr αποτελεί μια καταξιομένη εταιρία στο λεκανοπέδιο Αττικής που προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες. Εγκεκριμένα φάρμακα λύνουν το πρόβλημα σας οριστικά στις καλύτερες τιμές.
λεπτομέρειες
AXIVEN PEST CONTROL - ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ
Σήμερα 30 χρόνια μετά, με την επωνυμία Axiven Pest Control, η εταιρεία διαγράφει μία σταθερή πορεία ανάπτυξης με ενεργό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Οι εφαρμογές της έχουν επεκταθεί και περιλαμβάνουν πλέον ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης υγιεινής για βιομηχανίες τροφίμων και ποτών και χώρους μεταφοράς και αποθήκευσης προϊόντων. H Axiven Pest Control εφαρμόζει Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων (IPM Integrated Pest management) ενώ τα προγράμματά της είναι πλήρως εναρμονισμένα με το σύστημα HACCP
λεπτομέρειες
Ecoplus
Η Ecoplus αναλαμβάνει τις πιο δύσκολες απεντομώσεις και απολυμάνσεις. Ο υποκαπνισμός είναι μία από τις εξειδικευμένες μεθόδους που χρησιμοποιούμε. Καλέστε μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας.
λεπτομέρειες
Eκκενώσεις Βόθρων Express
Εκκενώσεις Βόθρων Αποφράξεις Άντληση Υδάτων. Καλέστε μας τώρα για την ποιο άμεση εξυπηρέτηση στην καλύτερη τιμή
λεπτομέρειες
HM Garden
Η εταιρία HM garden ασχολείται με τα έργα πρασίνου και τις απεντομόσεις.
λεπτομέρειες
Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις
Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις . Γεωπόνος - Εντομολόγος Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις για όλα τα έντομα δημόσιας υγείας.
λεπτομέρειες
kalopesas
Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στους τομείς των Απεντομώσεων, Μυοκτονιών, Απολυμάνσεων και Αποσμήσεων.
λεπτομέρειες
Mr Pipe
Αναλαμβάνουμε εδώ και μία δεκαετία, αποφράξεις αποχετεύσεων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, άντληση υδάτων από υπόγεια, εκκενώσεις βόθρων σε όλο το νομό Αττικής.
λεπτομέρειες
Trap Απολυμάνσεις
Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, καταπολέμηση παρασιτων στην Αθήνα από εξειδικευμένα συνεργεία. Εξυπηρετούμε πανελλαδικά σε περίπτωση προσβολής από ξυλοφάγα έντομα (σαράκι-τερμίτες). Διευθυνση γραφείου: Στρατηγού Μακρυγιάννη 14 Γαλάτσι. Τηλέφωνο: 210 2134450
λεπτομέρειες
Αγγελική Ρούσσου
Η Αγγελική Ρούσσου, γεωπόνος - εντομολόγος είναι ιδρυτής της εταιρίας που ασχολείται με απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, βιοκαθαρισμό στρωμάτων για ακάρεα. Στοχεύει στην καταπολέμηση, πρόληψη & προφύλαξη απ΄ όλα τα είδη ζωικών παρασίτων, εντόμων & τρωκτικών, εξυγίανση χώρων διαμονής, διακίνησης, αποθήκευσης, παρασκευής τροφίμων, μεταφορικών μέσων κ.α.
λεπτομέρειες
απεντομωσεις
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΣ - ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΟΣ Συμβουλευτικές υπηρεσίες Απεντομώσεις, Μυοκτονίες, Ειδικές Απολυμάνσεις, Bio-Αποσμήσεις Pest control καταστημάτων υγειονομικής προστασίας, Tερμίτες Σαράκι Αιμομυζητικά έντομα (σκνίπες ψύλλοι, κοριοί, τσιμπούρια, ακάρεα περιστεριών.) Ακάρεα Bio-καθαρισμός Στρωμάτων χωρίς χημικά
λεπτομέρειες
Απεντομώσεις
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ (ΣΑΡΑΚΙΑ ΤΕΡΜΙΤΕΣ ) ΤΕΡΜΙΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ T.T.R. (TRAP-TREAT-RELEASE) ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟΣΜΗΣΕΙΣ ΑΙΜΟΜΥΖΗΤΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ ( ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΨΥΛΛΟΙ, ΚΟΡΙΟΙ, ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ, ΑΚΑΡΕΑ ΠΤΗΝΩΝ. BIO-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΑΚΑΡΕΑ ΣΚΟΝΗΣ (DUST-MITES) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΣ - ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΟΣ Πανελλαδική Υποστήριξη πελατών Tel. 2109934214 mob. 6937625479 e-mail: info@agelikiroussou http://www.ageliki-roussou.gr
λεπτομέρειες
Απολυμάνσεις
Εταιρεία απολυμάνσεων και κοινοχρήστων σε όλη την Αθήνα - Αττική. Τηλ. 210 55 55 555. Υπηρεσίες κτιρίων σε ανταγωνιστικές τιμές και με απόλυτη συνέπεια.Μεγάλη πείρα στην έκδοση κοινοχρήστων - απολυμάνσεις - απεντομώσεις και μυοκτονίες.
λεπτομέρειες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Ενημερωθείτε για την διαδικασία και τους τρόπους εφαρμογής για απολυμάνσεις και απεντομώσεις. Βρείτε πιστοποιημένα συνεργεία για απολυμάνσεις και απεντομώσεις.
λεπτομέρειες
Απολυμανσεις - Απεντομωσεις - ΑΛΒΙΩΝ
Απολυμανσεις και απεντομωσεις κάθε είδους σε επαγγελματικούς και ιδιωτικους χώρους. Ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης και καθαρισμοι κτιριων από εξιδεικευμένα συνεργεια καθαρισμου.
λεπτομέρειες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Insecta Solutions
Απολυμάνσεις και απεντομώσεις από την Insecta Solutions σε όλη την Αττική. Εγγυημένη αποτελεσματικότητα με επιστημονικές μεθόδους και εγκεκριμένα σκευάσματα. Παρέχονται τα απαραίτητα πιστοποιητικά για πλήρη υγειονομική κάλυψη.
λεπτομέρειες
Απολυμάνσεις | apolymanseis.co
Η apolymanseis.co έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο τις απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε όλο το νομό Αττικής. Χρησιμοποιεί απολυτως ασφαλή και εγκεκριμένα φάρμακα εξασφαλίζοντας οριστική απολύμανση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι ώστε να αντιμετωπίσουν οποιδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με αντικείμενο μας.
λεπτομέρειες
Απολυμάνσεις -cowa.gr
Οι απολυμάνσεις που γίνονται σε κτήρια και οικείες για την εξολόθρευση εντόμων συνοδεύονται από πιστοποιήσεις ου προέρχονται από το υπουργείο Γεωργίας και από άλλους φορείς
λεπτομέρειες
Απολυμάνσεις Απεντομώσεις Trap
Η Trap ειδικεύεται στην καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε χώρους που βρίσκονται ή κατοικούν άνθρωποι και κατοικίδια ζώα. Η ομάδα μας, αποτελείται από επιστήμονες και τεχνικούς που για πάνω από μία δεκαετία διακρίνονται για την προσφορά τους στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν την προστασία της δημόσιας υγιεινής. Από την αρχή της λειτουργίας μας καθιερώσαμε ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας σε συμμόρφωση με το διεθνές στο πρότυπο του ISO.
λεπτομέρειες
Απολύμανση - Απεντόμωση - Ακάρεα | Greenguardia
Απολύμανση - Απεντόμωση και καθαρισμός στρωμάτων με βιολογική αντιμετώπιση απο τα ακάρεα. Καταπολέμηση του κόκκινου σκαθαριού των φοινίκων.
λεπτομέρειες
ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ SERVICE ΑΤΤΙΚΗΣ-Αποφράξεις-Απολυμάνσεις
AΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Εξυπηρέτηση 24 ωρες 365 Ημέρες Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως αποφράξεις σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Μετά από πολυετή πείρα στον τομέα των αποφράξεων είμαστε εις θέσην να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην αποχέτευση σας Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τον κατάλληλο εξοπλισμό.
λεπτομέρειες
αποφράξεις Βλάχος
Αποφράξεις,απολυμάνσεις, διάγνωση με κάμερα, άντληση υδάτων, καθαρισμοί, απεντομώσεις σε όλη την Αττική.24 ώρες 7 ημέρες, και αργίες άμεσα και υπεύθυνα.
λεπτομέρειες
Εντομοαπωθητική
Υπηρεσίες απεντομώσεων και απολυμάνσεων.
λεπτομέρειες
Καθαρισμοί Κτηρίων - ΕΣΤΙΑ
Η εταιρεία μας είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία και παρουσία στο χώρο του καθαρισμού. Γι αυτό μπορούμε να πούμε πως γνωρίζουμε το χώρο καλύτερα, και γι' αυτό φροντίζουμε για σας. Τα συνεργεία μας αποτελούνται από Έλληνες καθαριστές και πρόσωπα που είναι πάντα τα ίδια. Τα υλικά καθαρισμού είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα για να είναι πολύ αποτελεσματικά. Για το προσωπικό μας και την οργάνωσή μας έχουμε τις καλύτερες συστάσεις.
λεπτομέρειες
ΤΣΙΑΜΟΥΡΑΣ-ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Εξυπηρετούμε: Σπίτια, Καταστήματα, Δήμους, Κοινότητες, Εργοστάσια, Νοσοκομεία, Δημοτικές Υπηρεσίες. Η εταιρεία είναι στη διάθεση σας ταχύτατα 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και σε όλη τη Θεσσαλία.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, απολύμανση πολυκατοικιών, απεντόμωση κατοικίας
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future