Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υγεία - Ιατρική Χειρουργοί
  Χειρουργοί, γενικοί χειρουργοί, καρδιοχειρουργοι, χειρουργοί όλων των ειδικοτήτων, ρομποτική χειρουργική, λαπαροσκοπική χειρουργική, βρίσκονται όλα σε αυτή την κατηγορία. Βρείτε εύκολα αυτό που αναζητάτε ή αν είστε εαπγγελματίας του κλάδου καταχωρήστε εντελώς δωρεάν την ιστοσελίδα σας εδώ, και αποκτήστε άμεσα επισκέψεις. Το findall.gr είναι εγγύηση για ότι και αν ψάχνετε.
 
  Μουσικό μεζεδοπωλείο Κρασοπενιές  
 

Χειρουργοί

 
     
 
Angio Laser Center
Ψάχνετε για αγγειοχειρουργό στην Αθήνα; Ο dr. Γεώργιος Ι. Ρόκας, σας προσφέρει εξατομικευμένη θεραπεία σε φλεβικές και αγγειακές παθήσεις. Κιρσοί, φλεβίτιδα, ευρυαγγείες.
λεπτομέρειες
Dr Γιάλβαλης Δημήτριος
Εξειδικευμένος χειρουργός ενδοκρινών αδένων και χειρουργός θυρεοειδούς στο Χαλάνδρι, Αθήνα. Οτι πιο τελευταίο στην τεχνολογία σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα της Ελλάδας. Αναίμακτες (mivat, mivap) επεμβάσεις, ανώδυνες απο έμπειρη χειρουργική ομάδα με εκατονταδες επεμβάσεις στο είδος. Τηλέφωνο 6944-138900
λεπτομέρειες
Dr. Γιάννης Π. Φύσσας – Ειδικός Χειρουργός Μαστού
Ο καρκίνος του μαστού είναι μία δύσκολη κατάσταση για τη γυναίκα. Προλάβετε σε πρώιμο στάδιο την πάθηση, απευθυνόμενες στην ειδικότητα του μαστολόγου. Ο χειρουργός μαστολόγος Dr. Γιάννης Π. Φύσσας αναλαμβάνει από απλή μαστογραφία μέχρι δύσκολα περιστατικά που χρειάζονται χειρουργείο.
λεπτομέρειες
Dr. Δημήτριος Κανέλλος - Γενικός Χειρουργός στη Θεσσαλονίκη
Ο Dr. Δημήτριος Κανέλλος είναι γενικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες για χειρουργικές επεμβάσεις με τη μέθοδο της λαπαροσκοπικής χειρουργικής.
λεπτομέρειες
Drologis
Μπείτε στην ιστοσελίδα του νευροχειρουργού dr. Ρολόγη και βρείτε όλες τις πληροφορίες για όγκους εγκεφάλου, παθήσεις υπόφυσης και όγκους σπονδυλικής στήλης.
λεπτομέρειες
drologis.gr
Ψάχνετε για νευροχειρουργό στην Αθήνα; Ο Δημήτριος Ρολόγης μπορεί να σας βοηθήσει! Μπείτε στο drologis.gr και επικοινωνήστε του για να βρείτε λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.
λεπτομέρειες
dr-tsekouras.gr
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα dr-tsekouras.gr και βρείτε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με αγγειακές και φλεβικές παθήσεις και επεμβάσεις. Ο αγγειοχειρουργός Νικόλαος Τσεκούρας βρίσκεται στην διάθεσή σας για να επιλύσει τις απορίες σας.
λεπτομέρειες
stoforou.gr
Ιστότοπος τον οποίο διατηρεί η νευροχειρουργός Κωνσταντία Στοφόρου. Βρείτε σημαντικές πληροφορίες για παθήσεις του εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης καθώς και τους τρόπους θεραπείας τους.
λεπτομέρειες
zacharakis-surgery
Ο καρκίνος του στομάχου είναι μία πάθηση που δεν εμφανίζει συμπτώματα. Ο νευροχειρουργός μας είναι σε θέση να κάνει μία έγκαιρη διάγνωση. Η κλινική που συνεργαζόμαστε βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.
λεπτομέρειες
Αγγειοχειρουργικη
Σύγχρονο και οργανωμένο επιστημονικό Αγγειοχειρουργικό Τμήμα διάγνωσης και θεραπείας, περιφερικών αγγειακών νοσημάτων. Το τμήμα της Αγγειοχειρουργικής Αθηνών επανδρώνεται με τελευταίου τύπου υψηλής τεχνολογίας τμήμα "Αγγείο – Laser" με ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους ώστε οι θεραπείες να είναι ανώδυνες.
λεπτομέρειες
Γενικός Χειρουργός - Γεώργιος Μητρόπαπας
Ενημερωθείτε για θέματα γενικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής από την ιαστρική ιστοσελίδα του Χειρουργού Γεώργιου Μητρόπαπα.
λεπτομέρειες
Γενικός Χειρουργός Γιώργος Σπηλιόπουλος
Το ιατρικό μας κέντρο καταπολεμά την παχυσαρκία με ένα σύνολο προηγμένων χειρουργικών μεθόδων και την βοήθεια ιατρών που διαθέτουν χειρουργική δεινότητα. Οι επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο κέντρο μας είναι ασφαλείς και όχι επίπονες καθώς χρησιμοποιούμε προηγμένα τεχνολογικά μέσα στοχεύοντας στην ήπια αποκατάσταση του ασθενούς
λεπτομέρειες
Γενικός Χειρουργός Εμμανουήλ Ζαχαράκης
Ο χειρουργός dr. Εμμανουήλ Ζαχαράκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ειδικεύεται στη Γενική Χειρουργική, Χειρουργική Ογκολογία και προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική.
λεπτομέρειες
Δρ. Π. Δρέττας
Ιστοσελίδα την οποία διατηρεί ο ανδρολόγος Π. Δρέττας. Ενημερωθείτε για τις συχνότερες ανδρολογικές παθήσεις και τους τρόπους αντιμετώπισης.
λεπτομέρειες
Λαπαροσκοπικη Χειρουργικη
Ιατρειο παροχης υπηρεσιων λαπαροσκοπικης χειρουργικης για καθε μορφης προβλημα απο διεθνους κυρους χειρουργο: χειρουργικη της παχυσαρκιας (γαστρικο μανικι, γαστρικο bypass, κ.α.), χειρουργικη κηλης, λεμφαδενικο καθαρισμο, ευρυαγγειες / κιρσοι, κ.α. Αποστολακος Ελευθεριος Γενικος Χειρουργος
λεπτομέρειες
Ματθαίος Παναγιώτου
Ο κ. Ματθαίος Παναγιώτου είναι ένας έμπειρος καρδιοχειρουργός ενηλίκων. Εξασκεί την καρδιοχειρουργική ως ειδικευμένος καρδιοχειρουργός από το 1993 και διευθυντής καρδιοχειρουργικών τμημάτων από το 2003 έχοντας επιτελέσει χιλιάδες επεμβάσεις καρδιάς
λεπτομέρειες
Νευροχειρουργός - Dr. Χαράλαμπος Σεφέρης
Ο νευροχειρουργός Dr. Σεφέρης είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πάθηση που χρειάζεται επέμβαση για την αντιμετώπισή της. Ο όγκος εγκεφάλου είναι πλέον αντιμετωπίσιμος σε αρκετές περιπτώσεις ασθενών που εμπιστεύονται τον Dr. Σεφέρη για την διαδικασία
λεπτομέρειες
Ουρολόγοι – Ανδρολόγοι | Π. Γεωργιάδης
Με πρώτιστο μέλημα την συνεργασία μεταξύ γιατρού και ασθενούς, ο γιατρός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλα τα περιστατικά που του παρουσιάζονται. Επισκεφθείτε το εξειδικευμένο ιατρείο και λάβετε την κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση σε παθήσεις όπως χρόνια προστατίτιδα.
λεπτομέρειες
Ουρολόγος Α. Χαραμής | haramis-roboticurology.com
Ο ουρολόγος Α. Χαραμής σας ενημερώνει μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα για παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος όπως η λιθίαση (πέτρα στα νεφρά) και η υπετροφία προστάτη.
λεπτομέρειες
Τριγωνάκης Κωνσταντίνος, Αγγειοχειρούργος
Αγγειοχειρουργικό, αγγειολογικό, φλεβολογικό ιατρείο: Dr. med. Κωνσταντίνος Τριγωνάκης διδάκτωρ Πανεπιστημίου Χαϊδελβέργης Γερμανίας. Ειδικευθείς και μετεκπαιδευθείς επί 12ετίας στή Γερμανία τ. Leitender Oberarzt αγγειοχειρουργικού τμήματος Klinikum Solingen Γερμανίας Certified.
λεπτομέρειες
Φώτιος Αρχοντοβασίλης - Γενικός χειρουργός
Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στην λαπαροσκοπική χειρουργική, ελάτε σε επαφή με τον γενικό χειρουργό Dr. Φώτιο Αρχοντοβασίλη και βρείτε την αποτελεσματική θεραπεία για την πάθησή σας.
λεπτομέρειες
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ ΑΔΕΝΩΝ
Διευθυντής Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων. Special Fellowship in Endocrine Surgery Unit, Hammersmith Hospital. Royal Postgraduate Medical School, London UK. T.Senior SpR Ealing Hospital Teaching Hospital of the Imperial College of Medicine, London University
λεπτομέρειες
Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος
Ο ουρολόγος - ανδρολόγος dr. Κατσιβάς προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη σε κάθε πάθηση όπως θηλώματα κύστης, ακράτεια ούρων, αιματουρία, καρκίνος προστάτη, φίμωση, πέτρες στο νεφρό και υπερπλασία προστάτη.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Χειρουργοί, γενικοί χειρουργοί, καρδιοχειρουργοι, findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future