Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υγεία - Ιατρική Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπεία
  Ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, ψυχοθεραπεία, κέντρα ψυχοθεραπείας, ψυχολογική υποστήριξη, ψυχική υγεία, ψυχολογικά κέντρα και γενικότερα όλες οι σχετικές υπηρεσίες, περιέχονται στην συγκεκριμένη κατηγορία. Βρείτε και σεις εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητάτε μέσα από τις σελίδες του καταλόγου επιχειρήσεων findall.gr  ή αν είστε επαγγελματίας του χώρου καταχωρήστε εδώ την ιστοσελίδα σας, εντελώς δωρεάν και κερδίστε επισκέπτες από την πρώτη κιόλας στιγμή.
 
  Ξενώνας Ραβάνη  
 

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπεία

 
     
 
CREATEYOURSELF
mental and health awareness
λεπτομέρειες
exelisomai
Ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική, Σεμινάρια, Σχολές Γονέων, Οικογενειακή Θεραπεία, Ομάδες Αυτογνωσίας/Προσωπικής Ανάπτυξης
λεπτομέρειες
gnothisafton
ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, (ΑΓΧΟΣ,ΦΟΒΙΕΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ,ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΙ.ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΣ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.ΚΛΠ....)
λεπτομέρειες
Life Coaching. Μανόλης Ισχάκης
Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) μπορεί να βοηθήσει σε πολλά θέματα από τεχνικές απομνημόνευσης ή βελτίωσης της ορθογραφίας μέχρι την αποτελεσματική αποδοτικότητα στον επαγγελματικό, προσωπικό ή ακόμα και αθλητικό τομέα. Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) μπορεί ακόμα να βοηθήσει στην έξοδό μας από στάσιμες καταστάσεις (ή ακόμα και από περιόδους κατάθλιψης), στην άμεση κινητοποίησή μας, στην αύξηση της αυτοεκτίμησης και άλλα πολλά που ταλανίζουν τον σημερινό άνθρωπο.
λεπτομέρειες
NLP Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός
NLP ψυχοθεραπεία με μοναδικές συνεδρίες που θα σας αλλάξει τη ζωή θα σας απελευθερώσει και θα σας ανοίξει ένα παράθυρο στο πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο το γνωθεις εαυτόν.
λεπτομέρειες
Online ψυχοθεραπεία διατηρώντας την ανωνυμία σας - Therapy4all
Το therapy4all προσφέρει υπηρεσίες online ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής μέσω του διαδικτύου, ανώνυμα, χωρίς να μετακινηθείτε από τον χώρο σας.
λεπτομέρειες
PsychologistOnLine.gr
Θεραπευτικές Συνεδρίες μέσω Skype/email. Ψυχολογική υποστήριξη νέων (Ψυχολογική εκτίμηση, Διαταραχές διάθεσης, Συμβουλετική σχέσεων), Θεραπεία και Συμβουλευτική Οικογενειών, Ζευγαριών, Γονέων, Ψυχολογική υποστήριξη σε διαβητικούς, δεξιότητες για τη διαχείριση του διαβήτη, Παιδιά και Έφηβοι (Συμβουλευτική στον Αυτισμό - Αναπτυξιακές Διαταραχές - Νοητική Ανωριμότητα, Υποστήριξη Αδελφών Ατόμων με ΔΑΔ– Νοητική Ανωριμότητα), Συμβουλευτική εργασίας/καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού.
λεπτομέρειες
psyhotherapia.gr: Ψυχοθεραπευτής στον Πειραιά
Διατηρούμε την έδρα μας στον Πειραιά και προσφέρουμε σε κάθε συνάνθρωπο που το χρειάζεται, την κατάλληλη θεραπεία για να αντιμετωπίσει αυτά που τον απασχολούν
λεπτομέρειες
www.aaaton.gr ακμη
ένας νους υγιής γνωρίζει πώς να προφυλαχθεί σε όλα τα επίπεδα του προσέχοντας τις σκέψεις του, τα συναισθήματά του, τη διατροφή του, και την περιβαλλοντική του νοοτροπία.
λεπτομέρειες
Ανδριάνα Χαριτοπούλου, Ψυχολόγος, Κοζάνη
Παρέχονται υπηρεσίες ψυχοσυναισθηματικής υποστήριξης, αντιμετώπισης προβλημάτων συμπεριφοράς και συναισθηματικών δυσκολιών παιδιών και εφήβων και συμβουλευτική υποστήριξη γονέων. Εφαρμογή ψυχομετρικών τεστ (WISC-III, Rorschach, TAT, CAT, Fairytale test)
λεπτομέρειες
Άννα Τάταρη, Κέντρο ψυχοσωματικής ισσοροπίας
Κέντρο ψυχοσωματικής ισσοροπίας, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Στουρνάρη 51 και Πατησίων.
λεπτομέρειες
ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
Η Θεοδώρα Βουτσινά (MSc) εργάζεται ως Κλινική Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια αλλά και ως Ειδική Παιδαγωγός. Απέκτησε το Πτυχίο της στην Ψυχολογία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πτυχίο της στην Παιδαγωγική από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Το Μεταπτυχιακό της στη Συμβουλευτική Οικογένειας και Παιδιού αποκτήθηκε στο Πανεπιστήμιο La Verne της Καλιφόρνια. Έχει ασχοληθεί με ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία παιδιών κι ενηλίκων, θεραπεία ζευγαριών, συμβουλευτική γονέων.
λεπτομέρειες
Δρ. Νατάσα Σουρέτη
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια EMDR Practitioner
λεπτομέρειες
Εύη Μεσσαριτάκη - Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια
Η Εύη Μεσσαριτάκη διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ψυχολόγου στο Παλαιό Φάληρο της Αθήνας. Έχει πτυχίο ψυχολόγου από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.
λεπτομέρειες
Καλή Πρώιου
H Καλή Πρώιου ειδικεύεται σε θεραπείες Reiki και στο Human Design. Διοργάνωση ομαδικών σεμιναρίων εκμάθηση ενεργειακών θεραπειών. Ατομικές συνεδρίες θεραπείας με τις τεχνικές του Reiki, Aura Soma, EFT, Ηχομασάζ και Rejuvance.
λεπτομέρειες
Κέντρο Οικογενειακής Θεραπείας & Ψυχοθεραπείας
Παρέχουμε οικογενειακή και συζυγική θεραπεία, καθώς και ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία.
λεπτομέρειες
Κέντρο Συμβουλευτικής & Οικογενειακής Υποστήριξης
Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Οικογενειακής Υποστήριξης είναι ένας χώρος που έχει σαν στόχο την βοήθεια της διαχείρισης των προβληματισμών και των δυσκολιών που προκύπτουν στον καθένα από εμάς στο πλαίσιο των πολλαπλών ρόλων και των αυξημένων αναγκών της καθημερινότητας μας. Στόχος επίσης είναι η ανάδειξη των “δυνατών” στοιχείων του ατόμου καθώς και των δεξιοτήτων του για μια πιο λειτουργική – πρακτικά αλλά και συναισθηματικά – διαχείριση της ζωής του.
λεπτομέρειες
Μαρία Ε. Ξηρού
Η Μαρία Ξηρού είναι Ψυχολόγος – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια - Σύμβουλος Ζευγαριών. Ολοκλήρωσε τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ψυχολογία ( B.Sc.) του Πανεπιστημίου Central Lancashire, στη συνέχεια παρακολούθησε κι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Ειδίκευσης (M.Sc.) στην Ψυχολογία της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Southampton, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργάστηκε ως θεραπεύτρια με έφηβους χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και με τις οικογένειες για πέντε έτη στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση με αντικείμενο την συμβουλευτική σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς. Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας Οικογένειας (ΕΕΣΣΚΕΨΟ). Έχει εκπαιδευτεί στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία (Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Ψ.Ν.Α.). Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο με άδεια άσκησης επαγγέλματος από την νομαρχία Αθηνών και δέχεται κατόπιν ραντεβού για: ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική εφήβων, γονέων και θεραπεία ζευγαριών. Υποστήριξη σε ασθενείς με απειλητικές ασθένειες για την ζωή τους και τις οικογένειες τους. Πάντα σε συνεργασία με παιδοψυχίατρο ή ψυχίατρο για την φαρμακευτική αγωγή όταν αυτή είναι απαραίτητη.
λεπτομέρειες
Παναγιώτης Βαρκόπουλος
Ψυχοθεραπεία (Υπαρξιακή-Συστημική Θεώρηση), Συμβουλευτική, Μαθησιακές Δυσκολίες, Θησείο-Αθήνα
λεπτομέρειες
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Ψυχολόγος MSc Ιατρικής Αθηνών Υπαρξιακή-συστημική-οικογενειακή ψυχοθεραπεία Ατομικές, ομαδικές, συνεδρίες ζεύγους
λεπτομέρειες
Πλατφόρμα Επικοινωνίας για την κατάθλιψη
Kontasou πρώτη πλατφόρμα επικοινωνίας για την κατάθλιψη με εμπνευστή το Σταμάτη Μαλέλη! Ενημερώσου μέσα από άρθρα, νέα & έρευνες για την κατάθλιψη, μίλησε με ειδικούς, διάβασε προσωπικές ιστορίες συνανθρώπων σου και κάνε το πρώτο βήμα για να ανακτήσεις το χαμόγελο σου.
λεπτομέρειες
Χαριτοπούλου Ανδριάνα/Ψυχολόγος
Ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη παιδιών & εφήβων, Αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς και συναισθηματικών δυσκολιών παιδιών & εφήβων, Συμβουλευτική & υποστήριξη γονέων, Αξιολόγηση νοημοσύνης παιδιών & εφήβων με την Ελληνική κλίμακα νοημοσύνης WISC-III, Προβολικές δοκιμασίες προσωπικότητας παιδιών-εφήβων-ενηλίκων (Rorschach, TAT, CAT, Fairytale test)
λεπτομέρειες
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής Πασχάλης Γκίκας
Ο ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής Πασχάλης Γκίκας προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ασθενούς.
λεπτομέρειες
Ψυχοθεραπεύτρια - Χρύσα Καλαϊτζή
Ψυχοθεραπευτική Ενημέρωση για θέματα όπως οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη και η διπολική διαταραχή. Διαβάστε τις την πλούσια αρθρογραφία.
λεπτομέρειες
Ψυχολογία & Συμβουλευτική
Ψυχοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική μέσω διαδικτύου με έμπειρους ψυχολόγους.
λεπτομέρειες
Ψυχολόγοι-Παιδοψυχολόγοι Αθήνα|psyath.com
Επαγγελματίες ψυχικοί υγείας, ψυχολόγοι και ψυχίατροι βρίσκονται στην διάθεσή σας για να βρείτε την κατάλληλη ψυχολογική παρέμβαση. Μπορείτε να επιλέξετε την ατομική ψυχοθεραπεία, την ομαδική ψυχολογική θεραπεία ή την θεραπεία ζεύγους.
λεπτομέρειες
Ψυχολογος
Γραφείο ψυχολογικής υποστήριξης
λεπτομέρειες
Ψυχολόγος - somatic-psychology.gr
H χοροθεραπεία είναι μία μορφή εναλλακτικής θεραπείας που μπορεί να βοηθήσει σε υπέρτατο βαθμό ένα ψυχολογικά διαταραγμένο άνθρωπο. Ανακαλύψτε την ερχόμενοι στην εταιρεία της ψυχοσωματικής ανάλυσης.
λεπτομέρειες
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
Ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής στον Πειραιά ασκεί συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη λύση στο πρόβλημά σας. Η ψυχική υγεία είναι το παν και όλες μας οι ενέργειες αποσκοπούν στην πλήρη αποκατάστασή της.
λεπτομέρειες
Ψυχολογος Αθηνα
Ψυχολογος Αθηνα, Αντωνία Τσατσαμπά. Υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης σε ενηλικες και στην αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών σε παιδιά
λεπτομέρειες
Ψυχολόγος Γλυφάδα - Ψυχοθεραπεύτρια - V. Liafou
Στο γραφείο μου σας δίνεται η δυνατότητα να διερευνήσετε σε βάθος κομμάτια του εαυτού σας, σε ατομική ή ομαδική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική σχέσεων, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων.
λεπτομέρειες
Ψυχολόγος Παιδοψυχολόγος Αθήνα | Κορίνα Σκουλούδη
Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής κατεύθυνσης. Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων, Θεραπεία Παιδιών & Εφήβων, Σύμβουλος Γάμου, Συμβουλευτική Γονέων. site: http://ψυχολογια.gr To γραφείο μου είναι στο κέντρο, Σόλωνος 66, Αθήνα 10680 2ος όροφος Έναντι της Νομικής, ανάμεσα στα Εξάρχεια και στο Κολωνάκι Στάση Μετρό "Πανεπιστήμιο" Γραμμή 2 (κόκκινη) Τηλ: 2155016385
λεπτομέρειες
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΠΑΤΡΑ | ΜΕΝΕΓΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Η ψυχολόγος Μενεγή Αγγελική γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Πάτρας, όπου και σήμερα έχει ως έδρα του γραφείου της. Είναι συνεργάτης του MDA Ελλάς (Σωματείο για την φροντίδα των ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις) και μέλος του ΣΟΨΥ Πάτρας και ακόμη και σήμερα συνεχίζει την εκπαίδευσή της ως ψυχοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στο αντικείμενο της τραυματοθεραπείας με την μέθοδο ΕMDR.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ψυχολόγοι, Ψυχοθεραπεία, Ψυχολογική υποστήριξη, findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future