Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υγεία - Ιατρική Ορθοπεδικοί
  Ορθοπεδικοί, χειρουργοί ορθοπεδικοί, αποκατάσταση τραυματισμών, ορθοπεδικές κλινικές και συναφή, παρουσιάζονται μέσα από τις καταχωρίσεις στην συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματιών. Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητάτε μέσα από τον κατάλογο επιχειρήσεων findall.gr ή αν είστε επαγγελματίας του κλάδου καταχωρήστε εδώ, εντελώς δωρεάν την ιστοσελίδα σας και κερδίστε άμεσα επισκέψεις.  
 
  Καταλογος επιχειρήσεων Ηλιούπολης 365ilioupoli.gr  
 

Ορθοπεδικοί

 
     
 
Athloclinic
Ο ορθοπαιδικός και αθλητίατρος Dr. Λεβάκος έχει την κατάλληλη εξειδίκευση για να αντιμετωπίσει όλες τις αθλητικές κακώσεις που μπορεί να συμβούν σε έναν αθλητή, με τα πλέον σύγχρονα μέσα.
λεπτομέρειες
footanalysis lab
Ορθοπαιδικος - πελματολόγος θεσσαλονικη
λεπτομέρειες
osteon
Μάθε τα πάντα για την ρήξη μηνίσκου στο osteon.gr και επικοινώνησε με τους ειδικούς ορθοπεδικούς χειρουργούς στην Ορθοπαιδική Κλινική Osteon Αθήνα.
λεπτομέρειες
Robo-orthopedics
Αν θέλετε να βρείτε έναν ορθοπεδικό - αθλητίατρο με μεγάλη εμπειρία στην αρθροπλαστική και σε όλες τις μεθόδους αντιμετώπισης, μπείτε στην ιατρική ιστοσελίδα και βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες.
λεπτομέρειες
starantzis
Έχεις προβλήματα με την σπονδυλική σου στήλη. Μπες στο starantzis.com και επικοινώνησε με τον Ορθοπεδικό Χειρουργό Σπονδυλικής Στήλης Σταραντζή Κωνσταντίνο που θα σου λύσει κάθε απορία.
λεπτομέρειες
Tasosdeligeorgis
Ολική αρθροπλαστική γόνατος και αρθροσκόπηση γόνατος ή μηνίσκου με ασφάλεια και 100% επιτυχία. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ http://tasosdeligeorgis.gr/
λεπτομέρειες
Ανδρέας Μοράκης | Ορθοπαιδικός
Ο κ. Ανδρέας Μοράκης είναι ορθοπαιδικός χειρουργός με εξειδίκευση στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης. Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της ορθοπαιδικής χειρουργικής στο νοσοκομείο ΚΑΤ, στην Αθήνα και έχει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση τραυματιών.
λεπτομέρειες
Αρθροπλαστική ισχίου
Ο παρόν δικτυακός τόπος έχει ως σκοπό να σας ενημερώσει για την αρθροπλαστικη ισχιου αλλά και να σας παρουσιάσει τις πιο συνήθεις παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα της ορθοπεδικής χειρουργικής.
λεπτομέρειες
Βασίλης Ι. Σακελλαρίου
Βασίλης Ι. Σακελλαρίου MD, MSc, PhD και Συνεργάτες Χειρούργος Ορθοπεδικός στην Αθήνα, Επανορθωτική Χειρουργική Ενηλίκων Χειρουργική Μεγάλων Αρθρώσεων
λεπτομέρειες
Δρ.Χαντζίδης Παρασκευάς Ορθοπαιδικός Χειρούργος
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) Τ. Διευθυντής Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Μετεκπαιδευθείς σε Γερμανία και Γαλλία Αναλαμβάνω περιπτώσεις παθήσεων όπως: Αυχενική Μοίρα Σπονδυλικής Στήλης,Σκολίωση,Μικροδισκεκτομή, Αρθοπλαστικές Ισχίου Γόνατος Μικρής Χειρουργικής Παρέμβασης (MIS), Τραυματολογία Ενηλίκων,Τραυματολογία Παίδων,Ορθοπαιδική Παίδων,Κυφoπλαστική
λεπτομέρειες
Μακρής Χάρης - Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Τραυματολόγος, Χειρουργός Αθλητικών Κακώσεων
Χειρουργική Αθλητικών Κακώσεων, Αρθροσκοπική Χειρουργική, Χειρουργική Χιαστών Συνδέσμων, Χειρουργική Άκρας Χειρός, Ολικές Αρθροπλαστικές Ισχίου Γόνατος, Χειρουργική Αρθρικού Χόνδρου, Ενδομυελικές Ηλώσεις, Αντιμετώπιση Μυοσκελετικών Τραυματισμών, Θεραπεία Οστεοπόρωσης και Μεταβολικών Νοσημάτων των Οστών, Αντιμετώπιση Σκολίωσης Κύφωσης, Παιδοορθοπαιδική, Επανορθωτική Μικροχειρουργική, Χειρουργική Ποδοκνημικής Άκρου Ποδός
λεπτομέρειες
Ορθοπαιδικό Ιατρείο Γεώργιος Κόλλιας
το www.orthopaidikos4u.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ορθοπεδικό ιατρείο, που λειτουργεί με βάση τα πρότυπα των αντίστοιχων ιατρείων του εξωτερικού. Αρθροσκόπηση, αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας, οσφυαλγίας, αθλητικές κακώσεις, κατάγματα
λεπτομέρειες
Ορθοπαιδικός Χειρούργος
Ο Μιλτιάδης Θεοδώρου γεννήθηκε στις Σέρρες και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.Ειδικεύθηκε στην ορθοπαιδική και κατέχει τον τίτλο ορθοπαιδικός-χειρούργος.Ασχολέιται γύρω από τις κακώσεις και τα ορθοπαιδικά προβληματα αθλητών από το χειρουργείο ως την αποκατάσταση.
λεπτομέρειες
Τζαβέας Αλέξανδρος
Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του ισχίου και ιατρείο στη Θεσσαλονίκη, Αλέξανδρος Τζαβέας. Ισχίο, γόνατο, αυχένας, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, οσφυαλγία
λεπτομέρειες
Τσαπακίδης Ιωάννης
Θεράπων ιατρός ορθοπεδικός Τσαπακίδης Γιάννης με ιατρείο στην Καλλιθέα επί της οδού Σιβιτανίδου. Αποκαταστάσεις αθλητικών κακώσεων, καταγμάτων, οσφυαλγία, τενοντίτιδες, οστεοπόρωση..
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ορθοπεδικοί, ορθοπεδικοί γιατροί, χειρουργοί ορθοπεδικοί
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future