Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υγεία - Ιατρική Οδοντίατροι
 

Οδοντίατροι, χειρουργοί οδοντίατροι, ορθοδοντική, υγιεινή στόματος, οδοντιατρικές κλινικές για τη διατήρηση της στοματικής υγείας και για ένα λαμπερό χαμόγελο. Βρείτε τα όλα μέσα από τις σελίδες του καταλόγου επιχειρησεων findall.gr, ή απλά καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας εδώ.

 
  Ενοικιαζόμενα δωμάτια Ικαρία  
 

Οδοντίατροι

 
     
 
PRODENT
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στην οδοντιατρική κλινική μας PRODENT Η οδοντιατρική κλινική PRODENT άνοιξε το έτος 2006. Με την επίσκεψη της κλινικής μας θα λαμβάνετε όλες τις υπηρεσίες, που τηρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές της οδοντιατρικής. Η βασική αρχή του έργου μας είναι η υψηλή ποιότητα της θεραπείας και εξατομικευμένη προσέγγιση προς κάθε ασθενή. Εμείς εγγυούμαστε την ποιότητα των υπηρεσιών, που προσφέρονται στην κλινική μας.
λεπτομέρειες
Aesthetic Dental Clinic
Η συνολική αντιμετώπιση του οδοντιατρικού ασθενούς είναι απαραίτητη για ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα και είναι βασική αρχή του ιατρείου μας. Ξεκινώντας μόνο από υγιή δόντια και ούλα μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα ωραίο χαμόγελο. Εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες, αισθητική οδοντιατρική, οδοντικά εμφυτεύματα, προσθετική.
λεπτομέρειες
Athens Dental Care
Στο Athens Dental Care ομάδα οδοντιάτρων σε ένα άνετο και ευχάριστο χώρο πολυϊατρείων στο κέντρο της πόλης, δίπλα στο μετρό του Ευαγγελισμού, ασκεί όλες τις ειδικότητες της οδοντιατρικής με κύριο μέλημα να κάνει υγιείς και χαρούμενους όχι μόνο μικρούς και μεγάλους ασθενείς αλλά και τον πλανήτη μας!
λεπτομέρειες
Athens Dental Center
Ιατρείο Αισθητικής Οδοντιατρικής και Εμφυτευματολογίας. Το Athens Dental Center ιδρύθηκε το 2006 στους Αμπελόκηπους με έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική και την εμφυτευματολογία.
λεπτομέρειες
Athens Endodontics
Ελένη Ιωάννου και Μιχάλης Σοφής. Ειδικευμένοι οδοντίατροι, σε Φιλοθέη και Π. Φάληρο, Athens Endodontics. Χειρουργική Ενδοδοντία - απονευρώσεις.
λεπτομέρειες
Dental Pearls
Αισθητική / Κοσμητική Οδοντιατρική, DENTAL PEARLS. Συνεργαζόμαστε με γναθοχειρουργούς, περιοδοντολόγους, ορθοδοντικούς και ενδοδοντιστές για την συνολική αντιμετώπιση των περιστατικών μας.
λεπτομέρειες
Dontia clinic-Οδοντιατρικό Κέντρο Βέροιας
To dontia.gr είναι μια ιστοσελίδα Οδοντιατρικού περιεχομένου που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τις παθήσεις των δοντιών και των ούλων, να αντλήσουν χρήσιμες συμβουλές για τη στοματική υγιεινή και να πληροφορηθούν για τις σύγχρονες μεθόδους αισθητικής και λειτουργικής αποκατάστασης των οδοντιατρικών προβλημάτων.
λεπτομέρειες
http://prodent.gr/
Οδοντίατρος Θεσσαλονίκης - Prodent, Οδοντιατρικές Υπηρεσίες Θεσσαλονίκη, Εξαγωγές Δοντιών, Σφραγίσματα, Απονευρώσεις
λεπτομέρειες
Idental
Η οδοντιατρική κλινική idental απαρτίζεται από χειρουργούς οδοντιάτρους με εξειδίκευση στα οδοντικά εμφυτεύματα και την προσθετική κινητή και ακίνητη. Στις υπηρεσίες τους παρέχουν και καθαρισμό, σφραγίσματα, απονευρώσεις και θεραπείες ούλων και περιοδοντίου. Πέρα από τη γενική οδοντιατρική ασχολούνται με την προληπτική, την αισθητική και την μοντέρνα οδοντιατρική για υγειές και λαμπερό χαμόγελο.
λεπτομέρειες
My orthodontist
Το ιατρείο μας λειτουργεί αποκλειστικά ως ορθοδοντικό ιατρείο προσφέροντας ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Αντιμετωπίζουμε όλο το εύρος των ορθοδοντικών, οδοντογναθικών και λειτουργικών προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους της επιστήμης. Τηλ. +30.2310225100
λεπτομέρειες
myorthodontist.gr
Το ιατρείο μας λειτουργεί αποκλειστικά ως ορθοδοντικό ιατρείο προσφέροντας ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
λεπτομέρειες
orthomiras
Για να λάβετε την σωστή ορθοδοντική θεραπεία χρειάζεται να γνωρίζετε τον σωστό ορθοδοντικό. Ο Dr. Δημήτρης Μοίρας έχοντας πείρα ετών στον τομέα της ορθοδοντικής δίνει λύσεις, για ένα υγιές χαμόγελο, με νέα αυτοπεποίθηση και χαρά.
λεπτομέρειες
Orthopraxis - Αδάμ Δ. Χαραλαμπίδης
Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, στο ιατρείο του Ειδικού Ορθοδοντικού Αδάμ Δ. Χαραλαμπίδη παρέχονται ορθοδοντικές υπηρεσίες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Η σύγχρονη ορθοδοντική θεραπεία αποσκοπεί όχι μόνο στην επίτευξη αρμονικής σύγκλεισης των δοντιών αλλά και σε ένα συμμετρικό πρόσωπο με όμορφο χαμόγελο.
λεπτομέρειες
Oδοντίατρος κ. Χατζηαργύρης
Site that describes dental services
λεπτομέρειες
Smile Clinic
Αισθητική Οδοντιατρική, Λεύκανση, Όψεις Πορσελάνης, Bonding, Smile Clinic. Βελτίωση της εμφάνησης Smile Clinic στη Θεσσαλονίκη. Δόντια που λείπουν, αποτριβές, δυσχρωμίες, κενά μεταξύ των δοντιών, στραβά ή κοντά δόντια, αποτελούν κάποια παραδείγματα περιπτώσεων που μπορούν να αντιμετωπιστούν με την Αισθητική Οδοντιατρική.
λεπτομέρειες
www.teeth.gr
Οδοντιατρικό κέντρο στο Γαλάτσι με έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική, τα εμφυτεύματα και την ορθοδοντική.
λεπτομέρειες
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ- DENTAL PEARLS
Τα στραβά δόντια ιδιαίτερα στις μεγαλύτερες ηλικίες κάνουν τον καθένα να αισθάνεται άσχημα. Αν θέλετε να αποκτήστε ένα όμορφο θελκτικό χαμόγελο με ίσια δόντια επισκεφθείτε για να τοποθετήσετε αόρατα σιδεράκια, για μια πιο διακριτική λύση
λεπτομέρειες
ΑΚΕΣΙΟΣ
Το Οδοντιατρικό κέντρο ΑΚΕΣΙΟΣ είναι μια οργανωμένη σύγχρονη Οδοντιατρική Μονάδα με όλες τις ειδικότητες και εξειδικεύσεις και καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις της σύγχρονης οδοντιατρικής και τις ανάγκες του σύγχρονου οδοντιατρικού ασθενή
λεπτομέρειες
Αλέξιος Ε. Χαρίσης DDS, GAGS Endo
Οδοντιατρείο στο Κολωνάκι. Ενδοδοντικές θεραπείες, απονευρώσεις, οδοντόπονοι, οδοντικά αποστήματα. Αλέξιος Ε. Χαρίσης DDS, GAGS Endo. Συντηρητικές Eνδοδοντικές Θεραπείες μονίμων δοντιών, Επαναλήψεις παλαιών ατελών Ενδοδοντικών Θεραπειών, Επείγουσες επώδυνες καταστάσεις σχετιζόμενες με τα δόντια.
λεπτομέρειες
Εμφυτευματα δοντιων
Ο Θεόδωρος Γ. Τράκας διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα με αποκλειστική κατεύθυνση στην προσθετική και τα εμφυτεύματα δοντιών. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (αρ. μητρώου 9466), της Αμερικανικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ADA), του International College of Prosthodontists (ICP) της Εταιρίας Οδοντικής Προσθετικής Ελλάδος καθώς και δόκιμο μέλος στην Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης
λεπτομέρειες
Ιωάννης Κιάμος, Οδοντίατρος
Οδοντίατρος, Ηλιούπολη. Περιοδοντίτιδα, Ενδοδοντική Θεραπεία (απονεύρωση), Ουλίτιδα, Λεύκανση, Εμφυτεύματα, Τεχνητή Οδοντοστοιχία, Εξαγωγές Δοντιών. Αισθητική Οδοντιατρική. Θεραπεία και αποκατάσταση . Γέφυρες Πορσελάνη , Όψεις ρητίνης και Χτίσιμο δοντιών. Αισθητικά σφραγίσματα πίσω δοντιών , λευκά, Ακτινογραφίες. Αποτάσταση με εμφυτεύματα - θήκες.
λεπτομέρειες
Καραβασίλης Δημήτριος
Χειρούργος Οδοντίατρος Ειδικευθείς στην Προσθετολογία, Παν/μιο King’s College London, Καραβασίλης Δημήτριος. Πληροφορίες για το οδοντιατρείο στην Αθήνα και τις υπηρεσίες που παρέχονται.
λεπτομέρειες
Καραγιαννίδης Αντώνης
Εργαστήριο που δραστηριοποιείται στο χώρο του οδοντοτεχνικού τομέα, Καραγιαννίδης Αντώνης. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του εργαστηρίου στην Κάβάλα, είναι άρτιος και χαρακτηρίζει ένα σύγχρονο οδοντοτεχνικό εργαστήριο.
λεπτομέρειες
Οδοντιατρικό κέντρο - esthitiki-stomatos
Η αισθητική στόματος αποτελεί πολύ βασικό κομμάτι της εμφάνισής μας και επηρεάζει σημαντικά την ομορφιά του προσώπου μας. Το ιατρείο μας το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και έχει αφιερώσει το έργο του στην βελτίωση της εμφάνισής σας, δίνοντας έμφαση στο χαμόγελο
λεπτομέρειες
Οδοντίατρος
Παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών
λεπτομέρειες
Παιδοδοντίατρος Βέρα Μπάκαλα
Η παιδοδοντίατρος κα Μπάκαλα στοχεύει στην προληπτική οδοντιατρική φροντίδα. Η εκπαίδευση των γονιών στην φροντίδα του στόματος των παιδιών τους, είναι ο απώτερος στόχος μας. Η πρόληψη εξασφαλίζει γερά δόντια, όμορφο χαμόγελο, και λειτουργικές γνάθους.
λεπτομέρειες
Χειρούργος Οδοντίατρος Τσομπανίδης Γεώργιος
Ο κ. Τσομπανίδης Γεώργιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973 και αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) το 1997.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Οδοντίατροι
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future