Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υγεία - Ιατρική Κτηνίατροι - Κλινικές μικρών ζώων
 

Κτηνίατροι, κλινικές μικρών ζώων, κτηνιατρικές υπηρεσίες, γιατροί μικρών ζώων. Βρείτε κτηνίατρους μέσα απ΄τις σελίδες του καταλόγου επιχειρήσεων και επαγγελματιών findall.gr ή απλά καταχωρήστε τη δική σας και κερδίστε άμεσα απισκέψεις στην ιστοσελίδα σας.

 
  Παγωτό  
 

Κτηνίατροι - Κλινικές μικρών ζώων

 
     
 
Ailouros
Μια γάτα που δεν θεωρείται άρρωστη, συστήνουμε να εξετάζεται δύο φορές τον χρόνο από τον γιατρό της. Κλινική μόνο για της γάτες, Ailouros.
λεπτομέρειες
ALL ABOUT PETS
Το ΙΑΤΡΕΙΟ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ALL ABOUT PETS δεν είναι απλά ένα Κτηνιατρείο αλλά είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε κατοικίδιου, σκύλος, γάτα, καναρίνι, παπαγάλος, εξωτικά πτηνά, χάμστερ, κουνέλι, ιγκουάνα, ινδικό χοιρίδιο. Εμβόλια, λεισμάνια - καλαζάρ, ερλιχία, δυσπλασία, στείρωση, παράσιτα όπως ψύλλοι, τσιμπούρια, σκνίπα τον καλλωπισμό του, τα αναγκαία είδη petshop, ειδικές τροφές και κτηνιατρικά φάρμακα.
λεπτομέρειες
Ιατρείο μικρών ζώων - www.ktiniatrio.gr
Το ιατρείο μικρών ζώων του κτηνίατρου Θοδωρή Καλατζή στο Χαλάνδρι βρίσκεται κοντά σας για να φροντίσει τις ανάγκες των μικρών σας φίλων,διαθέτωντας χειρουργικό τμήμα, αιματολογικό, ακτινολογικό κλπ
λεπτομέρειες
Κουμαρέλας Ιωάννης
Κτηνιατρικά είδη, Κατοικίδια ζώα, Ασθένειες ζώων, Κτηνίατρος, Δρ. Κουμαρέλας Ιωάννης. Το 2003 πιστοποιήθηκε ως εγκεκριμένος auditor για HACCP ενώ παράλληλα υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΚΤΗΜΕΛ ΑΕ, κτηνιατρική μέριμνα Ελλάδος. Από το 2005 είναι αναγνωρισμένος εκπαιδευτής του ΕΦΕΤ
λεπτομέρειες
Κτηνιατρική
Κτηνιατρική και Pet shop στην Αθήνα. Πληροφορίες, κτηνιατρικά φάρμακα, τροφές, αξεσουάρ, εμπόριο μικρών ζώων, συμβουλές για τα κατοικίδια ζώα. Τμήμα για παραγωγικά ζώα (βοοειδή, αιγοπρόβατα, πτηνά, μέλισσες κ.α.). Τμήματα για τρωκτικά, χάμστερ, κουνέλια, για ενυδρεία και ψάρια, για τα πτηνά (ωδικά, παπαγάλους, περιστέρια κ.α.), σκύλους και γάτες καθώς και Κτηνιατρικό φαρμακείο με πλήρη παρακαταθήκη όλων των σκευασμάτων.
λεπτομέρειες
Κτηνιατρικό Κέντρο - Εύα Γκιόκα
Σύγχρονη Κτηνιατρική φροντίδα για όλα τα ζώα. Παρέχουμε ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες με σκοπό την άριστη φροντίδα των ζώων. Χρήση σύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων και μεθόδων, αρμονική συνεργασία με τους ιδιοκτήτες και αγάπη μας για τα ζώα. Το κτηνιατρείο εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της ΒA Αττικής από τις αρχές του 2007.
λεπτομέρειες
Κτηνιατρικό Κέντρο Γκόλφ Γλυφάδα - ΣΤΡΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ
Ορθοπεδικά περιστατικά και εντατική νοσηλεία ζώων συντροφιάς, Κτηνιατρικό Κέντρο Γκόλφ Γλυφάδα. Χειρουργός Κτηνίατρος με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Χειρουργικής Πανεπιστημίου GUELPH Καναδά, Στρατής Γιαννιτσας.
λεπτομέρειες
Κτηνιατρικό κέντρο Δημήτριος Χ. Παπαδημητρίου
Από το 2003 λειτουργεί στη Νέα Μάκρη το Κτηνιατρικό Κέντρο, επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο χειρούργος κτηνίατρος Δημήτρης Παπαδημητρίου. Στην κλινική προσφέρονται υψηλής ποιότητας παροχές υγείας για τα μικρά ζώα και τα εξωτικά ζώα όπως κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, χάμστερς.
λεπτομέρειες
Κτηνιατρικό Κέντρο Ελλάδος
Το Κτηνιατρικό Κέντρο Ελλάδος ιδρύθηκε το 1958 και είναι η παλαιοτέρα Κτηνιατρική Κλινική μαζί με το ξενοδοχείο μικρών ζώων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Eκτελουνταί ολες οι χειρουργικές επεμβάσεις, ακτινογραφίες, μικροβιολογηκές αναλύσεις καθώς και εκθέσεις, πιστοποιητικά υγείας, κ.τ.λ.
λεπτομέρειες
Κτηνιατρικό κέντρο Παπαϊωάννου
Το κτηνιατρικό κέντρο Παπαϊωάννου είναι πόλος έλξης των ζωόφιλων της Αθήνας. Οι μοναδικοί με ISO στην Ελλάδα. Πιστοποιητικό για τις δραστηριότητες μας νοσηλεία- θεραπεία- φιλοξενία μικρών ζώων.
λεπτομέρειες
Ν Μ Γεωργιάδης
Μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες επιχειρήσεις στον τομέα του εμπορίου Προϊόντων Μικρών Ζώων, ιδρύθηκε το 1963 από τον Κτηνίατρο Νικόλαο Μιχ. Γεωργιάδη στη Θεσ/νίκη, ταυτόχρονα με την ίδρυση από τον ίδιο της Προτύπου Κλινικής Ζώων, της πρώτης και μοναδικής επί 10ετίαν, κλινικής για σκύλους και γάτες στην Β. Ελλάδα.
λεπτομέρειες
Σβανιάς Μιλτιάδης
Εμβόλια, Παθολογικά και Χειρουργικά περιστατικά, Στειρώσεις, Καθαρισμός δοντιών, Ήλεκτρονική ταυτοποίηση, Ιατρείο Μικρών Ζώων, Σβανιάς Μιλτιάδης.
λεπτομέρειες
Σίμος Μακρογκίκας - Κτηνιατρική κλινική
Για την υγεία του κατοικίδιου σας, Σίμος Μακρογκίκας - Κτηνιατρική κλινική, με έδρα το Περιστέρι
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Κτηνίατροι, κλινικές μικρών ζώων,κτηνιατρικές υπηρεσίες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future