Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Υγεία - Ιατρική Ιατρικές υπηρεσίες
  Ιατρικές υπηρεσίες, γενικές υπηρεσίες ιατρικής, βρείτε ότι και αν αναζητάτε εύκολα και κυρίως γρήγορα μέσα από τον κατάλογο επιχειρήσεων findall.gr. Αν πάλι είστε επαγγελματίας του χώρου καταχωρήστε την ιστοσεδλίδα σας εντελώς δωρεάν εδώ, και αποκτήστε άμεσα επισκέπτες.  
 
  Παραδοσιακό παγωτό  
 

Ιατρικές υπηρεσίες

 
     
 
Κέντρο Ψυχολογικής και Γνωστικής Αξιολόγησης - ΚΕ.ΨΥ.ΓΝ.Α.
To ΚΕ.ΨΥ.ΓΝ.Α. έχει σαν αντικείμενο την ψυχολογική και γνωστική αξιολόγηση παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Παρέχει tests, δοκιμασίες και ιχνογραφήματα που αφορούν σε νοητική λειτουργία, ψυχική υγεία, μαθησιακή δυσκολία, άνοια, alzheimer, τρίτη ηλικία, νοημοσύνη, κατάθλιψη, άγχος, διαταραχή προσωπικότητας, καθώς και διπολική και συναισθηματική διαταραχή. Για την εκτίμηση και διάγνωση αυτών προσφέρει εκπαίδευση στα test WISC-III, WAIS, RORSCHACH, T.A.T., C.A.T., MMPI, BENDER-GESTALT, κ.α.
λεπτομέρειες
1151 Γιατροί κατ' οίκον
Γιατροί κατ΄οίκον, Είμαστε κοντά σας όποτε μας χρειαστείτε απλά με ένα τηλεφώημμα στο 1151. Σε εμάς θα βρείτε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων (γενική ιατρική, παθολόγοι, καρδιολόγοι, χειρρουργοί, παιδίατροι, ορθοπεδικοί, ωρλ, ακτινολόγοι, μικροβιολόγοι κά.). Η πιο άμεση πρόσβαση, ο καλύτερος εξοπλισμός, η φιλικότερη τιμή.
λεπτομέρειες
Alli Hellas
Ιστοσελίδα με πληροφορίες για την ορλιστάτη (Alli). Αποτελεσματικότητα, δράση και παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν από την χρήση της.
λεπτομέρειες
Best Care
Υπηρεσία με ειδική άδεια από το Υπουργείο Εργασίας με σκοπό την εξεύρεση των καλύτερων νοσοκόμων και γηροκόμων ανά περίπτωση. Σε νοσοκομεία και κλινικές. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της υγείας. Αν θέλετε αποκλειστική νοσοκόμα εχέγγυα, με συνέπεια και σωστή εκπαίδευση τότε μία είναι η λύση...Best Care
λεπτομέρειες
Cosmedic
Για να αποκτήσετε κατάλευκα δόντια, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας στην Cosmedic και να έχετε ένα όμορφο χαμόγελο, που θα εντυπωσιάζει τους γύρω σας.
λεπτομέρειες
Doctor anytime
Κλείστε ραντεβού με τον γιατρό που επιθυμείτε ανάλογα με την πάθηση που αντιμετωπίζετε, την περιοχή που κατοικείτε αλλά και το ταμείο με το οποίο είστε συμβεβλημένοι όλες τις ημέρες και ώρες και όχι μόνο τις ώρες εργασίας του γιατρού. Δείτε πλήρη στοιχεία για κάθε γιατρό που σας ενδιαφέρει και επκοινωνήστε μαζί του. Συγκρίνετε και διαλέξτε αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα.
λεπτομέρειες
Doctoranytime.gr
Κλείσε ραντεβού με τον ιατρό σου ΔΩΡΕΑΝ! Απλά μπες στο www.doctoranytime.gr, επίλεξε τον ιατρό που θες και κλείσε αμέσως ραντεβού μαζί του, δωρεάν, 24ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο!
λεπτομέρειες
e-iatroi
Το e-iatroi.gr είναι ένα νέο ιατρικό site που σχεδιάστηκε για να δίνει γρήγορα, εύκολα και πάνω απ όλα υπεύθυνα πληροφορίες, που αφορούν στη πληρέστερη δυνατή καταγραφή όλων των ιατρικών ειδικοτήτων ανά περιοχή πανελλαδικά, σε συνδυασμό με τη διαρκή ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας & προληπτικής ιατρικής.
λεπτομέρειες
hoMed
Ιατροί κατ' οίκων όλων των ειδικοτήτων όλο το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας (24/7). Κατ΄οίκον νοσοκομειακή περίθαλψη. Με ένα τηλεφώνημα στο 1144
λεπτομέρειες
MaBiCo
Η MaBiCo είναι η εταιρία ιατρικής ενημέρωσης και προώθησης προϊόντων φαρμακευτικών εταιριών και όχι μόνο με πανελλαδική κάλυψη των υπηρεσιών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από άρτια καταρτισμένους ιατρικούς επισκέπτες και έμπειρους πωλητές με συνεχή εκπαίδευση και στόχο την άνοδο των πωλήσεων των εταιριών που την εμπιστεύονται. Παρέχει φαρμακευτικό marketing και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πολυεθνικές, ιατρικές και φαρμακευτικές εταιρίες σε χαμηλό κόστος.
λεπτομέρειες
Medicall
Η υγεία, το πιο πολύτιμο αγαθό. Η εταιρία Alter Ego, στην προσπάθειά της να την προασπίσει δημιούργησε τη μονάδα Medi-Call με σκοπό τη διαχείρηση, οργάνωση και υποστήριξη υπηρεσιών υγείας. Όταν η ταχύτητα και η αξιοπιστία είναι κρίσιμα, οι έμπειροι συνεργάτες της Medi-Call βρίσκονται δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα στο 18123, 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης
λεπτομέρειες
mesogeios.gr: Νεφρολογική κλινική
Το Νεφρολογικό Κέντρο "Μεσόγειος" δημιουργήθηκε με στόχο την κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή. Με βαθειά γνώση των αναγκών του ασθενούς, το δίκτυο μας επεκτάθηκε με κέντρα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με στόχο την πλήρη ιατρική κάλυψη του ασθενούς αλλά και την δυνατότητα να απολαμβάνει τις διακοπές του με ασφαλή τρόπο.
λεπτομέρειες
mymd.gr ιστοσελίδα αξιολόγησης ιατρών
Η επιλογή ιατρού είναι μια απο τις σημαντικότερες αποφάσεις που παίρνουμε όμως η διαδικασία αναζήτησης ειναι συχνά χρονοβόρα και απρόσωπη. Το myMD μέσα από τα ισχυρά εργαλεία αναζήτησης και αξιολόγησης ιατρών για πρώτη φορά σας δίνει την απάντηση στην ερώτηση
λεπτομέρειες
ORTHOPEDIA
Η Orthopedia είναι μια πλατφόρμα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, με εξειδίκευση στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση ορθοπεδικών ζητημάτων. Το σύγχρονο ορθοπεδικό κέντρο της Orthopedia στην Ζωφριά Αττικής είναι άριστα εξοπλισμένο και το ιατρικό επιτελείο της μπορεί να σας εγγυηθεί άμεση ανακούφιση από όποιο ορθοπεδικό πρόβλημα σας απασχολεί.
λεπτομέρειες
revivogen
Ψάχνετε να βρείτε λύση για την διατήρηση των μαλλιών σας; Το άγχος σας έχει καταβάλλει; Η καθημερινότητα είναι τόσο πιεστική και πνίγεστε; Με το Revivogen θα βρείτε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και θα αναπτερώσετε το ηθικό σας! Η ειδική σύσταση του Revivogen δίνει δύναμη και αναγεννά νέες τρίχες, κάνοντας το, το Νο1 προιόν σε θέματα τριχόπτωσης. Αν δεν δείτε αποτελέσματα εντός 90 ημερών σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω. Αυτό γιατί είμαστε 100% για τα αποτελέσματα που θα δείτε από μόνοι σας!
λεπτομέρειες
StudioDent
Το οδοντοτεχνικό μας εργαστήριο μας ειδικεύεται στην κατασκευή αισθητικών ολοκεραμικών και επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων.
λεπτομέρειες
αγγειοχειρουργικη.gr|Δώστε τέρμα σε κιρσούς
Οι κιρσοί ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες σήμερα. Στο κέντρο αγγειοχειρουργικής μας δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και εξαλείφουμε ολοκληρωτικά τους κιρσούς και τις ευρυαγγείες.
λεπτομέρειες
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ ΠΑΤΡΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ ΤΙΜΕΣ
λεπτομέρειες
Αρθροπλαστική Γόνατος
Ο παρόν δικτυακός τόπος έχει ως σκοπό να σας ενημερώσει για την αρθροπλαστικη γονατος και την αρθροπλαστικη ισχιου αλλά και να σας παρουσιάσει τις πιο συνήθεις παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα της ορθοπεδικής χειρουργικής.
λεπτομέρειες
Γηροκομείο Ελευθερώτρια στη Γλυφάδα
Πρώτιστο μέλημα του οίκου ευγηρίας που στεγάζεται στην περιοχή της Γλυφάδας είναι να παρέχει στους τροφίμους του ένα ευχάριστο και άνετο κλίμα. Δώστε στον άνθρωπό σας την αγάπη και την φροντίδα που χρειάζεται.
λεπτομέρειες
Γιαζιτζόγλου Ευαγγελία, Ενδοκρινολόγος, Θεσσαλονίκη
Ιατρείο διαβήτη, ενδοκρινολογίας, μεταβολισμού, κλινικής διατροφής στη Θεσσαλονίκη
λεπτομέρειες
Γραμμή Ζωής 1065
Μη Κυβερνητική Οργάνωση μοναδική στην Ελλάδα με σκοπό την παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Η έλλειψη οργανωμένης και ουσιαστικής στήριξης των ηλικιωμένων από την ελληνική κοινωνία ώθησε μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στη δημιουργία της ομάδας με σκοπό την παροχή δωρεάν ιατρικής και πάσης φύσεως φροντίδας σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που ζουν δίπλα μας. Silver Alert Hellas για εξαφανισμένα άτομα. Καλέστε στο 1065
λεπτομέρειες
Ελληνική πύλη ενημέρωσης για την οστεοπόρωση
Ενημερωτικός ιστότοπος για την οστεοπόρωση.Ορισμός, πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία, νέα, συχνές ερωτήσεις, χρήσιμοι σύνδεσμοι.
λεπτομέρειες
Κατ οίκον
Καλέστε 1016 για γιατρό στο σπίτι,24 ώρες το 24ωρο. Όλες οι ειδικότητες.Νοσηλεία και διαγνωστικές εξετάσεις κατ' οίκον.
λεπτομέρειες
ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ Prosthetiki Dental Laboratory
Η Προσθετική δραστηριοποιείται στο χώρο της οδοντοτεχνικής από το 1993. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οδοντοτεχνικά εργαστήρια στην Ελλάδα, με ειδίκευση στα οδοντικά εμφυτεύματα και την αισθητική οδοντιατρική
λεπτομέρειες
Υγεία και ευεξία
Ένα ενημερωτικό ιστολόγιο για θέματα υγείας εμπνευσμένο από τη φύση και τα θαύματά της!
λεπτομέρειες
Χειρουργική παχυσαρκίας
Το ιατρικό μας κέντρο καταπολεμά την παχυσαρκία με ένα σύνολο προηγμένων χειρουργικών μεθόδων και την βοήθεια ιατρών που διαθέτουν χειρουργική δεινότητα. Οι επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο κέντρο μας είναι ασφαλείς και όχι επίπονες καθώς χρησιμοποιούμε προηγμένα τεχνολογικά μέσα στοχεύοντας στην ήπια αποκατάσταση του ασθενούς .
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ιατρικές υπηρεσίες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future