Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Βιομηχανία – Εμπόριο Συσκευασία
 

Μηχανήματα συσκευασίας, υπηρεσίες συσκευασίας, εκτυπωτικά μηχανήματα, εφαρμογές που βοηθούν στην καλύτερη οργάνωση και ανάπτυξη μιας εταιρείας. Βρείτε τα όλα στο findall.gr ή καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας και κερδίστε από το πρώτο λεπτό επισκέπτες.

 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Jetmark
Η εταιρεία Jetmark δινει μεγάλο βάρος στους αυτοματισμούς που μπορεί να παρέχει στους επαγγελματίες της βιομηχανίας. Εκτυπωτικά συστήματα, συστήματα εκτύπωσης κωδικών, barcodes κλπ.
λεπτομέρειες
Διαφανή κουτιά συσκευασίας - Hellas Box
Επιλέξτε την Hellas Box για να δημιουργήσετε μοναδικές συσκευασίες για τα προϊόντα σας. Δημιουργούμε όποιο σχήμα και σχέδιο είναι καλύτερο για το προϊόν σας σε διάφανη συσκευασία που προβάλει το ίδιο το προϊόν και όχι το κουτί. Ρωτήστε μας τι μπορούμε να κάνουμε για σας πριν καταλήξετε βιαστικά και οι τιμές και η ποιότητα των συσκευασιών μας θα σας καταπλήξουν.
λεπτομέρειες
 
   
 
  Ξενοδοχείο Κάρπαθος Maistrali  
 

Συσκευασία

 
     
 
Alfa Barcodes
Ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς σήμανσης - κωδικοποίησης, εφαρμογής barcodes και συλλογής δεδομένων παραγωγης δίνει η Alfa Barcodes. Θερμικοί εκτυπωτές, αυτοκόλλητες ετικέτες barcodes, software σχεδιασμού καί εκτύπωσης ετικετών.
λεπτομέρειες
APM - Σ. ΑΓΓΙΔΗΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.
Οριζόντια μηχανήματα συσκευασίας flow pack, κατάλληλα για τη συσκευασία τροφίμων, ειδών αρτοποιίας, σφολιατοειδών, ζαχαροπλαστικής, παστελοποιίας, χαλβαδοποιίας, μπισκοτοποιίας, προιόντων σπογγοποιίας και καθαρισμού, χαρτικών, πλαστικών εξαρτημάτων. Εκτυπωτικά Hot Foil για την εκτύπωση ημερομηνίας παραγωγής και λήξης, περιστρεφόμενοι δίσκοι περισυλλογής προϊόντων, μεταφορικές ταινίες και κλιπαριστικά μηχανήματα συσκευασίας.
λεπτομέρειες
APM Οριζόντια Συσκευασία
Κατασκευή οριζόντιων μηχανήματων συσκευασίας Flow Pack, κατάλληλα για τη συσκευασία τροφίμων,αρτοποιίας, σφολιατοειδών, ζαχαροπλαστικής, παστελοποιϊας, χαλβαδοποιϊας, μπισκοτοποιϊας, προιόντων σπογγοποιίας και καθαρισμού, χαρτικών, πλαστικών εξαρτημάτων. Εκτυπωτικά Hot Foil για την εκτύπωση ημερομηνίας παραγωγής και λήξης, περιστρεφόμενοι δίσκοι περισσυλλογής προϊόντων, μεταφορικές ταινίας και κλιπαριστικά μηχανήματα συσκευασίας.
λεπτομέρειες
Bag and Bag
Η Bag and Bag κατασκευάζει πλαστικές και χάρτινες τσάντες και όλα τα είδη συσκευασίας έχοντας την δυνατότητα να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας.
λεπτομέρειες
Bag and Pack
Κατασκευάζουμε χάρτινες τσάντες για καταστήματα και εταιρείες
λεπτομέρειες
BIΣ
Οι μεγαλύτερες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες εμπιστεύονται την ΒΙΣ για την συσκευασία των προϊόντων τους. Μεγάλη σειρά από καθιερωμένες, σήμερα, συσκευασίες έχουν σχεδιαστεί και εξαπλωθεί από τα στελέχη της εταιρείας. Η συσκευασία της σταφίδας, η συσκευασία νωπών φρούτων και λαχανικών, πολλές βιομηχανικές εφαρμογές, πολλές εφαρμογές διαφήμισης προϊόντων.
λεπτομέρειες
COSMOPLAST
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ cosmoplast, πλαστικα βαρελια νερου, πλαστικα βαρελια λαδιου, πλαστικα βαρελια κρασιου, βαζα μελιου, πλαστικα ειδη συσκευασιας, φιαλες, πλαστικα μπουκαλια νερου, πλαστικα μπουκαλια λαδιου, πλαστικα μπουκαλια κρασιου, πλαστικα μπουκαλια pet.
λεπτομέρειες
Gelesmes Machinery
Η εταιρεία μας κατασκευάζει μηχανήματα εμφιάλωσης και συσκευασίας από το 1972. Είμαστε μια δυναμική μονάδα κατασκευής, η οποία συνεχώς αναπτύσσεται προκειμένου να παράσχει άμεση ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες μας.
λεπτομέρειες
IMPRESS - Χάρτινες τσάντες, πλαστικέ ςτσάντες
Στην εταιρεία μας "IMPRESS" είμαστε ειδικοί στα είδη συσκευασίας. Κατασκευάζουμε, εισάγουμε/εξάγουμε, τυπώνουμε και εμπορευόμαστε όλα τα είδη της χάρτινης τσάντας, της πλαστικής τσάντας και αρκετών ακόμα διαφημιστικών και έντυπων προϊόντων.
λεπτομέρειες
INPACK
Κατασκευή μηχανών, εργαλείων και εξοπλισμού παραγωγής. Σε αυτό τον τομέα η INPACK έχει να επιδείξει ένα μεγάλο εύρος ολοκληρωμένων έργων. Κατασκευή μηχανών, βιομηχανικές εφαρμογές και μηχανουργικές εργασίες και ειδικές κατασκευές και μηχανισμοί. INPACK, Συσκευασία
λεπτομέρειες
kapaplast
Προϊόντα συσκευασίας υψηλών απαιτήσεων. Ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής. Τα πάντα για τη συσκευασία.
λεπτομέρειες
Loukidis Pack
Η εταιρεία ΑΦΟΙ Ε. ΛΟΥΚΙΔΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο των εκτυπώσεων υλικών συσκευασίας τροφίμων. Πρωταρχικό της αντικείμενο είναι η παραγωγή χαρτοσακούλας για συσκευασία τροφίμων και η μεταποίηση – εκτύπωση χαρτιού περιτυλίγματος.
λεπτομέρειες
NCA Hellas
Ενημερωθείτε τώρα για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της συσκευασίας, των γραφικών τεχνών της επεξεργασίας, των αυτοματισμών και νωρίστε τα μηχανήματα τα υλικά και την τεχνογνωσία που χρειάζεσθε για να παράγετε καλύτερα προϊόντα, γρηγορότερα, οικονομικότερα, και με μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία.
λεπτομέρειες
Novatec ΑΕ
Η Novatec ΑΕ δραστηριοποιείται στη σχεδίαση, κατασκευή και προμήθεια μηχανημάτων για τη διαλογή, ταξινόμηση και συσκευασία των αγροτικών προϊόντων.
λεπτομέρειες
Papapack
Papapack Μηχανήματα Συσκευασίας. Η κατασκευαστική μηχανημάτων επεξεργασίας και τυποποίησης προϊόντων από το 1987 επιλύει προβλήματα μηχανολογικού εξοπλισμού, συσκευασίας και βιομηχανικών αυτοματισμών σε αγροτικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις.
λεπτομέρειες
RASSIAS PACKAGING
Υλικα συσκευασιας τροφιμων.Πληρεις σειρες για την συσκευασια τροφιμων,ζεστου φαγητου,σαλατικων,γλυκων.Πιστοποιημενες συσκευασιες για οποιοδηποτε τροφιμο.food packaging,delivery packaging,food containers,food trays,pet & pp packaging,hot food packaging,salad packaging
λεπτομέρειες
Smek
Συσκευαστικά Μηχανήματα Ελληνικής Κατασκευής, Smek. Προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις σε όποια ανάθεση, προσαρμόζοντας ανάλογα το σχεδιασμό συσκευαστικών μηχανημάτων της.
λεπτομέρειες
www.novatec-sa.gr
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΠΑΤΑΤΑΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
λεπτομέρειες
Μεσογειακή Εκτυπωτική Υλικά Συσκευασίας ΑΒΕΕ
Παραγωγή και εκτύπωση σε όλα τα εύκαμπτα υλικά συσκευασίας, όλα τα υλικά τυπωμένα ή ατύπωτα παράγονται σε σακούλες διάφορων διαστάσεων ή σε φύλλα ή σε ρολά για μηχανές συσκευαστικές τροφίμων, ζαχαρώδων προϊόντων, χημικών, κατεψυγμένων τροφίμων, καφέδων, είδών οικιακής χρήσης, αλλαντικών, αρτοποιμάτων κλπ.
λεπτομέρειες
Μιχαηλίδης Σ Μιχαήλ
Εμπορία υλικών συσκευασίας , τσέρκι από τον Μιχαηλίδης στην καβάλα στην περιοχή του σταυρού
λεπτομέρειες
ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ & ΧΑΡΤΟΠΛΑΣΤ
Οι σακούλες είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει την διαφήμιση του προϊόν σας με την κομψή και εύκολη μεταφορά του, σε χαμηλό κόστος. Έτσι, ο στόχο γίνεται να μετατρέψουμε μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Συσκευασίας, εκτυπωτικά μηχανήματα
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future