Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Βιομηχανία – Εμπόριο Πυροσβεστήρες - Πυροπροστασία
 

Πυροσβεστήρες, Πυροπροστασία, τεχνικές ασφάλειας κατά της φωτιάς, αυτόματη κατάσβεση, πιστοποιήσεις καταλληλότητας από φωτιά. Αναζητήστε μέσα από τις ιστοσελίδες που σας παραθέτουμε αυτό που σας καλύπτει ή καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας στο πιο ενημερωμένο κατάλογο επιχειρήσεων findall.gr 

 
  stopikaifi.gr  
 

Πυροσβεστήρες - Πυροπροστασία

 
     
 
3Sprotection
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη της πυρασφάλειας κάθε χώρου, την προμήθεια και εγκατάσταση των απαιτούμενων υλικών, καθώς επίσης και τη συντήρηση και αναγόμωση των μονίμων συστημάτων ολικής πυρόσβεσης και των φορητών πυροσβεστήρων σε ετήσια βάση. Στόχος της 3Sprotection είναι ολόκληρο το σύστημα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης να βρίσκεται κάθε στιγμή σε κατάσταση ετοιμότητας.
λεπτομέρειες
ADM Fire & Safety Systems
Pροϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από την εκπόνηση μελέτης, την προμήθεια και την εγκατάσταση έως τον περιοδικό έλεγχο των μέσων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, που διασφαλίζονται ταυτόχρονα από την εφαρμογή των εθνικών και Ευρωπαϊκών προτύπων και πιστοποιήσεων. ADM Fire & Safety Systems, Πυροσβεστήρες - Πυροπροστασία.
λεπτομέρειες
Astoria
Ποιότητα και πληρότητα λύσεων στο ζήτημα της πυρασφάλειας. Eγκατάσταση και συντήρησης πυροσβεστικού εξοπλισμού και συστημάτων πυρόσβεσης στη Θεσσαλονίκη, Astoria. Πυροπροστασία - πυρασφάλεια Astoria.
λεπτομέρειες
BONPET
Το BONPET είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας για σβήσιμο πυρκαγιάς σε κλειστό χώρο , και μπορεί να διακινηθεί εύκολα, δεν έχει επιβλαβή δράση στο περιβάλλον ή στα ζώα. Επίσης, δεν έχει επιβλαβή δράση για το ανθρώπινο σώμα.
λεπτομέρειες
Cancelletto
Η Cancelletto ιδρύθηκε το 1984 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής και εμπορίας οικιακού και βιομηχανικού εξοπλισμού, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχουν υψηλή προστασία και λειτουργικότητα. Κατασκευάζουμε, διανέμουμε κι εγκαθιστούμε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, πόρτες πυρασφάλειας και ρολά ασφαλείας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού σε πόρτες πυρασφάλειας, αυτοματισμούς θυρών και συστήματα πάρκινγκ
λεπτομέρειες
Diarmisis
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της πυρασφάλειας και των συστημάτων ασφαλείας, όπου σε συνδυασμό με την γνώση, την εμπορία πιστοποιημένων υλικών και την εμπειρία των συνεργείων που διαθέτουμε προδιαγράφουν το πρόσωπο της εταιρείας μας στο χώρο.
λεπτομέρειες
Earthnet
Συστήματα Υποστήριξης Επιχειρήσεων - Σύστημα Πυρόσβεσης Bonpet, Earthnet Business Solutions. Πώληση προηγμένου συστήματος πυρόσβεσης bonpet. Πυρόσβεση - Bonpet, Αμπούλα, Υγρό Βοnpet, Φορητός Πυροσβεστήρας.
λεπτομέρειες
Eurosafe
Eurosafe είναι εταιρεία που παρέχει πιστοποιητικά για σωστικό εξοπλισμό, κάνει επιθεωρήσεις πνευστές σωστικές σχεδίες, αναπνευστικών συσκευών και αναγομώσεις πυροσβεστήρων. Επίσης παρέχει πυροσβεστήρες παντός τύπου. Αναπνευστικές συσκευές και πνευστές σωσίβιες σχεδίες.
λεπτομέρειες
Fire End
Τα πάντα για την πυρόσβεση. Πυροσβεστήρες - Πυροσβεστικός εξοπλισμός - Συστήματα πυρανίχνευσης - Φωτιστικά ασφαλείας - Συστήματα ανίχνευσης αερίων - Συστήματα συναγερμού - Κλειστά κυκλώματα (CCTV) - Είδη ασφαλείας εργαζομένων - Έλεγχος αναγόμωση πυροσβεστήρων. Fire End, Πυροσβεστήρες - Πυροπροστασία.
λεπτομέρειες
Fire Expert
Η δραστηριότητα της εταιρείας μας στο χώρο της πυρασφάλειας (Πυροσβεστήρες) είναι μεγάλη, όπου σε συνδυασμό με την γνώση, την εμπορία πιστοποιημένων υλικών και την εμπειρία των συνεργείων που διαθέτουμε προδιαγράφουν το πρόσωπο της εταιρείας μας στο χώρο.
λεπτομέρειες
Fire Security
Κατασκευή και εμπορία Πυροσβεστικών αντλητικών συγκροτημάτων, Fire Security, Πυροσβεστήρες - Πυροπροστασία. Η εταιρεία είναι μία από τις ελάχιστες παραγωγικές μονάδες της χώρας μας, είναι οικονομικά εύρωστη και έχει αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα αποστέλλοντας πυροσβεστήρες και είδη πυροσβεστικού εξοπλισμού σε όλη την επικράτεια και Κύπρο. Πυροσβεστήρες, Πυροσβεστήρες Ξηράς Κόνεως, Πυροσβεστήρες Αφρού, Πυροσβεστήρες Διοξειδίου του Άνθρακα, Πυροσβεστήρες Τοπικής Εφαρμογής.
λεπτομέρειες
Florian Security Systems
Πυροσβεστήρες CO2 Φορητοί. Το CO2 δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν είναι διαβρωτικό. Είναι μη αγώγιμο. Διεισδύει γρήγορα ακόμη και σε απρόσιτες περιοχές με αποτέλεσμα την άμεση κατάσβεση. Δεν είναι τοξικό και δεν αλλοτριώνει τα τρόφιμα. Χάρη στις ιδιότητές του αυτές είναι ιδανικό για πυρκαγιές σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, στις οποίες δεν προκαλεί ζημιές και δεν χρειάζεται καθαρισμός. Florian Security Systems, Πυροσβεστήρες - Πυροπροστασία
λεπτομέρειες
Formula Fire Protection
Κατασκευαστική εταιρεία με αποκλειστική δραστηριότητα την Πυροπροστασία και παράλληλα Πιστοποιημένο Κέντρο Επανελέγχου Χαμηλής & Υψηλής Πίεσης. Formula Βιομηχανία Πυροσβεστικού Εξοπλισμού.
λεπτομέρειες
Matrix
Μελέτη και πώληση συστημάτων πυρόσβεσης Matrix. Πυροσβεστήρες, Πυροπροστασία, Άδειες λειτουργίας, πυρασφαλείας, περιβαλλοντικών όρων, πυροσβεστικό εξοπλισμό, πόρτες πυρασφαλείας, συστήματα πυρανίχνευσης.
λεπτομέρειες
National - Adam
Πυροσβεστικά Είδη που ικανοποιούν με συνέπεια και αξιοπιστία τις απαιτήσεις των πελατών. Πολυετής εμπειρία στο χώρο, χρήση υψηλής τεχνολογίας, άριστη ποιότητα των προϊόντων. National - Adam, Πυροσβεστήρες - Πυροπροστασία.
λεπτομέρειες
neo-pyrotechniki.gr | Είδη Πυρόσβεσης
Η εταιρεία μας έχει ως κύριο αντικείμενο τους πυροσβεστήρες και όλα τα είδη πυρόσβεσης. Συντήρηση - αναγόμωση πυροσβεστήρων όλων των ειδών σε τιμές οικονομικές. Διαθέτουμα άρτια καταρτησμένους τεχνικους με πλήρη ειδίκευση στα συστήματα πυρανύχνευσης. Επίσης διαθέτουμε επιστήμονες μηχανολόγους που μπορούν να συντάξουν οποιαδήποτε μελέτη για την πυροσβεστική σας εγκατάσταση.
λεπτομέρειες
Neostar Πυρόσβεση
Η εταιρεία μας διαθέτει πυροσβεστήρες και πυροσβεστικά είδη όλων των τύπων. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων πυρασφάλειας καθώς και την αναγόμωση – συντήρηση του φορητού πυροσβεστικού σας εξοπλισμού.
λεπτομέρειες
Pyro Service
H Pyro Service ειδικεύεται στην εγκατάσταση συστημάτων πυρασφαλείας. Μελέτη εγκατάσταση έκδοση αδειών. Πυροσβεστικά Είδη - Συστήματα πυρασφάλειας, Αδειες Λειτουργίας.
λεπτομέρειες
Telchines Safety Service
Πυρασφάλεια και πυροπροστασία Telchines Safety Service. Η εταιρεία μας εκτός από την προσπάθεια που κάνει στο εμπορικό τμήμα διαθέτει και εξειδικευμένο συνεργείο ελέγχου κι επιθεώρησης σωστικών και πυροσβεστικών μέσων με όλες τις απαραίτητες άδειες από τις αρμόδιες Ελληνικές Αρχές.
λεπτομέρειες
Unimarsafe
Η Unimarsafe αναπτύσσει και δοκιμάζει πίνακες και modules πυρανίχνευσης και κατάσβεσης υψηλών προδιαγραφών και προσφέρει λύσεις για μεγάλο εύρος εφαρμογών που καλύπτων όλες τις ανάγκες πυροπροστασίας. Unimarsafe, Aerosol πυροσβεστήρες.
λεπτομέρειες
Victory painting
Τα υλικά Pyro-Tech προσφέρουν πυροπροστασία και πυροκαθυστέρηση για μεταλλικές κατασκευές όπως και ξύλινες κατασκευές. Τα υλικά απολαμβάνουν την πιστοποίηση του ΕΣΣΥΔ , EΛΟΤ και της Ελληνικής Πυροσβεστικής. Victory painting, Πυροσβεστήρες - Πυροπροστασία.
λεπτομέρειες
ΜΕΛΒΑ
Ολοκληρωμένα συστήματα πυρασφάλειας. Πυροσβεστήρες παντός τύπου, αναγνωρισμένη εταιρεία ελέγχου-αναγόμωσεις πυροσβεστήρων, συστήματα πυρανίχνευσης, σύστημα πυρόσβεσης.
λεπτομέρειες
Πυροσβεστήρες - pyrosvesi.gr
Τα πυροσβεστικά είδη είναι απαραίτητος εξοπλισμός σε κάθε οικία, κατάστημα και επαγγελματικό χώρο. Στο κατάστημα pyrosvesi.gr θα βρείτε πυροσβεστήρες που εγγυόνται ασφάλεια.
λεπτομέρειες
Πυροσβεστικά είδη - OLYMPIA 3P FIREFIGHTING
Η συντήρηση, η εγκατάσταση και η εκπόνηση μελετών είναι κάποιες από τις λίγες εργασίες που διεκπεραιώνουμε. Έτσι προσφέρουμε υψηλής ποιότητας πυροσβεστήρες πάντα για τους πελάτες μας.
λεπτομέρειες
Πυροσβεστικά είδη – Πυροσβεστήρες olympia-p.gr
Η ενημέρωση για την χρήση του πυροσβεστήρα είναι μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρουμε δωρεάν. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και βρείτε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μία εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.
λεπτομέρειες
ΤΣΕΡΤΣΗΣ
Είδη πυρόσβεσης, πυρανίχνευσης και συστημάτων αυτόματης κατάσβεσης, Τσέρτσης, στη Θεσσαλονίκη. Το εργοστάσιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας όπου παράγονται όλοι οι τύποι πυροσβεστήρων.
λεπτομέρειες
'Φλόγα'-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ έλεγχος –συντήρηση και αναγόμωση πυροσβεστήρων παντος τύπου, πυροσβεστηρες εγχώριοι ΄΄ΠΥΡ*SOS΄΄όπως και εισαγώμενοι παντός τυπου, πυροσβεστικες φωλιές ‘’JEF’’, πυροσβεστικοί σταθμοί ‘’JEF’’, εξοπλισμός-εργαλεία πυροσβεστικών σταθμών, πορτες πυρασφάλειας-πυράντοχες, διάφορα αξεσουάρ-ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ αυτοκινήτου (τρίγωνο, φαρμακείο, αντανακλαστικό γιλέκο), φωτιστικά ασφαλείας (exit), ανιχνευτές καπνού, ανιχνευτές θερμοδιαφορικοί
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Πυροσβεστήρες, Πυροπροστασία
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future