Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Βιομηχανία – Εμπόριο Μηχανήματα μετάλλου
  Μηχανήματα μετάλλου, μηχανήματα cnc, τόρνοι, cnc, φρέζες cnc, ζουμπαδοψάλιδα και όλων των ειδών τα μηχανήματα μετάλλου. Καταχωρήστε  την ιστοσελίδα σας και κερδίστε επισκέψεις άμεσα.
 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Μεταλλικές κατασκευές Γκούσης Χριστόφορος
Μεταλλικές κατασκευές Γκούσης Χριστόφορος. Κατασκευάζουμε με τη βοήθεια CNC μηχανημάτων οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε, στο εργαστήριο μας στον Άλιμο. Ενημερωθείτε μέσα από τη σελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.
λεπτομέρειες
 
   
 
  Ξενοδοχείο Κάρπαθος Maistrali  
 

Μηχανήματα μετάλλου

 
     
 
albatec
Εισαγωγή-εμπορία μηχανημάτων για την κατασκευή κουφάτων από αλουμίνιου & PVC, Αναλώσιμα-ανταλλακτικά για όλους τους τύπους μηχανημάτων Αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων Software παραγωγής Προγραμματισμός CNC κατεργασιών
λεπτομέρειες
Bίμα ΑΕ
Εμπορία κοπτικών εργαλείων μετάλλων – οργάνων μέτρησης - cnc και συμβατικών μηχανουργικών μηχανημάτων. Bίμα ΑΕ, Μηχανήματα μετάλλου.
λεπτομέρειες
Elmetal
Εμπορία βιομηχανικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, Elmetal. Δείτε τα προϊόντα μας και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία μας και τους συνεργάτες μας. Elmetal, Μηχανήματα μετάλλου.
λεπτομέρειες
Ergomac - Παπαρίζος
Ο διαδικτυακός μας τόπος με υλικό και νέων συνεργασιών με αξιόλογους οίκους του εξωτερικού και με την νέα δομή, σας δίνεται η δυνατότητα να μπορείτε εύκολα και άμεσα να βρείτε το μηχάνημα που σας ενδιαφέρουν. Ergomac - Παπαρίζος, Μηχανήματα μετάλλου.
λεπτομέρειες
EUROFORM
Η εταιρεία Euroform εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και παραγωγή «φασόν» μεταλλικών εξαρτημάτων (πρέσσας - στράντζας) και ραφιών υψηλής τεχνολογίας.Εδρεύει στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Δράμας σε συνολικά ιδιόκτητο χώρο 20.000 τ.μ.Η παραγωγική διαδικασία της εταιρείας βασίζεται στης τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και ρομποτικά συστήματα καθώς και σε ένα ειδικά καταρτισμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.
λεπτομέρειες
Gizelis
Μηχανήματα επεξεργασίας και κοπής λαμαρίνας, σχεδιάζει, αναπτύσει και παράγει μία ευρεία γκάμα μηχανημάτων για την κοπή και διαμόρφωση λαμαρίνας. Συνεργάζεται με την γερμανική εταιρία Boschert Gmbh, η οποία κατασκευάζει μηχανές Punching και γωνιοκόπτες. Οι δύο εταιρίες μαζί έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν πλήρεις λύσεις για ένα μεγάλο εύρος μηχανημάτων που αφορούν στην κοπή και διαμόρφωση λαμαρίνας. Gizelis, Μηχανήματα μετάλλου.
λεπτομέρειες
Papadopoulos tools
Eισαγωγή - εμπορία και τρόχισμα των κοπτικών εργαλείων μηχανημάτων κατεργασίας ξύλου και μέταλλου. Δίσκοι τεμαχιστικής μελαμίνης - ξύλου, μαχαίρια πλάνης, πριονοταινίες, εργαλεία σβούρας, Ρούτερ, κοπτικά CNC-dia-corian- τρυπάνια πολυτρυπάνου κα, Papadopoulos tools, Μηχανήματα μετάλλου.
λεπτομέρειες
Scrap Paiteris
Η SCRAP PAITERIS έχει ως σκοπό λειτουργίας την ανακύκλωση πάσης φύσεως μεταλλικών απορριμμάτων (παλαιών σιδήρων & μετάλλων), την συλλογή & μεταφορά χρησιμοποιημένων στηλών και συσσωρευτών (μπαταρίες) καθώς και την ανακύκλωση Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζώης.
λεπτομέρειες
TechnoTools - Φακίτσας
Έπειτα από την μακρόχρονη πορεία μας και τις συνεργασίες μας με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εργαλεία υψηλής ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. TechnoTools - Φακίτσας, Μηχανήματα μετάλλου.
λεπτομέρειες
Αλεξάκης
Η εταιρία Αλεξάκης δραστηριοποιείται στο χώρο της κοπής και της συγκόλλησης μετάλλων με μία μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων μετάλλου που απευθύνονται σε όλους τους κατασκευαστές από τον φανοποιό έως τις μεγαλύτερες βιομηχανίες και τα ναυπηγεία.
λεπτομέρειες
Αφοι Μιχαλόπουλοι
Βιομηχανία χαλυβουργικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη. Περιφράξεις, μεταλλικά προϊόντα, μεταλλικές κατασκευές, γαλβανιστήριο. ηλεκτροστατική βαφή.
λεπτομέρειες
Μεταχειρισμενα μηχανηματα επεξεργασιας μεταλλου
Η επιχείρηση μας τα τελευταία 35 χρόνια δραστηριοποιείται στην εμπορία μεταχειρισμένων και ανακατασκευασμένων μηχανουργικών μηχανημάτων επεξεργασίας μετάλλου και ελασματουργίας. Αναλυτικότερα Εισάγουμε μηχανήματα όπως τόρνους , φρέζες ,  δραπανα , φρεζοδραπανα , radial , πριονοκορδέλες , δισκοπριονα , παλινδρομικά , πλάνες , γραναζοκοπτες , ρεκτιφιέ , σφηνοκοπτες  , παντογράφους χαρακτικης , ηλεκτροδιαβρωσεις βυθισεως-συρματος , ηλεκτροσυγκολλήσεις , ηλεκτροδίου-tig-mig , συστήματα κοπής πλάσματος , παντογράφους φλογοκοπης , στράντζες , στραντζοπρεσες , ψαλίδια , ραουλιερες , κορδονιερες , κυλίνδρους κ.α σε άριστη κατάσταση και επιλεγμένα αυστηρά από έμπειρους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο. Τα παραπάνω τα προμηθευόμαστε από χώρες με μεγάλη παραγωγή και παράδοση στο τομέα του μηχανολογικού εξοπλισμού όπως Σουηδία , Γερμανία , Ιταλία , Τσεχία , Βουλγαρία , Τουρκία , Κίνα ,Τaiwan. Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε και η υπευθυνότητα που μας διακρίνει σίγουρα θα δώσουν λύσεις στα θέματα που απασχολούν την επιχείρηση σας. Μπορούμε ακόμα να σας προσφέρουμε όποια επιπλέον μηχανήματα η συμπληρωματικό εξοπλισμό χρειαστείτε σε οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης και αν βρίσκονται λόγο της ευρείας επαγγελματικής μας διασύνδεσης με τη βιομηχανική παραγωγή. Θα μας βρείτε πάντα πρόθυμους για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία χρειαστείτε και ελπίζουμε σε μια αποδοτική και επωφελή συνεργασία μαζί σας.    
λεπτομέρειες
Πιτσίκογλου Αθ. Γεώργιος
Το όνομα Πιτσίκογλου, σας είναι γνωστό. Είναι συνώνυμο της εγγύησης και της ποιότητας που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες του, εδώ και 20 χρόνια. Άλλωστε, αυτοί είναι που γνωστοποιούν και την ύπαρξή μας, γιατί αυτοί οι ίδιοι είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από εμάς και από τα μεταχειρισμένα μηχανήματα άριστης ποιότητας και λειτουργίας που εισάγουμε από τη Γερμανία, ελεγμένα από το προσωπικό μας και από ειδικούς τεχνικούς, κάνοντας τη δική σας δουλειά ευκολότερη.
λεπτομέρειες
Πιτσίκογλου Ι. Ελευθέριος
Η εταιρία μας ιδρύθηκε στη Δράμα το έτος 1983 απο τον κ Πιτσίκογλου Κ. Ιωάννη. Αντικείμενό της ήταν η εισαγωγή μηχανουργικών μηχανημάτων από την Γερμανία και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Απο το έτος 2000 μέχρι σήμερα, λειτουργεί με την ονομασία Πιτσίκογλου Ι. Ελευθέριος. Σημερινή μας δραστηριότητα είναι η εισαγωγή και διανομή βιομηχανικών ειδών και μηχανολογικού εξοπλισμού.
λεπτομέρειες
ΠΡΟΜΑΚ Α.Ε.
ΠΡΟΜΑΚ Α.Ε., Μηχανήματα μετάλλου- Κοπή, διαμόρφωση, διάτρηση, συγκόλληση μετάλλου, διαμόρφωση, κάμψη σωλήνων και αγωγών, κοπή Laser, υγρή κοπή μετάλλου, κοπή Plasma, κατεργασίες φρέζας, διάτρησης, σπειρώματος (με συμβατικούς τόρνους, Kέντρα κατεργασίας CNC) κ.α
λεπτομέρειες
Σαρρής Μιχ.
Σαρρής Μιχ.- Εμπόριο Μηχανημάτων Επεξεργασίας Ξύλου και Μετάλλου, Ηλεκτρικών Εργαλείων και Εργαλείων Χειρός από το 1986. Μεγάλο απόθεμα σε σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία που τις εφαρμόζουμε στο χώρο παραγωγής σας, στην Κρήτη.
λεπτομέρειες
Τουρμπίνες | turbo-exelixis.gr
Η turbo-exelixis.gr με πολυετή εμπειρία έχει ως κύριο αντικείμενο τις τουρμπίνες. Ασχολείται εκτός από τα νέα μοντέλα και με την επισκευή - εμπορία τουρμπινών όλων των ειδών. Οι τιμές της θεωρούνται άκρως ανταγωνιστικές και η ποιότητα των υπηρεσιών κορυφέα.
λεπτομέρειες
Φ. & Δ. Καρβέλας Ο.Ε
Φ. & Δ. Καρβέλας Ο.Ε- Εμπόριο Μηχανημάτων, μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου - εργαλειομηχανές, τόρνοι, ψαλίδια, στράντζες, φρέζες, δράπανα, πρέσες κλπ. Τα μηχανήματα της εταιρίας απευθύνονται σε παραγωγικές, κατασκευαστικές και επισκευαστικές μονάδες οι οποίες επεξεργάζονται το μέταλλο.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Μηχανήματα μετάλλου
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future