Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Βιομηχανία – Εμπόριο Καθαριστήρια
 

Καθαριστήρια, στεγνοκαθαριστήρια, καθαρισμοί ρούχων, φύλαξη ρούχων, οτιδήποτε σχετικό με τον καθαρισμό και τη διατήρηση των ρούχων σας, παρουσιάζεται στη λίστα ιστοσελίδων που προσφέρει ο κατάλογος επιχειρήσεων findall.gr. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας ή προτείνετε ιστοσελίδες που πιστεύετε πως θα εξυπηρετήσουν και άλλους χρήστες εντελώς δωρεάν στον κατάλογό μας.

 
  Σβούρες - Αεικίνητον  
 

Καθαριστήρια

 
     
 
1a - Ταπητοκαθαριστήρια χαλιών Καθαριστήρια ρούχων | Μάρκος
Ταπητοκαθαριστήρια Καθαριστήρια Μάρκος. Προσφορές σε Όλους τους καθαρισμούς Ρούχων. ΔΩΡΟ ΠΕΛΑΤΗ μαζί με τον καθαρισμό χαλιών μοκετών. Παραλαβή Παράδοση στο Χώρο σας. Βασιλέως Αλεξάνδρου 48 Περιστέρι Τηλ: 210-5710347
λεπτομέρειες
Acequipment
Βρισκόμαστε στο χώρο του εμπορίου επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού εδώ και 30 χρόνια ​ Ευρωπαϊκά προϊόντα υψηλής ποιότητας​.
λεπτομέρειες
Aladdin
Καθαρισμός χαλιών, πλυντήρια τάπητων Aladdin σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Ανταγωνιστικές τιμές. Παραλαβή από το χώρο σας και παράδοση την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε. Η εταιρία καθαρισμού Aladdin λειτουργεί όλο τον χρόνο και είναι κοντά σας με ένα μόνο τηλεφώνημα.
λεπτομέρειες
Alfa Cleaners
Αλυσίδα καθαριστηρίων Alfa Cleaners. Mία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο Παροχής Υπηρεσιών καθαρισμού ιματισμού στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1981 από τον Αθανάσιο Πλατανιά και στελεχώνεται από έμπειρους συνεργάτες με ικανότητα και εξειδίκευση στο χώρο του καθαρισμού κάθε είδους ιματισμού.
λεπτομέρειες
Bianco Cleaners
Σύγχρονα καθαριστήρια, στεγνό καθάρισμα, Bianco Cleaners. Η έδρα μας βρίσκεται στα Ιλίσια στη οδό Παπαδιαμαντοπούλου.
λεπτομέρειες
Eco Carpet Clean - A. Xirogiannis
Ταπητοκαθαριστήρια στις Αχαρνές Αττικής με οικολογικά προϊόντα. Καθαρισμός, τίναγμα, άπλωμα, φύλλαξη και επιδιώρθωση χαλιών, Eco Carpet Clean - A. Xirogiannis. Πληροφορίες, υπηρεσίες, εγκαταστάσεις.
λεπτομέρειες
Euro Laudry
Ότι έχει σχέση με το καθάρισμα και το φινίρισμα των ρούχων είναι πλέον στη διάθεσή μας και προσφέρουμε σε σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Διαθέτουμε ατομικά πλυντήρια και στεγνωτήρια αυτοεξυπηρέτησης όπου μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε όλα σας τα ρούχα, καθώς και παπλώματα, κουβέρτες, κουρτίνες σε δύο μόνο ώρες. Euro Laudry, Καθαριστήρια.
λεπτομέρειες
EXPERT CLEAN
Καθαρισμός, φύλαξη και επιδιορθώσεις χαλιών στην Αθήνα.
λεπτομέρειες
Finostyl
Τα σύγχρονα καθαριστήρια Finostyl, χρησιμοποιούν κεντρικό computer για να καθορίζουν τη μέθοδο καθαρισμού και επεξεργασίας για κάθε τύπο υφάσματος και στη συνέχεια να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή όλα τα στάδια του καθαρισμού, εξασφαλίζοντας άοσμο καθάρισμα.
λεπτομέρειες
Kyknos express
Ο δρόμος της φροντίδας και της σωστής συντήρησης των ρούχων περνάει μέσα από το σύγχρονο καθαριστήριο Kyknos express, με σύγχρονα μηχανήματα και συντήρηση ακόμα και των πιο ευαίσθητων και ακριβών ρούχων.
λεπτομέρειες
Star Dry Cleaning
Το Star Dry Cleaning, με ένα ικανό και αξιόπιστο προσωπικό, εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο, φιλικό στο περιβάλλον μηχανολογικό εξοπλισμό, καθαρίζει όλα τα είδη ενδυμάτων.
λεπτομέρειες
xClean
Τα ταπητοκαθαριστήρια XClean αναλαμβάνουν την φύλαξη και τον καθαρισμό των χαλιών σας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού, σας επιστρέφουμε το χαλί σας σε άριστη κατάσταση.
λεπτομέρειες
Zagonis & Co
Πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτήρια για ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες, νοσοκομεία, καθαριστήρια και μέθοδος μαρκαρίσματος σε είδη ιματισμού. Zagonis & Co, Καθαριστήρια.
λεπτομέρειες
Αυγουλάς Σωκράτης & Σια Ο.Ε
Τα Στεγνόκαθαριστήρια – Ταπητοκαθαριστήρια Σωκράτης Αυγουλάς και Σια Ο.Ε. σας προσφέρουν με συνέπεια και υπευθυνότητα τα καλυτέρα αποτελέσματα στην καθαριότητα των ρούχων και των χαλιών σας.
λεπτομέρειες
Καθαρισμος δερματινων λιπανση δερματινου καθαριστηρια | Μάρκος
Στα καθαριστηρια δερματινων ρούχων (ενδυμάτων) Μάρκος σας προσφέρουμε τον, καθαρισμος δερματινων, και λιπανση δερματινων μόνο από 19,90 € η τιμή είναι με ΦΠΑ και παραλαβή παράδοση από εσάς στο κατάστημα μας. Με την υπηρεσία καθαρισμος δερματινων και λιπανση θα νοιώσετε και πάλι την απαλότητα τη φρεσκάδα και την ελαστικότητα του αγαπημένου σας δερματινου σαν να ήταν καινούργιο.
λεπτομέρειες
Καθαριστήριο Μάρκος
Άψογα, Γρήγορα και Οικονομικά, όσο πουθενά αλλού, καθαρισμός χαλιών, ρούχων, δερμάτινων. Καθαρίζει άοσμα και υγιεινά νυφικά, κουρτίνες, παπλώματα, κουβέρτες κτλ. Ταπητοκαθαριστήρια, καθαριστήρια, Μάρκος.
λεπτομέρειες
Καθαριστήριο Χαλιών | expresso.gr
Ιστοσελίδα του διατηρεί το καθαριστήριο χαλιών expresso. Μάθετε για τις υπηρεσίες καθαρισμού που μπορεί να σας προσφέρει.
λεπτομέρειες
Καθαρό
Πλήρης εξοπλισμός με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, απορρυπαντικά φιλικά με το περιβάλλον για άριστο καθάρισμα - στέγνωμα και σιδέρωμα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα ρούχα. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την αλλαγή χρωμάτων σε όλα τα δερμάτινα, καστόρια, δερματίνες και σουέτ.
λεπτομέρειες
Κουρμπαλιώτη
Τα στεγνοκαθαριστήρια Κουρμπαλιώτη με την πολυετή πείρα τους σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η εμπειρία σε συνδυασμό με τις αλλεπάλληλες εκπαιδεύσεις στα νέα μηχανήματα και στις νέες τεχνολογίες καθαρισμού υπόσχονται το τέλειο αποτέλεσμα.
λεπτομέρειες
Μυρτιδιώτισσα
Στεγνοκαθαρηστήρια Α.Ι. Πρινέα - Μυρτιδιώτισσα. Καθαρίζουμε, Ενδύματα, Κουβέρτες, Δερμάτινα, Φλοκάτες, Γούνες, Κουρτίνες, Νυφικά, Καλλύματα, Βραδυνά Ρούχα, Λευκά Είδη, Παπλώματα, Λούτρινα. Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης των ενδυμάτων σας.
λεπτομέρειες
Πόντιος
Εμπιστευθείτε το συνεργεία καθαρισμού pontiosclean στην Θεσσαλονίκη, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στον καθαρισμό κτηρίων, τεντών, υαλοπινάκων, γυάλισμα δαπέδων.
λεπτομέρειες
Ταπητοκαθαριστήρια Star
Η επιχείρησή μας, με έδρα το Πέτρινο, που βρίσκεται στο 30ο χλμ. Καρδίτσας - Λάρισας, δραστηριοποιείται στη Λάρισα και στην Καρδίτσα από το 1994. Συνεργάζεται με αντιπροσώπους στην Αθήνα, στη Λαμία, στα Φάρσαλα, στην Άμφισσα και στους Σοφάδες. Η πορεία μας μέχρι τώρα μας έχει γεμίσει από γνώσεις και εμπειρίες, που σε συνδυασμό με την άριστη οργάνωση και το σύγχρονο εξοπλισμό, έχει κάνει το όνομά μας συνώνυμο του άψογου και σωστού καθαρισμού.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Καθαριστήρια, στεγνοκαθαριστήρια, καθαρισμοί ρούχων, φύλαξη ρούχων
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future