Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Βιομηχανία – Εμπόριο Φαρμακευτικές εταιρείες
  Φαρμακευτικές εταιρείες, φάρμακα, διάφορα σκευάσματα, βρίσκονται όλα στις σελίδες του καταλόγου επιχειρήσεων και επαγγελματιών findall.gr. Βρείτε οτιδήποτε σχετικό με φαρμακευτικές εταιρίες και φάρμακα στις καταχωρίσεις μας ή αν είστε επαγγελματίας του χώρου καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας εδώ.
 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Health Art
Φαρμακευτική εταιρία που ειδικεύεται κυρίως στην παραγωγή σκευασμάτων γύρω από την αισθητική και την ομορφιά. Προϊόντα μας συνήθως προτίνονται από παιδίατρους, γυναικολόγους, δερματολόγους αλλά και από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.
λεπτομέρειες
 
   
 
  Ινστιστούτο αιαθητικής, MF Dayspa  
 

Φαρμακευτικές εταιρείες

 
     
 
AstraZeneca
Η AstraZeneca είναι μία από τις ηγετικές φαρμακευτικές βιομηχανίες στον κόσμο, αφιερωμένη στην ανακάλυψη, την ανάπτυξη και την προώθηση αποτελεσματικών και υψηλής ποιότητας φαρμάκων γαστρεντερολογικών, καρδιολογικών, νευρολογικών, αναπνευστικών και ογκολογικών παθήσεων.
λεπτομέρειες
BIAN
Κορυφαία φαρμακευτική εταιρία. Προϊόντα όπως AIM, Strepsils, Dettol είναι μερικά από τα ονόματα που διακινεί. Διατηρεί ένα πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργάζεται με πάνω από 3.500 φαρμακεία και σχεδόν όλες τις φαρμακαποθήκες.
λεπτομέρειες
Famar
Famar, Φαρμακευτική εταιρεία. Προσφέρουμε παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων, για την φαρμακευτική ανάπτυξη, την υγεία και την ομορφιά και την παραγωγή, καθώς και υπηρεσίες logistics σε μια πελατειακή βάση πάνω από 145 παγκόσμια, πολυεθνικές και τοπικούς πελάτες.
λεπτομέρειες
Gabriel Health
Τα προϊόντα της Gabriel Health ltd διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία. Η εταιρεία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα Δερματολογικών, Νευρολογικών/Ψυχιατρικών, Αλλεργιολογικών, Γαστρεντερολογικών, Παιδιατρικών, και Γυναικολογικών φαρμάκων καθώς επίσης καλλυντικών, ιατρικών συσκευών και διαγνωστικών εργαλείων. Πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, καθώς και για τα νέα της φαρμακευτικής.
λεπτομέρειες
Galenica ΑΕ
Aπό τις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακευτικές εταιρίες, η Galenica ΑΕ, με τα υψηλής ποιότητας και καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, πραγματοποιεί επενδύσεις στον τομέα της βιοτεχνολογίας, αναγνωρίζοντας τη σημασία των εφαρμογών της στη δυνατότητα ανακάλυψης νέων μεθόδων, τόσο για τη θεραπεία, όσο και για την πρόληψη ασθενειών.
λεπτομέρειες
Genesis Pharma S.A.
Η εταιρία Genesis Pharma S.A. είναι η δεύτερη σε μέγεθος ελληνική φαρμακευτική εταιρία βάσει κύκλου εργασιών και ανήκει στις δύο πρώτες από πλευράς νοσοκομειακών πωλήσεων. Είναι επεύθυνη για την εμπορία και διακίνηση κυρίως βιοτεχνολογικών προϊόντων και συνεργάζεται με κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως.
λεπτομέρειες
Libytec Φαρμακευτική
Η εταιρεία Libytec Φαρμακευτική, διαθέτει ένα αξιόλογο portfolio φαρμάκων, σε πολλές θεραπευτικές κατηγορίες. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας εγκρίνονται, παράγονται και διανέμονται σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε.
λεπτομέρειες
New Med
Η φαρμακευτική εταιρεία NewMed είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Prollenium μιας μεγάλης ομάδας γνωστών προϊόντων φαρμακευτικής περίθαλψης, αρίστης ποιότητας. Τα προϊόντα μας, περιέχουν κορυφαία συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C, κολλαγόνο κ.λ.π. αποτελούν εγγύηση για τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.
λεπτομέρειες
NORMA Hellas
Η NORMA Hellas ιδρύθηκε το 1970 και αναπτύσει και διακινεί φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Παράγει και διακινεί 54 φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, σε Ελλάδα, ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και κεντρική Ασία.
λεπτομέρειες
Novo Nordisk Hellas
Η Νovo Νordisk έχει την ευρύτερη γκάμα προϊόντων για το Διαβήτη, συμπεριλαμβανομένων και των πιο προηγμένων συστημάτων χορήγησης ινσουλίνης. Κατέχει επίσης ηγετική θέση στην αντιμετώπιση της αιμορροφιλίας και άλλων διαταραχών της πήξης αίματος, διαταραχών αύξησης και μεταβολισμού και της θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης.
λεπτομέρειες
Opus Materia
H Opus Materia δραστηριοποιείται στο χώρο της φαρμεκευτικής αγοράς και της βιοϊατρικής τεχνολογίας. Ανάπτυξη και διάθεση υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών προϊόντων.
λεπτομέρειες
Pfizer
H Pfizer, κατέχει ηγετική θέση στο φαρμακευτικό χώρο παγκοσμίως. Με προϊόντα καρδιαγγειακού συστήματος και μεταβολισμού, ψυχικής υγείας και νευρολογίας, αναπνευστικού συστήματος, αλλεργιών, λοιμωδών νόσων, ενδοκρινολογικών διαταραχών, ουρογεννητικού συστήματος, οφθαλμολογικά, ογκολογικά και προϊόντα για την αρθρίτιδα και το άλγος.
λεπτομέρειες
Pharmalux
Εμπορία και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων, Pharmalux. Περιλαμβάνει την εισαγωγή και εμπορία φαρμάκων, καλλυντικών, παιδικών τροφών, παραφαρμάκων και λοιπών ειδών ατομικής υγιεινής με περισσότερα από 16.000 είδη.
λεπτομέρειες
Pharmathen
Η ιστορία της εταιρίας φτάνει πίσω στο 1969 και εξειδικεύεται στα γενόσημα φάρμακα στα οποία κατέχει ηγετική θέση. Διαθέτει τρία ερευνητικά εργαστήρια εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τενχολογίας και δύο παραγωγικές μονάδες. Αναλαμβάνει πλήρως όλα τα φάρμακα από την ανάπτυξη μέχρι τη διανομή τους.
λεπτομέρειες
Private Med
Εταιρία διανομής ιατροτεχνολογικού υλικού, εμπορία και αντιπροσωπεία φαρμακευτικών ειδών, Private Med. Προμηθεύει τα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ όλης της Ελλάδας με παραφάρμακα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα.
λεπτομέρειες
SAL PC
Απολυμαντικό , καθαριστικό οδοντόβουρτσας .
λεπτομέρειες
Specifar
Οι τομείς της δραστηριότητας της Specifar, είναι η έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή, διανομή και προώθηση με στόχο την παράδοση υψηλής ποιότητας φαρμάκων στους ασθενείς και τους πελάτες της.
λεπτομέρειες
Systek
Η εταιρεία Systek δραστηριοποιείται ως προμηθευτής Α Υλών και συστατικών στη Βιομηχανία τροφίμων, ποτών, ζωοτροφών και φαρμακευτικών ειδών.
λεπτομέρειες
Viva pharm
Φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά είδη, Viva pharm. Φυσικά προϊόντα που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των σημαντικότερων προβλημάτων του πληθυσμού, όπως η παχυσαρκία, η αυξημένη πρόσληψη λίπους, προβλήματα του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος, των αγγείων, των συνδέσμων και των αρθρώσεων, του δέρματος και των εξαρτημάτων του (μαλλιά, νύχια) και άλλων.
λεπτομέρειες
Vocate Pharmaceuticals
Παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων, παραγόμενα τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, Vocate Pharmaceuticals φαρμακευτική εταιρεία.
λεπτομέρειες
Κων/ντίνος Ξυδιάς & Σία ΟΕ
Η Κων/ντίνος Ξυδιάς & Σία ΟΕ είναι μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα. Φάρμακα και παραφάρμακα μέσα από ένα οργανωμένο και σωστά στελεχωμένο δίκτυο πωλήσεων.
λεπτομέρειες
Κωτσόπουλος Δ & Κ & Α
Παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων, συνταγογραφούμενων και μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, Κωτσόπουλος Δ & Κ & Α. Η Δ&Κ&Α Κωτσόπουλος Α.Ε. είναι μια Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων που ιδρύθηκε το 1969.
λεπτομέρειες
Μινέρβα Φαρμακευτική Α.Ε
Η Μινέρβα Φαρμακευτική Α.Ε αποτελεί μια φαρμακευτική εταιρεία με δυναμική παρουσία, βασιζόμενη σε δικά της προϊόντα πρωτότυπα και επώνυμα γεννόσημα. Δραστηριοποιείται στην εμπορία, προώθηση και διακίνηση φαρμακευτικών προϊόντων.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Φαρμακευτικές εταιρείες, κατάλογος επιχειρήσεων findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future