Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Βιομηχανία – Εμπόριο Εκτυπώσεις
 

Εκτυπώσεις, εκτυπωτικές μονάδες, συστήματα εκτυπώσεων και οτιδήποτε σχετικό παρουσιάζεται στη συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελμάτων. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας σήμερα, εντελώς δωρεάν τη δική σας επιχείρηση στον κατάλογο επιχειρήσεων findall.gr

 
  Εποχιακά είδη 4epoxes  
 

Εκτυπώσεις

 
     
 
Typooffset - Καγκελίδης-Μάρκογλου
Η typooffset είναι στις γραφικές τέχνες καλύπτοντας εκτυπώσεις για έντυπα, αφίσες, μενού, αυτοκόλλητα, ετικέτες, επιστολόχαρτα, προσκλήσεις, φάκελα και συσκευασίες. Στις υπηρεσίες που παρέχει συμπεριλαμβάνονται δημιουργία μακετών, διαχωρισμοί, ενθέσεις, σελιδοποίηση, ηλεκτρονικό μοντάζ, δοκίμιο, κοπτικά και επιμέλεια.
λεπτομέρειες
CAVOMIT
Η CAVOMIT FOILS καλύπτει ολόκληρη την σειρά και προσφέρει ένα κορυφαίο πλήρης σέρβις στον τομέα της θερμοτυπίας στην Ελλάδα. Τα μηχανήματα της Cavomit καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα από τα απλά μηχανικά μέρη μέχρι τα ηλεκτρονικά συστήματα προηγμένης γενιάς, συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας αναγνώρισης ολογράμματος.
λεπτομέρειες
DALTEC
Αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα η DALTEC δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στις γραφικές εφαρμογές της οπτικής επικοινωνίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες, καινοτόμες λύσεις και άρτια τεχνική υποστήριξη στους επαγγελματίες της επιγραφοποιϊας, της ψηφιακής εκτύπωσης και των γραφικών τεχνών.
λεπτομέρειες
ektiposea.com
ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (ΜΑΚΕΤΑ, ΛΟΓΟΤΥΠΟ), ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΚΑΡΤΕΣ, ΕΝΤΥΠΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ), ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ (ΜΟΥΣΑΜΑΣ, ΧΑΡΤΙ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ), ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ (ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ, ΞΥΛΙΝΕΣ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ), ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ, ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΧΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ (ΜΠΡΕΛΟΚ, ΜΠΛΟΥΖΕΣ, ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΧΑΡΑΚΕΣ, ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ) ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ, ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΕΣ, ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ, Κ.Ά.
λεπτομέρειες
EKTIPWSI
Διαφημιστικά Φυλλάδια, Ημερολόγια, Επαγγελματικές κάρτες
λεπτομέρειες
Fast G.A Εκτυπωτικές εφαρμογές - Διαφημιστική εταιρεία
Η εταιρεία Fast G.A. δραστηριοποιείται στο χώρο της διανομής φυλλαδίων, sales promotion και έρευνας αγοράς από το 2003. Μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες διανομής εντύπων, η εταιρεία μας Fast G.A., ειδικεύεται στην διανομή διαφημιστικών εντύπων, όπου ο σχεδιασμός της διανομής γίνεται από έμπειρο προσωπικό, σε συνεργασία με τον πελάτη, για την καλύτερη δυνατή απόδοση της διανομής σας με την χαμηλότερη τιμή και την καλύτερη απόδοση της προωθητικής ενέργειάς σας.
λεπτομέρειες
Iris Εκτυπώσεις ΑΕΒΕ
Εκτυπωτική εταιρία στο Κορωπί. Από το 1991 εκτυπώνουμε για εσάς κάθε είδος εντύπου. Εκτυπώσεις εφημερίδων, περιοδικών, διαφημιστικών εντύπων και βιβλίων. Η συνεχή προτίμησή σας μας έχει καταστήσει έναν από τους μεγαλύτερους εκτυπωτικούς οργανσμούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη
λεπτομέρειες
Leptidis SA
Παραγωγή και τροποποίηση της πλαστικής εύκαμπτης συσκευασίας, μεμβράνη – σακούλα – σωλήνας που κατασκευάζεται από εμπορικές πολυολεφίνες ή ειδικά πολυμερή όπως ιονομερή, συμπολυμερή, ή υλικά φραγμού, με δυνατότητα εκτύπωσης σε μηχανές φλεξογραφίας μέχρι οκτώ χρωματικών αποκλίσεων. Leptidis SA, Εκτυπώσεις.
λεπτομέρειες
recycleworld.gr - Ανακατασκευή μελανιών,τόνερ / inkjet, laser εκτυπωτών
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης μπορεί να βρει μια μεγάλη ποικιλία σε ανακατασκευασμένα μελάνια, toner όλων των τύπων εκτυπωτών inkjet και laser. Τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Σταθερή πολιτική μας είναι να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες τιμές σε συνδυασμό με την ποιότητα.
λεπτομέρειες
Ασπιώτη Εκτυπωτική Α.Ε.
Η προηγμένη τεχνολογία αλλά και η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, μας έχει φέρει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών σας. Μηχανογραφικά έντυπα, ειδικές εκτυπώσεις, έντυπα λογιστηρίου, διαφημιστικά έντυπα
λεπτομέρειες
ΑΥΤΟΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Το Ownbook ως εκδοτικός οίκος αναλαμβάνει αυτοεκδόσεις και προώθηση ανεξαρτήτων συγγραφέων.
λεπτομέρειες
ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΒΛΑΤΑΚΗΣ
Plex glass P.V.C. Πλαστικά φύλλα, φύλλα μαγνήτη, αλουμίνιο, γαλβανιζέ λαμαρίνα, ξύλο, είναι μόνο μερικά από τα υλικά που μπορείτε να μας παραγγείλετε για να φτιάξουμε την επιγραφή σας ανάλογα με το χώρο που θα τοποθετηθεί και την αισθητική που θέλετε να έχει και βέβαια το κόστος. Αν για παράδειγμα θέλετε να φτιάξετε μία επιγραφή που θα εφάπτεται σε τοίχο μπορείτε χωρίς τελάρο να χρησιμοποιήσετε υλικά με μικρό πάχος για να κάνετε πιο οικονομική την επιγραφή σας
λεπτομέρειες
Κ. Λιόλιος
Η εταιρία Κ. Λιόλιος ασχολείται με την μεταξοτυπία σε υφάσματα όπως μακό, πικέ, φλάμα, λύκρα, φούτερ, νάυλον, καπαρντίνα κ.α. καθώς και σε έτοιμα ενδύματα όπως μπλούζες, πουκάμισα, ποδιές, φόρμες εργασίας, μπουφάν κ.α. Αναλαμβάνει εκτυπώσεις μικρού και μεγάλου τιράζ, εξειδικεύεται σε special effects όπως puff, sculpture, velvet, flock, suede, brittle - crackle, foil, glitter, gel clear, metal, bubble stretch, rock base κ.α.
λεπτομέρειες
Κάρτες Έντυπα
*H Pressnk.com είναι μια εταιρία ψηφιακών & offset εκτυπωτικών όπως και μεταξοτυπίες. *Ψηφιακές εκτυπώσεις, offset, μεταξοτυπίες, plotter, αυτοκόλλητες ετικέτες ρόλου, καθώς και πολλά στάδια παραγωγής, αποτελούν την εγγύηση για την ταχύτατη παράδοση της παραγγελίας σας στον προκαθορισμένο χρόνο.
λεπτομέρειες
Κουτρουδίτσος Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε
Η εταιρία με τις σύγχρονες μηχανές εκτύπωσης και αποπεράτωσης Κουτρουδίτσος Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε αναλαμβάνει εκτυπώσεις Όφσετ και έχει μια τεράστια γκάμα εργασιών που περιλαμβάνουν όλα τα τυπογραφικά προϊόντα. Από τα απαραίτητα σε κάθε επιχείρηση (Φόλντερ, Φάκελοι, Επιστολόχαρτα, Μπλοκ, Κάρτες, Compliments κ.λ.π.) έως προσωποποιημένα φυλλάδια με μεταβλητά δεδομένα και σε πλαστικά, PVC, PET, φύλλα αλουμινίου, κ.λ.π
λεπτομέρειες
Μελάνια εκτυπωτών - toner
Συμβατά μελάνια εκτυπωτών, τόνερ και αναλώσιμα προϊόντα για εκτυπωτές inkjet και laser. Τόνερ και μελάνια για λιανική και χονδρική πώληση στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς, αποστολή πανελλαδικά μέσω κούριερ.
λεπτομέρειες
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΒΕΕ
Παραγωγή και εκτύπωση σε όλα τα εύκαμπτα υλικά συσκευασίας όλα τα υλικά τυπωμένα και ατύπωτα παράγονται σε σακουλές διάφορων διαστάσεων η σε φύλλα η σε ρολά για μηχανές συσκευαστικες τροφίμων ζαχαρωδών προϊόντων χημικών κατεψυγμένων προϊόντων ξηρών καρπών αρτοποιματων είδη οικιακών προϊόντων κλπ
λεπτομέρειες
Συνταγολόγια
Συνταγολόγια και μπλοκ σημειώσεων σε όλους τους τύπους για τις ανάγκες του ιατρείου και της επιχείρησής σας. Δημιουργήστε το συνταγολόγιο της αρεσκείας σας.
λεπτομέρειες
Σφραγίδες
Κατασκευή σφραγίδων και πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.
λεπτομέρειες
Σφραγίδες | sfragides.eu
Η sfragides.eu μια από τις πλέον εξειδικευμένες επιχειρήσεις στη σφραγιδοποιία, διαθέτει πανελλαδικά αυτόματες και ξύλινες σφραγίδες με άψογη ποιότητα εκτύπωσης και τιμές ασυναγώνιστες. Διακρίνεται επίσης για την άμεση ανταπόκριση στους χρόνους παράδοσης, εκτελώντας αποστολές στην έδρα σας.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Εκτυπώσεις, εκτυπωτικά συστήματα, μονάδες εκτυπώσεων
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future