Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Τουρισμός – Διαμονή Ξενοδοχεία Ξενοδοχεία Δωδεκάνησα Λέρος
  Ξενοδοχεία Λέρος, ξενοδοχεία στη Λέρο ένα νησί στα Δωδεκάνησα με ιδιαίτερο χρώμα. Προσφέρεται για ήσυχες διακοπές. Βρείτε ξενοδοχείο στη Λέρο από τις καταχωρίσεις του επαγγελματικού οδηγού findall.gr 
 
  Ολες οι προσφορές στο Dealistic.gr  
 

Λέρος

 
     
 
Archontiko Angelou
Ένα ξενοδοχείο μπουτίκ που στεγάζεται σε νεοκλασσικό αρχοντικό του 1895, που βρίσκεται κοντά στην παραλία των Αλίντων στη Λέρο, το Archontiko Angelou, σας προφρέρει φιλοξενία και μία άνετη και ευχάριστη διαμονή.
λεπτομέρειες
Crithonis Paradise Hotel
Διατηρώντας γνήσιο παραδοσιακό της χρώμα, η Λέρος είναι σήμερα σε θέση να προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο σε κάθε επισκέπτη. Με σεβασμό στο περιβάλλον, την ιστορία και την παράδοση της Λέρου, το σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα Κριθώνι Paradise έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει φιλοξενία και άνεση για αξέχαστες διακοπές.
λεπτομέρειες
Hotel Chrisoula - Λέρος
Ένα ξενοδοχείο σαν το Hotel Chrisoula, πραγματικά προσφέρει στον επισκέπτη πολλές εναλλακτικές λύσεις όσο αφορά τη διαμονή του στο όμορφο νησί της Λέρου. Επιλέξτε δωμάτιο, studio, επιλέξτε διακόσμηση και κάντε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο Hotel Chrisoula
λεπτομέρειες
Hotel Papafotis
Η Άλιντα είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό στην ανατολική ακτή του όρμου των Αλίντων. Διαμονή στην Λέρο, στα δωδεκάνησα, στο Hotel Papfotis στην Άλιντα. Διαμερίσματα, στούντιο, δωμάτια, μόλις 30 μέτρα από τη θάλασσα για ξεχωριστές διακοπές που θα θυμάστε για πάντα.
λεπτομέρειες
La Maison des Couleurs
Στον Πλάτανο, την πρωτεύουσα της Λέρου, με θέα τον κόλπο του Παντελή και κάτω από το κάστρο των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη σας περιμένει Το Σπίτι των Χρωμάτων. Είναι ένα υπέροχο νεοκλασικό σπίτι του περασμένου αιώνα, όμορφο ξενοδοχείο με ιδιαίτερη διακόσμηση.
λεπτομέρειες
Marilen
Το ξενοδοχείο Marilen στη Λέρο αποτελείται από έξι ξεχωριστά κτίρια τα οποία περιστοιχίζουν όμορφους, αρχιτεκτονικά επιμελημένους κήπους και μια υπέροχη πισίνα. Απέχει λιγότερο από δέκα λεπτά από την παραλία, τα μαγαζιά και τις ταβέρνες της Αλίντας και σας περιμένει για όμορφες διακοπές.
λεπτομέρειες
Nefeli Hotels
Ένα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής συγκρότημα 6 διώροφων κτιρίων με διαμερίσματα το Nefeli Hotel στη Λέρο, βρίσκεται στον οικισμό Κριθώνι Λέρου 60μ. από την παραλία του Κριθώνι. Επιλέξτε το για τη διαμονή σας στο νησί και κάντε τις διακοπές σας αξέχαστες.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ξενοδοχεία Λέρος, Ξενοδοχεία Δωδεκάνησα
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future