Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Σπίτι - Οικογένεια Κλόουν - Ταχυδακτυλουργοί
 

Κλόουν-Ταχυδακτυλουργοί, κλόουν και ταχυδακτυλουργοί, διασκεδαστές για παιδικά πάρτι. Αν το επάγγελμά σας είναι σχετικό με κλόουν και ταχυδακτυλουργούς καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας εδώ, στο πιο ενημερωμένο κατάλογο επιχειρήσεων - επαγγελματιών, το findall.gr

 
  stopikaifi.gr  
 

Κλόουν - Ταχυδακτυλουργοί

 
     
 
Κλοουν Μελι Μελο, κλοουν, clown
Κλοουν Μελι Μελο, κλοουν, clown. Επαγγελματίες κλοουν, clown για κάθε σας περίσταση. Μετατρέψτε την εκδήλωση, τη βάπτιση ή το γάμο σας, το πάρτυ σας με τους κλοουν, clown Μελι Μελο, σε αξέχαστη εμπειρία. Ατέλειωτες ώρες διασκέδασης για τις παιδικές ψυχούλες
λεπτομέρειες
Air Game
Παιδαγωγοί, γυμναστές, στελέχη πρό­σκοπων, καλλιτέχνες, ειδικοί σε θέματα outdoor καθώς και εξειδικευμένοι συνεργάτες ανάλογα με την εκδήλωση, πλαισιώνουν τις δραστηριότητες της Air Game. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προσεγμένων υπηρεσιών, ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών και μια μεγάλη ποικιλία άμεσα διαθέσιμων παιχνιδιών καθώς και συμπληρωματικού εξοπλισμού για να οργανώσουμε άρτιες εκδηλώσεις.
λεπτομέρειες
Bobos club
Ειδικευμένοι πλέον στα παιδικά πάρτυ, στο χώρο του παιδικού θεάματος και έχοντας μια ομάδα από έμπειρους, μόνιμους συνεργάτες κλόουν, ζογκλέρ, ανιματέρ, έχουμε την δυνατότητα να υποστηρίξουμε όλο το φάσμα της παιδικής ψυχαγωγίας από μικρές κλοουνίστικες παραστάσεις σε παιδικά πάρτυ μέχρι θεατρικές παραγωγές. Bobos club, Κλόουν - Ταχυδακτυλουργοί.
λεπτομέρειες
Clown Party
Διοργάνωση ψυχαγωγικών προγραμμάτων για την κάλυψη εκδηλώσεων όπως παιδικά πάρτι, βαπτίσεις, δεξιώσεις, εταιρικά events, προγράμματα σε σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, δήμους. Clown Party, Κλόουν - Ταχυδακτυλουργοί.
λεπτομέρειες
Clownorama - Clown Toto
Το CLOWNORAMA είναι ένα θεατρικό εργαστήρι το οποίο παράγει και παρουσιάζει παιδικές θεατρικές παραστάσεις κυρίως στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Μια πρόκληση για μια προσπάθεια να βγει η παιδική ψυχαγωγία από το τέλμα της προχειρότητας και να μπει σε μια άλλη διάσταση στην καρδιά ΚΑΘΕ παιδιού περνόντας μέσα από το χαμόγελο και το νου. Clownorama - Clown Toto, Κλόουν - Ταχυδακτυλουργοί.
λεπτομέρειες
Clownospito
Οι κλόουν Νίνο και Μπέκυ και η ομάδα τους από ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, κλπ. σας περιμένουν για απίστευτα παιδικά πάρτι. Clownospito, Κλόουν - Ταχυδακτυλουργοί
λεπτομέρειες
CLOWNS.GR
Aνιματέρ, clown, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ στο CLOWNS.GR . Clown με τις καλύτερες περγαμηνές και με εμπειρία ετών θα σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές σε όποια εκδήλωση οργανώνετε.
λεπτομέρειες
Fasoulides events
Από τα μεγαλύτερα γραφεία διοργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων Ελλάδα. Fasoulides - Φασουλήδες| Οργάνωση εκδηλώσεων, Πάρτυ, Βαπτισεις, Promotion, Σκηνοθεσια εκδήλωσης |Κλόουν, Διακόσμηση, catering, dj, μπαλόνια, Φουσκωτα παιχνίδια,εκδηλώσεις σε Σχολεία, Δημους εταιρίες. Αττική - Κρήτη
λεπτομέρειες
Lo kidsparty
Παιδικά πάρτυ με κλόουν, Lo kidsparty. Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε ήρωες των παραμυθιών να ζωντανεύουν για σας. Μάγοι να σας παρασύρουν σ’ ένα θέαμα μοναδικό, όλο μαγεία.Κλόουν για τα πάρτυ σας που δε θα σας χαλάσουν το χατίρι για πολύ πολύ παιχνίδι.
λεπτομέρειες
Luigelo
Γενική Μαγεία και ψεuδαισθήσειs από τον μάγο - ταχυδαχτυλουργό Luigelo και την ομάδα του από κλόουν, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, και ό,τι εσείς έχετε φανταστεί για την εκδήλωση ή το πάρτυ σας.
λεπτομέρειες
Pipis Ο Κόσμος του Παιδιού
Η εταιρεία “Pipis Ο Κόσμος του Παιδιού” με έδρα το Μαρούσι Σαλαμινομάχων 21 προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες για παιδικά πάρτυ,φουσκωτά παιχνίδια, συντριβάνι σοκολάτας, ενοικίαση τρενάκι, καρουσέλ, παγοδρόμια, bungee trampoline και dj\'s με ήχο.
λεπτομέρειες
Poly party - Κλοουν για παιδικα παρτυ
Κλόουν για παιδικά πάρτυ, διοργάνωση εκδηλώσεων, κλόουν και νεράιδες για βαπτίσεις, προώθηση παιδικών προϊόντων, διακόσμηση με μπαλόνια
λεπτομέρειες
www.tsirkolino.gr
οργάνωση παιδικών πάρτι, κλόουν, ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, ανιματέρ, παιδικοί ήρωες, μασκότ!
λεπτομέρειες
κλοουν για παιδικα παρτυ
Οι κλόουν μας αγόρια και κοπέλες θα φέρουν τα πάνω κάτω στο παρτυ σας και θα σκορπίσουν το γέλιο με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα
λεπτομέρειες
Κλόουν για παιδικά πάρτυ
Κλόουν, ταχυδακτυλουργοί και ανιματέρ για παιδικά πάρτι. Πρωτότυπα κλόουν πάρτυ στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.
λεπτομέρειες
Κλόουν Ζαβολιές
Διοργάνωση παιδικών πάρτυ με κλόουν, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους και παιδικούς ήρωες! Κλόουν αγόρια και κοπέλες σκορπούν το γέλιο στα πάρτυ με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα.
λεπτομέρειες
Κλόουν Μελί-Μελό
Χαρείτε τα πάρτυ σας με τους Κλόουν Μελί-Μελό. Διασκεδάστε τους καλεσμένους σας και κάντε μια επιτυχημένη εκδήλωση. Κλόουν Μελί-Μελό στη Θεσσαλονίκη. Μέλη των Clown of America International με παρουσία στο διεθνές clowning και διαρκή ενημέρωση για τα συμβαίνοντα παγκοσμίως στον χώρο δράσης τους.
λεπτομέρειες
Κλόουν παιδικά πάρτυ ArtClown
Κλόουν για παιδικά πάρτυ κλόουν για βάπτιση κλόουν για παιδικές εκδηλώσεις σε πολύ χαμηλές τιμές. Κλόουν διασκεδαστές, κλόουν τσίρκου, κλόουν ζογκλέρ θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Art Clown
λεπτομέρειες
ΚΛΟΟΥΝ ΠΑΡΤΥ
Clown party από τον κλόουν Μαρουλή και την παρέα του. Κλόουν, ζογκλέρ, μάγοι και ταχυδακτυλουργοί έρχονται στο πάρτυ σας.
λεπτομέρειες
ΚΛΟΟΥΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ
Φανταστικοί κλόουν και ταχυδακτυλουργοί για παιδικά παρτυ. Εντυπωσιάζουν και μαγεύουν τα παιδιά,σκορπίζοντας άφθονο γέλιο και διασκέδαση. Σε προνομιακές τιμές και μεγάλες προσφορές.
λεπτομέρειες
Ο Μαγος Benjammin, Benjamminmagic, ταχυδακτυλουργος
Ο Μαγος Benjammin, Benjamminmagic, ταχυδακτυλουργος. Επαγγελματίας ταχυδακτυλουργος με σπουδές και εμπειρία στον Καναδά. Με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά οργανώνει πάρτυ και εκδηλώσεις σε εστιατόρια, θέατρα καφέ και πολλούς άλλους χώρους. Για παιδικές εκδηλώσεις που τα παιδιά διασκεδάζουν με την καρδιά τους, Ο Μαγος Benjammin, Benjamminmagic, ταχυδακτυλουργος
λεπτομέρειες
Οργάνωση εκδηλώσεων ΚΙΚΟ
Οτι χρειάζετε κανείς για να οργανώσει απο ενα παιδικό πάρτι εως την μεγαλύτερη εκδήλωση.
λεπτομέρειες
Σφυριχτρούλες
Σφυριχτρούλες, κλόουν ταχυδακτυλουργοί για παιδικά πάρτι και όχι μόνο. Εμπιστευτείτε μας για την επιτυχία του πάρτι που διοργανώνετε.
λεπτομέρειες
Τακουλίνος
Τακουλίνος, μια ομάδα καλλιτεχνών με μεγάλη και σημαντική πείρα στην παιδική διασκέδαση. Για πάρτυ, εκδήλώσεις, δώρα, εκπλήξεις, γενέθλια, απόκροιες ή απλα για διασκέδαση κλόουν, ταχυδακτυλουργοί και η ομάδα τους, σας φτιάχνουν το κέφι εσάς και των παιδιών σας.
λεπτομέρειες
Φασουλήδες
Υπηρεσίες διοργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων,Φασουλήδες. Μεγαλοστολές υποδοχής, κλόουν, διασκεδαστές, ξυλοπόδαροι, ταχυδαχτυλουργοί, θεατρικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο, μαριονέτες και πολλά άλλα.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Κλόουν - Ταχυδακτυλουργοί
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future