Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Σκάφη - Θάλασσα Ναυπηγεία
 

Ναυπηγεία πλοίων και σκαφών θαλάσσης, μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά σκαφών, στο πιο ενημερωμένο ελληνικό directory το findall.gr. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας και αποκτήστε άμεσα αναγνωρισημότητα στο χώρο του διαδικτύου.

 
  Μάρμαρα - Γρανίτες Alfa marble  
 

Ναυπηγεία

 
     
 
Atermon Marine Ltd
Γραφείο ναυπηγικών μελετών και νέων κατασκευών πλοίων. Atermon Marine Ltd. Αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων και των κανονισμών που θεσπίζουν οι διεθνείς ναυτιλιακοί οργανισμοί, καθώς και την εφαρμογή αποτελεσματικών λύσεων σε τεχνικά και λειτουργικά θέματα των πλοίων.
λεπτομέρειες
Constantine A. Perdikaris
Ναυπηγικές εργασίες και υπηρεσίες σε πλοία εμπορικά, κρουαζιερόπλοια και σκάφη αναψυχής, Constantine A. Perdikaris στον Πειραιά.
λεπτομέρειες
Drago Boats
Κατασκευές σκαφών Drago Boats, από το 1968. Περίπου 27.000 σκάφη πλέουν στη Μεσόγειο, τον Ατλαντικό, τη Βόρεια θάλασσα, σε ποταμούς και λίμνες της Ευρωπαικής Ηπείρου, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους στιγμές απόλαυσης και ξενοιασιάς.
λεπτομέρειες
Duke Boats
Μπορούμε να κατασκευάσουμε όποιο είδος βάρκας και σκάφους επιθυμείτε, ξύλινα σκάφη, τρεχαντήρια, αλιευτικά, λέμβοι κ.τ.λ. Κατασκευές σκαφών Δούκας Γιαμουγιάννης στο Πλωμάρι της Λέσβου. .
λεπτομέρειες
Evripus Boats
Κατασκευή φουσκωτών και R.I.B. σκαφών, Evripus Boats. Άνεση, στιβαρότητα και ασφάλεια στα σκάφη. Σκάφη όπως τα ονειρεύεστε.
λεπτομέρειες
Greco Marine
Το ναυπηγείο Greco Marine δραστηριοποιήται στο χώρο του σκάφους από το 1971. Ειδικεύεται στις κατασκευές σκαφών αναψυχής, αλλά επίσης παράγονται τρεις τύποι προβλήτων, ανάλογα με το χώρο που προορίζονται και τη χρήση, και κατασκευάζονται πλωτές εξέδρες διαφόρων τύπων.
λεπτομέρειες
Jet Craft
Ναυπηγείο πολυεστερικών σκαφών και όχι μόνο, στο Λαύριο. Συνεχίζουμε μια επιτυχημένη πορεία από το 1976 με συνεχής καινοτομίες στο χώρο της ναυπηγικής.
λεπτομέρειες
Marutec Co
Εταιρία στον Πειραιά, που ειδικεύεται στις επιθεωρήσεις πλοίων και ναυπηγικών σχεδίων. Marutec Co, πληροφορίες, υπηρεσίες, επικοινωνία.
λεπτομέρειες
Piraeus Marine Services
Ναυπηγική εταιρεία στον Πειραιά, ανταλλακτικά, επιδιορθώσεις, συντήρηση, αποκατάσταση βλαβών, πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας Piraeus Marine Services.
λεπτομέρειες
Αη Γιάννης
Ναυπηγείο στην Νάουσα της Πάρου, Αη Γιάννης. Ξύλινες παραδοσιακές κατασκευές σκαφών, ανέλκυση, φύλαξη και συντήρηση σκαφών, Αλιμπράντης Πέτρος & Υιός Ευστάθιος.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ναυπηγεία
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future