Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Σκάφη - Θάλασσα Ναυτιλιακές εταιρείες
 

Ναυτιλιακές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, ναυλώσεις πλοίων, εκμισθώσεις πλοίων, θαλάσσιες μεταφορές, εταιρείες πετρελαιοφόρων, τάνκερ. Πληροφορίες για όλες τις ναυτιλικές εταιρείες μέσα από τις καταχωρίσεις του καταλόγου επιχειρήσεων findall.gr. Βρείτε γρήγορα αυτόπου ψάχνετε ή αν εκπροσωπείτε μια ναυτιλιακή εταιρεία καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας εδώ και αποκτήστε άμεσα επισκέπτες.

 
  Τουριστικός οδηγός Κέρκυρας  
 

Ναυτιλιακές εταιρείες

 
     
 
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines ιδρύθηκε το 2005 με τη συνεργασία του Ομίλου Εταιρειών Ευγενίδη και του Αγγλικού Ομίλου Εταιρειών Sea Containers. H Aegean Speed Lines είναι μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου με βασικό χαρακτηριστικό της την μέριμνα για την κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιβατών και η ανάπτυξη των νησιών.
λεπτομέρειες
Alkmare
Η ναυτιλιακή εταιρία Alkmare ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1992 έχοντας εμπειρία σαν υπόβαθρο την εμπειρία του ιδιοκτήτη της από το 1977. Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας μέσα από την ιστοσελίδα της
λεπτομέρειες
European Link S.A.
Ασφάλειες Πλοίων και Σκαφών
λεπτομέρειες
Goldenport Holdings INC
Η ναυτιλιακή εταιρία Goldenport Holdings INC δραστηριοποιείται παγκοσμίως στις μεταφορές δια θαλάσσης και παρέχει λύσεις σε όλα τα επίπεδα σε ότι αφορά τη μετακίνηση φορτίων, διαθέτοντας έναν αξιόπλοο στόλο.
λεπτομέρειες
KC Shipping & Trading
Ναυτιλιακή εταιρεία, KC Shipping & Trading. Εμπορία πετρελαίου και ναυτιλιακής διαχείρησης στην Αθήνα. Επαγγελματικές υπηρεσίες και λύσεις.
λεπτομέρειες
NEL LINES
H NEL LINES, Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου ιδρύθηκε το 1972, ως εταιρεία λαϊκής βάσης με μετόχους τους κατοίκους της Λέσβου και με βασική προτεραιότητα την αγορά πλοίου για την κάλυψη της ακτοπλοϊκής γραμμής Μυτιλήνη-Χίος-Πειραιάς. Έκτοτε, η εταιρία αναπτύχθηκε και δρομολόγησε πλοία και σε άλλες γραμμές του Αιγαίου
λεπτομέρειες
Niver Lines
Niver Lines, ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και ψυγείων μεταξύ Αμερικής και Μεσόγειου Θάλασσας
λεπτομέρειες
Pamar Shipping Co Ltd
Η Pamar είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η εμπειρία των άνω των 20 ετών στον τομέα της ναυτιλίας, έχει ως αποτέλεσμα την πολύ καλές σχέσεις με το Κεντρικό Λιμεναρχείο και Οργανισμός Λιμένα, παρέχοντας την πιο δυνατή εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες της Pamar Shipping Co Ltd.
λεπτομέρειες
Romilos J. Davelopoulos
Με εμπειρία από το 1946 και γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η ναυτιλιακή εταιρεία Romilos J. Davelopoulos πρωταγωνιστεί στο ναυτιλιακό σκηνικό.
λεπτομέρειες
Shipowners Trust International Corporation (S.T.I.C.)
Ναυτιλιακή εταιρεία που ασχολείται με χρηματοδοτήσεις πλοίων, ασφάλειες, κατασκευές καινούργιων πλοίων, εφοδιασμούς και πολλά ακόμη, Shipowners Trust International Corporation (S.T.I.C.)
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ναυτιλιακές εταιρείες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future