Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Πολιτισμός - Τέχνες Θέατρο
 

Θέατρα, θεατρικές σκηνές, ανεξάρτητοι θίασοι, δημοτικά θέατρα, ανοιχτά θέατρα, θεατρικές παραστάσεις  σε όλες τις πόλεις και όλες τις εποχές. Επιλέξτε και σεις αυτό που σας ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας τον επαγγελματικό οδηγό findall.gr ή καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας εδώ.

 
  Ξενοδοχεία Ζάκυνθος  
 

Θέατρο

 
     
 
SciCo
Η ομάδα SciCo είναι μια ομάδα νέων και ταλαντούχων επιστημόνων, οι οποίοι μέσω θεατρικών παραστάσεων και ποικίλων άλλων δράσεων επικοινωνούν επιστημονικά θέματα με έναν ιδιαίτερο και ενδιαφέροντα τρόπο. Τα μέλη της ομάδας αυτής είναι επιστήμονες, ερευνητές, ακαδημαϊκοί, εκπαιδευτικοί και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά στον τομέα της επικοινωνίας της επιστήμης.
λεπτομέρειες
Αβέρτο θέατρο
Εταιρία θεάτρου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό την καλύτερη προβολή και προώθηση του θεατρικού ιδεώδους στο ευρύ κοινό χωρίς αποκλεισμούς. Ιδρύθηκε από τον σκηνοθέτη - εμψυχωτή θεάτρου Βαγγέλη Οικονόμου. Κύκλοι εκπαίδευσης, σεμινάρια, ταχύρυθμα μαθήματα θεάτρου, παραστάσεις
λεπτομέρειες
Αθηναϊκές Μαριονέττες
Οι Αθηναϊκές Μαριονέττες οργανώνουν παραστάσεις και δίνουν σεμινάρια-μαθήματα κουκλοθέατρου σε ενήλικες αλλά και παιδιά νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου, με σκοπό τη δημιουργική έκφραση μέσω του κουκλοθέατρου.
λεπτομέρειες
Απλό θέατρο
Ένα θέατρο που ξεκίνησε τη λειτουργεία του το 1990 στην Καλλιθέα πίσω από το Πάντειο πανεπιστήμιο.
λεπτομέρειες
Αργώ
Αργώ, Θέατρο στο Μεταξουργείο, διαθέτει μεγάλη σκηνή, άνετη πλατεία και εξώστη, ευρύχωρα καμαρίνια και είναι εξοπλισμένο για την πλήρη εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
λεπτομέρειες
Ελληνική Θεαμάτων (ΕΛΛΘΕΑ)
Στην Ελληνική Θεαμάτων ανήκουν 9 θέατρα, Αλίκη, Αποθήκη, Δημήτρης Χορν, Εμπορικόν, Κιβωτός, Λαμπέτη, Μικρό Παλλάς, Πειραιώς 131 και Παλλάς.
λεπτομέρειες
Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου
Καραγκιόζης, θέατρο σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου. Μια διαφορετική πρόταση θεάτρου για μικρούς και μεγάλους. Απολαύστε τη σάτιρα των ημερών μέσα από φιγούρες γνώριμες και οικείες. Χατζηαβάτης, Καραγκιόζης, τα Κολλητήρια και άλλοι πολλοί ήρωες σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί
λεπτομέρειες
Θεατρικό Εργαστήρι ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ
Θεατρικό Εργαστήρι ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ. Θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, σεμινάρια υποκριτικής, παιδικές παραστάσεις, εικαστικά.
λεπτομέρειες
Θεατρικό Παιχνίδι - Κουκλοθέατρο
Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά αναπτύσονται, εκφράζονται συναισθηματικά και εμπλουτίζουν την ψυχική και την πνευματική τους καλλιέργεια. Στο Θεατρικό Παιχνίδι - Κουκλοθέατρο της Βασιλοπούλου Χρυσάνθης.
λεπτομέρειες
ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ HELIX
Θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ HELIX , με αντικείμενο έρευνας το θέατρο του δρόμου και πρωτότυπες, συγχρονες μορφές θεατρικής έκφρασης, στο Παλαιό Φάληρο.
λεπτομέρειες
Θέατρο Σκιών
Το παραδοσιακό Θέατρο Σκιών του Παναγιώτη Δεληγιάννη συνεχίζει την παράδοση παραστάσεις του Καραγκιόζη και της παρέας του. Ψυχαγωγία με παραδοσιακό Καραγκιόζη και υπευθυνότητα τις μαθητικές κοινότητες με έργα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και επιλεγμένα από το μεγάλο ρεπερτόριο του Θεάτρου Σκιών.
λεπτομέρειες
Θέατρο Σκιών-Θίασος Αθανασίου
Μετά από πολύχρονη μαθητεία δίπλα στον καραγκιοζοπαίχτη Γιώργο Χαρίδημο, τα αδέρφια Αθανασίου ίδρυσαν τον όμιλό τους ειδικά για παιδιά το 1982. Έκτοτε έχουν παρουσιάσει για πολλά χρόνια παραστάσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
λεπτομέρειες
Καραγκιόζης - Θέατρο Σκιών Τάσου Ανδριώτη
Ηλεκτρονική σελίδα του Σπαρτιάτη καραγκιοζοπαίχτη Τάσου Ανδριώτη με διάφορα θέματα για το θέατρο σκιών
λεπτομέρειες
Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλαδος
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος είναι ένας από τους μεγαλύτερους θεατρικούς οργανισμούς στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1961 με πρώτο διευθυντή τον Σωκράτη Καραντινό. Κάθε χρόνο παρουσιάζει ποίκιλα έργα. Ευαισθητοποιημένο απέναντι στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, έχει αναπτύξει δράσεις ώστε να φέρει τον πολίτη πιο κοντά στον πολιτισμό.
λεπτομέρειες
Μέθοδος
Το Σωματείο Τέχνης και Επιστημών Μέθοδος ιδρύθηκε τον Χειμώνα του 2006 απο μια ομάδα ανήσυχων ενεργών καλλιτεχνών φίλων αυτών, επιστημόνων και φίλων αυτών, με κοινό παρονομαστή την αγάπη όλων ως προς τις Δυναμικές Τέχνες και ειδικότερα του Θεάτρου.
λεπτομέρειες
Πράσσειν Άλογα
Εικαστικό θέατρο κούκλας Πράσσειν Άλογα, Βουλγαροκτόνου 60 στην Αθήνα.
λεπτομέρειες
Σικυώνια Σκηνή
Από το 1983 το θεατρικό τμήμα του πολιτιστικού κέντρου Κιάτου Σικυώνια Σκηνή, παρουσιάζει εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, διαλέξεις και κάνει ποιητικές και λογοτεχνικές συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Θέατρο, theatro, θεατρικές σκηνές, theatrikes skines, δημοτικά θέατρα, θεατρικές παραστάσεις
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future