Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Πολιτισμός - Τέχνες Πολιτιστικοί σύλλογοι
 

Πολιτιστικοί σύλλογοι, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πολιτιστικά δρώμενα που ενδιαφέρουν το κοινό παρουσιάζονται στη συγκεκριμένη κατηγορία του καταλόγου επιχειρήσεων findall.gr. Καταχωρήστε και σεις εδώ, τον πολιτιστικό σύλλογο που ανήκετε και κάντε τον γνωστό μέσα από τις σελίδες  μας.

 
  Ειδικές μεταφορές Αγοριανίτης  
 

Πολιτιστικοί σύλλογοι

 
     
 
Aγροτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθοβούνιων Αρκαδίας
Το χωριό Λιθοβούνια βρίσκεται στο βόρειοανατολικό άκρο του Τεγεατικού κάμπου στην Αρκαδία, σε υψόμετρο 670μ. Ο Aγροτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθοβούνιων Αρκαδίας βοηθάει στην προβολή του χωριού, των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα, των τοπικών αξιοθέατων και των τοπικών προϊόντων.
λεπτομέρειες
Lykeio ellinidon
Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης.
λεπτομέρειες
Αδελφότητα Κρωμναίων Καλαμαριάς
Σκοπός της Αδελφότητας Κρωμναίων Καλαμαριάς είναι η διάδοση και διάσωση της ένδοξης ιστορίας, λαογραφίας και πολιτισμού του Πόντου. Η ιστοσελίδα μας θα ανανεώνεται συνεχώς και θα προστίθενται όλο και περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις δραστηριότητες του Ποντιακού Ελληνισμού.
λεπτομέρειες
Αδελφότητα Πρεβεζάνων Αθηνών
Πολιτιστικό Σωματείο με κύριο σκόπο την διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Πληροφορηθείτε για τις δραστηριότητές μας, τις εκδηλώσεις μας, και ότι θα μπορούσε να ενδιαφέρει τα μέλη της Αδελφότητάς μας και τους φίλους μας.
λεπτομέρειες
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης Ν.Έβρου
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης Ν.Έβρου ιδρύθηκε το 1983, με έδρα την Αλεξανδρούπολη. Προβολή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, η ανάδειξη των ηθών και εθίμων, των παραδόσεων και όλων εκείνων των ιδιαίτερων γνωρισμάτων του χωριού μας, που συνθέτουν την εικόνα της πολιτιστικής μας ταυτότητας.
λεπτομέρειες
Ιλισός
Πρωτοβουλία πολιτών για την αποκάλυψη του Ιλισού και την αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.
λεπτομέρειες
ΚΟΖΙΑΝH
Πολιτιστικός σύλλογος ΚΟΖΙΑΝH , με έδρα την πόλη της Κοζάνης . Σκοπός είναι η διατήρηση , η συνέχιση της παράδοσης και του πολιτισμού της πόλης της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας .
λεπτομέρειες
Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης
Επίσημο site Πολιτιστικού Συλλόγου Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης Δήμου Ηρακλείου . Ενωμένοι αγαπημένοι και δυνατοί .
λεπτομέρειες
Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ηλία
Ο Αγιος Ηλίας βρίσκεται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας στην επαρχία Μεσολογγίου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ηλία - Ο Αη-Σώστης, η ιστορία του χωριού, φωτογραφίες και εκδηλώσεις και πολλά ακόμα.
λεπτομέρειες
Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς - Αλυκής ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την διάδωση των εθίμων και ηθών του τόπου μας, την ανάπτυξη κάθε είδους μορφωτικής, πολιτιστικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας. Πολλές εκδηλώσεις γίνονται κάθε χρόνο καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου.
λεπτομέρειες
Πολιτιστικός σύλλογος Αραγοζαναίων - Αγιος Γεώργιος
Τα Αραγόζαινα, ημιορεινό χωριό σε υψόμετρο 360 μ., 38 χμ από Πάτρα και 7 χμ. από τα Σελιανίτικα είναι ένα από τα σημαντικότερα Τσετσεβοχώρια ίσως και το πρώτο που ανταγωνίζεται στο πλούτο και τη πολυτελή διαβίωση. Ο Πολιτιστικός σύλλογος Αραγοζαναίων - Αγιος Γεώργιος, συμβάλλει στην προβολή του χωριού, διατηρεί και εμπλουτίζει την ιστορία του και δημιουργεί έναν κρίκο με όλους εμάς που αγαπάμε και νοσταλγούμε τα Αραγόζαινα.
λεπτομέρειες
Πολιτιστικός Σύλλογος Μπενιτσών Κέρκυρας
Ο στόχος του Πολιτιστικού Σύλλογου Μπενιτσών Κέρκυρας είναι να φέρει σε εσάς, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις παραδόσεις και τα έθιμα μας. Δείτε τις τοπικές εκδηλώσεις μας και βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον τουρισμό και τη φιλοξενία, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια άνετη και φιλόξενη διαμονή εδώ στις Μπενίτσες.
λεπτομέρειες
Πολιτιστικός Σύλλογος Προσηλιωτών Ιωαννίνων - Αγία Παρασκευή
Σκοπός του Συλλόγου Προσηλιωτών Ιωαννίνων - Αγία Παρασκευή, είναι να ενεργοποιήσει το κάθε έναν που αγαπάει το χωριό και την ευρύτερη περιοχή να συμμετάσχει στα κοινά, να συνδιαμορφώσει και να εργαστεί συλλογικά, η προβολή και ανάδειξη του χωριού μας καθώς και η αναβάθμιση της επικοινωνίας των απανταχού προσηλιωτών.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Πολιτιστικοί σύλλογοι, πολιτιστικοι συλλογοι, politistikoi sylogoi, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πολιτιστικά δρώμενα
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future