Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Πολιτισμός - Τέχνες Μουσεία
 

Μουσεία, μουσεία σύγχρονης τέχνης, αρχαιολογικά μουσεία σε όλη την Ελλάδα, μουσεία των ελληνικών ανεκτίμητων θυσαυρών. Πληροφορίες για όλα τα μουσεία από τον κάταλογο επιχειρήσεων findall.gr που σας πληροφορεί άμεσα για οτιδήποτε αναζητάτε. Καταχωρήστε και σεις εδώ, πληροφορίες για μουσεία στην Ελλάδα βοηθώντας τους χρήστες να έχουν σωστότερη ενημέρωση. 

 
  Ξενοδοχείο Αχίλλειον Αθήνα  
 

Μουσεία

 
     
 
Happy Train
Ταξίδια ξενάγησης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με το Happy Train . Με το Happy Train μπορείτε να απολαύσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι ξενάγησης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και να δείτε τα μοναδικά αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης .
λεπτομέρειες
Herakleidon
Μουσείο Καλών Τεχνών Herakleidon στο Θησείο , με παρουσίαση καλλιτεχνών που διαδραμάτισαν και διαδραματίζουν σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη της Τέχνης , λιθογραφίες, ξυλοτυπίες και χαλκογραφίες , αποσπάσματα κειμένων κ.α.
λεπτομέρειες
Museum of the City of Athens
Μουσείο Πόλεως Αθηνών - Λάμπρος Ευταξίας - Αλέξανδρος Βούρος . Βρίσκεται στην Πλατεία Κλαυθμώνος , Οι συλλογές του Μουσείου από τα έργα ζωγραφικής, χαρακτικά, γλυπτά, έπιπλα και σημαντικά κειμήλια της νεότερης ελληνικής ιστορίας παρουσιάσει ένα πανόραμα της εξέλιξης της Αθήνας από την Φραγκοκρατία.
λεπτομέρειες
Teriade
Το Μουσείο - Βιβλιοθήκη Στρατή Ελευθεριάδη - Teriade βρίσκεται στην περιοχή Βαρειά της Μυτιλήνης καιδιαθέτει μια πλούσια συλλογή με αντιπροσωπευτικά έργα από μεγάλους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα.
λεπτομέρειες
Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελευσίνας
Αρχαιολογικός χώρος και μουσείο Ελευσίνας . Δείτε φωτογραφίες από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελευσίνας καθώς και videos . Η περιήγηση του σύγχρονου επισκέπτη στον αρχαιο­λογικό χώρο της Ελευσίνας αρχίζει από το ίδιο ακριβώς σημείο που ξεκινούσε και το προσκύνημα του μύστη στην αρχαιότητα .
λεπτομέρειες
Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας είναι ένα από τα σημαντικότερα δημόσια μουσεία στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα (1914) με σκοπό τη συλλογή, μελέτη, διατήρηση και έκθεση της Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής πολιτιστικής κληρονομιάς στην ελληνική επικράτεια.
λεπτομέρειες
Εθνική Πινακοθήκη & Μουσείο Α. Σούτζου
Η Εθνική Πινακοθήκη περικλείει στις συλλογές της περισσότερα από 16.000 έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής και άλλων μορφών τέχνης και αποτελεί το θησαυροφυλάκιο της νεότερης ελληνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, καλύπτοντας μια περίοδο από τα μεταβυζαντινά χρόνια ως τις μέρες μας. Το 1954 η Εθνική Πινακοθήκη συγχωνεύτηκε με το κληροδότημα Αλεξάνδρου Σούτζου απ’ όπου προέρχεται και η διπλή της ονομασία.
λεπτομέρειες
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι το μεγαλύτερο μουσείο της Ελλάδας και ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου. Οι πλούσιες συλλογές του, που απαριθμούν περισσότερα από 11.000 εκθέματα, προσφέρουν στον επισκέπτη ένα πανόραμα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού από τις αρχές της προϊστορίας έως την ύστερη αρχαιότητα. Συλλογή Έργων Γλυπτικής, Συλλογή Αγγείων και Μικροτεχνίας, Συλλογή Σταθάτου, Συλλογή Έργων Μεταλλοτεχνίας, Συλλογή Αιγυπτιακών και Ανατολικών Αρχαιοτήτων.
λεπτομέρειες
Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
Από το 1960 το Μουσείο στεγάζεται μόνιμα στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής στην οδό Σταδίου, πλατεία Κολοκοτρώνη. Αντικείμενό του, η ιστορία του νεότερου Ελληνισμού, η περίοδος της τουρκοκρατίας και φραγκοκρατίας, η επανάσταση του 1821, οι απελευθερωτικοί αγώνες, η δημιουργία του ανεξάρτητου κράτους, η πολιτική, κοινωνική και πνευματική εξέλιξη του Ελληνισμού ως τη σημερινή εποχή.
λεπτομέρειες
Εθνολογικό Μουσείο Θράκης
Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης - Αγγελική Γιαννακίδου ιδρύθηκε για να διατηρήσει την ιστορική μνήμη στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Θράκης. Στεγάζεται , σε ένα μισθωμένο πέτρινο νεοκλασικό κτήριο του 1899, στην Αλεξανδρούπολη. Ένας ζωντανός τόπος γνωριμίας με το λαϊκό πολιτισμό της Θράκης.
λεπτομέρειες
Μουσείο Ακρόπολης
Τα μνημεία της Ακρόπολης άντεξαν στις καταστροφές που συνέβησαν στους αρχαίους χρόνους και στο Μεσαίωνα . Το Μουσείο Ακρόλης προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται από ένα παγκόσμιο μουσείο του 21ου αιώνα. Οι Αρχαιολόγοι - Φροντιστές είναι στη διάθεση των επισκεπτών, για να απαντήσουν σε ερωτήσεις τους για τα εκθέματα , καθημερινά 9:30 π.μ. έως 5:00 μ.μ
λεπτομέρειες
Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων
Μουσείο ελληνικής ιστορίας του Παύλου Βρέλλη, με κέρινα ομοιώματα, στα Ιωάννινα. Θέματα προεπανάστασης, θένματα επανάστασης καθώς και διάφορα αφιερώματα - αναφορές,στο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων.
λεπτομέρειες
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης-Γουλανδρή
Γνωρίστε την ιστορία των αρχαίων πολιτισμών του Αιγαίου και της Κύπρου με ιδιαίτερη έμφαση στην Κυκλαδική τέχνη μέσα από τη συλλογή που ετοίμασε και επιμελήθηκε για εσάς, τους επισκέπτες του, το μουσείο κυκλαδικής τέχνης στο κέντρο της Αθήνας. Συλλογή Γουλανδρή. Περιοδικές και μόνιμες εκθέσεις.
λεπτομέρειες
Μουσείο Μπενάκη
Τα εκθέματα στο Μουσείο Μπενάκη καλύπτουν περισσότερους από έναν πολιτισμικούς τομείς . Προσφέρει ένα μοναδικό ίσως υπόδειγμα σύνθετης δομής μέσα στο ευρύτερο πλέγμα των μουσειακών ιδρυμάτων της Ελλάδας.
λεπτομέρειες
Μουσείο Χέλμη Φυσικής Ιστορίας
Μουσείο Χέλμη φυσικής Ιστορίας στην Αγία Μαρίνα στη Ζάκυνθο. Αφήγηση της φυσικής ιστορίας του όμορφου νησιού της Ζακύνθου μέσα από 1500 και πλέον εκθέματα. Είμαστε το μοναδικό μουσείο φυσικής ιστορίας σε ολόκληρη τη Ζάκυνθο. Πουλιά, ψάρια, όστρακα από όλο τον κόσμο, φυτά και ζώα που έχουν πλέον εξαφανιστεί, ορυκτά και πετρώματα μόνο σε εμάς. Είμαστ ανοιχτά όλο το έτος
λεπτομέρειες
Νομισματικό Μουσείο
Το Νομισματικό Μουσείο είναι ένα από τα παλαιότερα κρατικά μουσεία της Ελλάδος. Στις συλλογές του περιλαμβάνονται περίπου 600.000 νομίσματα, που καλύπτουν τον αρχαίο ελληνικό κόσμο, τη ρωμαιοκρατία, το Bυζάντιο, τον δυτικοευρωπαϊκό μεσαίωνα και τους νεότερους χρόνους. Περίπου δέκα χιλιάδες τόμοι συγγραμμάτων στον εξειδικευμένο χώρο της νομισματικής, της ιστορίας, της σιγιλλογραφίας, της αρχαιολογίας, πλαισιώνουν το αρχαιολογικό υλικό, μαζί με ένα πλουσιότατο αρχείο εγγράφων.
λεπτομέρειες
Ολυμπιακό Μουσείο
Το Ολυμπιακό Μουσείο είναι η διαφύλαξη της αθλητικής μας κληρονομιάς και η ανάδειξη της πολιτιστικής πλευράς του αθλητισμού, στόχοι οι οποίοι ικανοποιούνται στην πράξη . Η αθλητική ιστορία της χώρας .
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Μουσεία, μουσεια, mouseia, μουσεία σύγχρονης τέχνης, αρχαιολογικά μουσεία
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future